Ting å gjøre Midt-Norge

Ofte stilte spørsmål om Midt-Norge

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Midt-Norge?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Midt-Norge er:

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Midt-Norge på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Midt-Norge?

Flere reisetips for Midt-Norge

Vil du vite mer om aktiviteter i Midt-Norge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Midt-Norge

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 507 vurderinger

For oss var 48t-passet definitivt verdt det. Jada, du kan gjøre mye til fots, men etter noen kilometer med å gå oppover og nedover, er du glad om du kan la deg kjøre av og til. Vi var der i 3 netter og tok først en tur rundt i byen for å få oversikt og startet så passet på en slik måte at vi den siste dagen fortsatt kunne ta bussen til ColorLine-fergen med koffertene våre. Vi besøkte museene i tilstrekkelig antall. Du bør ikke gå glipp av FRAM og Holmenkollen, og passet ville være fornuftig for det alene, da ingen av dem kan nås til fots. Vi slapp heller å vente i kø med passet flere ganger. Jeg hadde på forhånd regnet ut hva vi skulle se og forventet +/- null, men til slutt brukte vi offentlig transport så mye at det var verdt det for oss. Men hvis du foretrekker å kjøre en e-scooter (€3,50 per dag), bør du beregne mer nøyaktig, det fungerer også bra!

Fantastisk førstegangsopplevelse. Alt var riktig organisert fra hentepunkt hele veien til slutten av turen. Tok mange flotte bilder på veien og iskuplene var som en av de vakre kreasjonene man ikke bør gå glipp av hvis man er i Tromsø. Langskjegginstruktøren var kunnskapsrik og forklarte detaljene med videoer. Slutten av turen hadde deilig varm grønnsakssuppe, te og brød. Jeg vil anbefale denne turen. Verdt å besøke en gang i livet

Passet gjorde det enkelt å komme seg rundt i Oslo, og den gratis eller reduserte inngangen til mange attraksjoner muliggjorde enkle avgjørelser om hva du skulle se. Vi bestilte vårt på nett, men passet må hentes på Turistinformasjonen på hovedbanestasjonen i Oslo. Det fungerte bra for oss. Det var en enkel avgjørelse å ta en ferge for å se Folkets Museum mot slutten av dagen, siden det allerede var betalt for.

Jeg følte at jeg hadde frihet til å planlegge og deretter endre/legge til planene mine etter hvert som nærliggende steder med interessante steder ble klarere. Den 3. hver dag tok jeg en trikketur for å bare se på interessante nabolag. Jeg brukte trikker, busser og ferger og følte at jeg hadde bevegelsesfrihet.

Det er et sted å besøke hvis du er i nærheten av området. Kupplene var ikke så store som jeg forventet, men de er vakre. Du får en full omvisning for det, og det er veldig berikende. Maten var også veldig god, og gutta der var veldig snille og glade :)