Legg til datoer

Midhope Castle

Midhope Castle: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Edinburgh: Dagstur til Outlander-innspillingssteder

1. Fra Edinburgh: Dagstur til Outlander-innspillingssteder

Hopp ombord på en luftkondisjonert buss når du reiser fra sentrum av Edinburgh, og dra til dagens første sted, Midhope Castle, et must for Outlander-fans. Midhope Castle er den eksterne plasseringen av Fraser-familiens hjem kjent som Lallybroch. Tilbring tid på slottet for bilder og lev ut Outlander-fantasien din før du drar til neste stopp, Blackness Castle. Utforsk den rike historien innenfor slottsmurene og lær om dens multifunksjonelle historie som en herrebolig, garnisonfestning og statsfengsel. Fans av Outlander vil kanskje også kjenne igjen at eksteriøret poserte som Fort William, Black Jack Randalls forutseende hovedkvarter. Turen fortsetter til byen Linlithgow, kjent for sitt palass, fødestedet til Mary Queen of Scots. Her har outlander-fans muligheten til å se Linlithgow Palace, brukt som settet til det beryktede Wentworth-fengselet i Outlander. Linlithgow Palace er der Outlanders Jamie ble holdt fanget og torturert av Black Jack Randall, en av de mest intense scenene som ble filmet under TV-serien. Nyt litt tid til forfriskninger og utforsking før neste stopp. Besøk Culross neste gang. Flere deler av Culross brukes til å skildre landsbyen Cranesmuir, hovedsakelig for sesong 1 av Outlander. I løpet av din tid her vil du legge merke til at mange av scenene kommer til live når du går inn på selve opptaksstedet for showet. Følg i fotsporene til Jamie og Claire, stopp ved den vakre landsbyen Falkland, som ligger mellom de to Lomond Hills i Howe of Fife. Fans av Outlander vil anerkjenne Falkland som stand-in for Inverness, hvor Claire og Frank bryllupsreise. Dagens siste stopp er ved utsiktspunktet til South Queensferry. Beundre Firth of Forth og de tre praktfulle broene som forbinder Edinburgh med Fife. Strekk bena og ta noen siste bilder. Når du kommer tilbake til Edinburgh, velger du å bli satt av på Bakehouse Close, et sted som er omtalt i den tredje serien av Outlander som Jamies trykkeri. *Midhope Castle er kun tilgjengelig april-desember

Fra Edinburgh: "Outlander" Filming Locations Explorer Tour

2. Fra Edinburgh: "Outlander" Filming Locations Explorer Tour

Bli med en lokal guide og oppdag noen av de fantastiske filmstedene fra den populære TV-serien "Outlander". Beundre utsikten over Doune Castle, Blackness Castle, Midhope Castle og de sjarmerende landsbyene Culross og Falkand på en tur med avgang fra Edinburgh. Legg ut fra Edinburgh tidlig om morgenen for en reise til noen av de mest kjente stedene fra serien. Gjenopplev noen av favorittøyeblikkene dine fra showet mens du får innsikt i historien til hvert sted fra din lokale guide. Forlat hovedstaden og kjør først til det umiddelbart gjenkjennelige Midhope Castle. Gå inn på eiendommen og oppdag den virkelige Lallybroch og hjemmet til Jamie Fraser. Reis deretter til Doune Castle, eller Castle Leoch, som også ble omtalt som Winterfell i "Game of Thrones" og som slottet i "Monty Python and the Holy Grail". Du har muligheten til å gå inn i slottet, eller du kan rett og slett beundre det fra utsiden. Reis deretter til det gamle kongeriket Fife, et område av stor historisk betydning. Ta en stopp i Culross, hvor Claire ble anklaget for hekseri i landsbyen Cranesmuir. Beundre et av de mest komplette eksemplene på en typisk by fra 1600- og 1700-tallet som er igjen i Skottland i dag. For ditt nest siste stopp, ta turen til den sjarmerende landsbyen Falkland, som ble brukt som innspillingssted for 1940-tallets Inverness. Beundre noen av de 28 verneverdige bygningene, som indikerer deres nasjonale historiske og arkitektoniske betydning. Til slutt, besøk Blackness Castle som ligger på et strategisk punkt med utsikt over Blackness Bay. Hopp deretter tilbake på bussen og slapp av på returreisen til Edinburgh.

Fra Edinburgh: Opplev Outlander-steder, slott og jakobittene

3. Fra Edinburgh: Opplev Outlander-steder, slott og jakobittene

Gå inn i historien og se de naturskjønne landskapene og ruinene fra TV-programmet "Outlander" på denne dagsturen fra Edinburgh. Reis i en komfortabel buss og se landsbyen Cranesmuir og Tuilyies Standing Stones. Gå ombord på bussen i Edinburghs Royal Mile og ta turen til Midhope Castle. Utforsk dette tårnhuset fra 1500-tallet, som fungerte som bakteppet for Lallybroch; Jamie Frasers familiehjem. Deretter går du til Blackness, hjemmet til Blackness Castle, et valgfritt ekstrautstyr på denne turen. Slottet brukes til å representere Fort William i serien. Finn ut hvorfor dette slottet er kjent som "skipet som aldri seilte". Etter å følge i fotsporene til Claire og Jamie, reiser Outlander-turen nordvestover til Royal Burgh of Linlithgow. Stopp for å ta et bilde av Linlithgow Palace, Outlanders Wentworth-fengsel. Utforsk byen, kjøp forfriskninger og lær om dette palassets historie som et avslappende tilfluktssted for kongefamilien på reiser mellom Edinburgh og Stirling Castle. Fortsett til Royal Burgh of Culross. en liten landsby fra 1600-tallet på kysten av Fife. Hagene her ligger i Claires urtehage og Mercat Cross i Outlanders' Cranesmuir Village. Nyt god tid til å spasere gjennom denne pittoreske byen og besøke den sjarmerende Biscuit Café. Deretter går du til Falkland. Denne lille landsbyen i Fife fungerte som settet for Inverness i Outlander, hvor Claire og Frank ankommer på sin andre bryllupsreise. Bruk tid på å utforske den lille landsbyen, nyt forfriskninger, og besøk eventuelt Falkland Palace and Gardens. Avslutt turen med et stopp i South Queensferry for bilder og en fantastisk utsikt over Firth of Forth før du returnerer til Edinburgh.

Fra Edinburgh: Outlander Adventure dagstur

4. Fra Edinburgh: Outlander Adventure dagstur

Det er tid for ditt eget Outlander-eventyr. Du forlater Edinburgh og begynner å følge sporet av innspillingsstedene i TV-serien Outlander. Først reiser vi til stedet som ikke trenger noen introduksjon: Midhope Castle*, kjent som Jamies vakre hjem Lallybroch. Og du får en varmere velkomst enn han fikk. Det koselige interiøret i huset er gjenskapt i filmstudioene. I virkeligheten kan besøkende ikke utforske slottsruinene, men du kan sitte på den ikoniske trappen til Lallybroch og vente på at Jamie eller Claire skal gå gjennom den vakre buegangen på gårdsplassen. Deretter reiser vi gjennom det sjarmerende landskapet til Blackness Castle. Det er en imponerende festning som er kjent som "skipet som aldri seilte" fordi det ligner en gigantisk steinbåt. Du har tid til å gå langs vollene og utforske det fiktive hovedkvarteret til Jack Randall. Bare du ikke støter på ham ... Neste stopp er Linlithgow Palace, også kjent som Wentworth-fengselet. Det er også her du spiser lunsj, så prøv lokale spesialiteter eller ta en piknik ved innsjøen og ta et bilde av ruinene av Mary Queen of Scots' fødested. Videre nordover kjører vi forbi Stirling Castle og Wallace-monumentet til **Doune Castle, eller Castle Leoch, som det heter i Outlander. Denne formidable bygningen er hjemmet til Colum MacKenzie og klanen hans i episodene fra 1700-tallet. Når du besøker slottet, kan du oppdage dets virkelige historie og få et innblikk i hvordan en skotsk jarl levde på 1300-tallet. Det finnes også en utmerket audioguide som beskriver hvordan slottet ble brukt som innspillingssted for Monty Python og den hellige gral. Reis tilbake i tid igjen når sjåførguiden tar deg med til Culross. Denne nesten uforandrede landsbyen fra 1500-tallet har utsikt over havet og er den fiktive byen Cranesmuir. Du har tid til å besøke Claires urtehage, utforske palasset eller vandre rundt i de gamle gatene mens du forestiller deg hvordan livet må ha vært for 400 år siden. Deretter går turen tilbake til Edinburgh, der vi ankommer sent på ettermiddagen. *Vær oppmerksom på at Midhope Castle også er stengt på følgende datoer i november (2., 11., 15., 18., 22., 30.) og desember (5., 9., 11., 16., 19.). Deretter stenger det i ca. 12 uker fra fredag 22. desember kl. 15.00. **Vær oppmerksom på at Doune Castle er stengt fra 8. januar til 21. februar 2024. Vi tar deg i stedet med til Linlithgow Palace. Vi ber om unnskyldning for ulempene.

Outlander Adventure 1-dagstur fra Glasgow

5. Outlander Adventure 1-dagstur fra Glasgow

Vi forlater Glasgow og begynner å følge sporet av de mest kjente innspillingsstedene i TV-serien Outlander. Turen går forbi Stirling Castle og Wallace-monumentet til Doune Castle**, eller Castle Leoch, som det heter i Outlander. Denne formidable bygningen gir deg et innblikk i hvordan en skotsk jarl levde på 1300-tallet. Du kan også lytte til en utmerket audioguide om hvordan slottet ble brukt som innspillingssted for Monty Python og den hellige gral. På vei nordover stopper vi for lunsj i den lille byen Falkland for å gjenoppleve de første scenene i serien, der Falkland representerer 1940-tallets Inverness. Se om du kjenner igjen kjente severdigheter som Mrs Bairds gjestehus og Bruce-fontenen. Midhope Castle* er neste høydepunkt. Det koselige interiøret i huset er gjenskapt i filmstudioene. I virkeligheten kan du ikke utforske slottsruinene, men i stedet kan du sitte på den ikoniske trappen til Lallybroch og vente på at Jamie eller Claire skal gå gjennom den vakre buegangen på gårdsplassen. Deretter kjører vi den korte veien til Blackness Castle. Det er et imponerende slott som er kjent som "skipet som aldri seilte" fordi det ligner en gigantisk steinbåt. Du får tid til å gå langs vollene og utforske det fiktive hovedkvarteret til Jack Randall. Deretter reiser du tilbake i tid igjen når sjåførguiden tar deg med til sjarmerende Culross. I Outlander var Culross den fiktive landsbyen Cranesmuir og hjemmet til Geillis Duncan og hennes ulykkelige ektemann Arthur. Når du utforsker byens brosteinsbelagte gater, kan det hende du finner Claires urtehage bak det imponerende historiske Culross Palace. Etter å ha fått et innblikk i landskapene og historiene som inspirerte Outlander, returnerer vi til Glasgow tidlig på kvelden. *Vær oppmerksom på at Midhope Castle også er stengt på følgende datoer i november (2., 11., 15., 18., 22., 30.) og desember (5., 9., 11., 16., 19.). Deretter er det stengt i ca. 12 uker fra fredag 22. desember kl. 15.00. **Vær oppmerksom på at Doune Castle er stengt fra 8. januar til 21. februar 2024. Vi tar deg i stedet med til Linlithgow Palace. Vi ber om unnskyldning for ulempene.

Edinburgh: "Outlander" omvisning på filmsteder

6. Edinburgh: "Outlander" omvisning på filmsteder

Outlander-eventyret ditt starter i Edinburgh om morgenen og begynner med et besøk til Midhope Castle, den virkelige Lallybroch og hjemmet til Jamie Fraser. Deretter stopper du ved Doune Castle, eller det virkelige "Castle Leoch" for Outlander-fans. Som et av de best bevarte middelalderslottene i Skottland, har Doune Castle også dukket opp i Game of Thrones, Outlaw King og Monty Python & the Holy Grail. Over i det gamle kongeriket Fife besøker du fargerike Culross, som spilte hovedrollen som "Cranesmuir" i Outlander, der Claire og Geillis Duncan ble anklaget for hekseri. Etterpå reiser du til Falkland, rammen for 1940-tallets Inverness. Utforsk de sjarmerende gatene eller jag etter Jamies spøkelsesfigur rundt på landsbytorget. Vårt siste Outlander-innspillingssted er det imponerende Blackness Castle, omtalt som Fort William i serien, som ankommer Edinburgh tidlig på kvelden.

Fra Edinburgh: 2-dagers Outlander-opplevelse

7. Fra Edinburgh: 2-dagers Outlander-opplevelse

Dag 1 Vårt første stopp er Midhope Castle, det eksterne stedet for Lallybroch, familiens hjem til Jamie Fraser. Dette slottet fra 1400-tallet er stort sett intakt utvendig, men dessverre forlatt innenfor. Ditt neste besøk vil være til Blackness Castle, med utsikt over Firth of Forth. Slottet ble brukt som bakteppe for Fort William. Videre til Doune Castle, bedre kjent som Castle Leoch, hjem til Colum Mackenzie. Slottet har også gjort opptredener i Monty Python og Holy Grail-filmen. Deretter inn i høylandet og gjennom Glen Coe med et raskt stopp ved Loch Ness før du ankommer overnattingsstedet ditt i Inverness. Dag 2 Gå tilbake i tid for 4000 år siden på Clava Cairns, inspirasjonen til Craigh na Dun. Fortsett deretter til Culloden Battlefield, åstedet for det siste slaget som ble utkjempet på britisk jord. Oppdag en levende historie på Highland Folk Museum og dets ulike tidsperiodescener. Gjenopplev en av de første scenene når Jamies spøkelse ser opp på Claires rom i Outlander's Inverness: Falkland Village. Ditt siste stopp på turen vil være landsbyen Culross. Her vil du ha en time til å utforske gatene, som du vil gjenkjenne som byen Cranesmuir i den første sesongen av showet.

Outlander privat tur - utflukt fra Edinburgh

8. Outlander privat tur - utflukt fra Edinburgh

Enten du er en highlander eller en sassenach, har denne turen noe for enhver fan av showet og bøkene. Guiden din kan ikke vente med å vise deg plasseringene og inspirasjonen for Outlander-verdenen som Diana Gabaldon skapte. På dine reiser vil du ta inn hertugen av Sandringhams hjem, det franske hjemmet som Claire og Jamie okkuperte. Du vil besøke Castle Leoch, det store palasset i Versailles, jernbanestasjonen der Claire og Frank sa farvel, fengselshovedkvarteret til kaptein "Black Jack" Randal, så vel som de mange fantastiske landskapene mens du reiser fra sted til sted. Dette vil være et eventyr du aldri vil glemme, da du også vil bli fraktet tilbake til 1740-tallet akkurat som Claire var. Du kan til og med være heldig nok til å faktisk se Outlander-showet bli filmet. Outlander-turen inneholder filmsteder fra sesong 1, 2 og 3, og også fra bøkene Dragonfly in Amber og Voyager. Dette er en hel dagstur og vil vare i opptil 8 timer avhengig av trafikken. Dette vil gi deg god tid til fotografier og til å besøke filmstedene (hvor tilgang er tillatt).

Outlander Odyssey: Privat omvisning på Outlanders innspillingssteder

9. Outlander Odyssey: Privat omvisning på Outlanders innspillingssteder

Gå inn i den fortryllende verdenen til Outlander og mer med TRIPorganisers luksuriøse private dagstur til Skottlands filmunderverk. Vår lidenskapelige lokale, familiedrevne virksomhet inviterer deg til å utforske det fascinerende landskapet som brakte favorittprogrammene og filmene dine til live. Fra Midhope Castles ikoniske Lallybroch til det formidable Blackness Castle, det sjarmerende Doune Castle og det fantastiske Falkland Palace and Gardens, vil du trå i fotsporene til dine elskede karakterer. Tilpass reisen din til ditt hjertes ønske mens vi kuraterer en reiserute som er skreddersydd for dine interesser. Enten du er en Outlander-tilhenger, en Monty Python-entusiast eller en Game of Thrones-fan, sørger vi for et uforglemmelig luksuseventyr. Fordyp deg i magien Besøkte steder: Hopetoun House - Dette er et av Storbritannias mest staselige hjem og eiendom, så det kan enkelt forvandles til Lord Sandringhams hjem for mange interne og eksterne scener, inkludert hans pistolduell med et medlem av Campbells. De brosteinsbelagte gårdsplassene bak Stables Tearoom ble også forvandlet til de historiske gatene i Paris under mye av innspillingen til sesong 2. Midhope Castle - Du vil sannsynligvis kjenne igjen dette 1400-tallsslottet for å servere de eksterne bildene av familiens hjem til Jamie Fraser. Det er virkelig en vakker historisk bygning, og utsikten fra bunnen av oppkjørselen som fører opp til huset er virkelig perfekt – så ha kameraene klare! Blackness Castle - Dette "skipet som aldri seilte" stikker ut i Firth of Forth, er en festning fra 1400-tallet brukt som Black Jack Randalls hovedkvarter i Fort William, kjent for piskingen av Jamie Fraser. Det var også slottet som Jamie brøt seg inn i midtsesongfinalen for å redde Claire fra Black Jacks klør. Linlithgow Palace - kjent for å være fødestedet til Mary Queen of Scotts, ble dette skallet til et palass brukt som Wentworth-fengsel i Outlander, så vel som i en rekke scener i den nye Netflix-filmen Outlaw King om vår KONGE Robert the Bruce. Doune Castle - et av, om ikke de mest kjente filmstedene i Skottland, brukt til nesten alle slottsscenene i Monty Pythons "Holy Grail" og Elizabeth Taylors "Ivanhoe", det er nå bedre kjent som den originale settingen for Winterfell Castle i Game of Thrones og Castle Leoch, klanhjemmet til Mackenzie's i Outlander. Culross - bedre anerkjent som rammen for den fiktive byen Cranesmuir i Outlander. Serien tok full nytte av det fantastiske og beskyttede bakteppet for produksjonen av mange av episodene. Falkland Village and Palace - mest bemerkelsesverdig er byens hovedgate og fontenen som fyller ut for 1940-tallets Inverness, og det var inne i palassets apotek, hvor Claire møter Mary Hawk mens hun kjøper medisinsk utstyr for å ta seg av den syke Alex Randall. Bare pass på at du ikke støter på spøkelsen til Jamie!

Tilgjengelige aktiviteter

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Midhope Castle

Vil du vite mer om aktiviteter i Midhope Castle? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Midhope Castle

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 379 vurderinger

We had a wonderfull experience together with Fiona and Jim. They were both so funny, and very knowledgeable about both Outlander facts and general facts about places we saw or visited. Fiona also did a great job pointing out good spots for pictures and helped out if anyone needed it.

Great tour and amazing, fun and knowledgeable guide. You get to enter Doune Castle and Blackcastle, and see Midhope from the outside. You have to pay entrance for all three but for the last one it was only three dollars. None of the entrance fees are included in the tour package.

Wonderfull experience, but some expensive since we had to pay for all attractions