Legg til datoer

Michigansjøen

Flere reisetips for Michigansjøen

Vil du vite mer om aktiviteter i Michigansjøen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Michigansjøen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 972 vurderinger

Dette var sannsynligvis det morsomste vi hadde for en annerledes shoppingopplevelse. Pariserhjulet hadde den vakreste utsikten og "mini-karnevalet" ved siden av ser ut til å være morsomt på varmere dager (var ikke åpent ennå). Shopping hadde noen unike steder å besøke og spiseområdene var rene (sammen med badene). Vil definitivt besøke dette området igjen hvis du besøker i fremtiden.

Selve turen gir deg flott utsikt. Jeg senket poengsummen da jeg hadde en ekspressbane og de ansatte så ikke ut til å forstå hvordan det fungerte. Jeg ble til slutt satt foran i rekken. Mange ansatte ser bare på telefonene sine. Virker som om de trenger å ha noen som er ansvarlige som sørger for at de alle tar hensyn.

Min femte gang jeg går på Centennial Wheel, og det er alltid så gøy å se på brygga. Billettkøene var lange, så jeg ønsket å kjøpe billetten online på nettsiden til marinebryggen, men det fungerte dessverre ikke. Heldigvis fant jeg billetter på Getyourguide-appen, og utsjekkingsprosessen var veldig rask.