Legg til datoer

MiamiOmvisninger

Våre mest anbefalte Miami Omvisninger

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oppdag Everglades nasjonalpark, et variert landskap som er hjem til mange sjeldne og truede arter. Bli med på en glidebåttur for å se alligatorer, skilpadder og kanskje den sky Florida-panteren.  Etter å ha betalt adgangsbilletten til parken, fordyp deg i sumpland ofte referert til som «elven av gress». Everglades nasjonalpark er kjent som dette på grunn av de endeløse viddene av storak-planten (Cladium mariscoides), som vokser 1 til 3 meter over vannoverflaten. Den frodige vegetasjonen i Everglades omfatter også mangrove, sypresse, palmer, furu og små øyer av løvtrær.Storak er ofte så tett at det bare er mulig å reise gjennom naturlige vannkanaler. Kjør en glidebåt som er laget for å ta seg frem i grunt vann og myrområder. Båtene er drevet av flylignende propeller med en fly- eller bilmotor, som gjør dette til en fartsfylt og morsom tur. Fullfør besøket ditt med et dyreliv- og alligatorforestillingen. Kom tett innpå disse bemerkelsesverdige skapningene i deres naturlige miljø.

Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

2. Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

Slapp av på et fullt fortalt sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Slapp av på det skyggefulle toppdekket mens du ser det beste av Miami slik folk fra Miami elsker å se det - fra vannet. Gå ombord på båten på Bayside Marketplace i hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du cruise gjennom øyene på Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte venetianske øyene er alle hjemsted for mange kjendiser og deres luksuriøse herskapshus. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og flere. Din erfarne tospråklige reiseguide vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havnen i Miami før du drar tilbake mot Miami sentrum. Miami sentrum har en av de mest spennende silhuettene som stadig oppdateres og har mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse leilighetene og hotellene i Brickell og Brickell Key og gå inn i munningen av Miami River. før du drar tilbake til Bayside Marketplace for å avslutte cruiset. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades luftbåttur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og busstransfer

3. Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og busstransfer

Legg ut på en uforglemmelig reise fra Miami for å utforske dyrelivet i Florida. Med hopp over billett-køen og et gratis bilde av gruppen din inkludert, begynner eventyret ditt på Everglades Holiday Park hvor du kan nyte en spennende 45-minutters luftbåttur og et lærerikt dyrelivsshow. La vår ekspertguide ta deg med på et cruise gjennom Everglades, hvor du vil se skjønnheten til det innfødte dyrelivet i deres naturlige habitat. Hold øynene åpne for alligatorer, mykt skall skilpadder og fugler mens guiden din deler fascinerende innsikt om disse praktfulle skapningene. Opplev et hjertepumpende dyrelivsshow og kom på nært hold med alligatorer. Oppdag hvordan disse fengslende reptilene, en gang på randen av utryddelse, gjorde et utrolig comeback i antall. Og ikke glem å ta et bilde av gruppen din før du går inn i luftbåten. Når turen tar slutt, går du ombord på bussen tilbake til Miami, fylt med uforglemmelige minner fra dyreeventyret ditt.

Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

4. Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

Opplev den pulserende kulturen og de fantastiske severdighetene i Miami som aldri før. Legg ut på en uforglemmelig reise gjennom byens travle nabolag og ikoniske distrikter på en åpen sightseeingbuss. Beundre den eklektiske arkitekturen, nyt deilig lokal mat, og fordyp deg i den livlige atmosfæren i Miamis berømte gågate, Lincoln Road. Men det er ikke alt. Ta eventyret ditt til neste nivå og utforsk den fantastiske skjønnheten i Biscayne Bay på en 90-minutters båttur med engelsk og spansk kommentar. Beundre de overdådige hjemmene til de rike og berømte, og nyt den fantastiske utsikten over bukten fra friluftsdekket eller interiøret med klimaanlegg. Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å oppdage Miami med stil. Bestill omvisningen din i dag og se magien til denne pulserende byen selv!

Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

5. Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

Nyt vannet i Miami og bylyset fra Biscayne Bay ombord på en cruisebåt. Se byen våkne til liv om natten når solen går ned og byens lys tennes. Tusenvis av lys lyser opp de utrolige høyhusene og byens skyline rundt bukten. Under turen kan du nippe til din valgfrie drikke som du kan kjøpe fra baren ombord. Få med deg severdigheter som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Avslutt cruiset ditt med en aktivitet for å se månen og beundre månens refleksjon på vannet under deg. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades airboat-tur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: 'Superblue Miami' Immersive Art Experience Ticket

6. Miami: 'Superblue Miami' Immersive Art Experience Ticket

Oppdag Miamis mest spennende oppslukende kunstopplevelse på Superblue. Utforsk en fantastisk speilet skulpturert labyrint, samhandle med imponerende digitale verdener nedsenket i sesongens blomster og fossefall, se ditt eget hjerte slå til gløden av 3000 lys, og mye mer – alt i samme besøk. Publikum i alle aldre vil finne kreative, opplysende og overraskende øyeblikk når de reiser gjennom Superblues 50 000 kvadratmeter med kunstopplevelser. Superblue er laget av ambisiøse artister og fullføres av din deltakelse. Engasjer deg med banebrytende teknologi, dykk ned i aktuelle verdensproblemer, og finn en følelse av undring som får deg til å spørre – «hvordan gjorde de det?»

Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

7. Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

Gjør deg klar for mye moro i solen, på denne dagsturen fra Miami til Key West. Velg å ta et cruise med en glassbunnbåt gjennom en labyrint av mangrovekanalene, paraseil langs kysten, ta en sightseeingtur med turisttoget eller snorkle på et korallrev med mangfoldig marint liv. Start dagen om bord på en buss med klimaanlegg, for den 4 timer lange reisen fra Miami Beach til Key West. Underveis peker guiden ut de berømte 31 karibiske øyene – kjent som Florida Keys. Kryss 43 broer på vei gjennom Keys til Key West. Se Atlanterhavet og Mexicogulfen, mens du kjører langs kysten. Key West er det sørligste punktet i USA og kun 145 kilometer fra Cuba. Når du ankommer Key West, får du 6 timer til å utforske øya i et rolig tempo, spasere langs de kunstneriske gatene, eller simpelthen slappe av på utendørskafeer og restauranter. Oppgrader din dagstur ved å velge fra følgende alternativ: Hopp på hopp av-dagsbillett til Conch Train (turisttog) Denne 1 time og 10 minutter lange sightseeingturen rundt i Key West er en av Floridas toppattraksjoner, dekker over 100 severdigheter, og inkluderer 4 hopp-på hopp-av-stopp rundt i byen. Et 3-timers snorkleeventyr ved Nord-Amerikas eneste levende korallrev. Reis med en toppmoderne katamaran, motta profesjonell instruksjon, bruk toppmoderne snorkleutstyr og nyt frin bar på vei tilbake (inkludert brus øl, vin, champagne, margaritas og cocktails).  - Et 2-timers cruise på en båt med glassbunn, hvor du kan se underverkene til Nord-Amerikas eneste levende korallrev, kanskje se havskilpadder og rokker. Moro for hele familien, du får dessuten flott utsikt til Key West fra havet. - 7-12 minutters paraseiling utenfor kysten av Key West, på et 1-times paraseilingeventyr. Nyt den tropiske stemningen til Keys mens du blir hjulpet inn i paraseilseletøyet, før du sakte heves opp i luften til du flyr høyt over Key West. - 3-timers miljøvennlig delfinsafari og snorklecruise, hvor du kan se tumlere i deres naturlige habitat, på denne båtturen fra Key West. Cruise til baklandet og nyt din egen snorkling mens du beundrer livet i havet. Nyt fri bar på vei tilbake (inkludert brus, Bud Light og Cat 5 Key Lime Lager; og rose- eller chablisvin). Du drar tilbake fra Key West til Miami Beach kl. 17:00.

Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

8. Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

Ta en pause fra travle Miami sentrum og se solnedgangen fra vannet. Cruise over Biscayne Bay og beundre den utrolige utsikten over byens skyline. Velg alternativet med en hopp-på-hopp-av-bussbillett for også å utforske Miami med buss. Slapp av på en luksusyacht med åpne vinduer og skyggelagt dekk mens du lytter til kommentarer fra guiden din. Seil forbi kjente øyer, få et glimt av Al Capones herskapshus, og cruise ned til South Beach. Nyt forfriskninger underveis, tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Gå tilbake til land på slutten av en vakker kveld.

Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

9. Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

Opplev den pulserende byen Miami som aldri før med vår 3-delte turpakke. Dette er din sjanse til å se alle de beste severdighetene i Miami, fra det eksotiske dyrelivet i Florida Everglades til de luksuriøse herskapshusene i Miami Beach. Start eventyret ditt med en spennende luftbåttur gjennom Everglades, hvor du vil se et rikt utvalg av dyreliv og nyte et dyrelivsshow komplett med muligheten til å holde en babyalligator. Etter luftbåtturen, dykk inn i byen Miami med en guidet tur til alle de store stedene, inkludert Wynwood, Miami Beach og Art Deco District. Du vil se hjemmene til filmstjerner og millionærer, og høre historier om kjærlighet, lidenskap, svik og til og med drap. Men det er ikke alt - vi tar deg med på et sightseeingcruise i Biscayne Bay, hvor du vil se havnen i Miami, Fisher Island og "Millionaire's Row" - en luksuriøs eiendomsstrekning hjem til eliten i Hollywood, politikk, sport og næringsliv. Med vår fleksible planlegging kan du nyte disse tre fantastiske opplevelsene på forskjellige dager basert på timeplanen din, noe som gir deg god tid til å ta alt innover deg. Ikke gå glipp av dette uforglemmelige eventyret i Miami - bestill din tur i dag!

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour og utstillinger

10. Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour og utstillinger

Legg ut på et herlig natureventyr med en glidebåttur i Florida Everglades og inngang til alligator- og reptilutstillingen. Utforsk dette fascinerende naturens under, hør historien til Seminole-folket, og lær om dyrelivet du ser fra skipperen din. Gå om bord i glidebåten og sus ut i Everglades. Mens du cruiser, lytt til fascinerende historiske og økologiske fakta fra skipperen din. Lytt til historier om hvordan Seminole-urfolket og pantere en gang eksisterte sammen i denne frodige villmarken. Speid etter sjeldne og truede dyrearter mens du glir over det glassklare vannet, gjennom elver av gress og over det tropiske myrlandskapet. Etter glidebåtturen besøker du alligator- og reptilutstillingen. Kom tett på en babyalligator og ta på dens unike hud og lær om disse formidable rovdyrene.

354 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Miami

Miami

Flere reisetips for Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Miami

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 915 vurderinger

Vi ble hentet på hotellet i tide om morgenen. Guiden var veldig hyggelig og hjelpsom. I løpet av turen snakket han mye om Nøklene og om livet til menneskene der. Han prøvde veldig hardt for å få alle til å føle seg komfortable på den lange kjøreturen. Bussjåføren kjørte veldig bra. I Key Largo var det en kort stopp på Mc Donalds hvor man kunne få seg en frokostburger og en kaffe. En flott ting, siden det starter veldig tidlig om morgenen. I løpet av turen hadde du muligheten til å bestille forskjellige turer, noe vi syntes var veldig bra. Guiden sørget alltid for at alle var på bussen, noe som ga en trygg følelse av at ingen ville bli glemt. De seks timene på stedet var nesten for korte til at vi kunne oppdage alt, vi skulle gjerne hatt litt mer tid. Ønsker du å oppdage hele øya, kan vi anbefale trilleturen. Billetten koster $47 per person, og du kan kjøre trallen hele dagen.

Å finne ombordstigningsstedet og bussagenten var veldig enkelt fra getyourguide-beskrivelsen, turen var veldig bra og opplevelsen av byen var enda bedre. Kun getyourguide kunne ha opplyst at det ikke er noen personlig guide på bussen som forteller om distriktene under reisen, men at den utelukkende er basert på en lydguide. Fremfor alt hadde det vært viktig å nevne på forhånd at du MÅ! du trenger dine egne hodetelefoner KUN MED KABELKOBLING og må derfor ta med egne for i det hele tatt å kunne høre lydguiden!! Hvis du ikke har hodetelefonene med deg, vil de ikke gi deg en på stedet og du opplever turen uten å få noe informasjon om byen!! (Mange av passasjerene hadde da dette problemet, som fullstendig ødela opplevelsen). Men hvis du tok med deg noen, hørte du alt klart og i turistvennlig ordforråd og i rimelig hastighet

En veldig fin tur, i en veldig god atmosfære. Super sensasjoner, som piloten implementerer ved å trykke på joysticken! Han får hjelp av en assistent som fungerer som guide og presist setter stemningen veldig raskt (vær forsiktig, besøket er kun på engelsk, det er best å snakke engelsk riktig) Tjenesten er verdt prisen. Og for de som lider av sjøsyke, ikke frykt! Tusen takk for dette store øyeblikket.

Jeg hadde lest mange dårlige anmeldelser om denne aktiviteten, men ærlig talt, opplevelsen vår var flott, vi så flere alligatorer, guiden var sjarmerende og løp mye gjennom vannet, noe som gjorde det veldig gøy, showet var også veldig underholdende. Mine barn var også fornøyd med det, en helt annen opplevelse og 100% anbefalt.

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.