Opplevelser i
Miami

Relax on the beach, discover the hot nightlife, people-watch, and more in this Floridian metropolis.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Miami

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Miami?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Miami er:

De ti beste tingene å gjøre i Miami

Floridas metropol er et pastellfarget paradis med en unik miks av avslappet strandliv og kubansk festglede. Miami er det perfekte stedet om du liker å betrakte mennesker. Byen passer også for dyreelskere! Her er de ti beste severdighetene!

 • Fisher Island

  1. Fisher Island

  Fisher Island er et av de mest velstående hjørnene av USA - her bor nemlig superstjerner og de mega-rike. Stedet er ikke tilgjengelig for alle og enhver, men du kan komme nærmere ved å ta en båttur i bukten.

 • Miami Seaquarium

  2. Miami Seaquarium

  Miami Seaquarium er USAs eldste oceanarium og det var her i Virginia Key at den berømte tv-serien "Flipper" ble filmet! I tillegg til blant annet delfinshow, kan man se mange andre dyr både fra havet og på land!

 • Gator Park

  3. Gator Park

  Er du ute etter å se alligatorer, er Gator Park det rette stedet. Ønsker du også å se slanger, skilpadder og eksotiske fugler, bør du ta en tur med luftputebåt i Everglades!

 • 4. Miami Museum of Science

  2015 var året Miamis ledende vitenskapsmuseum åpnet dørene, men siden dette er Miami er det dyr her også! Få med deg rovfuglsenteret!

 • South Beach

  5. South Beach

  South Beach er fortsatt en av byens beste strender. Som et de første områdene som ble utviklet finner du her den kjente strandboulevarden Ocean Drive, som viser alt som er typisk for Miami; strand, pastellfargede art deco hotell og neonskilt.

 • Vizcaya Museum & Gardens

  6. Vizcaya Museum & Gardens

  Tidligere kjent som Villa Vizcaya, er denne overdådige eiendommen nå åpen for alle, så nå kan man gå omkring i disse vakre omgivelsene og håpe at man vinner i lotto!

 • Miami Children's Museum

  7. Miami Children's Museum

  Med utstillinger som er tilpasset de unge (og de som er unge til sinns), er dette er fantastisk sted å besøke med familien, spesielt om barna ikke liker vanlige museer!

 • Zoo Miami

  8. Zoo Miami

  Miamis klima legger til rette for den eneste tropiske dyrehagen i USA. Mot en liten avgift kan du til og med få mate sjiraffene!

 • Miami Beach Architectural District

  9. Miami Beach Architectural District

  Denne historiske delen av Miami Beach blir noen ganger kalt Art Deco District. Ingen pris til den som kan gjette hvilken byggestil du finner her i de billedskjønne gatene!

 • Bass Museum of Art

  10. Bass Museum of Art

  Byens ledende galleri ligger i det gamle offentlige biblioteket i Miami Beach og viser kunst fra renessansen frem til i dag.

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man reise?

  Byens basketballag kalles ikke Miami Heat uten grunn. Det tropiske klimaet gjør at det alltid er varmt i Miami, selv om det kan forekomme tordenstormer om sommeren og orkansesongen er fra juni til november. Vinteren er perfekt for de som vil nyte strandlivet!

 • Hvor mange dager bør man planlegge?

  De fleste av Miami Beachs beste attraksjoner og severdigheter kan du se i løpet av tre eller fire dager. Planlegg minst en uke om du ønsker å se mer av byen og Everglades.

 • Hvor trygt er det?

  Det finnes mange dramatiske filmskildringer om Miami, men byen er rimelig trygg. Som de fleste andre byer har den områder som man som turist bør unngå. Områder med høy kriminalitet er blant annet Biscayne Boulevard, Liberty City, Opa-Locka, og Overtown. Hvis du ønsker å besøke Miamis Downtown-område, bør du være på vakt etter solnedgang.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske dollar (USD)
 • Tidssone
  UTC (-05:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Våren

Flere reisetips for Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Miami

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 14 902 vurderinger

Jeg betalte $ 25,00 for en billett. Turen var 1 time. God pris for turens lengde. Turistguide var veldig kunnskapsrik om dyreliv og alt annet. Vær forberedt i tilfelle det regner fordi turen fortsetter hvis det regner. Vi fikk regnet litt på. Dette var en flott tur for en som ikke vil gjøre 5 eller 6 timers turer. Jeg bestilte denne turen / kjøpte billett online. Hvis det ikke regner, blir du ikke våt fra båtturen (jeg sier dette fordi det ser ut som om du ville sett det i bilder eller vids på nettet) Det var mye moro og jeg vil anbefale dette til hvem som helst

Dagen var flott, turen vil bare anbefales i løpet av uken hvis du ikke har så mye tid. Fordi du mister mye tid på helgen gjennom turen :) Møtested var lett å finne. Guiden Akkurat som sjåføren var du veldig hyggelig Lær mye om landet og andre interessante ting på vei. På stedet har du tid til å spise og drikke, se på området eller dra på utflukter. Du kan alltid hente og avreise på hotellet for en liten pris veldig bra. Generelt sett var prisen bra

Busstur til og fra Everglades Safari Park (merk at dette er atskilt fra Everglades nasjonalpark med inngangsbillett og turstier - det er lenger sør), båttur og alligatorutstilling. God verdi, morsom tur i tørre sesongen. Det var stort sett sol og vi fikk se flere lange gatorer på nært hold.

virkelig fin tur, super fine guider, veldig lærerikt. Det er riktignok kaldt i bussen, så jeg vil anbefale å ta med en jakke eller genser, annet enn at det var en fantastisk opplevelse!

Flott båttur hvor vi så alligatorer og forskjellige fugler. Inspirerende guide.