Legg til datoer

Ting å gjøre Miami

Slapp av på stranden, kast deg ut i det spennende nattelivet, studér menneskene og mye mer i denne floridiske metropolen.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Vanneventyr i South Beach
  • Everglades-eventyr
  • Utflukter i Sør-Florida
  • Gatekunst, Wynwood og mer
  • Miami ovenfra
211 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 14

Ofte stilte spørsmål om Miami

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Miami?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Miami er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Miami?

De beste dagsturene og utfluktene fra Miami er:

Key West

Flere reisetips for Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Miami

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 17 255 vurderinger

Å finne ombordstigningsstedet og bussagenten var veldig enkelt fra getyourguide-beskrivelsen, turen var veldig bra og opplevelsen av byen var enda bedre. Kun getyourguide kunne ha opplyst at det ikke er noen personlig guide på bussen som forteller om distriktene under reisen, men at den utelukkende er basert på en lydguide. Fremfor alt hadde det vært viktig å nevne på forhånd at du MÅ! du trenger dine egne hodetelefoner KUN MED KABELKOBLING og må derfor ta med egne for i det hele tatt å kunne høre lydguiden!! Hvis du ikke har hodetelefonene med deg, vil de ikke gi deg en på stedet og du opplever turen uten å få noe informasjon om byen!! (Mange av passasjerene hadde da dette problemet, som fullstendig ødela opplevelsen). Men hvis du tok med deg noen, hørte du alt klart og i turistvennlig ordforråd og i rimelig hastighet

En veldig fin tur, i en veldig god atmosfære. Super sensasjoner, som piloten implementerer ved å trykke på joysticken! Han får hjelp av en assistent som fungerer som guide og presist setter stemningen veldig raskt (vær forsiktig, besøket er kun på engelsk, det er best å snakke engelsk riktig) Tjenesten er verdt prisen. Og for de som lider av sjøsyke, ikke frykt! Tusen takk for dette store øyeblikket.

Turen vår startet fra Miami til Key West. Sjåføren var veldig profesjonell med sikkerheten til passasjerene. Lily var vår reiseleder og hun var virkelig fantastisk på jobben sin. Hennes tålmodighet var stor, og hun gjorde oss komfortable på turen. Takk for en flott tur begge to.

Det var en flott opplevelse! Turen var hyggelig og reiserutene var fullt oppfylt. Guiden veldig hyggelig og underholdende for å gi informasjonen. Han veiledet oss med effektivitet og oppriktighet slik at tiden skulle nå oss for å få mest mulig ut av turen.

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.