Metropolitan Museum of Art

  • Omvisninger
  • Bykort
  • Andre opplevelser
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
22 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Metropolitan Museum of Art

Vil du vite mer om aktiviteter i Metropolitan Museum of Art? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Metropolitan Museum of Art

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 911 vurderinger

Generelt var det ingen problemer i det hele tatt å besøke attraksjonene med dette passet. Forslag til forbedring: Du kan beskrive hvordan du får de «riktige» billettene til hver attraksjon, for noen ganger må du stå i kø ved billettkontoret, andre ganger kan du gå rett til inngangen med QR-koden. Det ville også vært fint om du kunne se i appen hvor mange turer/attraksjoner som fortsatt er tilgjengelige og når du gjorde hva.

Flott kjøp!! for et firedagers opphold i New York er New York City Pass mer enn nok til å se byens mest ikoniske attraksjoner. Vi har valgt: Oppstigning til Empire State Building, oppstigning (kveld) til Top of the Rock, besøk til hangarskipet Intrepidezze (alene tar bort en halv dag ...) og besøk til Frihetsgudinnen og Ellis Island og det er ikke mer tid til å dra nytte av det femte valget (naturhistorisk museum).

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

Enkel å bruke, rask og ukomplisert inngang overalt, ingen betaling kreves på stedet. Definitivt mye billigere med pass enn å betale for alle vanlige opptak. Liten ulempe: ved bestilling av for eksempel 6 aktiviteter er det ikke synlig hvor mange du allerede har løst inn. Du må telle det i hodet ditt. Men ellers er passet absolutt å anbefale.

Jeg bodde i New York i en uke, og etter min mening er det å kjøpe CityPass en fin måte å besøke 5 attraksjoner i byen på og spare nok penger, siden selv den enkle inngangen til Empire State Building koster rundt 45 dollar. I tillegg kan du bestille dato og klokkeslett på forhånd, slik at du også kan hoppe over køen. Sterkt anbefalt.