Legg til datoer

Metropol Parasol

Metropol Parasol: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Flamenco Show Ticket på Tablao Flamenco Las Setas

1. Sevilla: Flamenco Show Ticket på Tablao Flamenco Las Setas

Besøk Tablao Flamenco Las Setas i Sevilla for å oppleve et live flamencoshow. Nyt en gratis cocktail mens du ser lidenskapelige artister utføre denne andalusiske kunstformen, og velg en premium- eller VIP-billett for å legge til et møte og hilse med artistene til opplevelsen din. Gå inn i Tablao Flamenco Las Setas og opplev en intim atmosfære med dempet belysning og elegant innredning. Deretter kan du lene deg tilbake og se på når artistene går inn på scenen og fremfører en rekke flamencostiler, fra Sevillanas til Seguidilla og mer. Smak på en signaturcocktail laget med sherry vin, det perfekte komplimentet til showet, og legg tradisjonell tapas til opplevelsen din ved å velge VIP Box-inngangsbilletten. Innehavere av premium- og VIP-billetter vil også få nyte et møte og hilse med artistene til showet.

Sevilla: Las Setas guidet tur og valgfri bytur

2. Sevilla: Las Setas guidet tur og valgfri bytur

Beundre utsikten fra  Las Setas, en trekonstruksjon i La Encarnación plassen i Sevillas gamle bydel. Dra nytte av hopp over køen tilgang, en guidet omvisning, den oppslukende «Feeling Seville», et lysshow om natten og en 3D-innholdsopplevelse. Velg å legge til en guidet omvisning i byens høydepunkter. Møt guiden din ved kundeserviceskranken ved siden av billettkontoret og hopp over køen for å gå inn i strukturen. Ta deg opp til utsiktspunktet og nyt fantastisk utsikt over byens silhuett. Finn kjente landemerker og lær litt om historien og utviklingen til byen. Deretter tar du på deg smartbrillene og nyt en VR-opplevelse, som viser hvordan byen en gang så ut ovenfra. Gå tilbake i tid til Romerriket da byen var kjent som Hispalis. Denne virtuelle omvisningen er også en fortolkende og dynamisk videoguide som gir god innsikt i byens rike arv. Avhengig av det valgte alternativet kan du enten forlate guiden din etter 30 minutter eller fortsette med en 2-timers guidet spasertur i Sevilla. Oppdag byens hovedattraksjoner med guiden din og nyt ekstra VR-utsikt ved hjelp av smartbrillene.

Fra Malaga: Sevilla Dagstur Guide Kommentar på bussen

3. Fra Malaga: Sevilla Dagstur Guide Kommentar på bussen

Du blir hentet fra Málaga og Costa del Sol, direkte til Sevilla. Nyt panoramautsikten over Paseo de Colón, elven Guadalquivir og Avenida de las Palmeras til Maria Luisa-parken hvor du vil stoppe for å nyte å ta bilder og ta en spasertur på et av de mest emblematiske stedene i Sevilla. Etter det vil du gå gjennom Murillo-hagene inn i den gamle delen av byen, gjennom de trange gatene i det berømte Santa Cruz-området. Et av de eldste nabolagene i Sevilla som skjuler store mysterier og legender samt en autentisk andalusisk atmosfære. Du vil ha ledig tid til å utforske Sevilla i 5 timer, og du kan benytte anledningen til å spise lunsj og smake på typiske andalusiske retter. Du vil kunne besøke den tredje største katedralen i verden, Sevilla-katedralen ved siden av det mest karakteristiske bildet av byen, Giralda i Sevilla. Hvis du ønsker det, kan du gå på egen hånd for å nyte den mest inspirerende og fantastiske gotiske kunsten og renessansekunsten og lære om historien, eller til og med besøke Royal Alcazar i Sevilla hvor den berømte Game of Thrones-serien ble filmet. Spaser langs bredden av elven Guadalquivir og se den berømte Torre de Oro eller gå til Plaza de la Encarnacion for å se Metropol Parasol eller Sevillas sopp, et av de mest besøkte stedene i byen i siste årene og klatre opp for å se en av de beste utsiktene over byen Sevilla. Møt igjen på det tidspunktet guiden angir for retur til samme sted for henting.

Fra Costa del Sol: Sevilla guidet dagstur og 3 timers fritid

4. Fra Costa del Sol: Sevilla guidet dagstur og 3 timers fritid

Oppdag den vakre Sevilla, hovedstaden i Andalusia. Vi henter deg på et av møtepunktene, under turen til Sevilla vil den medfølgende guiden fortelle nysgjerrigheter om landskapet og byen. Deretter vil du ha et stopp på 30 minutter for frokost. Ankomst til Sevilla med panoramautsikt over byen og elven Guadalquivir. Stopp ved María Luisa-parken, der den berømte Plaza de España, stedet for 1929 Expo, ligger. Du vil besøke Plaza de España, så er det på tide å besøke Barrio de Santa Cruz, et av de eldste og mest ikoniske nabolagene i Sevilla, med en unik andalusisk atmosfære. Etter besøket vil du ha 3 timers fritid, hvor du kan spise lunsj, og det anbefales å besøke katedralen i Sevilla og dens Giralda. Spaser langs bredden av elven Guadalquivir med den vakre Triana-broen, se Torre del Oro eller gå til Plaza de la Encarnación, hvor Metropol Parasol (Las Setas) ligger med unik utsikt ovenfra. Til slutt på tidspunktet og stedet angitt av guiden, gå tilbake til Costa del Sol.

Sevilla: Flamenco-show og takmiddag med utsikt over katedralen

5. Sevilla: Flamenco-show og takmiddag med utsikt over katedralen

Nyt en unik kveld i Sevilla 1. Flamencoshow + cocktail (kl. 20.30, ca. 90 minutter). Nyt flamencomusikkens og -dansens storhet i en "tablao" i sentrum av Sevilla. Et show skapt av Sandra Guerrero "La Negra", en sevillansk danser med mer enn 30 års erfaring, sammen med internasjonalt anerkjente artister og nye talenter innen flamenco. Vi kommer til å gå inn i en tablao der alt er mulig, gitarens gråt begynner, den roper etter fjerne ting, krystalllamper og grønne speil. Lange haler av kjoler beveger seg, vifter åpnes og lukkes, hæler, hæler treffer bordene, sevillanas, tientos, marianas, tarantas, tonas, lys, petenera, soleas, seguidillas, all cante fra Levante, all cante fra gruvene, all sang. Lukten av flamenco, andalusisk smak av maurisk gitar, renhet, innvoller og klør. Mens du nyter det beste flamencoshowet i Sevilla, kan du også ta deg en cocktail. 2. Middag på takrestauranten (kl. 22.00). Hvis du ankommer senere enn dette tidspunktet, kan du miste retten til middag). Nyt en blanding av tradisjonell og moderne gastronomi i restauranten The Roof Giralda på Hotel Abba Sevilla. Restauranten ligger på terrassen til dette moderne og sentralt beliggende 4-stjerners hotellet, og du kan nyte den spektakulære utsikten over Sevillas skyline. Et unikt sted med designeratmosfære som byr på utsøkt service og, viktigst av alt, retter av høy kvalitet, som menyen består av: Forretter: -Spansk ostetallerken. -Iberisk skinke, chorizo og iberisk salchichón. Hjemmelagde kroketter med kimchi-majones. -Stekt marinert pigghå. Hovedrett å velge mellom: -Confitert pigghå med ristede grønnsaker og purrekrem. -Iberiske kinn stuet med Pedro Ximénez-vin. Dessert: -Sjokoladecoulant og vaniljeis. Mineralvann + brus, vin, øl En flaske vin per to personer er inkludert. * Middag alltid på utendørs eller innendørs terrasse, avhengig av tilgjengelighet.

Sevilla: Guidet fottur med valgfri frokost

6. Sevilla: Guidet fottur med valgfri frokost

Kom og bli med oss for å oppdage den største gamlebyen i Spania og en av de vakreste i landet: Sevilla. Du vil oppdage historien og hemmelighetene til de viktigste monumentene i byen, som katedralen, Alcazar eller Plaza de España. Sammen med guidene våre vil du utforske de mest sjarmerende hjørnene av denne byen, og bli kjent med ikke bare monumentene, men også historiene, viktige fakta og skjulte historier som bare lokalbefolkningen kjenner. En unik visjon av byen som har en unik stil med å kombinere historie med ren underholdning. Denne 2-timers* vandreturen dekker de viktigste severdighetene i indre by. Kom og oppdag historien til Fernando The Saint, lær om hvordan fønikerne klarte å skape en av de eldste byene i Europa, og møt arven etter romerne og araberne som gir Sevilla en så unik ånd av lidenskap og uforlignelig skjønnhet. Ikke nøl og bli med oss på dette fantastiske eventyret! *Gjennomsnittlig turlengde. Våre guider har dine beste interesser i tankene; mens turen vanligvis inkluderer nettstedene og historiene ovenfor og varer så lenge, kan turen din variere avhengig av hva guiden din mener er best for gruppen! Valgfri frokost kl 9:30 For å starte en god rute, hvilken bedre måte enn å samle krefter med en god frokost typisk for byen vår i et område så historisk som Plaza de la Encarnación. Produkter av kvalitet og nærhet for å være i stand til å vite opprinnelsen til en slik typisk tradisjon i landet vårt, for eksempel en god skål med din lokale kaffe. Alt på ett sted som blander modernitet og tradisjon, som Purita Café. Inkludere En kort forklaring om tradisjonen Kaffe etter eget valg Toast etter eget valg (vegansk alternativ tilgjengelig)

Gamlebyen i Sevilla: 'The Inheritance' utendørs rømningsspill

7. Gamlebyen i Sevilla: 'The Inheritance' utendørs rømningsspill

Bli ledet på en spennende selvguidet tur rundt gamlebyen i Sevilla mens du spiller et spennende mobilbasert oppdrag. Gå forbi mange vakre ikoniske landemerker, løs ledetråder og oppdag spennende skjulte perler for å se byen fra et annet perspektiv. Avslutt på Iglesia de San Lorenzo. Last ned appen, gå til startpunktet på Hotel Alfonso XIII, og begynn eventyret. Følg ledetråder for å lære om Sevillas fascinerende historie og arkitektoniske mesterverk som det kjente Alcazar-palasset. Lås opp de hemmelige historiene om stedene du besøker mens du løser problemet og gjetter svarene. Finn ut fascinerende detaljer om Santa Maria de la Sede-katedralen. Bruk ledetrådene til å lede deg fra ett nettsted til et annet. Hver ledetråd gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger kart, GPS eller guide. Det er ingen tidsbegrensning, slik at du kan gå i ditt eget tempo. Spill som en gruppe eller del opp i mindre grupper/lag og konkurrer mot de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten av turen.

Sevilla: Guidet byvandring med 3D-innhold

8. Sevilla: Guidet byvandring med 3D-innhold

Ditt besøk vil bestå av: - Ved ankomst til Las Setas de Sevilla (møtested), vil du bli møtt av vår guide ved vår kundeservice. – Guiden vil ønske deg velkommen og forklare hva turen består av. – Guiden vil følge deg til enhver tid. - Gjennom hele turen vil guiden forklare deg de mest monumentale stedene i byen. – Omvisningen varer i to timer. – Stoppene på Sevilla guidet rute er: • Start: Plaza de la Encarnación • 1. stopp: Plaza del Salvador • Andre stopp: Plaza de San Francisco • 3. stopp: Catedral – Puerta del Perdón • Fjerde stopp: Giralda • 5. stopp: Real Alcázar • Sjette stopp: Archivo de Indias • 7. stopp: Guadalquivir – Torre del Oro - SPESIELLT INNHOLD: Takket være smarte briller, ved hvert stopp, vil du også kunne se VR-innhold. Du vil se 3D 360º rekonstruksjoner av hvordan forskjellige steder i Sevilla var i antikken, middelalderen og moderne tid. I tillegg har hvert VR-innhold virtuelle karakterer som vil gi deg forklaringer på hva du ser. Se vår plass https://youtu.be/NAxxyEVPO78

Sevilla: 3-timers guidet fottur og Palacio de las Duenas

9. Sevilla: 3-timers guidet fottur og Palacio de las Duenas

Fordyp deg i den mest forskjellige delen av Sevilla sentrum med denne 3 timers guidede vandreturen Møt guiden din og start eventyret ditt med å besøke Antiquarium-museet som ligger i Metropol Parasol. Bli kjent med Sevillas skjulte monumenter på en informativ måte på en 3-timers spasertur rundt det nordlige distriktet i Sevilla sentrum. Turen fortsetter gjennom Feria-gaten og markedet i det sjarmerende Macarena-området. Utforsk den gamle Cardo Máximo i byen. Hør historiene bak de historiske landemerkene mens du spaserer, inkludert legender, hemmeligheter og gammel tradisjonell livsstil som beholder dette området. Gå inn i Macarena-kirken og oppdag den mest kjente jomfruen i Spania Utforsk San Luis de los Franceses-kirken og San Luis-gaten mange skjulte monumenter Oppdag 6 forskjellige kirker i gotisk, maurisk, barokk-, reinassanse- og 1900-tallsstil. Avslutt turen med å besøke Palacio de Dueñas, den gamle residensen til Duquesa de Alba, 16. palass, massevis av mesterverk, fabelaktig hage og personlige ting fra denne viktige Spanias familie.

Sevilla: Enchanted Walking Tour på spansk

10. Sevilla: Enchanted Walking Tour på spansk

Dette er en spesiell nattvandring med start fra Plaza del Triunfo, et historisk sted på grunn av det faktum at det i 1755 var et stort jordskjelv i Lisboa som også ble følt i Sevilla. Oppdag årsaken til navnet så vel som historien til de tre forskjellige bygningene du finner der. Etterpå kan du gå gjennom gamlebyen, også kalt Judería, og bli fortalt om forskjellige hendelser fra 1248 til nå. Besøk de trange gatene og spesielle plassene som Plaza de Doña Elvira, Plaza de Susona og Plaza de Alfaro osv. Dette nabolaget har hjemsøkte hus og de mest spesielle historiene vil bli forklart. Når du er ferdig med besøket i Judería, ta turen direkte til Calle Mármoles med sine romerske søyler og gå deretter til Cabeza del Rey Don Pedro for å høre om den utrolige historien om denne gaten. Gå deretter til Alfalfa, hvor du kan finne underjordiske passasjer og små butikker som ble opprettet under den muslimske perioden. Til slutt kommer du til Las Setas, et moderne sted midt på Plaza de la Encarnación.

Tilgjengelige aktiviteter

16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Metropol Parasol

Vil du vite mer om aktiviteter i Metropol Parasol? Trykk her for full oversikt