Meteora

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Meteora

Vil du vite mer om aktiviteter i Meteora? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Meteora

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 249 vurderinger

Denne turen ble organisert av de lokale partnerne Ammon express. Det var veldig godt organisert og punktlig. Guiden vår var Dimitris, hvis du kan prøve å få ham som din guide. Han er rett og slett fantastisk !! Han er ikke bare kunnskapsrik om de lokale nettstedene, men han er også en filosof på hjertet. Vi hadde fantastiske samtaler gjennom hele reisen. Stasjonen til meteora i seg selv er veldig vakker, vi kjørte også forbi Mount Olympus. Dette var den beste turen på turen min, ettersom den naturskjønne utsikten over meteora i seg selv bare er fantastisk og fascinerende! Vi besøkte to klostre, for kvinner anbefales det å ikke bruke bukser og dekke skuldre og knær. På slutten spiste vi en deilig lunsj i landsbyen Kalambaka. Jeg anbefaler deres lammekoteletter på det sterkeste. Denne hele turen var absolutt verdt å se og et must å gjøre!

Den første dagen var det veldig nyttig å bli hentet i regnet i tide. Hotellet var normalt bra. Jeg er veldig fornøyd med templeturen den første dagen, selv om jeg er i førtiårene, ettersom jeg klarte å gå rundt innenfor et rimelig område. Den andre dagen ble jeg tatt til et flott utsiktspunkt og en hule ved fotturer, og jeg kunne bruke tiden effektivt. Fotturer anbefales for unge mennesker. Jeg anbefaler det virkelig i 2 dager og 1 natt.

Turen var rett og slett fantastisk. Turistguiden vår, Mr. Lazaros, var veldig hyggelig, veldig godt forberedt på turen, og på toppen av alt som et vandrende leksikon representerte han hjembyen og landet sitt i best mulig lys. Jeg ville definitivt tilbake igjen, og denne gangen be om Mr. Lazaros spesielt.

turen er veldig godt organisert og tar deg til dette fantastiske stedet. våre ansatte tror jeg neiphili husker ikke nøyaktig navn og hvordan det er stave (beklager) var nyttig og veldig snill. det er bare piaty som bare var 2 stopp, men forstår 3,5 timers reise. uansett flott og anbefalt

Et så kult sted definitivt verdt besøket- en ganske lang kjøretur, men verdt det for utsikten og kulturen. Anbefales for alle som reiser rundt i Hellas og er godt organisert!