Våre mest anbefalte ting å gjøre i Merzouga

Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

1. Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

Sov under ørkenstjernene i en berberleir på en uforglemmelig opplevelse i sanddynene, med avreise fra Marrakech. Besøk UNESCO verdensarvstedene Ait Ben Haddou, Rosedalen og Tinghir. Stopp ved tradisjonelle berberlandsbyer rundt Todra-juvet og vandre med en kamel gjennom Erg Chebbi-dynene, de høyeste i Marokko Dag 1: Marrakech – TinghirDenne 3-dagers ørkenturen fra Marrakech til Merzouga starter tidlig på morgenen. Dra til Ait Benhaddou gjennom Tizi Ntichka-passet og Atlasfjellene. Det blir mange stopp underveis. Besøk Kasbah Ait Benhaddou, som står på UNESCOs verdensarvliste, som også fungerte som filmsteder for forskjellige Hollywood-filmer. Fortsett til Ouazazate og Kasbah Taourirte før lunsj. På ettermiddagen drar du videre til Tinghir via «Rosenes dal» før du kommer til hotellet i Tinghir. Middag og overnatting.  Dag 2: Tinghir — MerzougaEtter frokost på hotellet i Tinghir, starter dagen med en kjøretur langs veien fra 1001 Kasbah til oasen av Tinghir, hvor du svinger av på en mindre vei og kjører langs elven til Todra-juvet. Etter litt tid på egen hånd for å nyte de enorme klippene og lunsj på en lokal kafé (på egen hånd), fortsetter du tidlig på ettermiddagen til Erfoud. Denne byen kjent for sitt daddelmarked, og et utgangspunkt for de gamle handelskaravanene som krysser Sahara-ørkenen til Tombouctou. Fortsett til Merzouga og kjør gjennom et steinete ørkenlandskap. Ved ankomst til utkanten av Erg Chebbi-sanddynene, møter du kamelkaravanen og du kan ri på kameler gjennom de fantastiske fargeskiftende sanddynene. Alt dette med solnedgangen som et flott bakteppe. Dra ut til Sahara-ørkenleiren, som ligger i midt i ingenmannsland like før mørket faller. Etter litt tid til å beundre sanddynene og landskapet rundt, gjør deg klar for en marokkansk middag servert under stjernene ved siden av et bål. Sent på kvelden kan du nyte berbermusikk med de lokale vertene som spiller trommer. Dag 3: Merzouga – MarrakechEtter en tidlig frokost og en kameltur tilbake til hovedveien, møt sjåføren din og dra tilbake til Marrakech. Nyt lunsj på veien mens du passerer «Rosenes dal», og fortsetter gjennom Atlasfjellene til Marrakech. Avslutt ørkenturen din i Marrakech rundt kl. 20:00.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

2. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

Oppdag kanten av Sahara-ørkenen på en tre-dagers budsjetttur fra Marrakech, og utforsk det dramatiske landskapet i Dades-dalen og Kasbah i Ouarzazate. Kjør over sanddynene til Erg Chebbi med kamel og sov i en ørkenleir under stjernene. Dag 1: Marrakech – Ait Ben Haddou – Dades Begynn reisen ved å krysse de høye Atlasfjellene forbi den ene berberlandsbyen etter den andre til UNESCOs verdensarvliste Ait Ben Haddou. Denne landsbyen er kjent for sin kasbah og befestede landsby og har blitt brukt som et sett for noen kjente Hollywood-eposer og magasinfotoseanser. Etter litt fritid, nyt lunsj på en lokal restaurant og fortsett kjøreturen gjennom Ouarzazate, kjent som Saharas port. Fortsett til Boumalne Dades, beundre den naturskjønne kjøreturen langs Dades-dalen, hvor du kan nyte middag og hvile for natten på Kasbah Amazigh eller Hotel Chems. Dag 2: Dades – Todgha-juvene – Merzouga Etter frokosten går du fra hotellet og kjører til Tinghir og dens dramatiske Todgha-juv, mens du tar en pause for å utforske kløftene. Nyt lunsj på en lokal kafé og fortsett til Merzouga for å møte din kamelvogn. Opplev Erg Chebbi-sanddynene på kamelrygg og se solnedgangen gå ned. Nå din ørkenleir før kvelden faller på og nyt en autentisk marokkansk middag under stjernene. Lokale nomader vil sørge for underholdning og vise deg hvordan du spiller de tradisjonelle Tam Tam-trommene. Nyt middag og overnatting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate – Marrakech Etter en tidlig oppvåkning for å se soloppgangen før frokost (valgfritt), vil en sjåfør vente på å hente deg for transport tilbake til Marrakech. Stopp halvveis for lunsj på en lokal restaurant. Bli satt av ved ditt opprinnelige avgangspunkt eller Djemaa El Fna rundt 20.00. Du kan også bestille oppgraderinger for natten i beduinleiren, for eksempel den luksuriøse ørkenleiren med et luksuriøst privat telt komplett med en ensuite dusj, baderomsfasiliteter og 5-stjerners fasiliteter. Disse oppgraderingene må bestilles per person.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Fes

3. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Fes

Oppdag Fes og Marrakech, Marokkos keiserlige byer, på en guidet 3-dagers tur. Dag 1: Marrakech — Ait Ben Haddou — Dades (første natt på Kasbah Amazigh) Start turen med en tidlig henting. Møt sjåføren din på hotellet eller riaden om morgenen før du krysser Atlasfjellene mot Kasbah Ait Ben Haddou. Etter en guidet tur i landsbyen kan du nyte en rolig lunsj i Ait-Ben-Haddou. Tidlig på ettermiddagen reiser du nordøstover til Boumalne Dades via Ouarzazate. Ta en kjøretur langs elven Dades med den fantastiske solnedgangen som bakteppe. Nå veien til Dades-dalen og ta en pitstop for å nyte det fantastiske landskapet. Fortsett deretter til et hotell hvor du vil spise og hvile for natten på Kasbah Amazigh. Dag 2: Dades – Merzouga Start dagen med frokost på hotellet. Legg ut på en reise langs veien til 1001 Kasbahs til Tinghir, en oase hvor du vil få muligheten til å nyte en times lang spasertur ved elvebredden hele veien til Todgha-juvet. Her kan du få litt fritid til å nyte naturen før lunsj. Tidlig på ettermiddagen kan du gå til Merzouga, der kamelkaravanen din venter. Herfra kan du ri på kamelen gjennom sanddynene til Erg Chebbi mens du nyter en fascinerende solnedgang. Før det blir mørkt, nå Sahara-ørkenleiren som ligger mellom sanddynene, hvor du vil spise en marokkansk middag under stjernene mens du blir underholdt av lokale nomader som spiller på trommene rundt leirbålet. Etter leirbålet kan du slappe av i standardteltet eller luksusteltet, avhengig av hvilket du velger. Standardteltene er enkel overnatting, mens et privat telt er avhengig av tilgjengelighet. Toalettene er rett utenfor, med fasiliteter for å friske opp i et fellesrom. Velger du luksusteltet, ligger det i et mer isolert og naturskjønt område, og gir ekstra komfort, og et garantert privat telt med skyllebare vestlige toaletter, varme dusjer og en rikholdig middag og frokost. Dag 3: Merzouga – Fes  Bli vekket av ørkenvertene dine hvis du ønsker å se soloppgangen. Etter frokost, kjør langs Ziz-elven med dens fantastiske oase omkranset av palmetrær og befestede ksours (slott) hele veien til Midelt, en liten by midt i Atlasfjellene, lunsjstoppet for dagen. Om ettermiddagen fortsetter du å krysse Midt-Atlasfjellene mot Fes. Legg merke til en dramatisk endring i landskapet: snødekte fjell, sedertreskoger og rik vegetasjon, hele 180 fra det tørre og steinete landskapet på resten av turen. Avslutt ørkenturen fra Marrakech til Fes tidlig på kvelden mens sjåføren tar deg til riaden eller hotellet i Fes.

Fra Merzouga: Kameltur til Erg Chebbi med overnatting

4. Fra Merzouga: Kameltur til Erg Chebbi med overnatting

Dra inn til Marokkos Sahara-ørken på en kamel og se solen gå ned over Erg Chebbi-sanddynene. Denne overnattingsturen byr på spektakulær utsikt og en sjanse til å oppleve ørkennomadenes livsstil. Spis tradisjonell marokkansk tagine, ta del i en trommesirkel og sov i et autentisk berbertelt. Se rosa flamingoer i en oase i nærheten Merzouga. Se dessuten etter ørkenreptiler og pattedyr på turen. Dag 1: Sanddynene ved Erg Chebbi - D Ri på kamel over sanddynene og se det fantastiske øde landskapet. Nyt en tradisjonell ørkenvelkomst i et berbertelt hvor du tilbringer natten. Ta en solnedgangstur med kamel, prøv sandboarding, og om kvelden kan du nyte en marokkansk middag og trommesirkel før du sovner under stjernene. Dag 2: Sanddynene ved Erg Chebbi - B Se soloppgangen fra Algerie over sanddynene og nyt frokost i leiren, før du drar tilbake gjennom Erg Chebbi-sanddynene til Merzouga.

Fra Fes: Ørkentur på 3 dager og 2 netter til Marrakech

5. Fra Fes: Ørkentur på 3 dager og 2 netter til Marrakech

Ta en flerdagers tur gjennom Atlasfjellene til Sahara-ørkenen med avgang fra Fes. Beundre det vakre landskapet, nyt tradisjonell berberkultur og mat, og besøk en rekke sjarmerende landsbyer over 3 dager. Kjør gjennom en sedertreskog og se de fastboende apene, før du går ned til Sahara-ørkenen. Ankom den tradisjonelle kasbahen ved foten av Erg Chebbi-dynene. Nyt skjønnheten i solnedgangen på en kameltur over sanddynene. På Berber-leiren, middag, se på stjernene og overnatte i et telt. På den andre dagen besøk Merzouga, Tinghir og Ouarzazate. Gå ut på den forrevne Road of a Thousand Kasbahs langs den gamle karavaneruten. Dette området har vært et populært sted for Hollywood-filmer, som The Last Temptation of Christ og Jewel of the Nile. Stopp for lunsj og en spasertur i Todgha Gorges og reis deretter gjennom Dadès-dalen forbi dramatiske skråninger. Middag og overnatting på hotell i Gorges eller i Ouarzazate. På den tredje dagen kan du besøke byen Ouarzazate, inkludert Kasbah of Taourirt og Atlas Studios – de største og mest kjente filmstudioene i Afrika.

Fra Fez: Sahara-ørkenen 2-dagers tur med Merzouga Camp Stay

6. Fra Fez: Sahara-ørkenen 2-dagers tur med Merzouga Camp Stay

Dag 1: Fez -Ifrane - Midelt - Ziz-dalen - Merzouga I dag, på Fez-ørkenturer 2 dager Henting kl. 07.30 fra hotell/riad. Reis fra Fez til Merzouga-ørkenen. Men; dette er ikke en vanlig kjøretur. Vi vil stoppe underveis på en rekke hyggelige destinasjoner. Stopp først ved Ifrane, byboligen i alpin stil til skibakkene. For det andre ligger sedertreskoger i Marokkos Midt-Atlasfjell for å observere og mate Barbary Monkey. Etter det flytter vi til den populære pitstopen Midelt. (pause for lunsj) Deretter fortsetter du gjennom den frodige grønne Ziz-dalen og tar siste stopp i Erfoud. Ved ankomst Merzouga, transport til hotellet for å oppbevare bagasjen. Kamelene vil vente på deg for en kameltrekkingopplevelse (rundt 45 min) for å nyte solnedgangen på kamelrygg til nomadetelt hvor du vil spise middag under stjernehimmelen med et berberfolkloreshow (ørkenleir over natten). Dag 2: Merzouga- Tilbake til Fez Stå opp, tidlig for den lokkende Erg Chebbi soloppgangen og deilig frokost. Forbered deg så på å forlate campingen til din utmerkede fez med noen stopp på veien. (Pause til lunsj på egen hånd). Slippe av. (Ditt hotell/riad Fez).

Fra Marrakech 3-dagers og 2 overnattinger i ørkenen til Merzouga-dynene

7. Fra Marrakech 3-dagers og 2 overnattinger i ørkenen til Merzouga-dynene

Oppdag Marokkos ørken på en 3-dagers tur fra Marrakech. Se den historiske Ait Benhaddou Kasbah, gå på kameltur gjennom sanddynene og se soloppgangen fra ørkenen. Dag 1: Marrakech - Tizi n'Tichka - Ait Ben haddou - Ouarzazate - Rose Valley Din 3 dagers ørkentur fra Marrakech til Merzouga-sanddyner begynner tidlig på morgenen med en henting fra Marrakech-hotellet ditt eller nærmeste møtepunkt. Kjør østover forbi sjarmerende landsbyer for å nå High Atlas Mountains. . Når du kjører gjennom fjellene, kan du av og til stoppe for naturskjønne bilder, strekke bena og ta en rask kopp kaffe. Etter å ha kjørt gjennom det berømte Tizi Ntichka-passet, stopp ved den berberiske befestede landsbyen, Ait Benhaddou Kasbah. Se filmstedene til Gladiator, Lawrence of Arabia og Kingdom of Heaven når du bruker omtrent 2,5 timer på å utforske dette berømte UNESCO-synet med en lokal guide (guideavgift ikke inkludert). Nyt en deilig lunsj før du fortsetter til Tinghir, kjører forbi Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna og Dades. Nå hotellet ditt sent på ettermiddagen. Slapp av med middag i Rose Valley før du trekker deg tilbake for natten. Dag 2: Tenghir - Todra-kløftene - Tinjdad - Erfoud - Merzouga-sanddynene Etter frokost kjører vi til Sahara-ørkenen Erg Chebbi i Merzouga. Gå gjennom de mange berberlandsbyene spredt langs veien, inkludert Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf og Erfoud. Etter å ha slappet av i Merzouga, pakk en liten overnattingspose for å ta på kamelturen din over Erg Chebbi-sanddynene. Ankom en tradisjonell berberleir, la kamelene ligge og gå til de høyeste sanddynene for å se solnedgangen. Tilbring natten i berbernomadetelt under stjernene og lytt til trommemusikk midt i Sahara. Dag 3: Kameltur - soloppgang -Tinghir - Rosedalen - Atlasfjellene - Marrakech Stå opp tidlig for å se den fantastiske soloppgangen over ørkenen. Nyt frokosten før du hopper opp på kamelen igjen. Når du kommer til Merzouga, kan du begynne kjøreturen tilbake til Marrakech. Rundt middagstid stopper du i Kalaat M'Gouna (Rosendalen) for lunsj og en velfortjent hvil. Fortsett til Marrakech via Ouarzazate og nå hotellet ditt om kvelden.

Marrakesh: 3-dagers tur til Fez med ørkencamping over natten

8. Marrakesh: 3-dagers tur til Fez med ørkencamping over natten

Dykk dypt inn i Sahara-ørkenen på en 3-dagers tur fra Marrakesh til Fes med overnatting inkludert. Fordyp deg i den lokale kulturen og naturen mens du besøker sjarmerende landsbyer, tilbringer en natt i ørkenen og legger ut på en kamelvandring gjennom sanddynene. Dag 1: Marrakech – Tizi n'Tichka – Ait Ben haddou – Ouarzazate – Rose Valley Tinghir Begynn tidlig om morgenen med en henting fra ditt Marrakech-hotell eller på nærmeste møtepunkt. Kjør østover forbi sjarmerende landsbyer for å nå High Atlas Mountains. Når du kjører gjennom fjellene, stopp av og til for naturskjønne bilder, strekk på beina og ta en rask kopp kaffe. Etter å ha kjørt gjennom det berømte Tizi Ntichka-passet, stopp ved den befestede berberlandsbyen, Ait Benhaddou Kasbah. Se filmstedene til Gladiator, Lawrence of Arabia og Kingdom of Heaven mens du bruker omtrent 1 time på å utforske denne berømte UNESCO-severdigheten med en lokal guide (guideavgifter ikke inkludert). Kjøp en deilig lunsj før du fortsetter til Rose Valley (Tinghir), og kjører forbi Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna og Dades. Kom til hotellet sent på ettermiddagen. Slapp av med middag i Rose-dalen Tinghir før du trekker deg tilbake for natten. Dag 2: Tenghir – Todra Gorges – Tinjdad – Erfoud – Merzouga Dunes Etter frokost drar du til Erg Chebbi Sahara-ørkenen i Merzouga. Gå gjennom de mange berberlandsbyene som er spredt langs veien, inkludert Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf og Erfoud. Slapp av i Merzouga, og pakk deretter en liten overnattingssekk for å ta på kamelturen din over Erg Chebbi-sanddynene. Ankom en tradisjonell berberleir, forlat kamelene og gå til de høyeste sanddynene for å se solnedgangen. Tilbring natten i berbiske nomadetelt under stjernene, og lytt til trommemusikk midt i Sahara. Dag 3: Kamelvandring - Soloppgang -Errachidia - Medilt- Atlasfjellene - Ifran- Fes Stå opp lyst og tidlig for å se den fantastiske soloppgangen over ørkenen. Nyt frokost før du hopper tilbake på kamelen. Når du kommer til Merzouga, begynner du å kjøre til Fes og krysser Ziz-dalen gjennom Errachidia. Rundt middag, stopp i Midelt for å kjøpe lunsj. Fortsett til Fes via Ifran Imouzzar med sine sedertreskoger og berberbyer, som begge er kjent som vinterskisteder for marokkanere. Sjåføren din kan se noen Barbary-aper på veien og gripe muligheten til å ta noen bilder. Ankom Fes sent på ettermiddagen og avslutt turen med en avlevering på overnattingsstedet ditt eller på det nærmeste stedet som er tilgjengelig med bil

Fra Fes: 2-dagers ørkentur med retur til Fes eller Marrakech

9. Fra Fes: 2-dagers ørkentur med retur til Fes eller Marrakech

Opplev livet i Sahara-ørkenen på en omvisning med en liten gruppe til sanddynene i Erg Chebbi. Ri på kamel over sanddynene og se solnedgangen underveis. Kjør på de svingete veiene i de midtre Atlasfjellene og mye mer. Dag 1: Fes - Ifrane - Midelt - Merzouga Reis fra Fes og passer gjennom vinterferie- og skistedet Ifrane, som ble bygget av franskmennene i 1930 for å ligne en sveitsisk landsby. Fortsett gjennom sedertreskogen ved Azrou og se etter apekattene som bor her, før du kjører over de midtre Atlasfjellene. Beveg deg gjennom vakre skoger, fjellbekker, spisse bergarter og Berberlandsbyer, før du kommer til Sahara-ørkenen. Stopp for lunsj halvveis, i byen Midelt, som er berømt for sine fossiler og bergarter. Deretter fortsetter du mot Merzouga og kan beundre panoramautsikten til en stor palmeoase ved Ziz underveis. Ved ankomst i Rissani kjører du med et 4WD-kjøretøy inn i ørkenen, og ankommer Merzouga om ettermiddagen. Her venter guiden din på deg med kameler, som tar deg over sanddynene til Erg Chebbi. Se solnedgangen fra kamelryggen på en 2-timers ridetur til en berberleir. Ved ankomst til ørkenleiren, blir kamelene tatt hånd om, mens du blir servert en velkomst-myntete. Nyt middagen og slapp av mens du ser på stjernehimmelen. Overnatt i ditt valg av delt, privat standard eller privat luksustelt. Dag 2: Merzouga - Tafilalte - Fes Stå tidlig opp og gå på sanddynene for å se solen stige fra like bortenfor den grensen til Algerie, omkring 50 kilometer fra Merzouga. Ta en dusj etter og nyt frokost før du kjører tilbake til Fes, og dra nytte av komfortstopp på den omtrentlige 7 timer lange reisen. 

Merzouga-ørkenen: 3-dagers ørkenstur fra Marrakech

10. Merzouga-ørkenen: 3-dagers ørkenstur fra Marrakech

Oppdag det autentiske Marokko og svimmel av å tenke på de uendelige områdene i Sahara-ørkenen på et 3-dagers ørkensafari fra Marrakech. Sov under stjernene på en ørkenleir, og overnatt i en tradisjonell Riad. Reis over Dadès og Draa-dalene, se den befestede landsbyen Ait Benhaddou og mye mer. Dag 1: Marrakech - Tizi - N - Tichka - Ait Benhaddou - Ouarzazate - Dadès-kløftene Etter å ha blitt hentet fra hotellet eller riaden din i Marrakech, kjører du til Dadès-kløftene via de dramatiske vridningene av Tizi-n-Tichka-passet i Atlasfjellene. Nyt en vidstrakt utsikt til den tradisjonelle High Atlas Berber-landsbyen Telouet. Fortsett til Ait Benhaddou for å utforske UNESCOs verdensarvliste-sted til den befestede landsbyen (Ksour). Etter lunsj i Ait Benhaddou eller Ouarzazate, fortsetter du til Dadès-dalen for en overnatting i en Riad eller hotell i Dadès-kløftene. Beundre deg over de geologiske formasjonene i det naturskjønne området, preget av en dyp og dramatisk dal. Dag 2: Dadès-kløftene - Tenghir - Todgha-kløftene - Tinjdad - Erfoud - Merzouga Etter frokost på hotellet ditt må du forlate Dadès-kløftene til Erg Chebbi ved inngangen til Sahara-ørkenen. Se Berber landsbyer spredt rundt underveis, og passer gjennom Tinjdad, Jorf og Erfoud for å få en følelse av det Saharanske landskapet. Se oasen til Tafilalet før ankomst til Merzouga. La deg tilbake og slapp av i noen minutter på Merzouga, før du setter deg på ryggen til en kamel og krysser sanddynene på vei til en nomadisk Berber-leir. Se sanddynene og ørkenlandskapet fra et tidløst perspektiv mens du lytter til trommene i ørkenen-leiren midt i Sahara. Ta bilder av den dramatiske solnedgangen fra toppen av en høy sanddyne. Gå deretter til leiren for å overnatte i et nomadetelt. Dag 3: Kamel trek Tilbake til Merzouga - Atlasfjellene - Retur tilbake til Marrakech Våkn opp tidlig for å se den vakre soloppgangen over ørkenen. Returner tilbake til Merzouga på en kamel. Ved ankomst får du servert frokost og får tid til å dusje på hotellet før retur til Marrakech. Passer forbi de autentiske Berber-landsbyene i Atlasfjellene, som Tinjdad, Tenghir og Boumalene-du-Dades. Du ankommer Marrakech om kvelden hvor turtilbudene avsluttes.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Merzouga

Alle aktiviteter

306 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Merzouga

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Merzouga

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Merzouga?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Merzouga er:

Flere reisetips for Merzouga

Vil du vite mer om aktiviteter i Merzouga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Merzouga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 884 vurderinger

flott tur Vi anbefaler. Sjåføren vår Said var alltid i godt humør, ga oss mye informasjon og kjørte veldig komfortabelt. Likevel, noen tips :-) Ikke kjøp et skjerf i Ait Ben Haddou! Dette er rip off. -) Stoppene for lunsj er også en rip off. Spesielt maten på den andre dagen for lunsj var en spøk. -> 100 dirham for en meny som virkelig ikke er av god kvalitet. Jeg antar at byrået får provisjon fra restaurantene for holdeplassene. Sjåførene spiser heller ikke der. Det sier alt. Verdi for pengene er uslåelig. Jeg vil absolutt anbefale turen. Jeg ville ikke bestille oppgraderingen i ørkenen. Uansett, vi sov ute på en sanddyne ved siden av kamelene og kom nesten ikke inn i teltet.

Fantastisk opplevelse, alt perfekt selv om reisetimene er mange, det er virkelig verdt det. Jeg har sett flotte steder og møtt fantastiske mennesker fra denne kulturen. De er veldig snille og har et stort hjerte. Jeg har vært i ørkenen, sett stjernene og lyttet til lyden av berbermusikk, men flott august-tajine og couscous. Jeg krysset sanddynene på en kamel. Unik opplevelse som skal prøves en gang i livet. Våre guider var veldig hyggelige mot oss, som dessverre hadde vi et problem den morgenen vi ankom sent. Hva kan jeg si, jeg kan bare anbefale det på det sterkeste!!!

På grunn av salgsstoppene under turene og den ekstremt dårlige og overprisede lunsjen, bør du faktisk trekke fra en stjerne. Men takket være vår utrolig flotte sjåfør Said, blir fire stjerner igjen til fem. Han var underholdende, dekket alle mine behov og hjalp meg når jeg hadde vondt i magen. Totalt sett var det god valuta for pengene, og du burde ha sett ørkenen. Takk Said!

Alt var som beskrevet. Guiden Agdil, tror jeg det står skrevet, var en veldig god person, han var flott med oss. Det dårlige er at byrået alltid tar deg med til restaurantene de velger og maten er mye dyrere og det er ingen variasjon eller alternativer fra et annet sted fordi det er langt fra alt. Ingen likte det. Alt er verdi for pengene på turen

Den høflige kjøringen til sjåføren Hamid var god. Jeg var veldig fornøyd med forløpet av turen, som var veldig snill og omsorgsfull! Jeg ble fascinert av det spektakulære landskapet i Togga Gorge. Sahara-ørkenen var fantastisk. For ikke å nevne naturen, vi hadde en uforglemmelig tid med sang og dans ved bålet.