Legg til datoer

Menara Internasjonale Lufthavn

Menara Internasjonale Lufthavn: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Marrakech: Privat transport til / fra Marrakech flyplass RAK

1. Marrakech: Privat transport til / fra Marrakech flyplass RAK

Nyt en privat flyplasstransport mellom Marrakech-Menara flyplass (RAK), og hotell og riader i sentrum for deg som verdsetter komfort, sikkerhet, hastighet og effektivitet. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, denne transporttjenesten tar deg dit du skal. Transport ved ankomst: Sjåføren venter på deg i ankomsthallen med et skilt med navnet ditt på. Hvis flyet ikke lander i tide venter sjåføren på deg til du ankommer. Deretter blir du kjørt til overnattingsstedet ditt. Vær oppmerksom på at hvis du bor i en riad eller et herberge i medinaen, blir du kjørt til/hentet fra stedet nærmest overnattingsstedet ditt, ettersom de trange smugene i medinaen ikke er tilgjengelige med kjøretøy. Transport ved avreise: Sjåføren henter deg på overnattingsstedet ditt slik at du ankommer flyplassen minst 2 timer før flyet ditt går. Vennligst kontakt aktivitetsleverandøren 48 timer før avreise for å sette opp hentetiden din.

Marrakech: Privat transport til eller fra Marrakech lufthavn

2. Marrakech: Privat transport til eller fra Marrakech lufthavn

Nyt en trygg og pålitelig privat flyplasstransport mellom Marrakech lufthavn (RAK) og overnattingsstedet ditt i Marrakech. Dra nytte av kjøretøy med klimaanlegg og jevnlig vedlikehold for høye hygienekrav. Velg en enveistjeneste til eller fra flyplassen, eller tur-retur. Best av alt kan du spare deg bryet med å praie en drosje og forhandle om prisen før eller etter en lang reise.  Bli møtt av sjåføren din som venter på deg på flyplassen eller hotellet ditt med et skilt med navnet ditt på. Det eneste du trenger å gjøre er å slappe av og nyte utsikten fra det komfortable setet ditt. Denne rimelige transporten passer perfekt for et par, en familie eller vennegruppe som skal reise fra flyplassen til en riad, hotell eller leilighet i Marrakech. Du kan også reise i motsatt retning, fra overnattingsstedet ditt i byen til flyplassen. Start eller avslutt ferien din med en stressfri flyplasstransport.

Marrakech: Privat flyplasstransport

3. Marrakech: Privat flyplasstransport

Å ankomme en ny destinasjon kan være en stressende opplevelse. Forhåndsbestill denne transporten fra eller til Marrakech flyplass for en bekymringsfri reise. Returtransport er tilgjengelig til bysentrum og til hotell eller riader i utkanten av byen. Nyt en pålitelig transporttjeneste med et privat kjøretøy, som inkluderer at du vil bli møtt personlig på flyplassen av en profesjonell sjåfør. Unngå stresset med å forhandle taxipriser når du lander. Den splitter nye flåten av kjøretøy inkluderer biler, minibusser og busser, noe som gjør den ideell enten du reiser alene, eller med familie eller vennegjengen. Nyt en personlig velkomsttjeneste på flyplassen. En representant vil vente på deg ved utgangen, med navnet ditt på et skilt. Operatøren følger også med på flyets ankomst for å se om det er noen forsinkelser. Start eller avslutt ferien din med en sikker, pålitelig og bekymringsfri transport.

Marrakesh: 1-veis privat transport til Menara flyplass

4. Marrakesh: 1-veis privat transport til Menara flyplass

Hvis du leter etter den beste flyplasstransporten og en munter avslutning på ferien, kan du bestille denne private turen fra et hvilket som helst overnattingssted i Marrakech til flyplassen på forhånd. En engelsktalende profesjonell sjåfør tar deg med i et privat kjøretøy eller minivan med klimaanlegg og WiFi, sjåføren vår vil også hjelpe deg med bagasjen din og tilby deg rett til flyplassen/eller overnattingsstedet ditt. Avreisetransport fra hotellene: 20 minutter ventetid

Privat overføring mellom Marrakech flyplass og Palmeraie

5. Privat overføring mellom Marrakech flyplass og Palmeraie

Slapp av på kjøreturen med din profesjonelle sjåfør. Denne rimelige overføringen passer for deg og din familie eller vennegruppe som reiser fra Marrakech flyplass til riaden, hotellet, leiligheten eller feriestedet i Palmeraie. Start eller avslutt ferien med et smil med en trygg, pålitelig og problemfri flyplasstransport.

Privat transport: Marrakech flyplass til Marrakech Hotel

6. Privat transport: Marrakech flyplass til Marrakech Hotel

Sjåføren vil vente ved ankomster til Marrakech Menara flyplass med navnet ditt synlig på et skilt for å hjelpe deg med bagasjen. Denne turen sparer deg for tid og krefter, siden du kan forhåndsbestille din private dør-til-dør-transport til en rimelig fast pris mellom Marrakech Menara flyplass og overnattingsstedet ditt. Reis med flerspråklige, profesjonelle sjåfører i en ren, komfortabel varebil utstyrt med klimaanlegg og WiFi. Du kan slappe av og stole på at du blir kjørt trygt fra dør til dør.

Marrakech: Marrakech Menara lufthavn Privat enveistransport

7. Marrakech: Marrakech Menara lufthavn Privat enveistransport

Fjern bekymringen ved ankomst eller avreise i Marrakech med en forhåndsbestilt flyplasstransport. Reis mellom Marrakech Menara flyplass og ditt hotell eller riad i sentrum med privat luftkondisjonert kjøretøy. Chat med den engelsktalende sjåføren om hva du skal se og gjøre i byen, eller bare len deg tilbake og nyt turen. For ankomsttransport, få en møte og hilse-tjeneste i ankomsthallen. Sjåføren din vil hjelpe med bagasjen din og valutaveksling om nødvendig. Følg deretter din vennlige sjåfør til det ventende kjøretøyet og slapp av på den omtrent 20-minutters reisen til sentrum. Dra nytte av en avlevering direkte på hotellet ditt, eller så nært som mulig hvis du bor i medinaen. Sjåføren vil ringe riaden slik at et medlem av personalet kan hente deg. For avgangsoverføringer vil sjåføren hente deg på hotellet og kjøre deg til flyplassen i komforten av et privat luftkondisjonert kjøretøy. Du vil bli hentet 3 timer før avreise, for å gi god tid til å sjekke inn og passere sikkerhetskontrollen på flyplassen. Unngå det kompliserte offentlige transportsystemet eller upålitelige lokale drosjer og benytt deg av en komfortabel tjeneste i stedet.

Marrakech flyplass og Agadir: Privat transport én vei

8. Marrakech flyplass og Agadir: Privat transport én vei

Spar tid og penger med en forhåndsbestilt privat overføring mellom Marrakech flyplass og ditt hotell eller overnattingssted i Agadir, eller omvendt, og nyt en stressfri start eller slutt på tiden din i Marokko. Ved flyplassankomster vil du bli møtt på flyplassen og eskortert til ditt ventende kjøretøy. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av i vissheten om at sjåføren din tar deg direkte til din endelige destinasjon i Agadir. Lavprisoverføringen passer for deg og din familie eller vennegruppe. Start eller avslutt ferien eller forretningsreisen med et smil mens du nyter en trygg, pålitelig og problemfri overføring på langrenn på den omtrentlige 3-timers reisen.

Marrakech: Marokko eSIM Roaming Mobile Data Plan

9. Marrakech: Marokko eSIM Roaming Mobile Data Plan

Hold kontakten med familie og venner på reisen til Marokko med et eSIM. Last ned en QR-kode og skann den for å begynne å bruke mobildata i et høyhastighetsnettverk med kundestøtte. Fyll på hvis du trenger mer data, og velg et abonnement for 29 afrikanske land. Sjekk om smarttelefonen din er eSIM-kompatibel, og sørg for at den ikke har noen operatørlås. Deretter kjøper du produktet og laster det ned. Koble til Internett og skann QR-koden for å installere det. Deretter kan du begynne å bruke den til å få tilgang til Internett, bruke favorittappene dine og holde kontakten med vennene dine. Les feilsøkingsveiledningen og bruk kundestøtten hvis du har problemer. Kjøp et nytt abonnement for å fylle på hvis du går tom for data. Velg et alternativ for data i 29 andre afrikanske land hvis du planlegger å reise til andre land i Afrika i løpet av reisen. Landene inkluderer Réunion, Madagaskar, Malawi, Botswana, Burkina Faso, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo, Elfenbenskysten, Egypt, Gabon, Ghana, Guinea-Bissau, Kenya, Liberia, Mali, Marokko, Niger, Nigeria, Senegal, Seychellene, Sør-Afrika, Sudan, Swaziland, Tanzania, Tsjad, Tunisia, Uganda og Zambia.

Fra Marrakech: Privat transport til/fra Marrakech flyplass

10. Fra Marrakech: Privat transport til/fra Marrakech flyplass

Ikke la transportstress forstyrre reiseplanene dine. La oss ta oss av logistikken slik at du enkelt kan nyte dine siste øyeblikk i Marrakech. Enten du reiser hjem eller fortsetter eventyrene dine, er overføringstjenesten vår den perfekte måten å starte reisen på. Bestill transport til Marrakech flyplass i dag og reis med selvtillit.

Tilgjengelige aktiviteter

25 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Menara Internasjonale Lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Menara Internasjonale Lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Menara Internasjonale Lufthavn

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 024 vurderinger

Den hyggeligste sjåføren jeg har sett i mitt liv, har den rimeligste prisen. Hvis det var 100 stjerner, ville jeg satt 100. Han ventet på oss med et stort smil, et lite skilt med navnet mitt på, behandlet oss som kongelige, gledet seg over å vise oss interessante steder i byen hans, mens han lo med oss. Jeg anbefaler definitivt, og jeg vil bestille min tur/retur med dem! Takk igjen!

Veldig god opplevelse! Guiden vår Hakim var perfekt, selv om vi fortsatt ble lurt litt i soukene fordi han tok oss med for å se steder hvor han tok en provisjon (som øker prisene betraktelig) …