Legg til datoer

Ting å gjøre i
Menara-hagene

Menara-hagene: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Marrakech: Majorelle- & Menara-hagene og tur med hestevogn

1. Marrakech: Majorelle- & Menara-hagene og tur med hestevogn

Kom deg bort fra den tørre ørken-atmosfæren i Marrakech og besøk to av byens vakreste hager. Lær om deres historie og unik innflytelse på kultur og arkitektur av den røde byen. Oppdage en oase av fred og ro i et herlig kaos av denne pulserende destinasjonen. Bli forført av skjønnheten av Jardin Majorelle som er kjent for dens mange farger og kunstneriske landskapet. Se kubistiske villaer tegnet av den franske arkitekten Paul Sinoir på 1930-tallet. Vandre blant kaktus-hagene og andre eksotiske planter. Fortsett til Menara-hagen og få panoramautsikt over Atlasfjellene. Ta en tur med hest og vogn inne i vollene og passer landemerker slik som Agdal Gardens, duftende med appelsin-, sitron-, fiken-, aprikos- og granatepletrær. Beundre luksus hotellene Hivernage og Mamounia før du bli sluppet av på hotellet ditt eller riad.

Marrakech: Heldags guidet by- og hagehøyde-omvisning

2. Marrakech: Heldags guidet by- og hagehøyde-omvisning

Tilbring en hel dag på å besøke de mest ikoniske attraksjonene i Marrakech. Etter en henting fra overnattingsstedet ditt, utforske en av Marokkos største og vakreste moskeer, Koutoubia. Fortsett turen til Bahia-palasset og beundre dets vakre hager fylt med frukttrær og søttluktende blomster. Deretter kan du gå over til den fredelige innhegningen i Kasbah for å se kuplene i sedertre og marmorsøylene i Saadian-gravene. Deretter gjør du deg klar til å se Marokkos mest kjente souker og oppleve byens daglige kjas og mas før du besøker Djeemaa El Fna, Marrakechs travle markedsplass fylt med kjøpmenn fra Souk-regionen. Etter å ha nytet den fargerike atmosfæren på markedet, vil det være ledig tid til å spise lunsj og bli med på den andre delen av turen. Etter lunsjpausen kan du besøke Secret Gardens, som dateres tilbake til Saadian-dynastiet for over 400 år siden og ble gjenoppbygd på 1800-tallet. Ta deretter veien til Menara Gardens, den berømte sommerresidensen til Sultan Abderrahmane, og beundre de vakre frukthagene og olivenlunder. Slapp av på kjøreturen tilbake til hotellet eller riaden på slutten av turen.

Marrakech: Bytur med EcoScooter

3. Marrakech: Bytur med EcoScooter

Nyt en 1 eller 2-timers EcoScooter-tur med en lokal gruppeleder. Følg enten et forhåndsdefinert privat turprogram for å oppdage de viktigste stedene i Marrakech eller definer din egen private reiserute og besøk severdighetene du er mest interessert i. Start turen fra Sofitel Hotel Esplanade og gå til den berømte Koutoubia-moskeen hvor du starter et kort besøk til Jamaa El Fna-plassen, Soukene og Medinaen (fra Bab Ftouh til Bab Laksour). Fortsett deretter til Gueliz, det moderne kvartalet i Marrakech, som er hjemsted for håndverksbutikker, elegante butikker og eksklusive butikker. Gjør et kort stopp i Menara-hagene, bygget under Saadian-dynastiet på 1500-tallet. Omgi deg med vakre frukthager og olivenlunder. Avslutt til slutt turen tilbake på Sofitel Hotel Esplanade.

Marrakech: Omvisning i Majorelle og Menara Gardens

4. Marrakech: Omvisning i Majorelle og Menara Gardens

Bruk inngangsbilletter til å oppdage historien og kulturen til Marrakech på denne guidede turen. Den franske kunstneren Jacques Majorelle designet Majorelle-hagen, og det vil være ditt første stopp. Nyt underverket i Menara-hagen. Opplev disse fantastiske hagene restaurert av Yves Saint Laurent. Begynn opplevelsen med å observere Majorelle Gardens fontener, svømmebassenger, bambusskoger og kaktuser. Den har også en imponerende samling av private museer (ikke inkludert). Se mer enn 15 fuglearter som er eksklusive for Nord-Afrika, som finnes i Majorelle Garden. Deretter besøker du den historiske Menara-hagen. Det er den populære sommerresidensen for Sultan Abdul Rahman. Oliven-, sypress- og palmetrær pryder denne parken, som har vært til stede i århundrer. Denne kjølige hagen er veldig hyggelig på varme sommerdager. Før du returnerer til hotellet ditt, benytt anledningen til å besøke 2 av de eldste og mest kjente "Bab"-portene i Marrakech.

Marrakech : Bytur med elsykkel

5. Marrakech : Bytur med elsykkel

Nyt en halv- eller heldags elsykkeltur med en lokal gruppeleder. Følg enten et forhåndsdefinert privat turprogram for å oppdage de viktigste stedene i Marrakech eller definer din egen private reiserute og besøk severdighetene du er mest interessert i. Start turen fra Sofitel Hotel Esplanade og ta turen til den berømte Koutoubia-moskeen hvor du starter et kort besøk til Jamaa El Fna-plassen, Soukene og medinaen (fra Bab Ftouh til Bab Laksour). Fortsett deretter til Gueliz, det moderne kvartalet i Marrakech, som er hjemsted for håndverksbutikker, elegante butikker og eksklusive butikker. Ta et kort stopp i Menara-hagene, bygget i perioden med Saadian-dynastiet på 1500-tallet. Omgi deg med vakre frukthager og olivenlunder. Avslutt til slutt turen tilbake på Sofitel Hotel Esplanade.

Marrakech: Menara, Secret Gardens Tour with Camel Ride

6. Marrakech: Menara, Secret Gardens Tour with Camel Ride

Legg ut på en fengslende reise gjennom den fortryllende byen Marrakech med en omvisning i Secret Garden, Menara Garden og en minneverdig kameltur i Palmeraie. Denne heldagsutflukten tar deg med til noen av byens skjulte perler og lar deg oppleve stillheten i hagene og spenningen ved en kameltur i den pittoreske Palmeraie. Eventyret ditt begynner med et besøk til Secret Garden, en skjult oase gjemt i hjertet av medinaen. Når du går inn i hagen, vil du bli transportert til en rolig verden av frodige grøntområder, livlige blomster og rolige fontener. Utforsk de svingete stiene og oppdag de skjulte hjørnene av denne restaurerte riaden fra 1800-tallet, utsmykket med intrikate fliser, vakker arkitektur og rolige gårdsrom. The Secret Garden tilbyr en fredelig flukt fra den travle byen, slik at du kan fordype deg i dens skjønnhet og finne trøst i naturen. Deretter fortsetter du utforskningen med et besøk til Menara Garden, et ikonisk symbol på Marrakech. Sett mot bakgrunnen av de snødekte Atlasfjellene, er Menara Garden kjent for sine praktfulle olivenlunder, reflekterende basseng og en paviljong med fantastisk utsikt. Ta en rolig spasertur gjennom de vidstrakte hagene, pust inn den velduftende luften og beundre panoramautsikten. Roen og skjønnheten til Menara Garden gir en perfekt setting for avslapning og kontemplasjon. Etter å ha utforsket hagene, er det på tide å oppleve den ikoniske kamelturen i Palmeraie. Bare et lite stykke fra Marrakech ligger den vidstrakte palmelunden kjent som Palmeraie. Her vil du møte dine milde kamelkamerater og legge ut på en minneverdig reise gjennom det ørkenlignende landskapet. Klatre ombord på kamelen din og svaie med rytmen til disse majestetiske skapningene mens du krysser de gylne sanddynene og den palmefylte oasen. Kamelturen tilbyr et unikt perspektiv, slik at du kan se den fantastiske skjønnheten til Palmeraie og fordype deg i roen i ørkenomgivelsene. Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en kunnskapsrik assistent som vil dele fascinerende innsikt i historien, kulturen og betydningen av hvert sted. De vil gi deg interessante fakta og historier, og berike din forståelse av Marrakech og dets bemerkelsesverdige attraksjoner. Når turen går mot slutten, vil du ha muligheten til å reflektere over dine minneverdige opplevelser og ta inn synet og lyden av Marrakech igjen. Omvisningen til Secret Garden, Menara Garden og Camel Ride i Palmeraie tilbyr en perfekt blanding av natur, kultur og eventyr, slik at du kan oppdage de skjulte perlene i Marrakech mens du skaper varige minner fra tiden din i denne pulserende byen.

Marrakech: Guidet dagstur med lunsj

7. Marrakech: Guidet dagstur med lunsj

Opplev markedene og severdighetene i Marrakech på en heldags sightseeingtur med lunsj. Bli kjent med “den røde byens” imponerende historie underveis. Du vil besøke Koutoubia, en av de flotteste moskéene i den muslimske verden. Beundre den 77 meter høye minareten før du går videre til Ben Youssef Medersa, det største koranske universitetet i Maghreb. Fortsett til Dar Si Saïd Museum, i et palass i Alaouite-stil fra det 18. århundret. Se tradisjonelt håndverk fra det sørlige Marokko, inkludert tepper, klær og våpen. Deretter kan du besøke de vakre hagene ved palasset El Bahia. Se boligen til sultanens favoritt-konkubine, statsrommet og den vakre gårdsplassen i marmor. Resten av palasset er stengt for publikum. Se Saâdian-gravkammerne som ble bygget for Sultan Ahmed el Mansour. Fortsett til Menara-hagene ved foten av Atlasfjellene, og spaser langs oliventrærne ved den sentrale innsjøen. Få panoramautsikt over de snødekkede fjelltoppene i bakgrunnen. Gå inn i den intrikate labyrinten av gater som finnes i Marrakechs souker. Oppdag ulike kvartaler grunnlagt av håndverkere i tråd med et strukturert system. Her kan man finne kurver, tørkede frukter, krydder, Berber-tepper og mer. Det er verdt å merke seg at Rue du Souk Smarine leder til Place Rahba Kedima, stedet hvor slavemarkedet engang var. Smak tradisjonell marokkansk mat i vakre omgivelser til lunsj, før du drar til Djemaa El Fna, det kjente sentrale torget. Dette er et tradisjonelt møtepunkt for bønder og handelsmenn fra Sous-regionen, de høye Atlasfjellene og det sørlige Marokko. Bli kjent med frukt- og krydder-selgerne på morgenkvisten. Om ettermiddagen, kommer Gnaoua-dansere (som stammer fra Guineiske slaver) for å spille musikk, fortelle historier, temme slanger og mer.

Marrakech Tour Hager Majorelle, Menara og Anima-hagene

8. Marrakech Tour Hager Majorelle, Menara og Anima-hagene

Utforsk den spennende historien til den prestisjetunge Majorelle-hagen, lær om arkitekturen med fransk innflytelse og forbindelsen til den ikoniske franske designeren Yves Saint Laurent, gå langs skyggefulle gater, oppdag eksotiske planter av drømmende opprinnelse, gå forbi forfriskende, brusende bekker og bassenger fylt med Vannliljer og lotusblomster. Menara Gardens, en av Marokkos mest attraktive turiststeder, spesielt for å tiltrekke lokale besøkende til å nyte den attraktive naturen og unnslippe sommerstemningen. I Marrakech er det et veldig populært sted, for lokalbefolkningen og utlendinger. Gardens of Menara tilbyr en stor attraksjon og en forfriskende komfort som et privilegert sted å ønske gjestene velkommen mens du nyter den vakre marokkanske atmosfæren. Anima Gardens universalkunstner André Hellers overdådige, to hektar store botaniske iscenesettelse er et magisk sted for sensualitet, av undring, av ettertanke, av glede, av helbredelse og av inspirasjon. For folk i alle aldre som ønsker å oppleve det uforglemmelige.

Marrakech: Majorelle- og Menara Gardens-tur og kjøretur i vogn

9. Marrakech: Majorelle- og Menara Gardens-tur og kjøretur i vogn

Unngå den tørre ørkenatmosfæren i Marrakech og besøk 2 av byens vakreste hager. Lær om deres historie og unike innflytelse på kulturen og arkitekturen i den røde byen. Oppdag en oase av fred og ro i det fantastiske kaoset til denne pulserende destinasjonen. La deg forføre av skjønnheten i Majorelle Garden, kjent for sine mange farger og kunstneriske landskap. Se den kubistiske villaen designet av den franske arkitekten Paul Sinoir på 1930-tallet. Vandre blant kaktushagene og andre eksotiske planter. Fortsett til Menara Gardens og få panoramautsikt over Atlasfjellene. Ta en tur med hest og vogn inne i vollene, og passerer landemerker som Agdalshagen, duftende med appelsin-, sitron-, fiken-, aprikos- og granatepletrær. Beundre de luksuriøse Hivernage- og Mamounia-hotellene før du blir satt av på hotellet eller riaden.

Marrakech: Majorelle- og Menara Gardens-tur med vogntur

10. Marrakech: Majorelle- og Menara Gardens-tur med vogntur

Unnslipp den tørre ørkenatmosfæren i Marrakech og besøk to av byens vakreste hager. Lær om deres historie og unike innflytelse på kulturen og arkitekturen i den røde byen. Oppdag en oase av fred og ro midt i det fantastiske kaoset på dette pulserende reisemålet. La deg forføre av skjønnheten i Majorelle-hagen, som er kjent for sine mange farger og sitt kunstneriske landskap. Se den kubistiske villaen som ble tegnet av den franske arkitekten Paul Sinoir på 1930-tallet. Vandre rundt blant kaktusene og andre eksotiske planter. Fortsett til Menara-hagene og få panoramautsikt over Atlasfjellene. Ta en tur med hestevogn innenfor vollene og passér landemerker som Agdal Gardens, som dufter av appelsin-, sitron-, fiken-, aprikos- og granatepletrær. Beundre luksushotellene Hivernage og Mamounia før du blir kjørt til hotellet eller riaden din.

Alle aktiviteter

29 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Menara-hagene

Vil du vite mer om aktiviteter i Menara-hagene? Trykk her for full oversikt