Opplevelser i
Meloneras

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Meloneras

Hva er de beste tingene å gjøre i Meloneras denne uken?

Hvilke omvisninger i Meloneras har ekstra tiltak mot COVID-19?

Disse opplevelsene i Meloneras har ekstra tiltak mot COVID-19:

Flere reisetips for Meloneras

Vil du vite mer om aktiviteter i Meloneras? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Meloneras

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 16 vurderinger

De beste pengene vi har brukt på en tur og så billig, spesielt for det du får. Hele personalet samhandler fra det sekundet du oppgir og prisene er veldig rimelige. Få bilder tatt. € 10 for begge tatt stor verdi. € 25 tur virkelig ikke verdt det, men det var en spesiell godbit for en liten jente til en bursdag, så det var verdt det for oss. Underholdning er strålende også så ikke gå glipp av denne turen for du er her. Takk til alle i parken.

Helt unik opplevelse som var morsom for hele familien!

Skuespillerne her er fantastiske på det de gjør og virkelig involverer alle. Naturen og bygningene er så autentiske og showene er flotte å se på! En fantastisk dag ute, men ikke mange skyggefulle steder å se på, så pass på at du tar en solhatt og rikelig med solkrem!

Bare strålende ...

For en strålende dag vi hadde & hvor billig ... fra showene personalet og maten kunne ikke be om en bedre dag ... personalet (selv om det var veldig varmt) var på punkt veldig vennlig stoppet for å snakke du føler deg veldig velkommen vi elsket den dagen.

Veldig artig, mulig noen av attraksjonene var stengt da vi var der. Kom tidlig, å få med dere alle showene, det var de som var vært besøket!