Legg til datoer

Ting å gjøre i
Meknes

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Meknes

Fra Fes: Dagstur til Meknes Volubilis og Moulay Idriss

1. Fra Fes: Dagstur til Meknes Volubilis og Moulay Idriss

Oppdag en av Marokkos fire keiserlige byer og restene av den tidligere hovedstaden i kongeriket Mauretania på en heldagstur fra Fes. Etter en henting fra hotellet ditt i Fes, nyt en enkel overføring med luftkondisjonerte kjøretøy til de romerske ruinene av Volubilis. Utforsk restene av det 2000 år gamle komplekset. Fortsett til Moulay Idriss for å oppdage en av Marokkos helligste byer. Ta en omvisning i de trange gatene i den kompakte byen der Moulay Idriss I introduserte religionen islam i 789 e.Kr. Overfør deretter til byen Meknes, grunnlagt på 1000-tallet av Almoravidene som en militær bosetning. Gå inn i medinaen og se noen av de monumentale byportene og dekorative dekorasjonene til den spansk-mauriske arkitekturen. Besøk bymurene, og stopp ved mausoleet til Moulay Ismail, grunnleggeren av Alaouite-dynastiet og sultanen da Meknes var hovedstaden. Besøk museet for marokkansk kunst for å se et bredt utvalg av håndverk. Før ettermiddagsoverføringen tilbake til Fes.

Fra Fez: Dagstur til Volubilis Moulay Idriss og Meknes

2. Fra Fez: Dagstur til Volubilis Moulay Idriss og Meknes

Bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Fez og reis ombord i et romslig kjøretøy med klimaanlegg. Stopp på rute for å ta bilder for livet. I tillegg kan du nyte kjølig luft på Ain Lah, kongelig familiefirma, Zagotta, attraktive Dam ACHAHAD og Rif-fjellet. Ved ankomst til de romerske ruinene av Volubilis. Utforsk restene av det 2000 år gamle komplekset og lær mer om den historiske og kulturelle romerske byen som ser på ruinene av Caracalla-buen, basilikaen og Capitoline-tempelet. Nyt fritiden til å oppdage et sted på veien. Etter det, fortsett til Moulay Idriss Den helligste islamske byen, monumentet og moskeen åpnet kun for muslimer. Men det gir besøkende et utmerket inntrykk, bare ved å ta en titt på gangen i byen. Det er en panoramautsikt. Deretter kan du se det langstrakte torget over oss, de grønne flisbelagte pyramidene i Zaouia, og rusle mellom labyrinten av rene smug. (pause til lunsj) Etter lunsj, start Meknes bytur Gå inn i medinaen. For å oppdage monumentale byporter som dateres tilbake til XVII århundre. Som det kongelige palasset, Berdaïne Bab, Bab Khemis, en kjent inngangsport i Nord-Afrika Bab Mansour, og dekorative dekorasjoner av den spansk-mauriske arkitekturen. Stopp også ved mausoleet til Moulay Ismail, grunnlegger av Alaouite-dynastiet og sultan da Meknes var hovedstaden. Vanligvis vil turen vår ikke være komplett uten et besøk til Place el Hadim, El Heri es-Souan store kornmagasiner og staller bygget av Moulay Ismails soldater, og Museum of Maroccan Art. På slutten kan du nyte en overføring tilbake til Fez.

Fes: Heldagstur til Volubilis, Moulay Idriss og Meknes

3. Fes: Heldagstur til Volubilis, Moulay Idriss og Meknes

Legg ut på en heldagsreise fra Fez for å utforske de bemerkelsesverdige stedene Volubilis, Moulay Idriss Zerhoun og Meknes. Nyt transport tur-retur. - Begynn med å gå tilbake i tid ved Volubilis, hvor du vil vandre gjennom de godt bevarte romerske ruinene, beundre de intrikate mosaikkene og få innsikt i den gamle sivilisasjonen. - Fortsett til den åndelige byen Moulay Idriss Zerhoun, hvor du vil besøke det hellige mausoleet og være vitne til pilegrimenes hengivenhet. - Til slutt, dykk inn i den keiserlige byen Meknes, spaser gjennom dens pulserende medina, beundre den storslåtte Bab Mansour-porten og oppdag byens rike historie. Fordyp deg i Marokkos kulturelle billedvev på denne uforglemmelige dagsturen. - tilbake til fez på hotellet ditt

Fra Fes: Volubilis, Moulay Idriss og Meknes Heldagstur

4. Fra Fes: Volubilis, Moulay Idriss og Meknes Heldagstur

Legg ut på en fengslende heldagsreise fra Fez for å utforske de bemerkelsesverdige stedene Volubilis, Moulay Idriss Zerhoun og Meknes. Bli hentet på overnattingsstedet ditt i Fes, og nyt deretter praktisk rundturstransport. Etter henting på overnattingsstedet ditt i Fes, ta turen til Volubilis. Ved ankomst, gå tilbake i tid mens du vandrer gjennom de godt bevarte romerske ruinene. Beundre den intrikate mosaikken og arkitekturen, og få innsikt i den eldgamle sivilisasjonen. Fra Volubilis, fortsett til den åndelige byen Moulay Idriss Zerhoun, hvor du vil besøke det hellige mausoleet og være vitne til pilegrimenes hengivenhet. Mens du er der, finn ut hvorfor denne lille byen er den helligste i landet for marokkanere. Deretter kan du dykke ned i keiserbyen Meknes. Spaser gjennom dens livlige medina, beundre den storslåtte Bab Mansour-porten og oppdag byens rike historie. Etter en dag med å fordype deg i Marokkos kulturelle billedvev, kan du gå tilbake til Fes for avlevering på hotellet.

Fes: Enveistransport til Chefchaouen "Den blå byen"

5. Fes: Enveistransport til Chefchaouen "Den blå byen"

Velg mellom en privat eller delt transporttjeneste, og bli hentet fra hotellet eller riaden i Fes. Begynn å kjøre mot Chefchaouen, den berømte blå byen i Marokko. Stopp på noen få steder på vei for å ta bilder, inkludert ved demningen. Ta også en pause for å hvile eller ta en drink på et motell på landsbygda. Når du ankommer Chefchaouen, stopp for å ta bilder for utsikten over medinaen. Deretter blir du satt av på det nærmeste punktet til overnattingsstedet ditt som bilen kan nå. Sjåføren vil ringe hotellet ditt for å avtale at noen møter deg. Alternativt kan du velge alternativet som går via Volubilis, en delvis utgravd berberby, og ta et stopp for å besøke de romerske ruinene på veien før du drar til Chefchaouen.

Marokko: Forhåndsbetalt eSIM med mobildata

6. Marokko: Forhåndsbetalt eSIM med mobildata

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Fes Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten vår https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon. Du kan også kontakte oss på: https://esimfox.com/pages/contact

Tur fra Fes til Volubilis Mouly Idriss Meknes (gruppetur)

7. Tur fra Fes til Volubilis Mouly Idriss Meknes (gruppetur)

Bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Fez og reis ombord i et romslig kjøretøy med klimaanlegg. Stopp underveis for å ta bilder for livet. I tillegg kan du nyte kjølig luft på Ain Lah, det kongelige familiefirmaet, Zagotta, den attraktive Dam ACHAHAD og Rif Mountain. Ved ankomst til de romerske ruinene av Volubilis. Utforsk restene av det 2000 år gamle komplekset og lær mer om den historiske og kulturelle romerske byen som ser på ruinene av Caracalla-buen, Basilica og Capitoline Temple. Nyt fritiden til å oppdage et sted på veien. Etter det, fortsett til Moulay Idriss Den helligste islamske byen, monumentet og moskeen åpnet kun for muslimer. Men det gir besøkende et utmerket inntrykk, bare ved å ta en titt på gangen i byen. Det er en panoramautsikt. Deretter kan du se det langstrakte torget over oss, de grønne flisbelagte pyramidene i Zaouia, og rusle mellom labyrinten av rene smug. (pause til lunsj) Etter lunsj, start Meknes bytur Gå inn i medinaen. For å oppdage monumentale byporter som dateres tilbake til XVII århundre. Slik som det kongelige palasset, Berdaïne Bab, Bab Khemis, en kjent inngangsport i Nord-Afrika Bab Mansour, og dekorative dekorasjoner av spansk-maurisk arkitektur. Stopp også ved mausoleet til Moulay Ismail, grunnlegger av Alaouite-dynastiet og sultan da Meknes var hovedstaden. Vanligvis vil turen vår ikke være komplett uten et besøk til Place el Hadim, El Heri es-Souan store kornmagasiner og staller bygget av Moulay Ismails soldater, og Museum of Maroccan Art. Til slutt, nyt en overføring tilbake til Fez.

Enveisoverføring fra fez til chefchaouen

8. Enveisoverføring fra fez til chefchaouen

En privat eller delt transporttjeneste som du vil, henting fra hotellet eller riaden i Fes. Begynn å kjøre mot Chefchaouen, (blå by). Stopp på noen få steder på veien for å ta bilder, inkludert ved Dam Shahad. Ta også en pause for å hvile eller ta en drink på et motell på landsbygda. Når du ankommer Chefchaouen, stopp for å ta bilder av panoramautsikten over medinaen. Deretter blir du satt av på det nærmeste punktet til overnattingsstedet ditt som bilen kan nå. Sjåføren vil ringe hotellet ditt for å avtale at noen møter deg. Flere alternativer: som går via Volubilis, en delvis utgravd berberby, og ta en stopp for å besøke de romerske ruinene på veien før du drar til Chefchaouen.

Fra Fez: Dagstur til Meknes, Volubilis og Moulay Idriss

9. Fra Fez: Dagstur til Meknes, Volubilis og Moulay Idriss

Oppdag en av Marokkos fire keiserlige byer og restene av den tidligere hovedstaden i kongeriket Mauretania på en heldagstur fra Fez. Etter en henting fra hotellet ditt i Fez, overføres med luftkondisjonerte kjøretøy til de romerske ruinene av Volubilis. Utforsk restene av det 2000 år gamle komplekset. Fortsett til Moulay Idriss for å oppdage en av Marokkos helligste byer. Ta en omvisning i de trange gatene i den kompakte byen der Moulay Idriss I introduserte religionen islam i 789 e.Kr. Overfør deretter til byen Meknes, grunnlagt på 1000-tallet av Almoravidene som en militær bosetning. Gå inn i medinaen og se noen av de monumentale byportene og dekorative dekorasjonene til den spansk-mauriske arkitekturen. Besøk bymurene, og stopp ved mausoleet til Moulay Ismail, grunnlegger av Alaouite-dynastiet og sultan da Meknes var hovedstaden. Besøk museet for marokkansk kunst for å se et bredt utvalg av håndverk, før ettermiddagsoverføringen tilbake til Fez.

eSIM Marrakech for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

10. eSIM Marrakech for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

Alle aktiviteter

125 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Meknes

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Meknes?

De beste dagsturene og utfluktene fra Meknes er:

Fès

Flere reisetips for Meknes

Vil du vite mer om aktiviteter i Meknes? Trykk her for full oversikt