Våre mest anbefalte ting å gjøre i Meiringen

Fra Zürich: Waterfalls Valley & Aareschlucht Gorge Day Tour

1. Fra Zürich: Waterfalls Valley & Aareschlucht Gorge Day Tour

Vi vil hilse på deg i lobbyen til overnattingsstedet ditt i Zürich. På komfortabel SUV/minivan tar vi en uforglemmelig dagstur til hjertet av Sveits - fossefallsdalen. Til tross for all sin prakt er Lauterbrunnen selv ganske liten: lengden er omtrent åtte kilometer, og bredden overstiger ikke tusen meter. Men i dette lille området er det så mange som 72 fosser som faller ned fra stupbratte klipper. De mest kjente og mest besøkte av dem er Staubbach og Trummelbach. Begge disse fossene stuper ned i dalen fra en svimlende høyde på over 300 meter. Tidligere trodde man at Staubbach var høyere enn Trummelbach, men i senere tid, etter nøye målinger, er det motsatte bevist. Imidlertid bør alle som besøker Lauterbrunnen definitivt se begge disse fossene, så vel som andre skjønnheter i den fantastiske dalen. Reichenbach-fossen i Meiringen er en av de mest kjente fossene i Sveits. Fløibanen ble åpnet i 1899 og tar deg 244 meter høyt til fjells. Besøkende fra hele verden kommer for å se stedet der den berømte detektiven Sherlock Holmes kjempet til sin død med professor Moriarty i 1891. Aareschlucht er en del av elven Aare som skjærer seg gjennom en kalksteinsrygg nær byen Meiringen, i Berner Oberland-regionen i Sveits. Kløften er et indirekte produkt av isbreing; For 10 000 år siden, akkurat da istiden nærmet seg slutten, eroderte voldsomt avrenningsvann fra smeltende isbreer en dyp, smal kløft gjennom kalksteinsbarrieren. Selv om den er knapt 1,4 kilometer lang, er denne passasjen avgrenset av steile klipper som er opptil 50 m høye på hver side. Kløften varierer i bredde fra rundt 30 meter på det bredeste til bare 1 meter på det smaleste.

Interlaken: Høydepunktstur med en lokal med privat bil

2. Interlaken: Høydepunktstur med en lokal med privat bil

Din ekspert lokale turguide og sjåfør vil vise deg de beste delene av Berner Oberland (regionen i Interlaken), inkludert skjulte hemmeligheter du ikke finner lett på egen hånd. På denne bilturen med privat bil, vil du kunne se mange sightseeingpunkter innen en kort tidsramme. Bortsett fra å forklare sightseeingpunktene kan guiden din gi innsikt i historien og kulturen til regionen og landet Sveits generelt. Fokuset på denne turen er å se området som en lokal. Imidlertid kan denne private turen tilpasses etter dine ønsker. Sightseeingsteder å besøke kan avtales på forhånd eller diskuteres ved møte. STANDARD sightseeing steder vi kan besøke under turen er: - Interlaken by - Harder Kulm * - landsbyen Grindelwald - Lauterbrunnen bygd - Wengen / Kleine Scheidegg / Jungfraujoch * - Trümmelbach-fossene - Gimmelwald * / Mürren * / Schilthorn * - Thunsjøen / Brienzsjøen - Lungernsjøen Noen eksempler på SKJULTE HEMMELIGHETER vi kan besøke: - Schynige Platte * - Grütschalp * - Staubbach Falls - Iseltwald (filmstedet til "Crash landing on you") - Giessbach-fossene og Grandhotel Giessbach - Axalp - Brienzer Rothorn * - Ballenberg sveitsiske friluftsmuseum - Meiringen - Reichenbach Falls - Aareschlucht (kløften til elven Aare) - Susten pass vei - Trift Bridge og Trift Glacier * - Grimsel pass vei - Handeggfall Bridge - Gelmersee - St. Beatus-hulene - Niesen * - Spiez / Spiez-slottet - gamlebyen i Thun / Thun-slottet - Kandersteg (Lake Oeschinen * / Blue Lake) Sightseeingpunkter merket med en stjerne * er ikke tilgjengelige med bil, men kun med tog eller taubane (billetter er ikke inkludert). Vær oppmerksom på at det ikke er garantert å besøke alle sightseeingstedene som er oppført her. Hvor mange steder du kan besøke avhenger av lengden på den bestilte turen og hvor mye tid du bruker på hvert sted. Etter bestilling kan du diskutere den detaljerte reiseruten med guiden din.

Montreux privat tur: Waterfalls Valley & Aareschlucht Gorge

3. Montreux privat tur: Waterfalls Valley & Aareschlucht Gorge

Vi vil hilse på deg i lobbyen til overnattingsstedet ditt i Montreux. På en komfortabel SUV eller minivan tar vi en uforglemmelig dagstur til hjertet av Sveits - fossefallsdalen. Til tross for all sin prakt er Lauterbrunnen selv ganske liten: lengden er omtrent åtte kilometer, og bredden overstiger ikke tusen meter. Men i dette lille området er det så mange som 72 fosser som faller ned fra stupbratte klipper. De mest kjente og mest besøkte av dem er Staubbach og Trummelbach. Begge disse fossene stuper ned i dalen fra en svimlende høyde på over 300 meter. Tidligere trodde man at Staubbach var høyere enn Trummelbach, men i senere tid, etter nøye målinger, er det motsatte bevist. Imidlertid bør alle som besøker Lauterbrunnen definitivt se begge disse fossene, så vel som andre skjønnheter i den fantastiske dalen. Reichenbach-fossen i Meiringen er en av de mest kjente fossene i Sveits. Fløibanen ble åpnet i 1899 og tar deg 244 meter høyt til fjells. Besøkende fra hele verden kommer for å se stedet der den berømte detektiven Sherlock Holmes kjempet til sin død med professor Moriarty i 1891. Aareschlucht er en del av elven Aare som skjærer seg gjennom en kalksteinsrygg nær byen Meiringen, i Berner Oberland-regionen i Sveits. Kløften er et indirekte produkt av istid; For 10 000 år siden, akkurat da istiden nærmet seg slutten, eroderte voldsomt avrenningsvann fra smeltende isbreer en dyp, smal kløft gjennom kalksteinsbarrieren. Selv om den er knapt 1,4 kilometer lang, er denne passasjen avgrenset av steile klipper som er opptil 50 m høye på hver side. Kløften varierer i bredde fra rundt 30 meter på det bredeste til bare 1 meter på det smaleste.

Genève: 5-dagers tur til Bern og Montreux med overnatting

4. Genève: 5-dagers tur til Bern og Montreux med overnatting

Nyt en spennende reise til Sveits på en actionfylt 5-dagers tur til sjarmerende byer, vakker natur og spektakulær utsikt. Start i Genève og utforsk regionens historiske og kulturelle mangfold. Bo på 4-stjerners hotell og slapp av ved pittoreske sveitsiske innsjøer og fjellandskap. Dag 1: Ankomst til Genève lufthavn. Transfer fra flyplassen til Interlaken-regionen. Oppdag den vakre fossefallsdalen Lauterbrunnen, perlen i Berner Oberland. Overnatting på hotell i Interlaken-regionen. Dag 2: Interlaken - Bern - Gruyere - Montreux-regionen Frokost Utforsk Bern by med sine mange fontener, sandsteinsfasader, arkader og historiske tårn. Besøk middelalderbyen Gruyères, ostefabrikken La Maison du Gruyère og sjokoladefabrikken Maison Cailler. Overnatting på hotell i Montreux-regionen. Dag 3: Montreux-regionen Frokost. Montreux er hjertet av den sveitsiske rivieraen. Det er bare å spasere langs den blomstrende promenaden, som er anerkjent som en av de mest luksuriøse i hele Europa. Gå inn i det legendariske museet Queen: The Studio Experience og besøk det fantastiske museet Chaplin's World om den enestående Charlie Chaplin. Den store Charlie Chaplin bodde i utkanten av Vevey de siste 25 årene av sitt liv. Det moderne museet ved siden av den enestående skuespillerens herskapshus er et av de mest besøkte i hele Sveits. Høydepunktet på reisen til den sveitsiske rivieraen er et besøk til de 830 hektar store terrasserte vinmarkene i Lavaux, som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er et fascinerende eksempel på et århundrelangt samspill mellom mennesker og miljø, der det produseres en høyt verdsatt vin som alltid har vært viktig for økonomien. Dag 4: Montreux-regionen - Vevey - Lausanne - Genève Etter frokost besøker vi Chillon-slottet, det mest besøkte historiske monumentet i Sveits. Oppdag de praktfulle vollene i Montreux og Vevey. Besøk den koselige olympiske parken i Lausanne. Nyt sightseeingturen til fots i Genève. Overnatting på hotell i Genève. Dag 5: Genève Frokost. Fri tid i byen frem til det er tid for transfer til flyplassen.

Fra Zürich: 8-dagers tur til Genève med billetter og overnatting

5. Fra Zürich: 8-dagers tur til Genève med billetter og overnatting

Nyt en spennende reise til Sveits i en actionfylt 8-dagers tur til de sjarmerende byene, den naturlige skjønnheten og den spektakulære utsikten. Start i Zürich og utforsk regionens historiske og kulturelle mangfold. Bo på 4-stjerners innkvartering og slapp av ved siden av pittoreske sveitsiske innsjøer og fjellandskap. Dag 1: Ankomst til Zürich flyplass. Transport fra flyplassen til hotellet ditt i Zürich. Overnatting på hotellet i Zürich. På ettermiddagen kan du nyte en vandretur i Zürich i byens historiske kvartaler. Fritid på kvelden. Dag 2: Zürich – Stein-am-Rhein – Rhinfallene – Luzern – Zürich Frokost Besøk den historiske byen Stein-am-Rhein. Oppdag den fotgjengere middelalderdelen av byen med mange unike karnapper og bygninger med fresker. Utflukt til Rhinen, den kraftigste fossen i Europa. Deretter kjører du til Luzern, hjem til verdens historiske arv og enestående arkitektur i hvert hjørne. Fritid på kvelden. Dag 3: Zürich – Interlaken-regionen Frokost Langs den pittoreske fjellveien skal vi bevege oss til Interlaken, som ligger mellom to innsjøer Brienz og Thun. Vi besøker den praktfulle landsbyen Iseltwald ved bredden av Brienzsjøen. Videre tar vi Harder Kulm-taubanen til 1322 meter over havet for vakker utsikt over de omkringliggende toppene og Thunsjøen. Overnatting på hotellet i Interlaken-regionen. Dag 4: Interlaken-regionen – Watefalls Valley – Interlaken-regionen Frokost Oppdag den herlige Lauterbrunnen-fossedalen, perlen til Berner Oberland. Du vil besøke Aareschlucht-juvet som er 1400 meter langt og opptil 200 meter dypt. Kalksteinskløften som ble dannet for 10 000 år siden ble skapt av vannet fra de smeltende isbreene. Fritid på kvelden. Dag 5: Interlaken-regionen – Bern – Gruyere – Montreux-regionen Frokost Utforsk Bern City med mange fontener, sandsteinsfasader, arkader og historiske tårn. Besøk middelalderbyen Gruyères, ostefabrikken La Maison du Gruyère og sjokoladefabrikken Maison Cailler. Overnatting på hotellet i Montreux-regionen. Dag 6: Montreux-regionen Frokost. Fri dag. Hjertet av den sveitsiske rivieraen er Montreux. Bare gå langs den blomstrende promenaden, anerkjent som en av de mest luksuriøse i hele Europa. Gå inn i det legendariske Queen: The Studio Experience-museet. Du kan besøke det fantastiske Chaplins verdensmuseum til den enestående Charlie Chaplin på egen hånd. Nyt de 830 hektar med terrasserte skråningene til Lavaux-vingårdene Dag 7: Montreux-regionen – Vevey – Lausanne – Genève Etter frokost besøker vi Chillon Castle, det mest besøkte historiske monumentet i Sveits. Oppdag de praktfulle vollene til Montreux og Vevey. Besøk den koselige olympiske parken i Lausanne. Nyt sightseeingturen i Geneve City. Overnatting på hotellet i Genève. Dag 8: Genève Frokost. Nyt fritiden i byen til det er tid for transport til flyplassen.

Flere reisetips for Meiringen

Vil du vite mer om aktiviteter i Meiringen? Trykk her for full oversikt