Våre mest anbefalte ting å gjøre i Mayo

Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Cong

1. Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Cong

Opplev den ville skjønnheten i Irland på denne helgedagsturen til Connemara fra Galway. Besøk Cong Village, som ble omtalt i klassikeren "The Quiet Man" og Kylemore Abbey. Stopp først ved Cong Abbey, et Augustinian Abbey som dateres tilbake til tidlig på 1100-tallet og et av de beste eksemplene på middelaldersk kirkelig arkitektur. Gå inn i Cong Village og utforsk Cong Woods, rusle rundt i landsbyen som var i 1950-tallets klassiske film, "The Quiet Man", eller mate endene på kanten av Lough Corrib - Irlands største innsjø. Beundre Connemaras skjulte daler når du kommer inn på Lough Nafooey-ruten. Fortsett til Kylemore Abbey og nyt en lunsjpause. Inngang til Kylemore Abbey and Gardens er ikke inkludert i turprisen (kjøp rabatterte inngangsbilletter fra sjåføren din på turdagen). Forlater Kylemore sent på ettermiddagen, kjør gjennom Inagh Valley, Maam Cross og Oughterard. Fullfør runden til Lough Corrib før du kommer hjem til Galway City. Vær oppmerksom på at fra 06.11.2023 til 23.12.2023 og fra 08.01.24 til 04.02.2024 vil Kylemore Abbey være stengt på tirsdager og onsdager, derfor vil "The Connemara, Cong and the Kylemore Abbey Tour" kjøre med den justerte ruteplanen .

Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Kylemore Abbey

2. Fra Galway: Heldagstur til Connemara og Kylemore Abbey

Opplev den uberørte naturlige skjønnheten og det robuste landskapet i Connemara på denne dagsturen fra Galway. Reis i en buss med klimaanlegg og utforsk Kylemore Abbey og dens elegante hager med den inkluderte adgangsbilletten. Stopp i den sjarmerende fjellandsbyen Leenane, og nyt utsikten over Irlands eneste fjord, Killary. Deretter har du 2 timer til å utforske Kylemore Abbey og de viktorianske inngjerdede hagene. Fortsett langs kysten til den vakre gælisktalende landsbyen An Spideal for å ta en spasertur blant de tradisjonelle husene med stråtak og beundre de vakre strendene.

Fra Galway: Heldagstur i Connemara nasjonalpark

3. Fra Galway: Heldagstur i Connemara nasjonalpark

Unngå kjas og mas i Galway på denne guidede turen til Connemara nasjonalpark. Lær om tradisjonene, musikken og språket i regionen før du nyter fritiden til å utforske parken og gå på Diamond Hill. Begynn med å møtes på møtepunktet eller benytte deg av gratis henting. På vei til og fra parken vil sjåføren bryte opp reisen ved å gjøre hyppige foto- og kaffestopp og la deg suge inn så mye av Connemara du kan. Med hjelp av sjåførguiden din, lær alt du trenger å vite om regionen og planlegg hvordan du vil bruke tiden din i Connemara nasjonalpark. I tillegg får du en sjanse til å høre litt lokal tradisjonell musikk. Ved ankomst til parken vil sjåføren din forklare returtiden med deg før du nyter ledig tid i to timer. Kort tid etter ankomst, forbered deg på en fottur på Diamond Hill. Det er tre primære turruter i nasjonalparken, som hver varierer i vanskelighetsgrad og lengde. Hver rute starter og slutter ved et velkomstsenter og kafé/terom. Etter de to timene med fotturer, møt sjåføren din på det forhåndsbestemte avleveringspunktet og begynn å ta deg tilbake til Galway. Returruten viser deg kystsiden av Connemara, og gir en annen utsikt enn den utgående ruten.

Fra Dublin: Heldagstur til Connemara og Galway

4. Fra Dublin: Heldagstur til Connemara og Galway

Blant de mange høydepunktene på denne heldagsturen er besøk til Glengowla Farm & Historic Mines og Galway by. Om morgenen kan du besøke den tradisjonelle gården og sølvgruvene ved Glengowla for å se tradisjonelle oppdrettsmetoder, inkludert gressklipping og gjeterhunddemoer. Turen fortsetter deretter gjennom noe av det mest avsidesliggende landskapet i Irland, og langs øde daler som tilbyr utsikt over innsjøene og fjellene i Connemara. Stopp ved noen av de mest naturskjønne stedene i regionen. Senere vil du reise langs kysten og beundre den fine utsikten over Galway Bay mens du tar deg inn i Galway City. Du har et par timer til å oppleve Irlands kuleste by! I Galway har du muligheten til å bli med på en lokal vandretur med en Galway-turguide eller ganske enkelt utforske den sjarmerende byen på egen hånd før du returnerer til Dublin.

County Galway Killary Fjord 1,5-timers sightseeingcruise

5. County Galway Killary Fjord 1,5-timers sightseeingcruise

Nyt den uberørte prakten til Connemaras Killary Fjord på et 1,5-timers katamarancruise, og oppdag Irlands eneste fjord. Den spesialbygde Connemara Lady kan romme opptil 150 passasjerer, og tilbyr maksimal komfort og sikkerhet for alle passasjerer. Når du først er om bord, kan du nyte uforstyrret utsikt mens du forsiktig cruiser den 15 kilometer lange innløpet til Killary Fjord. Gå til toppdekket for å oppleve Irlands flotte utendørs og kjenne den kjølige luften i ansiktet ditt. Alternativt har Connemara Lady fulle barfasiliteter, og byssa serverer et bredt utvalg av varme og kalde måltider slik at du kan nyte et måltid, snacks eller drikke mens den naturlige skjønnheten til Killary flyter forbi.

Fra Dublin: Galway og Kerry 3-dagers budsjetttur

6. Fra Dublin: Galway og Kerry 3-dagers budsjetttur

Oppdag den majestetiske skjønnheten til Ring of Kerry og Sør-Irland på en 3-dagers budsjetttur med buss til gælisktalende Galway og Cliffs of Moher. Bland med lokale karakterer, og lær legendene om "Emerald Isle" på nært hold. Nyt en uforglemmelig kveld i Killarney, Irlands festhovedstad. Overnatting i sovesal tilbys på vandrerhjem, med muligheten til å bo i B&B eller leilighetsstil for de som ønsker litt mer privatliv. Dag 1: Dublin – Connemara – Galway Avreise fra Dublin til Galway, reis mot vest for Irland, og stopp underveis for en behagelig pause. Nyt den storslåtte naturen i det irske midtlandet. Opplev den robuste villmarken Connemara mens du kjører over dramatiske fjell som har vært rammen for utallige Hollywood-filmer. Oppdag en fungerende familiegård og en historisk sølvgruve ved Glengowla. Fortsett langs Connemara-kysten til Galway City. Finn en hyggelig pub i Galway Bay for å lytte til tradisjonell irsk musikk før du trekker deg tilbake for natten. Dag 2: Galway – Cliffs of Moher – Kerry Opplev de brusende bølgene i Atlanterhavet mens du kjører nedover vestkysten. Se vakre strender med gylden sand, hold utkikk etter delfiner og hvaler underveis. Følg ruten til Atlantic Way, verdens lengste kystturrute. Utforsk månelandskapet til The Burren, det eneste stedet på jorden hvor alpine, arktiske og middelhavsblomster vokser side ved side. Deretter kan du oppdage kronjuvelene i Irland ved Cliffs of Moher. Se hvorfor klippene ble valgt som bakteppe for filmen «The Princess Bride», og hvorfor verdens surfemester Kelly Slater spilte inn den prisbelønte surfefilmen «Wave Rider» der. Tilbring natten i Kerry, hvor utelivstilbud inkluderer muligheten til å synge noen av sangene guiden din har lært deg i løpet av dagen (vær oppmerksom på at på enkelte turer vil overnatting være i Cork, avhengig av på tilgjengelighet). Dag 3: Kerry – Blarney Castle – Dublin Ta inn noen av høydepunktene i Ring of Kerry (som vanligvis inkluderer Moll's Gap, Leprechaun Crossing, Killarney National Park, Lakes of Killarney, Torc Waterfall) før du nyter fritiden i Killarney. Mange gjester liker en (valgfri) hest og vogn eller ridetur. Reisen tilbake til Dublin tar deg med på en rolig kjøretur gjennom kulturarvbyen Adare, med sine fabelaktige hytter med stråtak, og Golden Vale, Irlands fineste jordbruksland med sine bølgende åkrer og beitemarker. Retur til Dublin innen ca. 19:00.

Sør-vestlige Irland: 4 dager fra Galway til Kerry

7. Sør-vestlige Irland: 4 dager fra Galway til Kerry

Detaljert reiseplan: Dag 1: Dublin - Connemara - Galway Fra Dublin kommer du til å krysse Irlands mellomland i stil i den grønne Paddywagon! Du vil være i vest innen kort tid. Opplev dramatisk fjellandskap som har vært rammen for utallige Hollywood-filmer. Du stopper i den sjarmerende landsbyen Cong for å se det fantastiske Ashford Castle og ruinene av Cong Abbey. Nyt lunsj på en av Congs spesielle kaféer og ta en tur ved innsjøen. Ruten din følger langs den massive Lough Corrib på vei til Galway. Når du ankommer vil guiden din finne en fin pub med utsikt over Galway Bay, hvor du kan nyte naturen og tradisjonell irsk musikk. Vurder å ta en valgfri fottur i byen med en lokal guide eller delta i en prisbelønnet pubrunde! Dag 2: Galway - Moher-klippene - Dingle I dag vil du ha det ville Atlanterhavet ved din side mens du kjører langs vestkysten. Se gylne sandstrender og kanskje til og med noen få delfiner og hvaler. Utforsk månelandskapet i Burren, det eneste stedet på jorden der alpine, arktiske og middelhavsblomster vokser side om side. Så er det videre til de imponerende Moher-klippene. I kveld bor du i landsbyen Annascaul på Dingle Peninsula. Bland deg med lokalbefolkningen og nyt karakteren av en ekte irsk landsby, vekk fra alle turistfellene. Dra en krakk inntil peisen eller dans bort natten! Dag 3: Dingle - Killarney Ta turen ut på den korte kjøreturen til Dingle, en sjarmerende gælisk-talende fiskerlandsby. Du har god tid til shopping og lunsj før en hyggelig tur rundt Slea Head. Det vil være mye tid på bussen for å ta inn utsikten og kanskje en liten fottur, eller bare puste inn den ville atlantiske luften. Lær historier og sanger fra denne tradisjonelle regionen fra guiden din. Se Sleeping Giant Island og den berømte fjellkjeden 3 Sisters. Tilbring natten i Killarney, en populær by på grunn av alle ting det er å se og gjøre. Du finner tradisjonell musikk, flotte restauranter, dans og en idyllisk nasjonalpark. Dag 4: Killarney - Dublin Dagen begynner med en tur med hest og vogn gjennom Killarney nasjonalpark (valgfritt) eller hesteridning gjennom parken for den energiske og eventyrlystne (valgfritt). Etterpå setter du kursen mot det verdensberømte Blarney Castle. Du nyter 2 timer med å besøke slottet hvor du kysser Blarney-steinen hvis du ønsker det Etter lunsj tar du en rolig kjøretur gjennom Golden Vale-regionen, Irlands fineste jordbruksland og hjem til en av de beste buskapene i verden. Før vi kommer til Dublin, tar vi en pause ved Rock of Dunamase, et slott i ruiner som ligger høyt oppe på en høyde med utsikt over provinsen Leinster. Her venter fantastiske fotomuligheter og utsikter på deg.

Fra Dublin: 6-dagers tur til sørlige Irland

8. Fra Dublin: 6-dagers tur til sørlige Irland

Legg ut på en 6-dagers tur fra Dublin og oppdag Glendalough, Kilkenny, Waterford, Blarney Castle, Dingle Peninsula, Cork, Slea Head, Ring of Kerry, Killarney, Cliffs of Moher, Galway og Connemara. Dag 1: Dublin - Glendalough - Kilkenny Castle - Waterford City Start reisen din i Dublin sentrum. Legg byen bak deg og kjør gjennom det bølgende landskapet til Wicklowfjellene. Ditt første stopp er klosterruinene ved Glendalough, Valley of Two Lakes. Nyt en vandring for å beundre den vakre naturen og stiene med utsikt til gamle keltiske kors og runde tårn. Etterpå fortsetter du til middelalderbyen Kilkenny, med sine brosteinsbelagte gater og berømte røde øl. Neste stopp blir Dunmore East, ikke langt fra Waterford Harbour på sørøstkysten, som er et avslappende sted å tilbringe kvelden med en håndfull puber og noen gode sjømatrestauranter. Dag 2: Waterford City - Waterford Crystal - Blarney Castle - Dinglehalvøya Dagen starter med et besøk til den verdensberømte Waterford Crystal-fabrikken. Kjøp noen vakre glass i butikken eller simpelthen ta en pause for å se håndverkerne i arbeid. Etterpå fortsetter reisen med en kjøretur gjennom vakre Waterford County og gjennom byen Cork. Dagens høydepunkt er for mange, er det berømte Blarney Castle. Etter lunsj fortsetter reisen til Dinglehalvøya, hvor du overnatter på et av de vestligste punktene i Irland. Dag 3: Dinglehalvøya - Slea Head - Killarney Denne morgenen starter med en kort kjøretur til Dingle, et sjarmerende gælisktalende fiskevær. Dingle har de fleste pubene i Irland i forhold til sin størrelse, med hele 52 puber for 2000 mennesker. Området er også kjent fra mange filmer som Mot nye horisonter (Far and Away) og Ryan's Daughter. Deretter drar du på en hyggelig tur rundt Slea Head, med fantastisk utsikt til Sleeping Giant Island, Blasketøyene og clocháns (steinhus). Dag 4: Killarney - Ring of Kerry - Killarney Oppdag det fantastiske landskapet til Ring of Kerry. Dagen begynner med en tur med hest og vogn gjennom Killarney nasjonalpark (valgfritt), eller hesteridning gjennom parken for den energiske og eventyrlystne (valgfritt). Ettermiddagen er fullpakket med høydepunkter, inkludert Moll's Gap, Ladies View, Leprechaun Crossing, Killarney nasjonalpark, Lakes of Killarney, Torc Waterfall og mye mer. Dag 5: Killarney - Moherklippene - Galway Besøk byen Killarney og Bunratty Castle på formiddagen. Og om ettermiddagen fortsetter du nordover langs Wild Atlantic Way. Stopp ved de ikoniske Moherklippene og landsbyen Doolin. Du overnatter i Galway, kjent som «stammenes by» og Irlands kulturelle hovedstad, med et stort utvalg av gode sjømatrestauranter og et uendelig utvalg av tradisjonell irsk musikk. Dag 6: Galway - Connemara - Dublin Oppdag den robuste skjønnheten i Connemara-regionen, som ligger vest for byen Galway. Det blir også tid til et besøk i Cong Abbey, før du returner gjennom «midlands» til Dublin.

Irland: 3-dagers West Coast Explorer Tour

9. Irland: 3-dagers West Coast Explorer Tour

Opplev skjønnheten til Irlands ville vestkyst på en 3-dagers tur som tar deg fra den dramatiske Maam-dalen til de vakre landsbyene The Burren. Nyt fantastisk kystutsikt på en klippetopptur ved Cliffs of Moher, se landingsstedet for den første transatlantiske flyturen, besøk Quiet Man Museum og mye mer. Du vil reise med en liten minibuss fra Dublin for en mer intim opplevelse. Dag 1 Du tar den raske veien fra Dublin vestover gjennom jordbruksland og torvmyrer i fylkene Kildare og Offally. Destinasjonene i dag er på Irlands dramatiske Atlanterhavskysten og målet er å komme deg dit så raskt som mulig! Det første stoppet er landsbyen Kinvara, hvor du har en sjanse til å beundre Dunguaire-slottet, som ligger på et steinete utspring med utsikt over Galway Bay. Herfra er det bare en kort kjøretur til The Burren, som er en av Irlands store naturskatter. Burren er et land med kalksteinsfortau, golde åssider, sjelden flora, tidlige kristne bosetninger og gamle steinmonumenter. Bruk noen timer på å utforske dette unike området, og stopp i en av de vakre lokale landsbyene for lunsj. Etter The Burren vil du ta turen til de fantastiske Cliffs of Moher, som faller nesten 700 fot rett inn i de brusende Atlanterhavsbølgene. Gå langs stiene på klippetoppen, se de mange sjøfuglene, eller besøk den prisbelønte miljøutstillingen. Herfra følger turen kystveien, og du vil ha en fantastisk utsikt over Galway Bay tilbake til selve Galway City, som er din base for de neste 2 nettene. Denne livlige studentbyen har ingen mangel på gode puber og restauranter! Dag 2 Galway ligger i utkanten av Connemara, som er området du vil utforske i dag. Reis innover i landet gjennom Maam-dalen til landsbyen Cong ved bredden av Lough Corrib. Det er her den klassiske filmen, The Quiet Man, ble laget. Besøk Quiet Man Museum eller Cong Abbey. Fortsett gjennom hjertet av Connemara og stopp for å besøke den vakre eiendommen og huset til Kylemore Abbey. Fortsetter du, vil du oppleve majesteten til Connemara nasjonalpark. Gå til Clifden, hvor den første transatlantiske flyturen landet, og kjør deretter langs Sky Road og nyt utsikten over Connemaras 12 Bens. Dag 3 Etter en avslappet start på dagen vil du forlate Galway og ta noen av bakveiene gjennom det sentrale Irland på vei tilbake til Dublin. Dagens første høydepunkt er det tidlige kristne stedet Clonmacnoise, med en samling av kirker, steinkors og runde tårn vakkert plassert på bredden av den mektige Shannon-elven. Etter lunsj i en lokal landsby fortsetter turen gjennom et område med unikt torvmyrlandskap som er typisk for denne delen av Irland. Guiden din vil forklare både dens miljømessige og økonomiske betydning for landet. Siste stopp på turen er Locke's Distillery, som sies å være det eldste lovlige destilleriet i verden. Prøv den lokale whiskyen og oppdag den sanne ånden til Irland! Herfra fortsetter du østover til Dublin, og ankommer rundt 19:00.

Fra Galway: Electric Fat Bike Connemara Private Tour

10. Fra Galway: Electric Fat Bike Connemara Private Tour

Når du er i Galway, kan du benytte anledningen til å oppdage Connemaras naturlige skjønnhet på en dagstur til noen av regionens største severdigheter. Utforsk området på en elektrisk fettsykkel og beundre det mangfoldige landskapet på en privat guidet utflukt med rundturstransport fra Galway City. Begynn med henting fra overnattingsstedet ditt i Galway City og reis mot hjertet av Connemara. Før du begynner turen vil det være en detaljert demonstrasjon og tid for deg å bli kjent med din elektriske fat-sykkel. Connemara har en overflod av skiftende landskap, fantastiske funksjoner og attraksjoner å nyte langs sykkelruten. Loch Na Fooey er en ferskvannssjø med fantastisk natur. Her er det mulighet til å oppleve en gjeterhund-demonstrasjon (valgfritt ekstrautstyr).En «utenfor allfarvei»-rute utforsker regionene rundt nedre Lough Mask. Stopp og ta en pause ved den fantastiske utsikten for å beundre utsikten over innsjøen. Lunsjvalg for å sitte ned i landsbyen Clonbur eller et uformelt piknikstopp i nærheten er anbefalte alternativer. Returen fra landsbyen Clonbur gir fantastisk utsikt over mektige Lough Corrib og Maumturk-fjellene. På slutten av turen vil du bli satt tilbake ved overnattingsstedet ditt i Galway.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Mayo

Mayo
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Mayo

Utforsk alle

Flere reisetips for Mayo

Vil du vite mer om aktiviteter i Mayo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mayo

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 931 vurderinger

Vår base var Dublin i 4 dager. Men for å søke, tilbød Get Your Guide oss en dagstur til Galway og Connemara Lakes. En velsignelse. Avreise 8.00, retur 20.30. Vår guide var sjåføren! Selv om han var vennlig, snakket han ikke et ord fransk, noe som er synd. Vi var rundt ti franskmenn. Dessuten trodde vi at vi hadde forklaringer på Irlands historie, eller anekdoter, ingenting av det. Det er også synd.... Når det er tilfelle, tillot det oss å se det irske landskapet før vi ankom destinasjonen. Det var en veldig, veldig positiv dag til tross for disse beklagelsene.

Fint, men jeg forventet at det skulle være annerledes. Vi gjorde to timer i Galway, besøkte det uavhengig, og det er veldig vakkert. Dessverre er det såre punktet at vi i Connemara dro ned veldig lite for å ta bilder og for å se landsbyen Cong. Vakkert, men jeg forventet å kunne gå litt mer for naturen.

The guide was very nice and funny, and he was very informativ with lots of cool facts. I rally had a great day.