Våre mest anbefalte ting å gjøre i Maui

Sør-Maui: PM Snorkel til Coral Gardens eller Molokini-krateret

1. Sør-Maui: PM Snorkel til Coral Gardens eller Molokini-krateret

Utforsk en av Mauis mest imponerende snorklesteder, på dette avslappende ettermiddagscruiset med katamaran, til Molokini-krateret eller Coral Gardens. Dykk ned i det rike biologiske mangfoldet på korallrevene, i dette delvis sunkne vulkanske krateret. Dra til møtestedet på Ma'alaea Harbor for innsjekking, før du går om bord på katamaranen «Malalo». Sett seil og beundre den vakre stillehavskysten, mens du cruiser mot snorklestedet. Stopp ved det ideelle snorklestedet for den dagen. Du har muligheten til å kjøpe mat og drikke ombord. Hopp ut i det deilige vannet og se etter fargerike fisker som papegøyefisk, gul kirurgfisk og nålefisk. Hold øynene åpne for den sky, flekkete ørnerokken. Lei gjerne våtdrakter, digitale undervannskameraer og optiske dykkemasker på aktivitetsdagen, for å forbedre snorkleopplevelsen din. Etter en uforglemmelig snorkletur kan du slappe av med en drink (kan kjøpes) på dekk, mens du seiler tilbake mot havnen, hvor opplevelsen din ender.

Sør-Maui: Økovennlig tur i Molokini- og skilpaddebyen

2. Sør-Maui: Økovennlig tur i Molokini- og skilpaddebyen

Oppdag en fantastisk verden under vann i Molokini-krateret og Turtle Arches, på dette cruiset fra Maui. Få instruksjoner om hvordan du snorkler før du utforsker revet. Lær om dette biologiske mangfoldet fra profesjonelle naturforskere. Spis en deilig frokost før du starter båtturen. Nyt en kontinental frokost med bakverk, frukt og kaffe, før du seiler ut til Molokini. Molokini, Mauis ikoniske måneformede holme, har et vakkert rev kjent for krystallklart vann, rikt på koraller, fargerike fisker og sjøfugl. Dette er et beskyttet havområde, og det vulkanske krateret er kun tilgjengelig med båt fra en sertifisert turoperatør. Dette er det mest populære snorklestedet i Maui. Lær om historien og naturen til stedet, og innsatsen som blir gjort for å beskytte havet her.  Etter at du har tilbragt tid på Molokini, sett kursen mot Turtle Arches og nyt å snorkle blant lavaformasjoner under vann. Her observeres det ofte havskilpadder. Se etter havskilpadder, ål, blekksprut og andre revfisk. Når du er ferdig med å snorkle og har fått opp appetitten, kan du nyte en nylaget lunsj med grillet kylling, burgere og salat, før du drar tilbake til Ma'alaea havn.

Ma'alaea havn: Hvalsafari-katamarancruise

3. Ma'alaea havn: Hvalsafari-katamarancruise

Gå ombord på den komfortable og romslige dobbeltdekks-katamaranen fra Ma'alaea Harbor og cruise langs kysten av Maui for å se knølhvalene, som returnerer til Hawaii noen måneder hvert år for å parre seg og føde. Kom tett på disse fantastiske dyrene for å se deres spektakulære hvaloppførsel i deres hjemlige miljø Hold øynene åpne for massive sprut over horisonten fra hvaler som slår overflaten med finnene og halene. Se dem spionhoppe, når knølhvalene kommer høyt opp av vannet for å se deg rundt i verden over. Se majesteten til en brytende hval, hvis du er heldig. Dette er når en hval stiger helt opp av vannet og styrter ned igjen. Ikke glem å ta med kameraet og ta minneverdige bilder fra skyggen av en romslig hytte.

Maui: Omvisning i Haleakala nasjonalpark i soloppgang

4. Maui: Omvisning i Haleakala nasjonalpark i soloppgang

Få en opplevelse for livet på 3055 meter over havet, på toppen av Haleakalā nasjonalpark, for å se Mauis fantastiske soloppgang. Se en soloppgang som ingen andre i det solen står opp i Haleakalā nasjonalpark. Nyt utsikten i alle retninger, mens solen skaper fantastiske farger over landskapet. Du transporteres komfortabelt med Mauis nyeste kjøretøyflåte, med store vinduer, komfortable sitteplasser og klimaanlegg. Hør guiden forteller historien om Haleakalā nasjonalpark, flora, fauna og kulturell betydning i området.  Dra nytte av gratis bruk av varme jakker og hansker og hold deg varm på toppen, mens du nyter de fantastiske omgivelsene.  Etter en herlig opplevelse med soloppgangen på Haleakalā, kan du nyte et stopp på historiske Kula Lodge for mer fantastisk utsikt over dalen, samt en deilig frokost. Velg mellom vegetariske, glutenfrie og lette alternativer mens du ser dagen begynne i dalen nedenfor.  Denne omvinsingen forplikter seg til å bevare Hawaiis natur og kultur. En del av prisen på omvisningen din går «1 % For The Planet»-kampanjen, der 1 % av selskapets årlige inntekter gis tilbake til det lokale miljøet og veldedige organisasjoner.

Sør-Maui: Snorkeltur i Molokini og Turtle Town

5. Sør-Maui: Snorkeltur i Molokini og Turtle Town

Se Maui fra et nytt perspektiv mens du svømmer og snorkler ved siden av det marine livet i Molokini og Turtle Town. Cruise til disse berømte snorkledestinasjonene med katamaran, og nyt frokost og lunsj ombord. Møt kapteinen og mannskapet i nærheten av Maalaea havn for innsjekking. Gå ombord på den komfortable katamaranen og nyt en kontinental frokost med bakverk, muffins, frisk frukt, kaffe, te, juice, brus og vann mens du går mot Molokini. Ankom Molokini og beundre landskapet til den utdødde vulkanske kjeglen, hjem til rundt 250 forskjellige lokale arter. Hopp ut i vannet og snorkle med innfødt dyreliv som svart avtrekkerfisk, gul tang og papegøyefisk. Fortsett til Turtle Town, hvor du vil svømme med beskyttede hawaiiske grønne havskilpadder blant undervannet lavaformasjoner. Vær trygg på at en badevakt vil være i vannet til enhver tid mens du snorkler rundt i de vakre korallhagene. Nyt en delikatesselunsj med kalkun og skinke Hawaianske søtruller med middelhavspastasalat, brus , juice og vann. Velg å kjøpe øl eller en Mai Tai, og slapp av i skyggen av hytta. Eller fyll på brunfargen på baugen av båten når du returnerer til Ma'alaea havn, hvor den uforglemmelige aktiviteten din tar slutt.

South Maui: Maui Ocean Center heldagsinngangsbillett

6. South Maui: Maui Ocean Center heldagsinngangsbillett

Utforsk Maui Ocean Center, Aquarium of Hawaii, gjennom dets røtter innen bevaring, utdanning og bærekraft. Se hundrevis av undervannsdyr fra det øyeblikket du går gjennom en akryltunnel til et enormt 750 000 gallon marine habitat når du er inne. Heldagsinngangsbilletten din gir tilgang til levende korall- og revfisker, hvor du kan lære om rev, svarttipp, hvittipp, hammerhead og sjeldne tigerhaier, ansett som de farligste haiene i tropiske farvann. Opplev gracefulnessen til broddrokker og flektrokker, og kom tett på beskyttede grønne havskilpadder fra Hawaii. Spill med 40 interaktive moduler, videomonitorer og fortellertavler i det nye Marine Mammal Discovery Center, med fokus på den hawaiiske munkeselen, delfiner og knølhvaler. Inkludert med den generelle inngangsbilletten din er The Humpbacks of Hawai`i Sphere Experience hvor du kan utforske riket til disse utrolige havpattedyrene i en 3D Sphere-opplevelse. Maui Ocean Center, passende kalt "The Hawaiian Aquarium", er det eneste akvariet i verden som er dedikert til å fremme forståelse og respekt for Hawaiis marine liv. Mer enn 60 interaktive utstillinger i eget tempo får selskap av 2 restauranter og gavebutikken Maui Ocean Treasures for å fullføre dagen.

South Maui: Gilligans' Island Luau med middag og drinker

7. South Maui: Gilligans' Island Luau med middag og drinker

Bli med oss for en intim og nærliggende autentisk luau-opplevelse uten like. Vi tar deg med på en fascinerende reise gjennom ulike typer polynesisk kultur presentert i et morsomt og engasjerende format. Gjennom historiefortelling, publikumsdeltakelse og bemerkelsesverdige forestillinger presenterer vi en opplevelse som ikke er tilgjengelig noe annet sted. Lokalt eid og drevet gir vi deg det aller beste av polynesisk kultur. Vår plass er begrenset for å opprettholde integriteten til opplevelsen. Så hvert sete i huset har en flott utsikt. Gilligans ligger på Maui Nui golfbane i Kihei og er den eneste luauen i Kihei. Vi er glade for å ønske deg velkommen hit! Når du ankommer, vil du bli vist til bordet ditt av en av utøverne i showet. Deretter bestiller du drinker fra serveren din fra den åpne baren. Tropiske drinker, brønndrinker, rød eller hvit husvin, øl og alle alkoholfrie drikker er inkludert i opptak. Du drar til Hawaiian Buffet. Buffeten inkluderer: Hawaiian kalua svinekjøtt, teriyaki kylling, panko-crusted mahi mahi med sitrondill fløtesaus, hummus med grønnsakscrudites, lomi lomi laks, blandede grønnsaker, mac salat, poi, hvit ris, molokai søtpotet, grønn salat m/ ananasvinaigrettedressing og hawaiianske søte rundstykker med honningsmør. , Molokai søtpotet, grønn salat m/ananasvinaigrettedressing og Hawaiian Sweet Rolls med honningsmør. Spar plass til dessert: ferske ananas terninger, sjokolade haupia eller lilikoi pai, hvit sjokolade macadamianøtter cookies og lilikoi barer. Så len deg tilbake og se showet ta deg med på en reise gjennom utviklingen av polynesisk hula, gjennom Hawaii, New Zealand og Tahiti. Med en samoansk ilddanserfinale og hawaiianske musikere og trommeslager, vil du være på kanten av setet ditt. Og i vårt intime lokale vil du være nært og mer personlig enn noe annet sted på Hawaii. Vi selger raskt ut - Reserver plasser i dag!

Maui: Veien til Hana-eventyr med frokost og lunsj

8. Maui: Veien til Hana-eventyr med frokost og lunsj

Svøm ved en jungelfoss og ved en svart sandstrand på denne turen fra Maui, hvor du utforsker lokal skjønnhet, kultur og mat på veien til Hana. Nyt en inkludert lunsj og adgang til Wai'anapanapa State Park. Total varighet: 8-10 timer avhengig av utgangspunktet ditt 1. Safeway, 1090 Ho'okele St, Kahului, HI 96732, USA, 15 minutter 2. Hana Highway - Road to Hana, Route 36, Maui, HI, 10 timer 3. Bamboo Forest, Maui, HI, gå forbi uten å stoppe 4. Ho'okipa Beach Park, Hana Highway, Paia, Maui, HI 96779, passerer uten å stoppe 5. Waikani Falls, Maui, HI, passerer uten å stoppe 6. Pua'a Ka'a State Park, Hana Highway, Maui, HI, 40 minutter 7. Wai'anapanapa State Park, Hana Hwy. nær milemarkør 32, Hana, Maui, HI, 45 minutter 8. Wailua Falls, Hana Highway like forbi Koali Ranch Cottage, Hana, Maui, HI 96713, passerer uten å stoppe 9. Ke'anae Point, Maui, HI, 30 minutter 10. Charles Lindbergh's Grave, 40990 Hana Highway, Kipahulu, Maui, HI 96713, passerer uten å stoppe 11. Maui Honey Bee Sanctuary, 16655 Piilani Hwy, Kula, HI 96790, USA, gå forbi uten å stoppe 12. Kaupo, Kaupo, Maui, Hawaii, går forbi uten å stoppe 13. Aunty Sandy's Banana Bread, 210 Keanae Rd, Ke'Anae, HI 96708, USA, 15 minutter 14. Charles Lindbergh's Grave, 40990 Hana Highway, Kipahulu, Maui, HI 96713, passerer uten å stoppe 15. Laulima Farm, Hana Highway, Kipahulu, Maui, HI, passerer uten å stoppe 16. Ohe'o Gulch, Haleakala nasjonalpark, Maui, HI, gå forbi uten å stoppe

Maui: Turtle Town Kajakk og Snorkel Tour

9. Maui: Turtle Town Kajakk og Snorkel Tour

Utforsk havet og se marint dyreliv på denne familievennlige kajakkturen, flott for barn fra 5 år og oppover. Dra på snorkling og nyt gratis snacks og drikke mens du går. Ta en gruppe kajakktur hvor du vil kajakk omtrent 2,5 miles gjennom Makena Bay. Turtle Town er kjent som en av Mauis beste kajakk- og snorkledestinasjoner. Se havets dyreliv mens du kjemper deg gjennom den blå hawaiiske surfingen. Dette stedet er kjent for Hawaii-grønn havskilpadde-bestanden og eksepsjonelle padleforhold på Mauis rolige blå vann. Det er også veldig vanlig å se djevelrokker og delfiner samt den hawaiiske munkeselen. I hvalsesongen (oktober til april) vil du ha muligheten til å se knølhval under deres årlige vandring til øyene for å parre seg og føde. Benytt deg av muligheten til å snorkle i dette unike miljøet. Nyt gratis snacks og drikke som en del av turen.

South Maui: Snorkleeventyr ved Molokini

10. South Maui: Snorkleeventyr ved Molokini

Legg ut på et halvdags snorkleeventyr på en katamaran med glassbunn, med frokost, lunsj og et profesjonelt mannskap inkludert. Se opp for alle typer stillehavsliv, fra delfiner til skilpadder og korallrev, på 2 snorklesteder - Molokini-krateret og skilpaddebyen. Begynn turen ved Maalaea havn for å gå ombord i båten. Bli med mannskapet ombord på Calypso, Mauis nyeste tilskudd til flåten, hvor du til og med kan se havet fra glassbunnen. Calypso er den eneste 3-dekks katamaranen i Hawai'i. Dra nytte av en brukervennlig trapp inn og ut av vannet, mye skygge og mye Jimmy Buffet-musikk. Start dagen riktig med en kontinental frokost som inkluderer blandede muffins, bakverk, frukt, kaffe, te og juice. Bli deretter blendet av Molokini-krateret, som ligger utenfor den sørlige bredden av Kihei. Forvent uberørte forhold ettersom Molokini er et beskyttet marinereservat og fuglereservat. Se hvordan den utdødde vulkanske kjeglen gir et hjem for det innfødte hawaiiske livet i havet som manta, fisk, kråkeboller og haier, som alle svømmer rundt koraller gjennom det klare vannet året rundt. Bruk det medfølgende snorkleutstyret for å utforske undervannsverdenen. Benytt deg av de 2 vannskliene for å gjøre det morsommere, spesielt for barn. Og ikke bekymre deg – en badevakt er alltid i vannet og våker over snorklerne for å sikre deres sikkerhet. Etter at du har forlatt Molokini, er dagens andre snorklested Turtle Town, hvor du vil svømme med hawaiiske grønne havskilpadder midt i det rolige vannet og koraller. Gå deretter tilbake til båten for en avslappende delikatessesandwichlunsj. Noen av turens beste fasiliteter inkluderer 2 sklier, en hoppeplattform, 2 ferskvannsdusjer, bruk av snorkelutstyr, flyteutstyr og toaletter på båten. Det er 11 trappepunkter for å komme ned i vannet for enkel og komfortabel tilgang. Våtdrakter og digitale undervannskameraer kan leies en gang om bord.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Maui
Utforsk Hawaii største øy og finn unikt dyreliv, vulkanske fjell og imponerende fossefall.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Maui

Alle aktiviteter

154 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Maui

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Maui

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Maui?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Maui på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Maui?

Flere reisetips for Maui

Vil du vite mer om aktiviteter i Maui? Trykk her for full oversikt