Legg til datoer

Ting å gjøre i
Matosinhos

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Matosinhos

Porto lufthavn: Privat transport til Porto

1. Porto lufthavn: Privat transport til Porto

Unngå de upålitelige taxiene ved ankomst til Porto flyplass (OPO), og bli møtt av en vennlig sjåfør i ankomsthallen. Gå til ankomsthallen hvor sjåføren din vil holde et skilt med navnet ditt på, for at dere enkelt skal finne hverandre. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av på veien til sentrum, samtidig som du får nyttig informasjon om byen fra din vennlige sjåfør.  Dra nytte av god plass til bagasje, og benytt deg av en tjeneste som er trygg, punktlig og pålitelig. Bli sluppet av på hotellet eller andre steder i sentrum på forespørsel. 

Porto: 24-timers eller 48-timers Hop-On Hop-Off-bussbillett

2. Porto: 24-timers eller 48-timers Hop-On Hop-Off-bussbillett

Utforsk Porto i løpet av 24 eller 48 timer med en praktisk hop-on, hop-off-billett. Opplev byens broer, arkitektur, kultur og fantastiske natteliv. Ta deg enkelt til det historiske sentrum og besøk populære steder som Ribeira, Clérigos, bokhandelen Lello eller kystområdet i Matosinhos. Det er bare å hoppe om bord på de gule bussene med en 48-timers billett. Bussbilletten inkluderer den historiske bussturen i Porto og bussturen til slottet i Porto. Glem ikke å smake på den berømte portvinen. Ta turen til strendene Foz do Douro eller Matosinhos og Gaia Riverside-området, eller besøk trikkevognmuseet. Med denne hop-on, hop-off-billetten får du tilgang til Portos mange fascinerende destinasjoner. Historisk busstur i Porto: 1 - Praça da Batalha 2 - Jardim do Morro / Cálem-grottene 3 - Porto utsiktspunkt / Yeatman 4 - Boeira-hagen 5 - Largo dos Aviadores / El Corte Inglés 6 - Rådhuset 7 - Jardim do Morro 8 - Praça da Batalha 9 - Casa da Música / Rot. da Boavista 10 - Palácio de Cristal 11 - Cordoaria / Clérigos Busstur til Portos slott: 1 - Praça da Batalha 2 - Praça da República 3 - Casa da Música / Rot. da Boavista 4 - Parque da Cidade 5 - Castelo do Queijo / Sea Life Porto 6 - Anémona 7 - Restauranter i Matosinhos 8 - Turistkontor / Cruiseterminal 9 - Strendene i Matosinhos 10 - Edifício Transparente i Anémona 11 - Castelo do Quejo / Sea Life 12 - Passeio Alegre 13 - Fluvial 14 - Sporvognsmuseet 15 - Ribeira - vest/øst 16 - Ribeira - øst/vest1 17 - Cordoaria / Clérigos

Porto: Surfeopplevelse

3. Porto: Surfeopplevelse

I små grupper på 8 eller færre, få litt praktisk erfaring på et surfebrett, med oppmerksom assistanse fra en instruktør som har surfet i 25 år. Perfekt for nybegynnere, kurset begynner med en orientering om opplevelsen og noen sikkerhetsforskrifter. Bli varm på sanden: lær teknikker for å stå på brettet og padle før du beveger deg ut i vannet. Din erfarne lærer vil hjelpe deg hvert trinn på veien, og forklarer alt du trenger å vite. Med utstyr av høy kvalitet og instruktøren din som passer på de spesifikke behovene og nivåene for hver klasse, er dette den beste måten å starte surfekarrieren din i Matosinhos.

Porto: Hop-On Hop-Off-billett for buss, trikk og kabelbane

4. Porto: Hop-On Hop-Off-billett for buss, trikk og kabelbane

Broer, arkitektur, portvin, kultur og et fantastisk natteliv: Utforsk Porto i løpet av 48 timer med en hop-on hop-off-billett til buss, trikk og taubane. Oppdag byens historie fra gamle monumenter som katedralen og Carmo-kirken til kulturtilbud som Serralves og Casa da Música. Med taubanebilletten kan du reise til toppen av Guidais-taubanen og nyte panoramautsikten over hele byen. Du kan hoppe av på et av byens beste spisesteder og prøve den berømte Francesinha i Ribeira eller sjømatspesialiteter i Matosinhos. På bussen kan du lære alt om Portos historie og kultur fra det innebygde audioguidesystemet. Billetten inkluderer også et guidet besøk og vinsmaking på Boeira Garden Hotel, Curio Collection by Hilton, der du kan nyte en portvinsmaking og lære alt om Portos vinkultur. . Historisk busstur i Porto: 1-Praça da Batalha 2-Jardim do Morro / Cálem-grottene 3-Porto utsiktspunkt / Yeatman 4-Boeira-hagen 5-Largo dos Aviadores/El Corte Inglés 6-Byens rådhus 7-Jardim do Morro 8-Praça da Batalha 9-Casa da Música / Rot. da Boavista 10-Palácio de Cristal 11-Cordoaria / Clérigos Busstur til Portos slott: 1-Praça da Batalha 2-Praça da República 3-Casa da Música / Rot. da Boavista 4-Parque da Cidade 5-Castelo do Queijo / Sea Life Porto 6-Anémona 7-Matosinhos Restauranter 8-Turismekontoret/Cruiseterminalen 9-Matosinhos Strender 10-Anémona Edifício Transparente 11-Castelo do Quejo / Sea Life 12-Passeio Alegre 13-Fluvial 14-Tramcar Museum 15-Ribeira - Poente - Nascente 16-Ribeira - Nascente - Poente 17-Cordoaria / Clérigos

Porto: Hopp-på hopp-av-buss, cruise og valgfri vinkjeller

5. Porto: Hopp-på hopp-av-buss, cruise og valgfri vinkjeller

Utforsk distriktene i Porto i ditt eget tempo med en 24-timers eller 48-timers hopp-på hopp-av-bussbillett. Lær om severdighetene du ser med en inkludert lydguide. Oppgrader for å inkludere en valgfri elvecruisebillett og/eller et besøk til portvinkjellere. Besøk den perfekte kombinasjonen av historiske landskap, elven Douro og lær om høydepunktene i portvintradisjonen. Med denne billetten kan du besøke byene Porto, Gaia og Matosinhos via sightseeingbusser eller et sightseeingcruise for å se byens kulturarv. Lær også om den historiske og kulturelle betydningen av å produsere portvin sammen med en gratis vinsmaking, hvis du velger den valgfrie oppgraderingen til vinkjellere. 

Porto: Smågruppesurfetime med transport

6. Porto: Smågruppesurfetime med transport

Slapp av med de rolige bølgene i Porto under en surfeleksjon med små grupper med henting fra byen. Finn den beste stranden for værforholdene på dagen og bli kjent med det grunnleggende innen surfing. Hopp ut i vannet og ta den første bølgen til kysten. Ta veien til bussholdeplassen ved Aliados for å møte den vennlige gruppen din for dagen. La guiden din vurdere værforholdene og begynn å kjøre til stranden med de beste bølgene. Føl den varme sanden under føttene mens du lytter til en rask introduksjon til surfing. Følg instruksjonene til guiden din for de grunnleggende teknikkene som å padle og stå opp på brettet. Nå er det på tide å krasje i vannet og gå med strømmen. Padle ut til der vannet bryter og kjenn adrenalinet mens du rir svullen tilbake til kysten.

Porto: 3-timers sykkeltur

7. Porto: 3-timers sykkeltur

Se severdighetene i Porto på sykkel på en 3-timers sightseeingtur til byens minneverdige monumenter. Få tilgang til områder som andre kjøretøy ikke kan nå og gå lenger enn du kunne til fots. Oppdag interessante steder i gamlebyen og tråkk langs sykkelstiene i City Park. Underveis kan du se det tidligere tollhuset til Alfândega do Porto kongressenter og beundre spennet til Arrábida-broen og restene av São João da Foz-slottet. Sykle forbi den fine sandstranden i Matosinhos, se etter fuglelivet i Calém Garden og nå den magiske munningen av elven Douro. Oppdag hvor portvinmuseet, trikkemuseet og Museu Serralves (museet for samtidskunst) ligger. Besøk restene av São Francisco do Queijo (Osteslottet), kom tilbake til naturen i Douro Estuary Natural Reserve og se med ærefrykt på moloen til Foz do Douro.

Matosinhos: Conservas Pinhais Factory Tour

8. Matosinhos: Conservas Pinhais Factory Tour

Dette er en historie om sterkt engasjement og stor motstandskraft. Det er også en historie om unike verdier og levende tradisjon. Men først og fremst er det en historie om mange enkeltpersoner som har gjort selskapet til det det er i dag. Bli en del av vår hundreårs-tradisjon og oppdag en unik prosess, med den ferskeste fisken og de beste ingrediensene. Avslutt turen med en herlig smak av våre tradisjonelle smaker. Besøk fra mandag til fredag: tur inkluderer besøket gjennom hundreårsbyggets historiske områder, audiovisuelt innhold, besøket til produksjonsgulvet vårt i vanlig aktivitet der det er mulig å lære de unike trinnene i vår håndverksprosess laget av hendene til våre erfarne arbeidere, det gamle fabrikkverkstedet, innpakningsopplevelsen for alle gjestene, smakingen av våre berømte fiskekonserves og et glass vin på Can-Tin Café og besøket i vår ikoniske Butikk. Besøk på lørdager, søndager, nasjonale helligdager og besøk etter arbeidstid: omvisning inkluderer besøket gjennom hundreårsbyggets historiske områder, audiovisuelt innhold, besøket på produksjonsgulvet vårt (i arbeidernes ukentlige pause, når det er mulig å utforske noen av fabrikkens mest eksklusive områder og bli en del av denne tradisjonelle metoden, føl den med egne hender), det gamle fabrikkverkstedet, innpakningsopplevelsen for alle gjestene, smakingen av vår berømte fiskekonserver og et glass vin på Can-Tin Café og besøket i vår ikoniske butikk.

Porto: Tur i Dourodalen med cruise, lunsj og vinsmaking

9. Porto: Tur i Dourodalen med cruise, lunsj og vinsmaking

Hotellet ditt i Porto sentrum er møtestedet for en tur til Dourodalen med en liten gruppe. Slapp av under turen i en Mercedes-Benz med klimaanlegg og en guide som gjerne forteller deg alt om regionen. Du får anledning til å besøke Douros mest symbolske utsiktspunkter, ta noen bilder og minnes en fantastisk opplevelse. Oppdag en flere hundre år gammel familievingård som fortsatt produserer vinene sine for hånd, med smaksprøver av kvalitetsviner (portvin og Doc) og olivenolje. Nyt en fantastisk lunsj på en familiegård med typiske lokale retter og fantastisk utsikt over vinmarkene. Benytt anledningen til å smake på vinene som gården fortsatt produserer. Nyt Pinhãos sjarm og slapp av på et førsteklasses cruise med guide og en liten gruppe, med snacks og drikke om bord. Kjør mellom Pinhão og Peso da Régua på N222, som regnes som en av verdens vakreste veier. Returner til overnattingsstedet ditt i Porto sentrum med uforglemmelige minner i bagasjen.

Porto: 3-timers el-sykkeltur

10. Porto: 3-timers el-sykkeltur

Opplev en enkel guidet elsykkeltur gjennom den fantastiske byen Porto - oppdag dens viktigste severdigheter og skjulte perler på bare noen få timer. Fra elvebredden til Douro til den naturlige byparken, valg av e-sykkel vil gi deg tilgang til skjulte, sjarmerende steder som andre transportformer ikke kan nå. Oppdag først interessante steder i gamlebyen og tråkk langs sykkelstiene i City Park. Underveis kan du se det tidligere tollhuset til Alfândega do Porto kongressenter og beundre spennvidden til Arrábida-broen og restene av São João da Foz-slottet. Deretter kan du sykle forbi den fine sandstranden i Matosinhos, se etter fuglelivet i Calém Garden og nå den magiske munningen til Douro-elven. Oppdag hvor portvinmuseet, trikkemuseet og Museu Serralves (museet for samtidskunst) ligger. Deretter besøker du restene av São Francisco do Queijo (Osteslottet). Til slutt, kom tilbake til naturen i Douro Estuary Natural Reserve og se i ærefrykt på moloen til Foz do Douro, før du går tilbake til startpunktet der turen avsluttes. Oppgrader turen din til en privat opplevelse – ideell for familier eller vennegrupper – ved å velge det relevante alternativet ved kassen.

Alle aktiviteter

35 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Matosinhos

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Matosinhos?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Matosinhos er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Matosinhos?

Flere reisetips for Matosinhos

Vil du vite mer om aktiviteter i Matosinhos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Matosinhos

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 208 vurderinger

Vi tok begge bussturer - gamleby og slottstur - reisetid per tur en gang 1 1/2 time og en gang 2 timer. Under omvisningen i gamlebyen var lydguiden i dårlig forfatning, "parløren/tape" kunne høres samtidig på engelsk og - antagelig - spansk via hodetelefonene (tilgjengelig på bussen, engangsemballasje) og var derfor vanskelig å forstå. Alt fungerte på den andre turen. Ofte blir man sittende fast i trafikkork over lengre tid, derfor tar turene lang tid. Vi - 2 personer - fikk plass på den første bussen som ankom busstoppet på begge turene og slapp å vente på neste buss.

Vær oppmerksom på at taubanen ikke betyr taubanen over gaten ved Gaia, men taubanen. Dette bør sies tydeligere. Når du bestiller billett til hopp-på-hopp-av-bussen, trikken og taubanen, skaper dette en forventning om at du har billett til taubanen og ikke til taubanen.

Noe nytt og overraskende som lar deg besøke mange steder i byen På den annen side bråker det veldig fordi det er gammelt Ingen seter for alle Synd, men bra likevel

Vi hadde en flott tid. Det eneste bussene er veldig overfylte, så hvis du er på fjerne holdeplasser kan det hende du ikke tar bussen

Evig venter på den gule bussen. Rødt og blått fortsatte å komme. Da den gule kom, var det overfylt