Legg til datoer

MaspalomasUtleie

Våre mest anbefalte Maspalomas Utleie

Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

1. Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

Utforsk øya på egen hånd, uten stresset med å følge en gruppe, ved å simpelthen leie en elektrisk scooter. Den elektriske scooteren Chopper i Harley-stil er en praktisk og miljøvennlig måte å utforske det sørlige Gran Canaria, sammen med din partner, familie eller venner. Du trenger kun et vanlig førerkort. Er du redd for å kjøre deg bort? Eller trenger du inspirasjon til å finne de beste severdightene? Det er ikke noe problem. Du får et kart på mobiltelefon, som viser deg forskjellige rutene du kan følge. Du kan for eksempel oppdage de spektakulære sanddynene med gyllen sand i naturreservatet i Maspalomas. Eller du kan besøke Maspalomas botaniske park, som dekker et område på 12 000 kvadratmeter og rommer mer enn 500 tropiske plantearter. Et annet interessant sted er den utrolige Oasis Maspalomas, også kjent som «Charca». Dette er en liten lagune som brukes som stoppested av nesten 40 trekkfuglarter. Det anbefales å fullføre den fantastiske opplevelsen din ved å besøke Meloneras-promenaden, som regnes som den vakreste promenaden sør på Gran Canaria og med utmerket utsikt over havet.

Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

2. Maspalomas: 1 times Segway-sightseeingtur

Hent Segwayen din fra den lokale partnerens butikk i Maspalomas og bli kjent med denne unike og miljøvennlige transportmåten. Følg guiden din ned til de gylne sanddynene i Maspalomas, som er et spesielt naturreservat. Gli langs den naturskjønne promenaden ved Playa del Ingles, de mest populære reisemålene i det sørlige Gran Canaria. Underveis vil guiden din fremheve lokale landemerker og severdigheter. Gjennom hele turen kan du lytte til guiden din dele fascinerende innsikt i områdets historie, kultur og livsstil. Mot slutten av eventyret vil du ha en bedre forståelse av det sørlige Gran Canaria, samt noen nye Segway-ferdigheter.

Gran Canaria: Leie av elsykkel i 1-7 dager

3. Gran Canaria: Leie av elsykkel i 1-7 dager

Hopp på en miljøvennlig elektrisk sykkel og utforsk det vakre sørlige Gran Canaria. Oppdag de nærliggende Ayaguares-fjellene og stopp ved den berømte Ayaguares-demningen. Hvis stranden er mer din stil, kjør langs den sørkysten til du kommer til den pittoreske fiskerlandsbyen Arguineguin. Utforsk de ulike tilgjengelige rutene med kartet ditt over Maspalomas. Du får også med en mobiltelefonholder som kan festes til elsykkelen, slik at du kan navigere ved hjelp av telefonen. Du kan sette opp rutene i Google Maps på telefonen din og tilpasse den selvguidete turen etter dine behov. Du har tilgang på gratis assistanse underveis, i tilfelle punktering eller hvis sykkelen går i stykker. For fjellturene eller kystturen, får du med deg et gratis reparasjonssett. Med en batterilevetid på ca. 80 km, har du god tid til å utforske alle stedene på sjekklisten din.

Maspalomas: Leie av terrengsykkel i 1-7 dager

4. Maspalomas: Leie av terrengsykkel i 1-7 dager

Terrengsykling er et praktisk og miljøvennlig alternativ for å utforske den sørlige delen av Gran Canaria. Takket være en komfortabel terrengsykken kan du komme deg ut av trafikken og kaoset i byen og besøke den vakre Ayagaures-åsen. Denne ligger kun 15 kilometer fra Playa del Ingles og besøke den berømte Ayagaures-innsjøen med dens gamle bro laget av murstein. Hvis du er glad i havet kan du nyte en panoramatur langs kysten og besøke den nærliggende fiskelandsbyen Arguineguin, omtrent 20 kilometer fra Playa del Ingles. Er du redd for å kjøre deg bort eller trenger inspirasjon for å finne de beste stedene du kan besøke? Ikke noe problem! Du får et kart over Maspalomas med forskjellige ruter du kan følge og nyte på egen hånd, uten stress. Du får også utdelt en mobiltelefonholder som kan festes til terrengsykkelen, slik at du kan navigere med telefonen. Du kan se de forskjellige rutene i Google Maps på telefonen og tilpasse den selvguidete sykkelturen til dine ønsker. Underveis, men kun i Maspalomas, har du tilgang til gratis assistanse. For turer utenfor byen får du utdelt et reparasjonssett, i tilfelle noe blir ødelagt eller punktering av sykkeldekk, så du har alt du trenger for å reparere sykkelen på et par minutter og fortsette eventyret.

Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

5. Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

Lei en rask, elektrisk scooter som et praktisk og økologisk alternativ til buss- eller bilreise rundt Gran Canaria. Siden førerkort ikke kreves, kan du hoppe rett på og starte turen så lenge du er over 18 år gammel. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøre deg bort eller ikke vite hvor du skal dra – du vil bli utstyrt med et nyttig kart og en mobil-app med forskjellige ruter som vil ta deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de spektakulære gylne sanddynene i Maspalomas mens du kjører langs den tilstøtende strandpromenaden. Besøk Maspalomas' botaniske hage, som har mer enn 500 tropiske plantearter, eller den utrolige oasen til Maspalomas, en liten lagune som blir brukt som et vinter-hekkeområde med nesten 40 ulike arter av trekkfugler. Stopp ved det gamle fyrtårnet i Maspalomas, et naturskjønt, beskyttet kulturelt landemerke.

Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

6. Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

Oppdag Maspalomas på en scooter 125 cc som passer for 2 personer. Utforsk Maspalomas sanddyner, Playa del Ingles, Meloneras og mye mer, mens du drar nytte av komforten til et tohjuls kjøretøy som er enkelt å kjøre. I løpet av leieperioden får du en hjelm og gratis assistanse i tilfelle havari eller punkteringer (ikke hovedstaden i Las Palmas). Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill eller ikke vite hvor du skal dra, siden guidene dine gir deg et nyttig kart med forskjellige ruter som vil lede deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de fantastiske Maspalomas-dynene og det gamle Maspalomas-fyret. Besøk Maspalomas botaniske hage for å observere innfødte fugle- og plantearter. Utforsk de sørlige delene av øya, som Puerto Rico, Puerto de Mogan eller Playa de los Amadores.

Maspalomas: Leie av bysykler i 1-7 dager

7. Maspalomas: Leie av bysykler i 1-7 dager

Legg ut på en selvguidet omvisning på Gran Canaria med sykkel – et praktisk og økologisk alternativ for å oppdage den sørlige delen av øya. Velg å leie sykkelen din fra 1 til 7 dager.  I tilfelle en ulykke eller punktering har du tilgang til en gratis hjelpetjeneste underveis. Begynn eventyret ditt ved de spektakulære gyldne sanddynene i Maspalomas, et naturreservat siden 1987. Her sykler du langs hele kysten ved siden av sanddynene. Deretter besøker du Maspalomas botaniske park som er 12.000 kvadratmeter stor og rommer mer enn 500 tropiske plantearter. Et annet interessant sted er Oasis of Maspalomas kjent som Charca, en liten lagune som fungerer som et vinterdestinasjon for 40 arter av trekkfugler, hvorav 23 arter hekker her. Fortsett sykkelturen og besøk det gamle Maspalomas fyrtårn, som har vært i drift siden 1980 og erklært som en ressurs av kulturell interesse av regjeringen i 2005. For å fullføre denne fantastiske opplevelsen, sykler du til Meloneras-promenaden, som regnes som den vakreste og mest luksuriøse promenaden sør på Gran Canaria, med utmerket utsikt over havet. Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke det eldgamle arkeologiske stedet «Yacimiento Punta Mujeres», med funn fra de opprinnelige urfolkene. Området er ofte befolket av en fredelig og ufarlig koloni av øgler (Gallotia stehlini), en endemisk art av mange er ansett som et øyikon.

Lei en E-Scooter Chopper 6 timer: Besøk fjell eller strender

8. Lei en E-Scooter Chopper 6 timer: Besøk fjell eller strender

Lei en Electric Moto 50 cc Harley Style 2-seter med 50 km rekkevidde Batteriautonomi. Du kan velge å leie en elektrisk motor av meget god kvalitet i maksimalt 6 timer. Å leie en Electric Moto 50 cc lar deg utforske på en økologisk måte de vakreste stedene i den sørlige delen av Gran Canaria sør. Nødvendig bilførerbevis for å kjøre en E-Moto 50cc. Bare personer over 7 år er tillatt som passasjerer i baksetet. Mindreårige kan bare bruke baksetet hvis en forelder som har førerkort kjører Moto. I begynnelsen av leieperioden får du et gratis kart og en mobilholder og en god sykkellås og hjelm. Utleiebutikken Team vil vise de viktigste severdighetene og de beste rutene du kan besøke utenfor City-området. Du kan besøke Maspalomas Dunes Special Nature: det er et enormt øde område laget av gigantiske sandfjell og erklært et beskyttet område. Du kan besøke Arguineguin panoramakystrute og du kan nå den fine Arguineguin fiskerlandsbyen hvor du kan smake på de beste fisketapasene på Gran Canaria Sør. Du kan besøke de beste strendene på Gran Canaria: Anfi-stranden og Playa de Puerto Rico. Du kan også utforske sentrum av Gran Canaria Sør, og du kan nå Ayagaures fjellandsby, og du kan ta en pause og smake på de beste kanariske fjelltapasene i Bar bygget inne i en urbefolkningsgrotte. Du kan også velge å besøke den vakre "Mirador de Fataga" som regnes som den beste panoramautsikten som ligger i fjellet i sentrum av Gran canaria Sør. det er ikke tillatt å kjøre en Electric Moto 50 cc på motorveien. Det er ikke tillatt å gå inne i sanden, på sanddynene, på stranden eller på terrengruter.

Fra Puerto de Mogán: Privat seiltur og snorkling

9. Fra Puerto de Mogán: Privat seiltur og snorkling

Ta en privat båttur fra Puerto de Mogán og seil rundt de sørlige delene av Gran Canaria. Nyt litt mat og drikke mens du slapper av på båten. Møt båten din i Puerto de Mogán. Hvis du vil, har du muligheten til å heise seilene og styre båten mens du legger ut på Atlanterhavet. Opplev friheten ved å reise på åpent hav. Slapp av om bord i båten med tapas, brus, vin og øl. Stopp i en pittoresk og bortgjemt bukt hvor du kan slikke sol. Dra på snorkling på en øde og vill strand. Etter stoppet på stranden, len deg tilbake og nyt utsikten mens du seiler tilbake til Puerto de Mogán.

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Vi bestilte e-scooterne som en familie på 5 i 3 timer og hadde det veldig gøy! På stedet ble scooterne og rutene forklart oss i detalj. Vi var i stand til å utforske området med scooterne, ta en stopp på stranden i mellom og ellers nyte turen. Det var virkelig morsomt.

splitter nye sykler (e-sykler) som kjørte bra. Syklet enkelt 40 km uten store anstrengelser. Det krever litt tilvenning til den kraftige motoren, når du slår den på, tar sykkelen av.

Litt vanskelig å finne i kjøpesenteret. Vennlig og syklene er gode. Når som helst