Legg til datoer
Maspalomas

Tilpasset rullestol

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Tilpasset rullestol

Hva er andre ting å gjøre enn Tilpasset rullestol som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 180 vurderinger

En veldig hyggelig opplevelse, personalet og mannskapet var fantastisk, vi så flygende fisk, delfiner og en hval mens vi var ute på vannet, selv om det tok litt tid å finne dem, jobbet mannskapet veldig hardt for å finne dem, anbefales på det sterkeste. Båten er tilgjengelig for rullestolbrukere, men ikke for sarte sjeler, de må løfte stolen opp på gjengplanken som er akkurat bred nok til å navigere på tvers, og deretter løfte deg opp på båten, når du først er på båten, blir ting bedre. Det er en ramped inngang til hytteområdet, men ingen utpekt spor for rullestol, men de har plass og gjør hele opplevelsen veldig hyggelig. Hvis du er i stand til å gå litt så er denne turen tilgjengelig, hvis ikke vil jeg foreslå å gå til Puerto Rico havn og sjekke tilgangen før du bestiller. Jeg dukket opp i min kompakte motoriserte rullestol, som er ganske tung og de klarte å få meg trygt opp på båten, de gikk utover, men det var litt nervepirrende.

Det var en fantastisk opplevelse! Ankomst rundt 11, avgang 11:20 alle ansatte var veldig vennlige til enhver tid, de liker det de gjør og det viser, veldig involvert til enhver tid. Vi var så heldige å få øye på grindhval, flekkete delfiner og til slutt en tropisk finnhvalmor med kalven sin, sistnevnte så vi dem på ganske avstand og de forsvant uten å etterlate spor og kunne observere dem på nært hold. Uten tvil er det en helt tilrådelig opplevelse. Dagen var overskyet og det var veldig bra med tanke på temperatur og komfort, du har tilgang til de 3 områdene på båten og de har en liten bar hvor du kan kjøpe snacks og brus til meget konkurransedyktige priser.

Etter min ydmyke mening var det en flott opplevelse. Behandlingen av skipets team er uslåelig, hjelpsom og forsiktig. De liker det de gjør, og de overfører det. Vi var i stand til å se delfiner og fikk tilleggsinformasjon som vi ikke visste om dem. De respekterer den marine faunaen og oppfordrer til å være ansvarlig overfor miljøet. Uten tvil har det vært en tilfredsstillende opplevelse verdt å leve. Det er en vakker fritid og passer for alle aldre, jeg anbefaler det på det sterkeste.

Ikke forvent et nærbilde. Setene er ikke trukket. Etter nesten 2 timers leting var det ca 20 minutter å se delfiner. For meg var det definitivt verdt det. å se disse vakre skapningene i naturen. selv om det var ganske kort. Hvis du vil se delfiner nærmere og mer, bør du gå til Palmitos Park. Oppmerksomhet, dønningen er ganske voldsom. Jeg med reisesyke måtte ta 3x reisetyggegummi.

Turen var en flott opplevelse. Fra velkomst til avskjed var det en flott tur. Hele teamet hadde det gøy, så det var veldig enkelt for dere gjester å føle seg komfortable. Maten var tilstrekkelig og utvalget av drinker var også i orden. Det er bare flott.