Legg til datoer
Maspalomas

Sykkelturer

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 vurderinger

Opplevelsen var fantastisk, guiden Lorenzo var veldig oppmerksom på oss, han forklarte absolutt alt veldig bra. Han tok bilder og video for oss å huske og var en nydelig person, veldig snill og vennlig. Han forklarer deg i begynnelsen av turen hvordan du håndterer scooteren og ruten som skal gjøres og gjør opplevelsen uforglemmelig og veldig hyggelig.

Først av alt anbefaler jeg å ta denne turen i BEGYNNELSEN av ferien! Så mange ting du ser og gjerne vil utforske senere under oppholdet. Lorenzo guiden var så hyggelig og forklarte ting veldig bra. Jeg dro med min 17 år gamle datter, og vi kjørte begge e-scooteren. Første gang for meg :) og jeg var litt stresset men datteren min elsket det!!

Guiden var veldig hyggelig og gjorde noen informative stopp her og der underveis. Turen går gjennom et imponerende vulkansk landskap og de siste tapasene i en veldig autentisk tapasbar var deilige! Til terrengsykkelturen bør du imidlertid ha med deg et visst kondisjonsnivå, da tempoet er ganske høyt og stigningen til tider ganske krevende.

Veldig kompetent og vennlig guide. Individuelle interesser ble tatt hensyn til. Glad igjen!!

super morsom tur, med morsomme fakta og vakre steder!