Legg til datoer

Maspalomas
Omvisninger

Omvisninger

Våre mest anbefalte Maspalomas Omvisninger

Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

1. Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

Gå om bord i en katamaran i Puerto Rico de Gran Canaria og dra ut i Atlanterhavet for å se etter delfiner og hvaler. Beundre den pittoreske utsikten over Gran Canarias kystlinje fra havet, nipp til gratis brus, snorkle eller bad i havet. Cruiset begynner med en praktisk henting på hotellet og transport til Puerto Base, der du går om bord i båten. Deretter setter du seil for å utforske farvannet utenfor kysten av Gran Canaria på jakt etter delfiner, grindhvaler, vågehvaler og mye mer. Følg med fra dekket eller gjennom vinduene under dekk, og hold utkikk etter disse fantastiske skapningene og annet liv i vannet. Deretter gjør du deg klar til å oppleve havet på nært hold, når båten ankrer opp i en av de små buktene langs kysten. Ta en svømmetur, snorkle eller benytt deg av båtens sklie. Hvis du foretrekker å bli om bord, kan du bare lene deg tilbake og slappe av, beundre utsikten og nippe til en gratis brus. Tilbring rundt 45 minutter med å nyte havet før du seiler tilbake til havnen. Her venter bussen på deg for å kjøre deg tilbake til overnattingsstedet ditt.

Maspalomas: Guidet kamelritt i sanddynene i Maspalomas

2. Maspalomas: Guidet kamelritt i sanddynene i Maspalomas

Rid kamel gjennom de bølgende sanddynene i Maspalomas og beundre det unike landskapet på Gran Canaria. Du blir godt tatt vare på av Sahawari-guidene dine under denne 30 minutter lange opplevelsen. Føl deg som en ørkenspeider når du rir på en rolig kamel langs de tilsynelatende endeløse sanddynene i Maspalomas. Du trenger ikke å sitte på pukkelen ettersom kamelene også er utstyrt med komfortable 2-seters saler. Rideturen på disse vennlige kjempene varer i rundt 30 minutter, og du ledsages av en Saharawi-guide. Nyt denne unike måten å oppdage Gran Canarias ørkenlandskap på. 

Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

3. Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

Dra på en reise fra havnen i Puerto Rico for å se hvaler, delfiner og andre marine dyr i deres naturlige habitat i Atlanterhavet. Kom tett på dyrene fra båten med glassbunn og ubegrenset drikke. Seil langs sørvestkysten av øya på jakt etter sjøpattedyr og dra nytte av tjenestene og ekspertisen til det vennlige flerspråklige mannskapet. Få oppdatert informasjon om observasjoner og de forskjellige artene. Benytt deg av en båt utstyrt med stor glassbunn i begge kjølene for å oppleve livet under bølgene uten å bli våt. Møt et stort mangfold av dyr, inkludert grindhval, tumlere, grønne skilpadder og flygefisk. 

Maspalomas: Aqualand Maspalomas vannpark inngangsbillett

4. Maspalomas: Aqualand Maspalomas vannpark inngangsbillett

Nyt en morsom dag ute for hele familien på Aqualand Maspalomas, det største badelandet på Gran Canaria. Kjør på over 40 forskjellige sklier, kom på nært hold med sjøløver med den valgfrie sjøløveopplevelsen, og slapp av med viten om at barna har det gøy i barneparken. Aqualand Maspalomas har mer enn 40 vannsklier å velge mellom, så det er massevis av familievennlig moro og en rekke aktiviteter for alle aldre. Både voksne og barn kan skli på badelandets sprøeste sklie, Anaconda, eller utfordre hverandre til et løp på flerfeltsskliene. Det er mer enn nok av ting å gjøre slik at du fylle en hel dag med moro i vannet. Polynesia park og hager er parkens aktiviteter på land, mens de bosatte sjøløvene tilbyr en interaktiv opplevelse med de andre vennlige sjøpattedyrene (tilgjengelig mot en ekstra kostnad og tilgjengeligheten er ikke garantert). Nyt øyeblikk med avslapning og se de små ha det gøy i barnas paradis, badelandet som lover eventyr. Solsenger, parasoller, oppbevaringsskap og hurtigpass er tilgjengelig for kjøp i parken mot en ekstra kostnad.

El Salobre: Hesteeventyr med transportmuligheter

5. El Salobre: Hesteeventyr med transportmuligheter

Legg ut på en ridetur på Gran Canaria i 1 eller 2 timer, avhengig av valgt alternativ, sammen med en instruktør og alt sikkerhetsutstyr inkludert. Møt hesten din, med følgesvenner som passer for alle aldre og nivåer av rideerfaring. Oppgrader ved å legge til hotelltransport. Begynn med å bli kjent med dine trygge og blide hester, med ledsagere som passer for alle aldre og nivåer av rideevne. Sammen med guiden din rir du på fjellstier for å oppdage det vakre og robuste, vulkanske landskapet på Gran Canaria. Se tropiske plantasjer, store sanddyner i det fjerne og beundre utsikten over Maspalomas-stranden. Deretter returnerer du til ranchen, hvor du kan kjøpe en forfriskende drike og litt snacks. Besøk gjerne husdyrene som bor på stedet, før aktiviteten din avsluttes.

Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

6. Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

Bli med på en båttur i farvannet rundt Gran Canaria, for å se delfiner og hvaler på nært hold. Slapp av om bord og ta bilder av det idylliske landskapet underveis. Kom så nært som mulig til de majestetiske delfinene mens du er på båten, slik at du kan oppleve deres naturlige habitat. Du kan ta bilder mens du ser hvaler og delfiner leke. Len deg tilbake og nyt opplevelsen med forfriskninger kjøpt fra kontantbaren som er tilgjengelig om bord — og ta med barna på en morsom familieutflukt.

Fra Mogán/Maspalomas/Arguineguín: Dagstur på Gran Canaria

7. Fra Mogán/Maspalomas/Arguineguín: Dagstur på Gran Canaria

Oppdag Gran Canaria på en guidet busstur gjennom det store grønne hjertet av øya. Se hvorfor denne øya noen ganger kalles et «miniatyrkontinent», på grunn av de enorme kontrastene av miljø og landskap.  Dra nytte av henting fra Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín, Bahía Feliz, Puerto Rico, Arguineguín, Taurito og Puerto Mogán. Det nordlige, sentrale området kommer til å forbløffe deg med sine grønne enger, jordbruksarealer, skoger, naturparker, fjell, imponerende utsiktspunkter og bortgjemte landsbyer. Dra gjennom Telde, den nest mest folkerike byen på øya. Det er en moderne by, men er full av interessant historie, ettersom det var den gamle hovedstaden. Lær om kirkens historie og byens fortid og nåtid. Deretter kan du oppdage den sjarmerende gamlebyen i Arucas og dens praktfulle modernistiske kirke San Juan Bautista bygget med vulkansk svart stein.  Etterpå kan du utforske Firgas, kjent som «den atlantiske balkongen» for sin fantastiske panoramautsikt. Finn ut hvorfor Firgas også kalles «vannlandsbyen», for sin eksepsjonelle fontene midt i gamlebyen. Deretter drar du til et fjellrike området, hvor du stopper på en restaurant i Valleseco-regionen for lunsj (valgfritt og ikke inkludert i prisen).  Etterpå fortsetter turen gjennom beskyttede naturområder og fjell, med stopp ved Mirador de la Cruz de Tejeda, som har vakker utsikt over Roque Nublo og El Teide. Deretter kan du se mandeltreområde i Ayacata, San Bartolomé, med fantastisk utsikt over Santa Lucia-dalen og Caldera de Tirajana. Turen avsluttes med en imponerende panoramautsikt til Fataga-juvet.

Gran Canaria: Gøyalt katamarancruise inkludert mat og drikke

8. Gran Canaria: Gøyalt katamarancruise inkludert mat og drikke

Cruise langs den sørvestlige kysten av Gran Canaria på en luksuskatamaran. Slapp av med stil og nyt utsikten over strender, klipper og bukter. Nyt ubegrenset drikke og et måltid ombord. Ta en hurtigbåt for å snorkle eller bli med på vannsportaktiviteter. Sett seil og cruise langs kysten av Gran Canaria på en katamaran. Deretter drar du ut med kapteinen på en hurtigbåttur (valgfritt). Svøm og snorkle med utstyret som følger med, eller dra nytte av rabatter på smultringturer, eller vannscooter- og paraseilopplevelser. Nyt et måltid tilberedt for deg av mannskapet. Nyt tradisjonelle poteter servert med mojosaus, kyllingkjøttboller og et utvalg av salater og rundstykker. Nyt ubegrenset øl, sangria, brus, juice, kaffe og vann fra baren ombord.

Gran Canaria: Guidet kjøretur med Buggy

9. Gran Canaria: Guidet kjøretur med Buggy

Oppdag Gran Canaria fra et annet perspektiv, på en kjøretur med Buggy langs noen av øyas spennende veier. Beundre det imponerende naturlige landskapet i Fataga. Den omvisningen starter med at du setter kurs mot Ayagaures-dalen. Kjør til Pedro Gonzales utsiktspunkt og få en fantastisk panoramautsikt. Få en fantastisk utsikt over Ayagaures-dalen med sine vannreservoar og fjellene rundt. Fortsett langs grusveier og utforsk flere spennende juv. Se de imponerende fjellene og sjarmerende landsbyene sør på Gran Canaria. Oppdag reservoarer og Fataga-dalen. Dra til noen av de vakreste utstiktsstedene på Gran Canaria, med en omfattende, guidet 2-timers buggytur på den imponerende sørlige halvdelen av øya.

Maspalomas: Palmitos Park-billett med delfin- og fugleshow

10. Maspalomas: Palmitos Park-billett med delfin- og fugleshow

Besøk det nye delfinariet, med sitt spektakulære show, så vel som akvariet, sommerfuglhuset, det utrolige showet med rovfugler, showet med papegøyer, surikater, kaimaner og mye mer. I reptiler-delen finner du en komodo-drage som tilhører den første generasjonen som er oppdratt i fangenskap i Europa, den største arten av øglegruppen som når opp til en lengde på 3 meter, og veier rundt 90 kilo. I Kaiman-sjøen kan du finne den spektakulære Kaiman, kaliforniske skilpadder og Gran Canaria sin kjempe-øgle som alle lever i perfekt synkroni. Øya sine primater er utvilsomt et must-see. Blant de mange artene du finner i parken er de mest beryktede jordsvin, wallabies, surikater og dvergmarekatter.

90 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Maspalomas

Maspalomas

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 460 vurderinger

Bestilte en dag i forveien. Dessverre så jeg ikke posten fra leverandøren og la derfor ikke merke til hentestedet fra Maspalomas i tide. I forrige stod det hente hotell mellom 9 og 10. Kobling var 0850 på et hotell som vi ikke kunne se i posten og på kartet. Med taxien til havnen gikk alt på skinner. Etter å ha gått om bord i båten ble det tilbudt vannaktiviteter som vannscooter og paraseiling. Vi valgte jetski. Dessverre var innspurten litt stor og koordineringen litt vanskelig. Hold deg ved revet ca 70 minutter.Delfiner ble også sett og svømte med båten. Hvis du er ute etter et rev med koraller og et fargerikt utvalg av fisk, er dette dessverre ikke stedet for deg.

En veldig fin tur med søte dromedarer, vår var Pepe :). Å oppleve at kamelen reiser seg retter bakbena, deretter forbena. Campingvognen glir langs sanddynene i et verdig tempo, veldig høflig og hjelpsomt personale. Bak oss hadde vi et søtt fjes av en kamel med de neste reisende, og på slutten kunne vi høre «skrikene» fra en hann som skal holde orden i campingvognen. Vi kjente atmosfæren i ørkenen, flott! Men du må være rundt 8.40, til tross for at du ankom 9-tiden - vi dro i 10-tiden, og da vi kom tilbake fra en halvtimes tur var alle billettene utsolgt

Flott opplevelse. Vi var helt fornøyd og mannskapet var super hyggelige og morsomme. Spesielt Matthew, som, som irsk, har en spesielt varm personlighet. Undervannsverdenen snorkling var utrolig. Hvis fiskene lokkes med litt brød på forhånd, kan de til og med observeres fra båten. Vi bestilte parasailing og smultringturen i tillegg til gratis hurtigbåt. Alt gikk knirkefritt. Hvis det legges stor vekt på svømming og snorkling, bør kun få eller ingen aktiviteter bestilles, da det tross alt er lite tid. De 4,5 timene på vannet fløy forbi.

This was really fantastic. I was riding the most beautiful horse, Cicero. Beautiful nature, nice people working there, a

It was great! A bit of waiting between the rapels, but what are you gonna do