Legg til datoer
Maspalomas

Omvisninger

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 460 vurderinger

Flott dagstur med en dyktig sjåfør (Mario). Et stykke offroad på rundt en time og mange stopp underveis. Ruta var vakker og vi fikk fri utsikt over fjellene.Vi hadde en veldig varm dag og det er viktig at du har med deg vann. Vi valgte bevisst å ikke ri på kamelene, men ventetiden mens gruppen gjorde det var absolutt ikke irriterende og varte på det meste 45 minutter. Alt tilbys selvfølgelig for salg på aloe vera-plantasjen, men det føltes ikke påtrengende.

Henting og avlevering av hotell gikk knirkefritt som avtalt. Bilene var virkelig i god stand. Turen med guiden vår Plácido, som ettertrykkelig forklarte historiene til øya Gran Canaria for oss på visse stopp (byer), var virkelig flott. Imidlertid fant vi ikke lunsjen som forventet, men vi ville ha forventet mer (pris/ytelse-forhold) når det gjaldt maten. Selve turen anbefales på det sterkeste.

En virkelig fin tur gjennom områder som ellers ikke er så lett å komme til med mange severdige ting som fjellformasjoner og diverse planter. Guiden var flott, dessverre husker jeg ikke navnet. Han forklarte mye og gjorde det gjerne to ganger, siden det var engelske og tyske deltakere. En virkelig verdig tur til en rimelig pris.

Flott tur gjennom kratere og furutrær! Guiden Flavio gjør det perfekt! I en kolonne gjennom fjellet, ikke noe problem! Lunsjen er enkel, men ok, stoppet ved aloe vera-gården er ikke nødvendig, veldig dyrt! Men det var en perfekt dag med en hyggelig gjeng, alle glade mennesker! Ed og Marjolein

Så vakker og fin opplevelse, fantastisk marked og fantastisk by