Legg til datoer
Maspalomas

Jetski

  • Vannaktiviteter
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Jetski

Hva er andre ting å gjøre enn Jetski som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

3.6 / 5

basert på 24 vurderinger

Mye bedre enn forventet, det var en uforglemmelig dag. Katamaranen er veldig bra, den har toaletter, bar og musikk, du kan gjøre forskjellige aktiviteter, noen gratis som snorkling og bananbåten og andre mot en avgift som for eksempel vannscooter,... Det beste av alt er personalet, starter med kapteinen og hele mannskapet, som hele tiden ser etter deg for å gjøre turen til en fantastisk opplevelse. Dagen begynte med henting på hotellet rundt 9:30, klokken ti forlot vi havnen til vi nådde et område hvor vi ankret opp for å snorkle, banan og aktiviteter. Vi prøvde banan, snorkel og jetski, vi hadde en flott tid. Rundt 12 serverte de oss mat (før de ikke hadde tilbudt frukt og drikke) pasta, kylling og noe annet. Så satte vi kursen mot en vik hvor vi gjorde en stopp igjen for å bade og snorkle. Rundt 15.00 ankommer vi havnen og returnerer til hotellet med buss. For 20 euro selger han deg alle bildene de tar av deg under aktivitetene.

Turen var en veldig fin opplevelse hele veien. Synd med det faktum at totalprisen ikke inkluderer plass på en av de annonserte Bali-sengene. På stedet ble vi fortalt at en av sengene som fortsatt var tilgjengelige kunne bestilles for €60. Men turen var også mer enn utholdelig på de andre setene. Selve transporten var veldig hyggelig og komfortabel. Det er poengtrekk fordi jeg måtte finne ut hvor og når vi ville bli hentet på egenhånd. Vi indikerte hotellet vårt, men hentetiden var 09:00-10:00. Siden tiden virket veldig upresis for meg, tok jeg kontakt med GetYourGuide. Jeg ble da informert om at vi ville bli hentet ikke langt fra hotellet vårt. Du kunne ha lært det fra leverandørene alene, ellers ville vi ha gått glipp av turen. Alt i alt var det en mer enn vellykket dag og vi ville booket turen igjen og igjen.

Utmerket, veldig konsistent med prisen, vi valgte ikke VIP så prisen var spektakulær, ovenpå kan du leie en seng for 40 euro for 2 personer, ubegrenset øl, snorkelutstyr, du kan svømme deilig, banantur uten superkostnad moro, god musikk, glem solkremen min og teamet lånte oss, de er best ❤️ Veldig gøy vi vil gjenta!

5 stjerner som navnet sier!!! Det var virkelig flott, godt organisert, alt gikk til tiden og som beskrevet. Verdt hver krone, flott utsikt og gode tilbud. Sengene koster imidlertid mer, så du må betale et tillegg på stedet. Veldig vennlig service!

A perfect day on the sea. Drinks and food was excellent. Could have stayed all day!!!