Legg til datoer
Maspalomas

Gastronomi og natteliv

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Gastronomi og natteliv

Hva er andre ting å gjøre enn Gastronomi og natteliv som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Hvilken Maspalomas Gastronomi og natteliv tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Flott dagstur med en dyktig sjåfør (Mario). Et stykke offroad på rundt en time og mange stopp underveis. Ruta var vakker og vi fikk fri utsikt over fjellene.Vi hadde en veldig varm dag og det er viktig at du har med deg vann. Vi valgte bevisst å ikke ri på kamelene, men ventetiden mens gruppen gjorde det var absolutt ikke irriterende og varte på det meste 45 minutter. Alt tilbys selvfølgelig for salg på aloe vera-plantasjen, men det føltes ikke påtrengende.

Henting og avlevering av hotell gikk knirkefritt som avtalt. Bilene var virkelig i god stand. Turen med guiden vår Plácido, som ettertrykkelig forklarte historiene til øya Gran Canaria for oss på visse stopp (byer), var virkelig flott. Imidlertid fant vi ikke lunsjen som forventet, men vi ville ha forventet mer (pris/ytelse-forhold) når det gjaldt maten. Selve turen anbefales på det sterkeste.

Flott tur gjennom kratere og furutrær! Guiden Flavio gjør det perfekt! I en kolonne gjennom fjellet, ikke noe problem! Lunsjen er enkel, men ok, stoppet ved aloe vera-gården er ikke nødvendig, veldig dyrt! Men det var en perfekt dag med en hyggelig gjeng, alle glade mennesker! Ed og Marjolein

Alt gikk perfekt! God organisering, flott turforløp, oppsiktsvekkende utsikt over landskapet.... Seniorguiden var morsom og lett å forstå og fikk oss til å le. Sjåføren vår spurte også flere ganger hvordan vi hadde det og var i godt humør og vi følte oss veldig trygt i jeepen. Lunsj flott

Turen var en flott opplevelse. Fra velkomst til avskjed var det en flott tur. Hele teamet hadde det gøy, så det var veldig enkelt for dere gjester å føle seg komfortable. Maten var tilstrekkelig og utvalget av drinker var også i orden. Det er bare flott.