Legg til datoer
Maspalomas

Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Hvilken Maspalomas Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Sjåføren hentet meg i tide. Etter ankomst var det også en kort introduksjon og de riktige hestene (avhengig av kjøreferdigheter og erfaring) ble tildelt. Ledsagerne eller ridelærerne er veldig høflige og gjør en innsats. Jeg tok turen på 2 timer. Jeg vil også si at dette kan være veldig slitsomt uten rideopplevelse og i varmen. Avhengig av din kjøreopplevelse kan du også velge om du vil trave eller galoppere. Jeg kan bare anbefale turen på det varmeste, men påfør litt lotion på forhånd :)

Ikke forvent et nærbilde. Setene er ikke trukket. Etter nesten 2 timers leting var det ca 20 minutter å se delfiner. For meg var det definitivt verdt det. å se disse vakre skapningene i naturen. selv om det var ganske kort. Hvis du vil se delfiner nærmere og mer, bør du gå til Palmitos Park. Oppmerksomhet, dønningen er ganske voldsom. Jeg med reisesyke måtte ta 3x reisetyggegummi.

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

E stato meraviglioso ,una vista stupenda al tramonto,il mio cavallo Pepsi era un amore,le ragazze molto brave e gentile.Grazie di tutto

Veldig artig å plass! Vi var to voksne (26 og 32 år) som dro, hadde det gøy. Anbefaler escaperoomet Jorden Rundt!