Legg til datoer
Maspalomas

Dykking

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Dykking

Hva er andre ting å gjøre enn Dykking som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 18 vurderinger

Dette var fantastisk fra start til slutt. Jeg var den eneste som booket til å gå den dagen, så jeg hadde begge instruktørene for meg selv. Jeg fikk en melding kvelden før som bekreftet når de ville hente meg fra hotellet mitt. Dette var første gang jeg snorklet, og instruktørene var veldig tålmodige og tok alt i det tempoet jeg ønsket å gå. Vi var i vannet rundt 45-50 minutter, og de var veldig informative, og pekte stadig på ting å se etter og forklarte navnene på alt sjølivet vi så. Prisen inkluderer også henting og avlevering fra dør til dør tilbake til hotellet ditt, noe som er perfekt.

Første dykke for min partner og meg. Forklaringer øverst, partneren min var mindre rolig, men instruktøren visste hvordan han skulle håndtere situasjonen perfekt for å roe stresset hennes. For min del ble jeg guidet av Marion, det gikk veldig bra. Så vi hadde en flott tid i denne vakre verden med veldig fine ting å se. En unik opplevelse som jeg anbefaler til alle. Vi kommer garantert til å dykke igjen! Takk igjen for dette store øyeblikket.

Det var flott! Vi var der tidlig på morgenen, så det var ikke mange som var der ennå. Vi så mange forskjellige fisker, kråkeboller, sjøstjerner. Rett og slett fantastisk, ville gjort det igjen og igjen og kan bare anbefale det. Det var bare to av oss som snorklet og vi hadde vår guide for oss selv. Hun var super hyggelig og motivert. Hun visste mye om fisken.

Det var en flott snorklingopplevelse på Amadores-stranden. Personalet er veldig vennlige, hjelpsomme, svarer på deltakernes ønsker og tar alltid hensyn til sikkerheten. Du kan fortelle at personalet lever for denne sporten og øya. Vi ble hentet på hotellet og brakt tilbake. En velkommen forandring som bringer glede til vannentusiaster.

La primera inmersión med Mike har mye godt å gjøre, atento a ti en todo momento, totalmente recomendable.