Legg til datoer
Maspalomas

Dagsturer

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Dagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 877 vurderinger

Flott dagstur med en dyktig sjåfør (Mario). Et stykke offroad på rundt en time og mange stopp underveis. Ruta var vakker og vi fikk fri utsikt over fjellene.Vi hadde en veldig varm dag og det er viktig at du har med deg vann. Vi valgte bevisst å ikke ri på kamelene, men ventetiden mens gruppen gjorde det var absolutt ikke irriterende og varte på det meste 45 minutter. Alt tilbys selvfølgelig for salg på aloe vera-plantasjen, men det føltes ikke påtrengende.

Virkelig superkult! Veldig hyggelig sjåfør og virkelig mange vakre utsiktspunkter! Vi gjorde denne turen med 3 jenter og de er rundt 20 år gamle, men vi kan virkelig anbefale det til alle! Tips: ta med snacks, for lunsj var litt skuffende. Ennn fotokamera selvfølgelig! Men alt annet var kjempebra og fikk også en liten forklaring på Aloe Vera plantasje og der kunne man også kjøpe ting og et så veldig fint tillegg :)

Det var flott! Vi var der tidlig på morgenen, så det var ikke mange som var der ennå. Vi så mange forskjellige fisker, kråkeboller, sjøstjerner. Rett og slett fantastisk, ville gjort det igjen og igjen og kan bare anbefale det. Det var bare to av oss som snorklet og vi hadde vår guide for oss selv. Hun var super hyggelig og motivert. Hun visste mye om fisken.

En virkelig fin tur gjennom områder som ellers ikke er så lett å komme til med mange severdige ting som fjellformasjoner og diverse planter. Guiden var flott, dessverre husker jeg ikke navnet. Han forklarte mye og gjorde det gjerne to ganger, siden det var engelske og tyske deltakere. En virkelig verdig tur til en rimelig pris.

Omfattende og interessant tur. Den humoristiske reiselederen Uwe kan servere med mye spennende informasjon og anekdoter. Gruppestørrelsen er veldig avslappet med maksimalt 8 personer per kjøretøy. Stedene du besøker under turen er alle vakre, og du har alltid nok tid til å utforske dem.