Legg til datoer

MaspalomasCruise og båtturer

Våre mest anbefalte Maspalomas Cruise og båtturer

Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

1. Puerto Rico de Gran Canaria: Katamarancruise med delfinsafari og snorkling

Gå om bord i en katamaran i Puerto Rico de Gran Canaria og dra ut i Atlanterhavet for å se etter delfiner og hvaler. Beundre den pittoreske utsikten over Gran Canarias kystlinje fra havet, nipp til gratis brus, snorkle eller bad i havet. Cruiset begynner med en praktisk henting på hotellet og transport til Puerto Base, der du går om bord i båten. Deretter setter du seil for å utforske farvannet utenfor kysten av Gran Canaria på jakt etter delfiner, grindhvaler, vågehvaler og mye mer. Følg med fra dekket eller gjennom vinduene under dekk, og hold utkikk etter disse fantastiske skapningene og annet liv i vannet. Deretter gjør du deg klar til å oppleve havet på nært hold, når båten ankrer opp i en av de små buktene langs kysten. Ta en svømmetur, snorkle eller benytt deg av båtens sklie. Hvis du foretrekker å bli om bord, kan du bare lene deg tilbake og slappe av, beundre utsikten og nippe til en gratis brus. Tilbring rundt 45 minutter med å nyte havet før du seiler tilbake til havnen. Her venter bussen på deg for å kjøre deg tilbake til overnattingsstedet ditt.

Gran Canaria: Gøyalt katamarancruise inkludert mat og drikke

2. Gran Canaria: Gøyalt katamarancruise inkludert mat og drikke

Cruise langs sørvest-kysten av Gran Canaria med luksuskatamaran. Slapp i stil og nyt utsikten til vakre strender, klipper og bukter. Nyt ubegrenset drikke og et buffémåltid om bord. Ta en hurtigbåt for å snorkle eller bli med på vannsportaktiviteter. Sett seil og cruise langs kysten av Gran Canaria på en katamaran. Deretter drar du ut med kapteinen på en hurtigbåttur (valgfritt). Bad og snorkle, eller dra fordel av rabattene på donut-turer, eller på vannscooter og paraseiling. Nyt et buffémåltid tilberedt for deg av mannskapet. Nyt tradisjonelle poteter servert med mojosaus, kyllingboller og et utvalg av salater samt rundstykker. Nyt ubegrenset øl, sangria, brus, juice, kaffe og vann fra baren om bord.

Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

3. Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Delfinsafari

Dra på en reise fra havnen i Puerto Rico for å se hvaler, delfiner og andre marine dyr i deres naturlige habitat i Atlanterhavet. Kom tett på dyrene fra båten med glassbunn og ubegrenset drikke. Seil langs sørvestkysten av øya på jakt etter sjøpattedyr og dra nytte av tjenestene og ekspertisen til det vennlige flerspråklige mannskapet. Få oppdatert informasjon om observasjoner og de forskjellige artene. Benytt deg av en båt utstyrt med stor glassbunn i begge kjølene for å oppleve livet under bølgene uten å bli våt. Møt et stort mangfold av dyr, inkludert grindhval, tumlere, grønne skilpadder og flygefisk. 

Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

4. Gran Canaria: Delfin- og hvalsafari

Bli med på en båttur i farvannet rundt Gran Canaria, for å se delfiner og hvaler på nært hold. Slapp av om bord og ta bilder av det idylliske landskapet underveis. Kom så nært som mulig til de majestetiske delfinene mens du er på båten, slik at du kan oppleve deres naturlige habitat. Du kan ta bilder mens du ser hvaler og delfiner leke. Len deg tilbake og nyt opplevelsen med forfriskninger kjøpt fra kontantbaren som er tilgjengelig om bord — og ta med barna på en morsom familieutflukt.

Gran Canaria: Ettermiddagscruise på katamaran med mat/drikke

5. Gran Canaria: Ettermiddagscruise på katamaran med mat/drikke

Nyt et avslappende ettermiddagscruise på en katamaran langs kysten av Gran Canaria. Nyt utsikten over kysten og forsyn deg av ubegrenset drikke om bord, samt en deilig lunsjbuffé. Cruise langs sørvestkysten og få fantastisk utsikt over fiskerlandsbyen Mogan mens du seiler forbi dramatiske klipper og skjulte viker. Kast anker for å bade i det forfriskende vannet, eller benytt deg av snorkleutstyret om bord og kom i tett på det marine livet. For en tilleggskostnad kan du nyte følelsen av eventyr, hold deg godt fast og ri over bølgene om bord på en badering. Ta kontroll over en vannscooter eller få fugleperspektiv på en fantastisk paraseiling. Spar penger med rabatterte priser på ulike vannsportsaktiviteter, eller velg å ligge på de komfortable solputene og nyte solskinnet. Bli bortskjemt mens mannskapet tilbereder et deilig måltid med tradisjonelle poteter servert med mojo-saus, kjøttboller av kylling med italiensk saus, et utvalg av 2 salater og rundstykker, skylt ned med ubegrenset sangria, øl, brus, juice, kaffe og vann.

Puerto Rico: 4 timers Premium Dolphin-katamarantur

6. Puerto Rico: 4 timers Premium Dolphin-katamarantur

Legg ut på en spennende delfinutflukt ombord på katamaranen vår, med start fra Puerto Rico Base. I løpet av denne 4-timers sjøreisen kan du sole deg mens du beundrer de fengslende havgrottene, majestetiske klippene og uberørte, uberørte strendene. Mens du cruiser, vil du ha muligheten til å hengi deg til baren ombord, hvor en deilig lunsj venter på deg, og en åpen bar tilbyr forfriskende drinker. Våre avganger fra Puerto Rico Base er tilgjengelige daglig, og på slutten av ekskursjonen ankrer vi på et perfekt sted for deg å ta en forfriskende dukkert i havet. Snorkle og delta i ulike vannsporter med en utrolig rabatt. Hvis du planlegger feiringer, utflukter med venner eller private sammenkomster, bør du vurdere å leie vår Super Cat. En fantastisk og uforglemmelig dag venter på deg, når du legger ut på en unik reise langs den varme sørkysten av Gran Canaria. Ikke gå glipp av denne sjansen til å skape varige minner og oppleve skjønnheten til havet og dets sjarmerende innbyggere sammen med oss.

Fra Puerto de Mogán: Privat seiltur og snorkling

7. Fra Puerto de Mogán: Privat seiltur og snorkling

Ta en privat båttur fra Puerto de Mogán og seil rundt de sørlige delene av Gran Canaria. Nyt litt mat og drikke mens du slapper av på båten. Møt båten din i Puerto de Mogán. Hvis du vil, har du muligheten til å heise seilene og styre båten mens du legger ut på Atlanterhavet. Opplev friheten ved å reise på åpent hav. Slapp av om bord i båten med tapas, brus, vin og øl. Stopp i en pittoresk og bortgjemt bukt hvor du kan slikke sol. Dra på snorkling på en øde og vill strand. Etter stoppet på stranden, len deg tilbake og nyt utsikten mens du seiler tilbake til Puerto de Mogán.

7 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Maspalomas?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Maspalomas er:

Hvilken Maspalomas Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 174 vurderinger

Vi så virkelig mange delfiner, til og med en babydelfin på rundt 3 uker gammel. Personalet var super vennlige og entusiastiske. Dessverre var flere på båten sjøsyke, selv ble vi kvalm på slutten, så var glad det var over. Personalet tok oss med frem til båten da det var mye å se der. De prøver virkelig å gjøre det til en fantastisk opplevelse for alle, noe de absolutt lyktes med. Det var en spesiell båttur fordi delfinene kom veldig nært, de sa at dette ikke skjedde ofte. Vi ble også hentet fra hotellet og brakt tilbake som er virkelig topp service. På slutten av båtturen kunne vi også kjøpe en nøkkelring (€5) og et bilde (€10) av oss selv. Vi er veldig glade og vi kommer aldri til å glemme dette! Takk skal du ha

Bestilte en dag i forveien. Dessverre så jeg ikke posten fra leverandøren og la derfor ikke merke til hentestedet fra Maspalomas i tide. I forrige stod det hente hotell mellom 9 og 10. Kobling var 0850 på et hotell som vi ikke kunne se i posten og på kartet. Med taxien til havnen gikk alt på skinner. Etter å ha gått om bord i båten ble det tilbudt vannaktiviteter som vannscooter og paraseiling. Vi valgte jetski. Dessverre var innspurten litt stor og koordineringen litt vanskelig. Hold deg ved revet ca 70 minutter.Delfiner ble også sett og svømte med båten. Hvis du er ute etter et rev med koraller og et fargerikt utvalg av fisk, er dette dessverre ikke stedet for deg.

Flott opplevelse. Vi var helt fornøyd og mannskapet var super hyggelige og morsomme. Spesielt Matthew, som, som irsk, har en spesielt varm personlighet. Undervannsverdenen snorkling var utrolig. Hvis fiskene lokkes med litt brød på forhånd, kan de til og med observeres fra båten. Vi bestilte parasailing og smultringturen i tillegg til gratis hurtigbåt. Alt gikk knirkefritt. Hvis det legges stor vekt på svømming og snorkling, bør kun få eller ingen aktiviteter bestilles, da det tross alt er lite tid. De 4,5 timene på vannet fløy forbi.

Flott tur! Så mange delfiner og de var veldig nysgjerrige og svømte til båten av seg selv, så de ble ikke forfulgt eller jaget eller noe sånt. I tillegg sørger personalet for at dyrene har det bra og skadde dyr, som skilpadder, blir deretter fanget og ført til et fristed på land. Veldig fin tur og anbefales! Ikke glem genseren/jakken, det blåser veldig i full fart!

Vakker opplevelse, organisert på beste måte. Super hyggelig og vennlig personale! Drinker og cerveza etter eget ønske !! Vi stoppet i en vakker vik for å sole oss og bade blant fiskene. De tilbyr også noen aktiviteter (jetski, paraseiling osv ..). Et tips, kanskje det ville vært fint å ta mer enn ett stopp/svømme for å variere snorklestedet.