Legg til datoer
Ting å gjøre

Maspalomas

Utforsk Gran Canarias kyst, og finn en blanding av eventyr, luksus og fantastiske sanddyner.

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Maspalomas?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Maspalomas er:

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 688 vurderinger

Mye bedre enn forventet, det var en uforglemmelig dag. Katamaranen er veldig bra, den har toaletter, bar og musikk, du kan gjøre forskjellige aktiviteter, noen gratis som snorkling og bananbåten og andre mot en avgift som for eksempel vannscooter,... Det beste av alt er personalet, starter med kapteinen og hele mannskapet, som hele tiden ser etter deg for å gjøre turen til en fantastisk opplevelse. Dagen begynte med henting på hotellet rundt 9:30, klokken ti forlot vi havnen til vi nådde et område hvor vi ankret opp for å snorkle, banan og aktiviteter. Vi prøvde banan, snorkel og jetski, vi hadde en flott tid. Rundt 12 serverte de oss mat (før de ikke hadde tilbudt frukt og drikke) pasta, kylling og noe annet. Så satte vi kursen mot en vik hvor vi gjorde en stopp igjen for å bade og snorkle. Rundt 15.00 ankommer vi havnen og returnerer til hotellet med buss. For 20 euro selger han deg alle bildene de tar av deg under aktivitetene.

Turen var en veldig fin opplevelse hele veien. Synd med det faktum at totalprisen ikke inkluderer plass på en av de annonserte Bali-sengene. På stedet ble vi fortalt at en av sengene som fortsatt var tilgjengelige kunne bestilles for €60. Men turen var også mer enn utholdelig på de andre setene. Selve transporten var veldig hyggelig og komfortabel. Det er poengtrekk fordi jeg måtte finne ut hvor og når vi ville bli hentet på egenhånd. Vi indikerte hotellet vårt, men hentetiden var 09:00-10:00. Siden tiden virket veldig upresis for meg, tok jeg kontakt med GetYourGuide. Jeg ble da informert om at vi ville bli hentet ikke langt fra hotellet vårt. Du kunne ha lært det fra leverandørene alene, ellers ville vi ha gått glipp av turen. Alt i alt var det en mer enn vellykket dag og vi ville booket turen igjen og igjen.

Flott dagstur med en dyktig sjåfør (Mario). Et stykke offroad på rundt en time og mange stopp underveis. Ruta var vakker og vi fikk fri utsikt over fjellene.Vi hadde en veldig varm dag og det er viktig at du har med deg vann. Vi valgte bevisst å ikke ri på kamelene, men ventetiden mens gruppen gjorde det var absolutt ikke irriterende og varte på det meste 45 minutter. Alt tilbys selvfølgelig for salg på aloe vera-plantasjen, men det føltes ikke påtrengende.

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Wow!!! Turen var veldig hyggelig og interessant. Meget godt trent og vennlig guide. Buss punktlig i hvert skift i de forutsette stadiene. Utmerket service. Jeg anbefaler alle ferierende å prøve denne turen så snart de kommer til øya for å bli kjent med alle dens underverker. Vi hadde en fantastisk dag. Takk