Opplevelser i

Maspalomas

Utforsk Gran Canarias kyst, og finn en blanding av eventyr, luksus og fantastiske sanddyner.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

Maspalomas : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Maspalomas a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 589 vurderinger

En spesiell opplevelse å legge til i ferien din. Du vil seile langs øya og ta to stopp. Her får du muligheten til å ta et dykk, snorkle, gjøre en banantur og/eller bestille andre aktiviteter. På grunn av COVID blir noen tiltak iverksatt, så du må ta med ditt eget snorkelsett og håndkle. Drinker og ansatte er på topp, forvent ikke mye av lunsj. Personalet snakker heller ikke nederlandsk som angitt på GetYourGuide, men de snakker godt engelsk. Vi tok turen igjen dagen etter, men med en VIP -pakke. Dette ga oss en flaske vin og vi fikk ligge på en seng under turen. Veldig hyggelig, ellers sitter du på en stol under turen.

Elsket det, det var en flott opplevelse. Vi ble vist mye av øya, som inkluderte noen fantastiske landskapsutsikter. Reiselederen var veldig hyggelig, flytende i flere språk og en veldig dyktig sjåfør. Den inkluderte lunsjen var også ganske fin :). Alt og alle en fantastisk tid.

Flott tur. Guiden Kevin er en utvandret tysker, er veldig kunnskapsrik og hadde også noen få anbefalinger for øya. Du kan fortelle at han likte denne jobben, og det var veldig underholdende. Du har sett mye av øya, og for prisen var det helt rimelig, inkludert lunsj.

En veldig fin tur off- & on-road til sentrum av øya. Det var også en deilig, sjenerøs lunsj og en vennlig guide. Inkludert henting og levering på hotellet

God klar forklaring, hyggelig sir. Sett mye, sterkt anbefalt!