Ting å gjøre Maspalomas

Utforsk Gran Canarias kyst, og finn en blanding av eventyr, luksus og fantastiske sanddyner.

Ofte stilte spørsmål om Maspalomas

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Maspalomas?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Maspalomas?

De beste dagsturene og utfluktene fra Maspalomas er:

Las Palmas

Flere reisetips for Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Maspalomas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 041 vurderinger

En veldig fin tur med søte dromedarer, vår var Pepe :). Å oppleve at kamelen reiser seg retter bakbena, deretter forbena. Campingvognen glir langs sanddynene i et verdig tempo, veldig høflig og hjelpsomt personale. Bak oss hadde vi et søtt fjes av en kamel med de neste reisende, og på slutten kunne vi høre «skrikene» fra en hann som skal holde orden i campingvognen. Vi kjente atmosfæren i ørkenen, flott! Men du må være rundt 8.40, til tross for at du ankom 9-tiden - vi dro i 10-tiden, og da vi kom tilbake fra en halvtimes tur var alle billettene utsolgt

Flott opplevelse. Vi var helt fornøyd og mannskapet var super hyggelige og morsomme. Spesielt Matthew, som, som irsk, har en spesielt varm personlighet. Undervannsverdenen snorkling var utrolig. Hvis fiskene lokkes med litt brød på forhånd, kan de til og med observeres fra båten. Vi bestilte parasailing og smultringturen i tillegg til gratis hurtigbåt. Alt gikk knirkefritt. Hvis det legges stor vekt på svømming og snorkling, bør kun få eller ingen aktiviteter bestilles, da det tross alt er lite tid. De 4,5 timene på vannet fløy forbi.

Det var veldig gøy å gå en tur på en kamel! Du må bare sørge for å komme dit i tide. Vi kom dit like før kl. 9, og det var allerede en kø. Heldigvis fikk vi snart være med og vi trengte ikke vente lenge. Sørg for å ha noe å drikke og noe å spise og i solskinnsvær kan en caps eller lignende være veldig varmt.

Veldig fin tur som vi gjerne vil gjenta. Det er viktig å vite at den første turen starter klokken 09:15, et spor starter omtrent hvert 15. minutt og varer i omtrent 30 minutter. Den siste turen starter klokken 14.30. Du får et startnummer og et starttidspunkt.

Turen er veldig fin. Det er imidlertid ingen steder spesifisert at du må være der ved daggry, for selv med en datert billett må du vente i lang kø. Og lykke til med å finne inngangen: ingen skilt som indikerer hvor kamelrittene finner sted!