Legg til datoer
Ting å gjøre

Marseille

Frankrikes nest største by kombinerer provençalsk mat, Middelhavscruise og mangfoldig kultur.

Flere reisetips for Marseille

Vil du vite mer om aktiviteter i Marseille? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marseille

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 019 vurderinger

Turene med røde og blå streker anbefales på det varmeste! Du får et godt inntrykk av storbyen! Sjåførene, spesielt den røde linjen, er ekte artister! Trafikken og de trange gatene krevde mye dyktighet og tålmodighet! Hodetelefonene fungerte, men bakgrunnsmusikken er tortur! Solskjerming er helt nødvendig hvis du sykler på øvre dekk! Gjerne igjen

Fint kurs, instruktøren er veldig vennlig og forklaringene er klare. Jeg er ikke særlig sporty, men bortsett fra noen vanskelige strekninger... spesielt nedoverbakke hvor jeg noen ganger hadde noen bekymringer... jeg hadde det veldig gøy... og landskapet er virkelig fantastisk. Jeg anbefaler på det sterkeste å utforske bekkene med terrengsykkel.

Utmerket opplevelse. Du må bare vite at du har mulighet i løpet av dagen til å stoppe ved hvert stopp for å gjøre eventuelle besøk og å ta skyttelbussen tilbake med samme billett ved neste besøk. Noe som ikke er mulig hvis du tar dagens siste buss (så du vil kun ha en full tur uten mulighet for å gå av på hvert stopp).

Tudo foi muito bem: onibus saiu no horario, o motorista foi muito gentil, atencioso ( sentei em baixo por causa do frio), o trajeto mostra os lugares mais importantes da cidade. Nada en gjenkjenner.

Det gir deg muligheten til raskt å se hele byen og deretter bestemme hva du skal besøke