Legg til datoer

Marrakech
Utendørsaktiviteter

Utendørsaktiviteter

Våre mest anbefalte Marrakech Utendørsaktiviteter

Fra Marrakech: Guidet fottur og båttur til Ouzoud-fossene

1. Fra Marrakech: Guidet fottur og båttur til Ouzoud-fossene

Legg ut på en dagstur til Ouzoud-fossene fra Marrakech. Lær om berberkulturen mens du utforsker regionen. Gå nedover svingete stier og beundre den fantastiske utsikten til fossen på en båttur. Start med henting fra hotellet eller riaden din, før du drar til en av de mest spektakulære fossefallene i Nord-Afrika, som ligger 150 kilometer nord for Marrakech. Når du ankommer landsbyen Ouzoud, kan du beundre utsikten til de 110 meter høye fossefallene. Følg den lokale guiden din gjennom olivenlunder til et arganolje-kooperativ og lær om berberkulturen. Nyt en omvisning med herlig natur og pittoreske fossefall. Fortsett nedover et nettverk av stier til et utsiktspunkt, hvor du kan kjøpe fersk appelsinjuice. Gå om bord i en tradisjonell båt for en kort tur ved bunnen av fossene. Deretter kan du nyte en sen berberlunsj på en lokal restaurant med utsikt over fossen. Midt på ettermiddagen kan du gå en rekke trapper ut av dalen, for transport tilbake til Marrakech.

Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

2. Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

Utforsk det fantastiske landskapet i Agafay-ørkenen på en 20-minutters kameltur på denne turen fra Marrakech. Lær hvordan arganolje produseres under et besøk hos en lokal produsent, og stopp for å nyte en tradisjonell kopp te. Beundre solnedgangens farger og få servert en autentisk middag. Du reiser med en komfortabel buss fra Marrakech og ankommer Agafay-ørkenen etter bare 40 minutters kjøring. Legg den støyende byen bak deg og fordyp deg i naturen. Beundre de unike bølgende åsene mens du passerer berberlandsbyer på vei til Agafay-ørkenen. Besøk et lokalt arganoljekooperativ og bli kjent med hemmelighetene bak produksjonen av kvalitetsarganolje. Klatre opp på ryggen på en kamel og dra til et sted der du kan nippe til et innbydende glass marokkansk te. Følg en sti gjennom flere hundre år gamle leirehus. I nærheten av en vakker leir kan du nyte utsikten over solnedgangen mens du spiser marokkanske søtsaker. Opplev lokale smaker med en velsmakende middag bestående av salater, tajines, brød og couscous. Etter middagen kan du se et tradisjonelt show mens du lytter til berbermusikk rundt leirbålet. Etter denne utrolige utflukten returnerer dere til Marrakech.

Marrakech Quad Bike Experience: Ørken og Palmeraie

3. Marrakech Quad Bike Experience: Ørken og Palmeraie

Unnslipp kjaset og maset i Marrakech og begi deg ut på en spennende omvisning med firehjuling i Jbilets-ørkenen. Slipp unna mens du utforsker den fascinerende historien og kulturen i dette unike området med tilsynelatende endeløs ørken med din lokale guide. Kun 30 minutter fra sentrum av Marrakech, kan du oppleve det genuine Marokko og bli bedre kjent med livet til lokalbefolkningen. Bli transportert i komforten av en bil med klimaanlegg, og oppdag Jbilets-ørkenområdet og nyt utsikten over Atlasfjellene. Besøk en liten landsby for å strekke på bena, nippe til varm te og nyte barberenes gjestfrihet. Guidene viser deg gjerne områdets beste severdigheter. På forespørsel kan denne opplevelsen også skreddersys for å passe deg og ditt følge. Aktivitetsleverandøren tilbyr også en introduksjon til reiseprogrammet og utstyret, og opplæring for kjøring av firehjuling for å sikre maksimal sikkerhet under turen.

Marrakech: Firehjulssykkeltur til palmeoasen og Jbilat-ørkenen

4. Marrakech: Firehjulssykkeltur til palmeoasen og Jbilat-ørkenen

Etter å ha blitt hentet av sjåføren fra hotellet eller det angitte møtepunktet, kan du nyte en 20-25 minutters turistminibusstur til quad-aktivitetsområdet. Når du ankommer, vil din erfarne guide gi deg en 10-minutters orientering om bruk av Quad og sikkerhetsinstruksjoner. Ta så på deg hjelm og vernebriller for å begi deg ut på firhjuling for å utforske Marrakech-ørkenen og oasen. Nyt en 2-timers utforskning av ørkenlandskapene i Marrakech-regionen og palmefeltene på en quad og nyt en fantastisk utsikt. Kretsene er tilpasset alle nivåer, fra nybegynnere til de mest erfarne førerne. Ta to korte pauser under turen. På din første pause kan du nyte myntete og brød med honning i tradisjonelle omgivelser for å lade opp mens du oppdager marokkansk kultur. Stopp senere i palmefeltene for å la deg ta uforglemmelige bilder under den andre pausen. Etter ekskursjonen vil sjåføren din ta deg tilbake til hotellet eller det første møtepunktet.

Fra Marrakech: Middag og kameltur i solnedgangen i Agafay-ørkenen

5. Fra Marrakech: Middag og kameltur i solnedgangen i Agafay-ørkenen

Besøk Agafay-ørkenen på en solnedgangstur fra Marrakech. Oppdag fantastisk ørkenutsikt med berberlandsbyer og olivenmarker på bakgrunn av Atlasfjellene. Nyt en kameltur og middag under ørkenstjernene. Bli hentet fra hotellet ditt i Marrakech og ta en minibuss gjennom åsene. Etter tretti minutter kommer du til leiren, hvor du skifter til Sahara-antrekket ditt. Gå på en 20-minutters kameltur mens du beundrer ørkenlandskapet. Etterpå kan du nippe til fersk myntete og nyte solnedgangen. Etter at solen har gått ned, sett deg ned til middag under den klare nattehimmelen. Lytt til musikk rundt et bål og nyt atmosfæren mens du nyter måltidet. Når du er ferdig med middagen, blir du satt av tilbake på hotellet ditt i Marrakech.

Fra Marrakech: Guidet tur og båttur til Ouzoud-fossene

6. Fra Marrakech: Guidet tur og båttur til Ouzoud-fossene

Ta en pause fra hektiske Marrakech og bli med på en guidet heldagstur til de dramatiske Ouzoud-fossfallene, som ligger nær landsbyen Tanaghmeilt, i Atlasfjellene, i provinsen Azilal. Etter henting fra ditt hotell eller din riad, kjører du til Ouzoudfossefallene i en minibuss med klimaanlegg. Underveis kan du beundre de tradisjonelle byene og typiske berberlandsbyene i Atlasfjellene, mens du kjører i skyggen av gamle oliventrær når du nærmer deg fossene. Ved ankomst til Ouzoud kan du nyte omkring 4 timer ved fossefallene for å nyte naturen. Se opp for apene, og ta en dukkert i det krystallklare vannet, eller oppgrader med den valgfrie båtturen. Etter en avslappende ettermiddag drar du tilbake til Marrakech, med en beregnet ankomst kl. 18:00.

Marrakesh: Heldagstur i ørkenen og på fjellet med kamelritt

7. Marrakesh: Heldagstur i ørkenen og på fjellet med kamelritt

Eventyret begynner med henting fra hotellet ditt i Marrakech eller det nærmeste tilgjengelige punktet til overnattingsstedet ditt. Sett kursen sørover mot den store Agafay -ørkenen, beundre det skiftende landskapet langs veien mens landskapet blir mer og mer landlig. Ankom den store landsbyenImlilsom ligger  ved  foten av de høye Atlasfjellene. Passer deretter det utrolige  Kik -platået. Legg deretter ut på en 30-minutters kameltur og nyt utsikten over det omkringliggende landskapet. Etter turen kan du nyte en avslappende tepause og lære om den lokale berberkulturen, samt berbernes tradisjoner, historie og levemåte. Passer gjennom flere berber-landsbyer på vei til Amizmiz-dalen  og  kom deretter til Tinirt - landsbyen, der du kan spise lunsj på et tradisjonelt berber-hus. Etter lunsj fortsetter turen til den store sletten Haour.  Kjør gjennom landsbyen OuledMataa, som opprinnelig var bebodd av  beduin - arabiske stammer fra ørkenen. Dagen avsluttes med en tur i  Agafay -ørkenen, der du kan ta utrolige bilder til ferie-albumet, og beundre det robuste, marokkanske landskapet som omgir deg. Etter en uforglemmelig dag, len deg tilbake og slapp av på returreisen til Marrakesh, og kom tilbake til overnattingsstedet ditt.

Marrakesh: Ri på kamel i Oasis Palmeraie

8. Marrakesh: Ri på kamel i Oasis Palmeraie

Opplev Oasis Palmeraie på en kamelrygg. Forlat Marrakech og følg guiden din gjennom palmelundene i Palmeraie, til pittoreske landsbyer hvor du kan smake på lokal te. Bli hentet fra hotellet ditt i Marrakech og beundre de velstelte hagene, søtduftende appelsintrærne og palmelundene i Oasis Palmeraie. Klatre på ryggen av en kamel med støtte fra dyrepasserne. Nyt en vakker ridetur på kamel gjennom Oasis Palmeraie. Følg guiden din til de nærliggende landsbyene og lær om det hverdagslivet. Gå av kamelen i en av landsbyene for å drikke myntete i et nomadetelt. Etter opplevelsen blir du returnert til overnattingsstedet ditt i Marrakech.

Marrakech: Ouzoud-fossefallene guidet dagstur med båttur

9. Marrakech: Ouzoud-fossefallene guidet dagstur med båttur

Legg ut på en uforglemmelig dagstur fra Marrakech til de storslåtte Ouzoud-fossene, et naturlig vidunder som ligger i Atlasfjellene. Bli med oss på denne guidede turen og fordyp deg i den fantastiske skjønnheten til en av Marokkos mest spektakulære severdigheter. Eventyret ditt begynner med en naturskjønn kjøretur gjennom det pittoreske landskapet på det marokkanske landskapet. Når du forlater den travle byen Marrakech, vil du bli trollbundet av det skiftende landskapet, fra fruktbare daler til sjarmerende berberlandsbyer langs ruten. Når du ankommer Ouzoud-fossene, forbered deg på å bli ærefrykt-inspirert av det brusende turkise vannet som stuper over 100 meter ned forrevne klipper. Synet og lyden av det brusende vannet omgitt av frodige grøntområder skaper en virkelig magisk atmosfære. Din kunnskapsrike guide vil lede deg på en rolig fottur langs godt vedlikeholdte stier, og gir innsikt i den lokale floraen, faunaen og geografien. Beundre det mangfoldige plantelivet, inkludert oliventrær, fikentrær og fargerike markblomster som trives i denne oasen av naturlig skjønnhet. Underveis vil du møte sjarmerende Barbary-makakaper, de innfødte innbyggerne i området. Beundre deres lekne krumspring og nyt muligheten til å observere dem i deres naturlige habitat. Husk å oppbevare eiendelene dine, siden disse rampete skapningene er kjent for sin nysgjerrighet! Når du fortsetter utforskningen, nå foten av fossen og kjenn den forfriskende tåken på huden din. Nyt panoramautsikten og fang øyeblikket med fantastiske bilder. Du kan til og med velge å ta en båttur for å komme nærmere fossen og oppleve storheten deres på nært hold. Unn deg en deilig tradisjonell lunsj på en av de lokale restaurantene med utsikt over fossen, og nyt marokkanske smaker og spesialiteter. Slapp av i den rolige atmosfæren, omgitt av den naturlige skjønnheten til kaskadene, mens du nyter måltidet. Etter lunsj har du litt fritid til å utforske området i ditt eget tempo. Ta en dukkert i de innbydende bassengene under fossen, sol deg i solen på elvebredden, eller bare slapp av og nyt stillheten i dette naturparadiset. Når dagen nærmer seg slutten, ta farvel med Ouzoud-fossene og gå tilbake til Marrakech, fylt med minner fra et ekstraordinært eventyr. Nyt skjønnheten til det marokkanske landskapet igjen når du vender tilbake til den pulserende byen, med lyden av brusende vann og naturens ro i tankene dine. Bli med oss på Ouzoud Waterfalls dagstur fra Marrakech og oppdag den rene prakten til disse fryktinngytende fossene. La naturens fascinerende skjønnhet fengsle sansene dine og skap livslange minner fra tiden din i Marokko.

Fra Marrakech: Merzouga 3-dagers ørkensafari med mat

10. Fra Marrakech: Merzouga 3-dagers ørkensafari med mat

Oppdag kanten av Sahara-ørkenen på en tre-dagers budsjetttur fra Marrakech, og utforsk det dramatiske landskapet i Dades-dalen og Kasbah i Ouarzazate. Kjør over sanddynene til Erg Chebbi med kamel og sov i en ørkenleir under stjernene. Dag 1: Marrakech – Ait Ben Haddou – Dades Begynn reisen ved å krysse de høye Atlasfjellene forbi den ene berberlandsbyen etter den andre til UNESCOs verdensarvliste Ait Ben Haddou. Denne landsbyen er kjent for sin kasbah og befestede landsby og har blitt brukt som et sett for noen kjente Hollywood-eposer og magasinfotoseanser. Etter litt fritid, nyt lunsj på en lokal restaurant og fortsett kjøreturen gjennom Ouarzazate, kjent som Saharas port. Fortsett til Boumalne Dades, beundre den naturskjønne kjøreturen langs Dades-dalen, hvor du kan nyte middag og hvile for natten på Kasbah Amazigh eller Hotel Chems. Dag 2: Dades – Todgha-juvene – Merzouga Etter frokosten går du fra hotellet og kjører til Tinghir og dens dramatiske Todgha-juv, mens du tar en pause for å utforske kløftene. Nyt lunsj på en lokal kafé og fortsett til Merzouga for å møte din kamelvogn. Opplev Erg Chebbi-sanddynene på kamelrygg og se solnedgangen gå ned. Nå din ørkenleir før kvelden faller på og nyt en autentisk marokkansk middag under stjernene. Lokale nomader vil sørge for underholdning og vise deg hvordan du spiller de tradisjonelle Tam Tam-trommene. Nyt middag og overnatting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate – Marrakech Etter en tidlig oppvåkning for å se soloppgangen før frokost (valgfritt), vil en sjåfør vente på å hente deg for transport tilbake til Marrakech. Stopp halvveis for lunsj på en lokal restaurant. Bli satt av ved ditt opprinnelige avgangspunkt eller Djemaa El Fna rundt 20.00. Du kan også bestille oppgraderinger for natten i beduinleiren, for eksempel den luksuriøse ørkenleiren med et luksuriøst privat telt komplett med en ensuite dusj, baderomsfasiliteter og 5-stjerners fasiliteter. Disse oppgraderingene må bestilles per person.

841 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
Marrakech

Marrakech

Flere reisetips for Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marrakech

Sannheten er at det har vært utrolig, de kom for å hente oss fra hotellet (en veldig hyggelig mann) så der da vi ankom de super hyggelige gutta og guiden som hele tiden passet på oss, selve aktiviteten er en rute at halvveis Underveis lar de deg ta bilder, drikke te, og etter all aktiviteten er det et sted hvor de sitter deg slik at du kan avslutte opplevelsen komfortabelt, rolig og nyte utsikten. Vi ville gjentatt det 1000 ganger.

Perfekt fra start til slutt! Veien tilbake er litt lang (som spådd i kunngjøringen), men det er definitivt verdt det! Veien er fantastisk (fjell, ørken, landsby, etc.), Berber-leiren utrolig, så vel som atmosfæren og maten! Stjernene, solnedgangen og soloppgangen i ørkenen gjør alt perfekt! Jeg anbefaler quad-alternativet for å komme til leiren. Veldig bra 2 dagers ekskursjon! Å gjøre uten å nøle!

Flott tid fra A til Å!!! Henting så nært hotellet som mulig, og når det først er der, rundt 15 minutter med henting og deretter 1 time med quad, gjentar vi opplevelsen fordi vi virkelig likte den! Kort stopp for å ta bilder i palmelunden hvor guiden legger hele sitt hjerte i arbeidet, så litt te på slutten av økten før avreise, å gjøre!!!