Legg til datoer

MarrakechFottur

Våre mest anbefalte Marrakech Fottur

Fra Marrakech: Guidet fottur til Ouzoud-fossene med båttur

1. Fra Marrakech: Guidet fottur til Ouzoud-fossene med båttur

Legg ut på en dagstur til Ouzoud-fossene fra Marrakech. Lær om berberkulturen mens du utforsker regionen. Gå nedover svingete stier og beundre den fantastiske utsikten til fossen på en båttur. Start med henting fra hotellet eller riaden din, før du drar til en av de mest spektakulære fossefallene i Nord-Afrika, som ligger 150 kilometer nord for Marrakech. Når du ankommer landsbyen Ouzoud, kan du beundre utsikten til de 110 meter høye fossefallene. Følg den lokale guiden din gjennom olivenlunder til et arganolje-kooperativ og lær om berberkulturen. Nyt en omvisning med herlig natur og pittoreske fossefall. Fortsett nedover et nettverk av stier til et utsiktspunkt, hvor du kan kjøpe fersk appelsinjuice. Gå om bord i en tradisjonell båt for en kort tur ved bunnen av fossene. Deretter kan du nyte en sen berberlunsj på en lokal restaurant med utsikt over fossen. Midt på ettermiddagen kan du gå en rekke trapper ut av dalen, for transport tilbake til Marrakech.

Fra Marrakech: Firehjulingopplevelse med ørken og palmeoase

2. Fra Marrakech: Firehjulingopplevelse med ørken og palmeoase

Unnslipp kjaset og maset i Marrakech og begi deg ut på en spennende omvisning med firehjuling i Jbilets-ørkenen. Slipp unna mens du utforsker den fascinerende historien og kulturen i dette unike området med tilsynelatende endeløs ørken med din lokale guide. Kun 30 minutter fra sentrum av Marrakech, kan du oppleve det genuine Marokko og bli bedre kjent med livet til lokalbefolkningen. Bli transportert i komforten av en bil med klimaanlegg, og oppdag Jbilets-ørkenområdet og nyt utsikten over Atlasfjellene. Besøk en liten landsby for å strekke på bena, nippe til varm te og nyte barberenes gjestfrihet. Guidene viser deg gjerne områdets beste severdigheter. På forespørsel kan denne opplevelsen også skreddersys for å passe deg og ditt følge. Aktivitetsleverandøren tilbyr også en introduksjon til reiseprogrammet og utstyret, og opplæring for kjøring av firehjuling for å sikre maksimal sikkerhet under turen.

Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

3. Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

Utforsk det fantastiske landskapet i Agafay-ørkenen under en kameltur på denne turen fra Marrakesh. Lær hvordan arganolje produseres med et besøk til en lokal produsent og stopp for å nyte en tradisjonell kopp te. Beundre fargene på solnedgangen og få servert en autentisk middag. Rejs ombord på en komfortabel buss fra Marrakesh og kom til Agafay-ørkenen etter bare 40 minutters kjøring. Forlat den støyende byen og fordyp deg i naturen. Beundre de unike bølgende åsene når du passerer berberlandsbyer på vei til Agafay-ørkenen. Besøk et lokalt arganolje-kooperativ for å låse opp hemmelighetene til å produsere kvalitetsarganolje. Klatre opp på ryggen av en kamel og reis til et sted hvor du kan nippe til et innbydende glass marokkansk te. Følg en sti gjennom gjørmehus som er hundrevis av år gamle. Stopp i nærheten av en vakker leir for å nyte utsikten over solnedgangen mens du nyter noen marokkanske søtsaker. Opplev lokale smaker med en velsmakende middag med salater, tajines, brød og couscous. Etter middag kan du se et tradisjonelt show mens du lytter til berbermusikk rundt leirbålet. Gå tilbake til Marrakech etter denne utrolige ekskursjonen.

Marrakesh: Heldags ørken- og fjelltur med kamelriding

4. Marrakesh: Heldags ørken- og fjelltur med kamelriding

Eventyret begynner med henting fra hotellet ditt i Marrakech eller det nærmeste tilgjengelige punktet til overnattingsstedet ditt. Sett kursen sørover mot den store Agafay -ørkenen, beundre det skiftende landskapet langs veien mens landskapet blir mer og mer landlig. Ankom den store landsbyenImlilsom ligger  ved  foten av de høye Atlasfjellene. Passer deretter det utrolige  Kik -platået. Legg deretter ut på en 30-minutters kameltur og nyt utsikten over det omkringliggende landskapet. Etter turen kan du nyte en avslappende tepause og lære om den lokale berberkulturen, samt berbernes tradisjoner, historie og levemåte. Passer gjennom flere berber-landsbyer på vei til Amizmiz-dalen  og  kom deretter til Tinirt - landsbyen, der du kan spise lunsj på et tradisjonelt berber-hus. Etter lunsj fortsetter turen til den store sletten Haour.  Kjør gjennom landsbyen OuledMataa, som opprinnelig var bebodd av  beduin - arabiske stammer fra ørkenen. Dagen avsluttes med en tur i  Agafay -ørkenen, der du kan ta utrolige bilder til ferie-albumet, og beundre det robuste, marokkanske landskapet som omgir deg. Etter en uforglemmelig dag, len deg tilbake og slapp av på returreisen til Marrakesh, og kom tilbake til overnattingsstedet ditt.

Fra Marrakech: Guidet tur og båttur til Ouzoud-fossene

5. Fra Marrakech: Guidet tur og båttur til Ouzoud-fossene

Ta en pause fra hektiske Marrakech og bli med på en guidet heldagstur til de dramatiske Ouzoud-fossfallene, som ligger nær landsbyen Tanaghmeilt, i Atlasfjellene, i provinsen Azilal. Etter henting fra ditt hotell eller din riad, kjører du til Ouzoudfossefallene i en minibuss med klimaanlegg. Underveis kan du beundre de tradisjonelle byene og typiske berberlandsbyene i Atlasfjellene, mens du kjører i skyggen av gamle oliventrær når du nærmer deg fossene. Ved ankomst til Ouzoud kan du nyte omkring 4 timer ved fossefallene for å nyte naturen. Se opp for apene, og ta en dukkert i det krystallklare vannet, eller oppgrader med den valgfrie båtturen. Etter en avslappende ettermiddag drar du tilbake til Marrakech, med en beregnet ankomst kl. 18:00.

Marrakesh: Ri på kamel i Oasis Palmeraie

6. Marrakesh: Ri på kamel i Oasis Palmeraie

Opplev Oasis Palmeraie på en kamelrygg. Forlat Marrakech og følg guiden din gjennom palmelundene i Palmeraie, til pittoreske landsbyer hvor du kan smake på lokal te. Bli hentet fra hotellet ditt i Marrakech og beundre de velstelte hagene, søtduftende appelsintrærne og palmelundene i Oasis Palmeraie. Klatre på ryggen av en kamel med støtte fra dyrepasserne. Nyt en vakker ridetur på kamel gjennom Oasis Palmeraie. Følg guiden din til de nærliggende landsbyene og lær om det hverdagslivet. Gå av kamelen i en av landsbyene for å drikke myntete i et nomadetelt. Etter opplevelsen blir du returnert til overnattingsstedet ditt i Marrakech.

Marrakech: Quad Bike Tour til Palm Oasis og Jbilat-ørkenen

7. Marrakech: Quad Bike Tour til Palm Oasis og Jbilat-ørkenen

Etter å ha blitt hentet av sjåføren fra hotellet eller det angitte møtepunktet, kan du nyte en 20-25 minutters turistminibusstur til quad-aktivitetsområdet. Når du ankommer, vil din erfarne guide gi deg en 10-minutters orientering om bruk av Quad og sikkerhetsinstruksjoner. Ta så på deg hjelm og vernebriller for å begi deg ut på firhjuling for å utforske Marrakech-ørkenen og oasen. Nyt en 2-timers utforskning av ørkenlandskapene i Marrakech-regionen og palmefeltene på en quad og nyt en fantastisk utsikt. Kretsene er tilpasset alle nivåer, fra nybegynnere til de mest erfarne førerne. Ta to korte pauser under turen. På din første pause kan du nyte myntete og brød med honning i tradisjonelle omgivelser for å lade opp mens du oppdager marokkansk kultur. Stopp senere i palmefeltene for å la deg ta uforglemmelige bilder under den andre pausen. Etter ekskursjonen vil sjåføren din ta deg tilbake til hotellet eller det første møtepunktet.

Marrakech: Ouzoud-fossefallene guidet dagstur med båttur

8. Marrakech: Ouzoud-fossefallene guidet dagstur med båttur

Legg ut på en uforglemmelig dagstur fra Marrakech til de storslåtte Ouzoud-fossene, et naturlig vidunder som ligger i Atlasfjellene. Bli med oss på denne guidede turen og fordyp deg i den fantastiske skjønnheten til en av Marokkos mest spektakulære severdigheter. Eventyret ditt begynner med en naturskjønn kjøretur gjennom det pittoreske landskapet på det marokkanske landskapet. Når du forlater den travle byen Marrakech, vil du bli trollbundet av det skiftende landskapet, fra fruktbare daler til sjarmerende berberlandsbyer langs ruten. Når du ankommer Ouzoud-fossene, forbered deg på å bli ærefrykt-inspirert av det brusende turkise vannet som stuper over 100 meter ned forrevne klipper. Synet og lyden av det brusende vannet omgitt av frodige grøntområder skaper en virkelig magisk atmosfære. Din kunnskapsrike guide vil lede deg på en rolig fottur langs godt vedlikeholdte stier, og gir innsikt i den lokale floraen, faunaen og geografien. Beundre det mangfoldige plantelivet, inkludert oliventrær, fikentrær og fargerike markblomster som trives i denne oasen av naturlig skjønnhet. Underveis vil du møte sjarmerende Barbary-makakaper, de innfødte innbyggerne i området. Beundre deres lekne krumspring og nyt muligheten til å observere dem i deres naturlige habitat. Husk å oppbevare eiendelene dine, siden disse rampete skapningene er kjent for sin nysgjerrighet! Når du fortsetter utforskningen, nå foten av fossen og kjenn den forfriskende tåken på huden din. Nyt panoramautsikten og fang øyeblikket med fantastiske bilder. Du kan til og med velge å ta en båttur for å komme nærmere fossen og oppleve storheten deres på nært hold. Unn deg en deilig tradisjonell lunsj på en av de lokale restaurantene med utsikt over fossen, og nyt marokkanske smaker og spesialiteter. Slapp av i den rolige atmosfæren, omgitt av den naturlige skjønnheten til kaskadene, mens du nyter måltidet. Etter lunsj har du litt fritid til å utforske området i ditt eget tempo. Ta en dukkert i de innbydende bassengene under fossen, sol deg i solen på elvebredden, eller bare slapp av og nyt stillheten i dette naturparadiset. Når dagen nærmer seg slutten, ta farvel med Ouzoud-fossene og gå tilbake til Marrakech, fylt med minner fra et ekstraordinært eventyr. Nyt skjønnheten til det marokkanske landskapet igjen når du vender tilbake til den pulserende byen, med lyden av brusende vann og naturens ro i tankene dine. Bli med oss på Ouzoud Waterfalls dagstur fra Marrakech og oppdag den rene prakten til disse fryktinngytende fossene. La naturens fascinerende skjønnhet fengsle sansene dine og skap livslange minner fra tiden din i Marokko.

Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

9. Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

Sov under ørkenstjernene i en berberleir på en uforglemmelig opplevelse i sanddynene, med avreise fra Marrakech. Besøk UNESCO verdensarvstedene Ait Ben Haddou, Rosedalen og Tinghir. Stopp ved tradisjonelle berberlandsbyer rundt Todra-juvet og vandre med en kamel gjennom Erg Chebbi-dynene, de høyeste i Marokko Dag 1: Marrakech – TinghirDenne 3-dagers ørkenturen fra Marrakech til Merzouga starter tidlig på morgenen. Dra til Ait Benhaddou gjennom Tizi Ntichka-passet og Atlasfjellene. Det blir mange stopp underveis. Besøk Kasbah Ait Benhaddou, som står på UNESCOs verdensarvliste, som også fungerte som filmsteder for forskjellige Hollywood-filmer. Fortsett til Ouazazate og Kasbah Taourirte før lunsj. På ettermiddagen drar du videre til Tinghir via «Rosenes dal» før du kommer til hotellet i Tinghir. Middag og overnatting.  Dag 2: Tinghir — MerzougaEtter frokost på hotellet i Tinghir, starter dagen med en kjøretur langs veien fra 1001 Kasbah til oasen av Tinghir, hvor du svinger av på en mindre vei og kjører langs elven til Todra-juvet. Etter litt tid på egen hånd for å nyte de enorme klippene og lunsj på en lokal kafé (på egen hånd), fortsetter du tidlig på ettermiddagen til Erfoud. Denne byen kjent for sitt daddelmarked, og et utgangspunkt for de gamle handelskaravanene som krysser Sahara-ørkenen til Tombouctou. Fortsett til Merzouga og kjør gjennom et steinete ørkenlandskap. Ved ankomst til utkanten av Erg Chebbi-sanddynene, møter du kamelkaravanen og du kan ri på kameler gjennom de fantastiske fargeskiftende sanddynene. Alt dette med solnedgangen som et flott bakteppe. Dra ut til Sahara-ørkenleiren, som ligger i midt i ingenmannsland like før mørket faller. Etter litt tid til å beundre sanddynene og landskapet rundt, gjør deg klar for en marokkansk middag servert under stjernene ved siden av et bål. Sent på kvelden kan du nyte berbermusikk med de lokale vertene som spiller trommer. Dag 3: Merzouga – MarrakechEtter en tidlig frokost og en kameltur tilbake til hovedveien, møt sjåføren din og dra tilbake til Marrakech. Nyt lunsj på veien mens du passerer «Rosenes dal», og fortsetter gjennom Atlasfjellene til Marrakech. Avslutt ørkenturen din i Marrakech rundt kl. 20:00.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

10. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

Oppdag kanten av Sahara-ørkenen på en tre-dagers budsjetttur fra Marrakech, og utforsk det dramatiske landskapet i Dades-dalen og Kasbah i Ouarzazate. Kjør over sanddynene til Erg Chebbi med kamel og sov i en ørkenleir under stjernene. Dag 1: Marrakech – Ait Ben Haddou – Dades Begynn reisen ved å krysse de høye Atlasfjellene forbi den ene berberlandsbyen etter den andre til UNESCOs verdensarvliste Ait Ben Haddou. Denne landsbyen er kjent for sin kasbah og befestede landsby og har blitt brukt som et sett for noen kjente Hollywood-eposer og magasinfotoseanser. Etter litt fritid, nyt lunsj på en lokal restaurant og fortsett kjøreturen gjennom Ouarzazate, kjent som Saharas port. Fortsett til Boumalne Dades, beundre den naturskjønne kjøreturen langs Dades-dalen, hvor du kan nyte middag og hvile for natten på Kasbah Amazigh eller Hotel Chems. Dag 2: Dades – Todgha-juvene – Merzouga Etter frokosten går du fra hotellet og kjører til Tinghir og dens dramatiske Todgha-juv, mens du tar en pause for å utforske kløftene. Nyt lunsj på en lokal kafé og fortsett til Merzouga for å møte din kamelvogn. Opplev Erg Chebbi-sanddynene på kamelrygg og se solnedgangen gå ned. Nå din ørkenleir før kvelden faller på og nyt en autentisk marokkansk middag under stjernene. Lokale nomader vil sørge for underholdning og vise deg hvordan du spiller de tradisjonelle Tam Tam-trommene. Nyt middag og overnatting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate – Marrakech Etter en tidlig oppvåkning for å se soloppgangen før frokost (valgfritt), vil en sjåfør vente på å hente deg for transport tilbake til Marrakech. Stopp halvveis for lunsj på en lokal restaurant. Bli satt av ved ditt opprinnelige avgangspunkt eller Djemaa El Fna rundt 20.00. Du kan også bestille oppgraderinger for natten i beduinleiren, for eksempel den luksuriøse ørkenleiren med et luksuriøst privat telt komplett med en ensuite dusj, baderomsfasiliteter og 5-stjerners fasiliteter. Disse oppgraderingene må bestilles per person.

Tilgjengelige aktiviteter

356 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 23

Flere reisetips for Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marrakech

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 604 vurderinger

Vi anbefaler denne aktiviteten. Utvalgt blant de mange tjenesteleverandørene som tilbyr besøk til Ouzoud-fossene, hadde vi ingen overraskelser for oss 4, en mor og 3 barn i alderen 11 til 14 år. Tok i tide først, omvisningen på hotellene for å hente de andre passasjerene (en time men vi visste det), vi ble tatt hånd om fra A til Å av AZIZ og besøkte fossen og dens omgivelser. god leverandør.

Jeg ble litt redd da jeg bestilte denne aktiviteten ca 3 timers kjøretur fra Marrakech. Men vi angret absolutt ikke på at vi oppdaget dette absolutt grandiose nettstedet, verdig en filmscene! Ikke noe problem å ta turen, som er veldig tilgjengelig og innredningen er utrolig. Lunsjen mot fossene er fantastisk!

Hele opplevelsen var fantastisk. Det var vår første tur til Marrakech, og vi kunne ikke ha valgt bedre. Guiden vår Omar var utrolig tilgjengelig og vi er veldig takknemlige for den utmerkede dagen han ga oss. Vi blir kjent med en ny kultur og dens tradisjoner. Uten tvil anbefaler vi det.

Flott aktivitet med en fantastisk guide i fossene og en meget profesjonell kjøring av sjåføren som var oppmerksom og hjertelig til enhver tid. Maten på rasteplassen ved fossene - selv om det ikke er inkludert - var deilig og til en mer enn rimelig pris. Anbefales.

Reisen er lang, men som Chirac sa, det er langt, men det er vakkert. Det er ikke å kaste bort tid å se dette praktfulle landskapet, fossene er fantastiske, å spise foran dette naturskuespillet er et privilegium, sjåføren og guiden klarte det