Legg til datoer

Marrakech
Dagsturer til

Dagsturer til
626 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
Marrakech

Marrakech

Flere reisetips for Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marrakech

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 535 vurderinger

Denne turen var den beste noensinne! Planen for turen er veldig rik og variert. Vår guide Rachid har en imponerende kunnskap om Breber-kulturen. Utsikten over fossefall og sjarmerende berberlandsbyer var fantastisk. Å ri på kameler var superkult. Panoramautsikten over fjellene og ørkenen er rett og slett fantastisk. Å smake på lokale delikatesser ga ekstra smak til eventyret vårt. Det var en deilig frokost og lunsj på Berber house. Vår guide Rachid og sjåføren Ebrahim er veldig hyggelige. Bussen var veldig behagelig. Seriøst, dette er sannsynligvis den beste turen tilgjengelig i Marrakech :)

Veldig interessant utflukt, Youssef og Brahim var veldig høflige og forberedt, frokost og lunsj var veldig bra. Jeg hadde ikke forventet at en tur som dette kunne få meg til å føle meg så vel. Youssef er alltid tilgjengelig for å fortelle deg mye flott informasjon og nysgjerrigheter om Marokko. Super hyggelig selv å spørre ham om bilder, alltid veldig høflig i oppførselen hans.

Utflukten gikk bra, jeg anbefaler den på det varmeste. For henting fra hotellet er sjåføren Abdelaali punktlig og vennlig. Guiden på stedet er veldig kul. Selve utflukten er bra, båtturen er veldig rask, men vi har sjansen til å gå så nærme fossen som mulig. Catering ikke inkludert men mulighet for lunsj på stedet med vakker utsikt over fossen.

Alt i alt en utrolig fin tur. Kjøreturen var på ca 3 timer, hvor vi hadde ett stopp halvveis hvor det var café og toaletter. Ouzoud var et veldig fint sted og lunsjen var god, minus for at guiden var dårlig i engelsk og virket til å ha det travelt med å få gjennomført turen.

Vår guide KARIM er en kjæreste! Han elsker arbeidet sitt og landsbyen sin, han forhandlet frem priser for at vi ikke skulle bli lurt, han tok seg virkelig av ham. Jeg anbefaler x1000! Vi var i en liten gruppe så han tok seg virkelig tid til å forklare alt for oss.