Legg til datoer

Ting å gjøre i Marrakech

Denne hovedstaden har noe for alle, fra livlige souker til tradisjonelle marokkanske hamam-bad.

Toppopplevelser

Tilgjengelige aktiviteter

394 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 25

Ofte stilte spørsmål om Marrakech

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Marrakech?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Marrakech er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Marrakech?

De beste dagsturene og utfluktene fra Marrakech er:

Essaouira

Flere reisetips for Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marrakech

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 64 201 vurderinger

Vi anbefaler denne aktiviteten. Utvalgt blant de mange tjenesteleverandørene som tilbyr besøk til Ouzoud-fossene, hadde vi ingen overraskelser for oss 4, en mor og 3 barn i alderen 11 til 14 år. Tok i tide først, omvisningen på hotellene for å hente de andre passasjerene (en time men vi visste det), vi ble tatt hånd om fra A til Å av AZIZ og besøkte fossen og dens omgivelser. god leverandør.

Jeg ble litt redd da jeg bestilte denne aktiviteten ca 3 timers kjøretur fra Marrakech. Men vi angret absolutt ikke på at vi oppdaget dette absolutt grandiose nettstedet, verdig en filmscene! Ikke noe problem å ta turen, som er veldig tilgjengelig og innredningen er utrolig. Lunsjen mot fossene er fantastisk!

Flyturen var flott, fabelaktig opplevelse. Støtten, mottakelsen, frokosten, forklaringene under flyturen var veldig hyggelige. Flytur utført i november, det var nødvendig med en liten genser og en jakke for å støtte temperaturen kl. 06.00, men man varmer raskt opp ombord i luftballongen, i høyden.

Hele opplevelsen var fantastisk. Det var vår første tur til Marrakech, og vi kunne ikke ha valgt bedre. Guiden vår Omar var utrolig tilgjengelig og vi er veldig takknemlige for den utmerkede dagen han ga oss. Vi blir kjent med en ny kultur og dens tradisjoner. Uten tvil anbefaler vi det.

Flott aktivitet med en fantastisk guide i fossene og en meget profesjonell kjøring av sjåføren som var oppmerksom og hjertelig til enhver tid. Maten på rasteplassen ved fossene - selv om det ikke er inkludert - var deilig og til en mer enn rimelig pris. Anbefales.