Våre mest anbefalte ting å gjøre i Marrakech

Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

1. Fra Marrakesh: Agafay-ørkensolnedgang, kameltur og middag

Utforsk det fantastiske landskapet i Agafay-ørkenen under en kameltur på denne turen fra Marrakesh. Lær hvordan arganolje produseres med et besøk til en lokal produsent og stopp for å nyte en tradisjonell kopp te. Beundre fargene på solnedgangen og få servert en autentisk middag. Rejs ombord på en komfortabel buss fra Marrakesh og kom til Agafay-ørkenen etter bare 40 minutters kjøring. Forlat den støyende byen og fordyp deg i naturen. Beundre de unike bølgende åsene når du passerer berberlandsbyer på vei til Agafay-ørkenen. Besøk et lokalt arganolje-kooperativ for å låse opp hemmelighetene til å produsere kvalitetsarganolje. Klatre opp på ryggen av en kamel og reis til et sted hvor du kan nippe til et innbydende glass marokkansk te. Følg en sti gjennom gjørmehus som er hundrevis av år gamle. Stopp i nærheten av en vakker leir for å nyte utsikten over solnedgangen mens du nyter noen marokkanske søtsaker. Opplev lokale smaker med en velsmakende middag med salater, tajines, brød og couscous. Etter middag kan du se et tradisjonelt show mens du lytter til berbermusikk rundt leirbålet. Gå tilbake til Marrakech etter denne utrolige ekskursjonen.

Fra Marrakech: Guidet fottur til Ouzoud-fossene med båttur

2. Fra Marrakech: Guidet fottur til Ouzoud-fossene med båttur

Legg ut på en dagstur til Ouzoud-fossene fra Marrakech. Lær om berberkulturen mens du utforsker regionen. Gå nedover svingete stier og beundre den fantastiske utsikten til fossen på en båttur. Start med henting fra hotellet eller riaden din, før du drar til en av de mest spektakulære fossefallene i Nord-Afrika, som ligger 150 kilometer nord for Marrakech. Når du ankommer landsbyen Ouzoud, kan du beundre utsikten til de 110 meter høye fossefallene. Følg den lokale guiden din gjennom olivenlunder til et arganolje-kooperativ og lær om berberkulturen. Nyt en omvisning med herlig natur og pittoreske fossefall. Fortsett nedover et nettverk av stier til et utsiktspunkt, hvor du kan kjøpe fersk appelsinjuice. Gå om bord i en tradisjonell båt for en kort tur ved bunnen av fossene. Deretter kan du nyte en sen berberlunsj på en lokal restaurant med utsikt over fossen. Midt på ettermiddagen kan du gå en rekke trapper ut av dalen, for transport tilbake til Marrakech.

Marrakech: Quad Bike Tour til Palm Oasis og Jbilat-ørkenen

3. Marrakech: Quad Bike Tour til Palm Oasis og Jbilat-ørkenen

Etter å ha blitt hentet av sjåføren fra hotellet eller det angitte møtepunktet, kan du nyte en 20-25 minutters turistminibusstur til quad-aktivitetsområdet. Når du ankommer, vil din erfarne guide gi deg en 10-minutters orientering om bruk av Quad og sikkerhetsinstruksjoner. Ta så på deg hjelm og vernebriller for å begi deg ut på firhjuling for å utforske Marrakech-ørkenen og oasen. Nyt en 2-timers utforskning av ørkenlandskapene i Marrakech-regionen og palmefeltene på en quad og nyt en fantastisk utsikt. Kretsene er tilpasset alle nivåer, fra nybegynnere til de mest erfarne førerne. Ta to korte pauser under turen. På din første pause kan du nyte myntete og brød med honning i tradisjonelle omgivelser for å lade opp mens du oppdager marokkansk kultur. Stopp senere i palmefeltene for å la deg ta uforglemmelige bilder under den andre pausen. Etter ekskursjonen vil sjåføren din ta deg tilbake til hotellet eller det første møtepunktet.

Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

4. Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

Sov under ørkenstjernene i en berberleir på en uforglemmelig opplevelse i sanddynene, med avreise fra Marrakech. Besøk UNESCO verdensarvstedene Ait Ben Haddou, Rosedalen og Tinghir. Stopp ved tradisjonelle berberlandsbyer rundt Todra-juvet og vandre med en kamel gjennom Erg Chebbi-dynene, de høyeste i Marokko Dag 1: Marrakech – TinghirDenne 3-dagers ørkenturen fra Marrakech til Merzouga starter tidlig på morgenen. Dra til Ait Benhaddou gjennom Tizi Ntichka-passet og Atlasfjellene. Det blir mange stopp underveis. Besøk Kasbah Ait Benhaddou, som står på UNESCOs verdensarvliste, som også fungerte som filmsteder for forskjellige Hollywood-filmer. Fortsett til Ouazazate og Kasbah Taourirte før lunsj. På ettermiddagen drar du videre til Tinghir via «Rosenes dal» før du kommer til hotellet i Tinghir. Middag og overnatting.  Dag 2: Tinghir — MerzougaEtter frokost på hotellet i Tinghir, starter dagen med en kjøretur langs veien fra 1001 Kasbah til oasen av Tinghir, hvor du svinger av på en mindre vei og kjører langs elven til Todra-juvet. Etter litt tid på egen hånd for å nyte de enorme klippene og lunsj på en lokal kafé (på egen hånd), fortsetter du tidlig på ettermiddagen til Erfoud. Denne byen kjent for sitt daddelmarked, og et utgangspunkt for de gamle handelskaravanene som krysser Sahara-ørkenen til Tombouctou. Fortsett til Merzouga og kjør gjennom et steinete ørkenlandskap. Ved ankomst til utkanten av Erg Chebbi-sanddynene, møter du kamelkaravanen og du kan ri på kameler gjennom de fantastiske fargeskiftende sanddynene. Alt dette med solnedgangen som et flott bakteppe. Dra ut til Sahara-ørkenleiren, som ligger i midt i ingenmannsland like før mørket faller. Etter litt tid til å beundre sanddynene og landskapet rundt, gjør deg klar for en marokkansk middag servert under stjernene ved siden av et bål. Sent på kvelden kan du nyte berbermusikk med de lokale vertene som spiller trommer. Dag 3: Merzouga – MarrakechEtter en tidlig frokost og en kameltur tilbake til hovedveien, møt sjåføren din og dra tilbake til Marrakech. Nyt lunsj på veien mens du passerer «Rosenes dal», og fortsetter gjennom Atlasfjellene til Marrakech. Avslutt ørkenturen din i Marrakech rundt kl. 20:00.

Marrakesh: 40-minutters ballongflyvning tidlig om morgenen

5. Marrakesh: 40-minutters ballongflyvning tidlig om morgenen

Svev over Marrakeshs nordlige Palmeraie i en luftballong. Etter en 30-minutters kjøretur fra stedet ditt i sentrum av Marrakech, nå leiren for en sikkerhetsbriefing. Nyt en varm velkomst med te, kaffe og croissanter før flyturen. På leiren vil du ha to spennende alternativer. Du kan gå ombord i luftballongen eller bli med i jaktteamet for en spennende bush-tur til ballongens landingsplass. Opplev en fantastisk 40-minutters flytur og nyt det fantastiske marokkanske landskapet fra himmelen. Når du kommer tilbake til hovedleiren, kan du nyte en solid frokost med typiske marokkanske pannekaker og andre lokale herligheter.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

6. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

Oppdag den spennende Saharaørkenen på en 3-dagers budsjettomvisning fra Marrakech, og utforsk de dramatiske landskapet i Dadesdelen og Ouarzazate Kasbah. Kjør over sanddynene til Erg Chebbi med kamel og sov i en ørkenleir under stjernene.  Dag 1: Marrakech – Ait Ben Haddou – Dades Begynn reisen med å krysse de høye Atlasfjellene, forbi den ene berberlandsbyen etter den andre, på vei til UNESCO verdensarvstedet Ait Ben Haddou. Denne landsbyen er kjent for sin kasbah og befestede landsby, og har blitt brukt som innspillingssted for flere kjente Hollywood-filmer og magasinfotoseanser. Etter litt tid på egen hånd kan du nyte lunsj på en lokal restaurant, og fortsette gjennom Ouarzazate, kjent som porten til Sahara. Fortsett til Boumalne Dades, og beundre den naturskjønne kjøreturen langs Dades-dalen, hvor du kan nyte middag og hvile for natten på Kasbah Amazigh eller Hotel Chems.  Dag 2: Dades – Todgha Gorges – Merzouga Etter frokost reiser du fra hotellet ditt og kjører til Tinghir og de dramatiske Todgha-kløftene. Har blir det et stopp for å utforske kløftene. Nyt lunsj på en lokal kafé og fortsett til Merzouga for å møte kamelkaravanen. Opplev Erg Chebbi-sanddynene fra kamelryggen og nyt solnedgangen. Du ankommer til ørkenleiren før mørket senker seg og kan nyte en autentisk marokkansk middag under stjernene. Lokale nomader står for underholdningen og viser deg hvordan du spiller på tradisjonelle Tam Tam-trommer. Nyt både middag og overnatting på dette stoppet.  Day 3: Merzouga – Ouarzazate – Marrakech Etter at du våkner opp tidlig for å se soloppgangen før frokost (valgfritt), venter sjåføren på deg for å kjøre deg tilbake til Marrakech. Stopp halvveis for lunsj på en lokal restaurant. Opplevelsen avsluttes med at du blir kjørt tilbake til avreisestedet eller Djemaa El Fna, omkring kl. 20:00. Du kan også bestille oppgraderinger for natten i beduinleiren, for eksempel den luksuriøse ørkenleiren med et luksuriøst privat telt komplett med egen dusj, baderomsfasiliteter og 5-stjerners fasiliteter. Disse oppgraderingene må bestilles per person.

Marrakech: Inngangsbillett til Oasiria Water Park

7. Marrakech: Inngangsbillett til Oasiria Water Park

Hopp over billettkøen og gå rett inn i Oasiria Water Park. Nyt full tilgang til parkens svømmebassenger og tubing-elven. Parken inneholder flere vannsklier for alle aldre, en lat elv og det største bølgebassenget i Afrika. Ta deg en matbit fra en av restaurantene på stedet. Bølgene der kan nå en kjevehøyde på 150 meter. For barna er det Pirate Lagoon i tillegg til mange mindre sklier - alt under det våkne øyet til et team av livreddere. Billetten din gir deg tilgang til åtte innendørs og utendørs svømmebasseng, en rørelv på 600 meter lang, og totalt 10 hektar med avslappende hager, trær og olivenlunder. Når du er klar for en matbit, kan du gå over til en av restaurantene eller kafeene på stedet hvor du kan kjøpe noe å spise.

Fra Marrakech: Firehjulingopplevelse med ørken og palmeoase

8. Fra Marrakech: Firehjulingopplevelse med ørken og palmeoase

Unnslipp kjaset og maset i Marrakech og begi deg ut på en spennende omvisning med firehjuling i Jbilets-ørkenen. Slipp unna mens du utforsker den fascinerende historien og kulturen i dette unike området med tilsynelatende endeløs ørken med din lokale guide. Kun 30 minutter fra sentrum av Marrakech, kan du oppleve det genuine Marokko og bli bedre kjent med livet til lokalbefolkningen. Bli transportert i komforten av en bil med klimaanlegg, og oppdag Jbilets-ørkenområdet og nyt utsikten over Atlasfjellene. Besøk en liten landsby for å strekke på bena, nippe til varm te og nyte barberenes gjestfrihet. Guidene viser deg gjerne områdets beste severdigheter. På forespørsel kan denne opplevelsen også skreddersys for å passe deg og ditt følge. Aktivitetsleverandøren tilbyr også en introduksjon til reiseprogrammet og utstyret, og opplæring for kjøring av firehjuling for å sikre maksimal sikkerhet under turen.

Fra Marrakech: Agafay Desert Sunset Dinner & Camel Ride

9. Fra Marrakech: Agafay Desert Sunset Dinner & Camel Ride

Besøk Agafay-ørkenen på en solnedgangstur fra Marrakech. Oppdag fantastisk ørkenutsikt med berberlandsbyer og olivenmarker på bakgrunn av Atlasfjellene. Nyt en kameltur og middag under ørkenstjernene. Bli hentet fra hotellet ditt i Marrakech og ta en minibuss gjennom åsene. Etter tretti minutter kommer du til leiren, hvor du skifter til Sahara-antrekket ditt. Gå på en 20-minutters kameltur mens du beundrer ørkenlandskapet. Etterpå kan du nippe til fersk myntete og nyte solnedgangen. Etter at solen har gått ned, sett deg ned til middag under den klare nattehimmelen. Lytt til musikk rundt et bål og nyt atmosfæren mens du nyter måltidet. Når du er ferdig med middagen, blir du satt av tilbake på hotellet ditt i Marrakech.

Marrakech: Agafay Desert Dinner with Music and Fire Show

10. Marrakech: Agafay Desert Dinner with Music and Fire Show

Oppdag herlighetene til berberkulturen mens du drar fra Marrakech til Agafay-ørkenen for en natt under stjernene. Beundre den fantastiske ørkenutsikten og nyt stillheten i omgivelsene mens du nyter en kveld med tradisjonell musikk, mat og underholdning. Etter hotellhenting i Marrakech, drar du til Agafay-ørkenen. Ved ankomst kan du nyte en varm, tradisjonell velkomst med aromatisk marokkansk te, et symbol på gjestfrihet, og slå deg ned i et koselig sitteområde. Når solen begynner å gå ned, kan du være vitne til solnedgangens livlige fargetoner som maler utsikten over ørkenen. Deretter forbereder du smaksløkene dine på et gastronomisk eventyr mens det serveres en overdådig tradisjonell middag. Unn deg en deilig fest med autentiske marokkanske retter nøye tilberedt for å friste sansene dine. Smakene, aromaene og teksturene vil transportere deg til hjertet av marokkansk mat. Mens du nyter måltidet ditt, inntar musikere scenen og fyller nattluften med fortryllende berbermelodier. Deretter kan du se hvordan dyktige artister manipulerer brennende flammer mot nattens mørke fløyel. Forundre deg mens de skaper en ny verden av skuespill, dansende lys og mystisk kunstnerskap. På slutten av kvelden kan du kjøre tilbake til overnattingsstedet ditt i Marrakech for å avslutte eventyret ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Marrakech
Denne hovedstaden har noe for alle, fra livlige souker til tradisjonelle marokkanske hamam-bad.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Marrakech

Alle aktiviteter

814 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Marrakech

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Marrakech

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Marrakech?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Marrakech?

De beste dagsturene og utfluktene fra Marrakech er:

Essaouira

Flere reisetips for Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marrakech

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 64 201 vurderinger

Vi anbefaler denne aktiviteten. Utvalgt blant de mange tjenesteleverandørene som tilbyr besøk til Ouzoud-fossene, hadde vi ingen overraskelser for oss 4, en mor og 3 barn i alderen 11 til 14 år. Tok i tide først, omvisningen på hotellene for å hente de andre passasjerene (en time men vi visste det), vi ble tatt hånd om fra A til Å av AZIZ og besøkte fossen og dens omgivelser. god leverandør.

Jeg ble litt redd da jeg bestilte denne aktiviteten ca 3 timers kjøretur fra Marrakech. Men vi angret absolutt ikke på at vi oppdaget dette absolutt grandiose nettstedet, verdig en filmscene! Ikke noe problem å ta turen, som er veldig tilgjengelig og innredningen er utrolig. Lunsjen mot fossene er fantastisk!

Flyturen var flott, fabelaktig opplevelse. Støtten, mottakelsen, frokosten, forklaringene under flyturen var veldig hyggelige. Flytur utført i november, det var nødvendig med en liten genser og en jakke for å støtte temperaturen kl. 06.00, men man varmer raskt opp ombord i luftballongen, i høyden.

Hele opplevelsen var fantastisk. Det var vår første tur til Marrakech, og vi kunne ikke ha valgt bedre. Guiden vår Omar var utrolig tilgjengelig og vi er veldig takknemlige for den utmerkede dagen han ga oss. Vi blir kjent med en ny kultur og dens tradisjoner. Uten tvil anbefaler vi det.

Flott aktivitet med en fantastisk guide i fossene og en meget profesjonell kjøring av sjåføren som var oppmerksom og hjertelig til enhver tid. Maten på rasteplassen ved fossene - selv om det ikke er inkludert - var deilig og til en mer enn rimelig pris. Anbefales.