Markusplassen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

1. Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

Bli bedre kjent med Venezia, mens du utforsker skjulte og pittoreske vannveier nær Canal Grande, på en gondoltur. Lytt til kommentarer fra appen for å lære mer om byen, mens du beundrer severdighetene. Start aktiviteten din med å møte verten, som forklarer noen kuriositeter om historien til gondolen og gondolierene. Få gratis tilgang til en app med kommentarer for signtseeingen din med gondol. Mens du nyter den vakre Canal Grande, kan du beundre de fantastiske palassene som Guggenheim-museet, Gritti Palace, Santa Maria della Salute og Punta della Dogana. Oppdag det verdenskjente La Fenice-teatret og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vannveiene. På slutten av turen kan du nyte en fantastisk utsikt til Markuskirken med San Giorgio Maggiore.

Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

2. Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

Oppdag noen av de mest kjente øyene i den venetianske lagunen på denne heldags båtturen. Reis med guiden din gjennom Venezia-lagunen på et panoramafartøy og nyt øyene Murano, Burano og Torcello. Start dagen med eventyr ved å gå ombord i en komfortabel panoramabåt mens du drar fra St. Mark's. Lær om øyene fra verten din underveis. Nyt severdighetene til denne eldgamle byen i rundt 30 minutter til du når din første destinasjon, Murano. Nyt en glassblåsingsdemonstrasjon med en glassmester ledsaget av en historisk forklaring av håndverket. Stikk innom suvenirbutikken på glassfabrikken og nyt en eksklusiv 10% rabatt på kjøpene dine. Din planlagte tid i Murano inkluderer også ledig tid til å utforske på egen hånd. La Murano stå igjen når du reiser til den nærliggende øya Burano. Se de sjarmerende og fargerike husene rundt øya, og observer blondemakerne i arbeid. Bli kjent med deres sjeldne ferdigheter som regnes som noen av de beste i verden. Stopp for en matbit mens du er i Burano og smak noen av de lokale biscottiene som er hjemmehørende på øya. Reis til siste stopp, Torcello. Nyt et 1-times besøk på øya og besøk historiske landemerker som katedralen Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djevelens bro og klokketårnet. Avslutt eventyret med en 1-times tur tilbake til Venezia og nyt den fantastiske atmosfæren til den venetianske lagunen.

Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

3. Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

Spar tid under ditt besøk til Venezia med en forbi-køen-billett til den populære Markuskirken. Beundre de hundrevis av gylne mosaikker i basilikaen og få alle detaljer om den bysantinske kunsten fra lydguiden din. Last ned lydguiden din til mobilenheten din og gå til Markuskirken for å starte den selvguidede omvisningen din. Gå forbi de lange køene og sett på deg hodetelefonene dine. Utforsk de fem kuplene og en rekke kunstverk. Hør legender og historier i tilknytning til denne kirken, som er nesten 1000 år gammel.  Se den blendende effekten av kirkens 43 000 kvadratmeter med mosaikk. Beundre det fantastiske marmorarbeidet på gulvene. Nyt atmosfæren i bygningen som dominerer Markusplassen. 

Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

4. Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

Utforsk kanalene i Venezia ombord på en gondol. Nyt livekommentarer fra guiden din mens gondolieren tar deg nedover smale veier og langs Canal Grande. Lær om byens palasser, kirker og attraksjoner. Hør om lokale historier og historien til gondolen og gondolbanene. Under reisen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du vil også passere det praktfulle La Fenice-teatret og "De le Ostreghe"-kanalen. Fortsett til den viktigste kanalen i Venezia, Canal Grande. Ta deg til Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og noen av de fantastiske venetianske palassene som går langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassenget før du går tilbake til Campo San Moisè.

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

5. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Fordyp deg i Venezias historie med en 3-timers omvisning av Markuskirken og Dogepalasset, enten på en privat omvisning eller en gruppeomvisning. Oppdag 2 av byens viktigste landemerker, mens du utforsker historien til dens tidligere handelshovedstaden i Middelhavet.  Start med å utforske Markusplassen med guiden din før du går inn i katedralen. Fra terrassen i 1. etasje kan du beundre utsikten til lagunen og se de berømte bronsehestene på nært hold. Hør hvordan de reiste hele veien til Paris og tilbake i Napoleons tid. Markuskirken stenger noen ganger for besøkende på kort varsel. Hvis dette skjer, besøker du i stedet San Zaccaria-kirken eller Correr-museet (avhengig av tilgjengelighet). Få en omvisning i den vakkert utsmykkede kirken fra 1400-tallet og dens oversvømmede krypte, eller lær om kunsten og historien til Venezia. Gå deretter forbi køen og rett inn i Dogepalasset, den tidligere residensen til lederen av Republikken Venezia. Besøk blant annet Rådskammeret og hoffsalene. Høydepunktene inkluderer fresker av Tintoretto, og Scala Dei Giganti.  Kryss den beryktede Sukkenes bro som er en forbindelse til de nye fengslene. Lær om hvordan broen fikk navnet sitt og hvorfor den ble bygget i det 17. århundre, mens du beundrer den fantastiske utsikten over kanalene. På slutten av omvisningen kan du gjerne bli værende og utforske Dogepalasset med tips fra guiden din.

Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

6. Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

Opplev det beste av Venezia på en omvisning med en liten gruppe, som besøker to av byens mest ikoniske landemerker, Markuskirken og Dogepalasset. Hopp over de lange køene med forhåndsbestilte billetter og nyt prakten til disse venetianske skattene i ditt eget tempo. Start omvisningen på Markusplassen. Beundre klokketårnet og marmorløvene før du går inn i basilikaen sammen med guiden din. Beundre de gylne mosaikkene og den overdådige designen, og lær hvordan det er et symbol på venetiansk makt og rikdom. Deretter kan du utforske Dogepalasset, et gotisk mesterverk som en gang var sete for den venetianske regjeringen. Lær om livet til de venetianske dogene og skulptørene fra 1300-tallet som jobbet på palasset.  Nyt fantastisk utsikt over lagunen, mens du spaserer gjennom dette verdensberømte landemerket. Lær om den ekstraordinære historien til Casanova og betydningen av Sukkenes Bro, samt de gamle og nye fengslene. Når omvisningen er ferdig, kan du fortsette utforskningen av venetiansk historie og kultur med den inkluderte inngangen til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana.

Det skjulte Venezia – en annerledes omvisning til fots

7. Det skjulte Venezia – en annerledes omvisning til fots

Gå utenfor allfarvei i Venezia, og kom deg bort fra folkemengdene. Sammen med en guide kan du utforske hjertet av Venezia, inkludert mindre kjente områder, som er like rike på historie som Rialtobroen. Start med å utforske Campo Santa Maria Formosa, et av de største torgene i byen, og oppdag de 9 gatene og 11 broene som forgrener seg fra den. Kryss Campiello degli Orbi, hvor en gang «det blinde folkets brorskap» antageligevis bodde. Deretter kommer du til Saints John and Paul-området, nå stedet for det venetianske sykehuset. Besøk labyrinten av calli og campi (smale venetianske gater og torg) og finn Marco Polos hus, en bygning som antas å være hjemmet til den berømte oppdageren, merket med en hvit plakett og nå brukt som en teater. Til slutt passerer du over Markusplassen, med fantastiske severdigheter som Dogepalasset. Velg en valgfri gondoltur på kanalene for å beundre Venezias høydepunkter, som Mozart-huset, Fenice-operaen og Canal Grande. Omvisningen avsluttes på Piazza San Marco (Markusplassen).

Venezia: Privat gondoltur langs Grand Canal

8. Venezia: Privat gondoltur langs Grand Canal

Gå ombord i en autentisk gondol og ta en romantisk reise langs Canal Grande i Venezia. Se de historiske severdighetene langs kysten mens du glir nedover kanalen. Sett av fra avgangspunktet og beundre fantastiske palasser, som Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Utforsk de hemmelige vannveiene i Venezia og nyt byens atmosfære med vennene dine eller din elskede. Reis med gondol i nærheten av Markusplassen, Fenice Opera House, Punta della Dogana og mange andre sjarmerende palasser. Gå under en liten bro mens du oppdager de skjulte stedene som bare kan nås med gondol.

Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

9. Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

Bli med på en omvisning til fots av Markusplassen og Dogepalasset, inkludert forbi-køen-adgang til Markuskirken. Møt guiden din på Markusplassen og spasér bort til Dogepalasset, et ekstraordinært palass, som i århundrer var Venezias politiske maktsete. Se de praktfulle rommene dekorert med hundrevis av maleriske mesterverk. Utforsk hvor hertugen og hans råd kontrollerte skjebnen til en 1000 år lang republikk, og beundre detaljene i den middelalderske gulltrappen. Se den berømte Sukkenes Bro. Gå inn i det beryktede venetianske fengselet som huset Giacomo Casanova. Besøk Markuskirken og få en omfattende omvisning i dette byzantiske mersterverket, hvor du kan beundre de vakre gullmosaikkene og marmorgulvet. Se skatten og terrassen til Markuskirken.

Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

10. Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

Kombiner de 2 beste severdighetene i Venezia, på en ekstraordinær omvisning ledet av en lokal guide. Med forhåndsbestilte billetter og forbi-køen-tilgang, kan du gå rett inn i Markuskirken og Dogepalasset for en detaljert omvisning. Velg omvisningen kl. 08:00, for å nyte eksklusiv tidlig inngang til Dogepalasset, eksklusivt for gruppen din 1 time før allmennheten ankommer. Gå først inn i Venezias viktigste kirke – Markuskirken – og få full forståelse for bygningens øst-møter-vest-arkitektur og fantastiske gullmosaikker. I selskap med en lokal guide kan du komme tett på noen av kirkens største skatter, som den 1000 år gamle Quadriga med 4 gullhester. Få den sjeldne muligheten til å beundre vakker utsikt fra balkongen over Markusplassen. Underveis får du høre den fascinerende historien om hvordan de fleste av kirkens verdifulle eiendeler endte opp her, på ikke bare helt ærlige måter. Det andre stoppet på reiseruten din er ikke mindre vakkert. Palazzo Ducale, eller Dogepalasset, var hjemmet til dogen, eller hertugen, av Venezia og hans regjeringssete. Gå forbi den lange køen med dine forhåndsbestilte billetter og gå rett inn for å utforske enorme rådssaler, utrolige publikumsrom og en fantastisk ballsal med større verk av kjente venetianske mestere som Veronese og Tintoretto. Hør den spennende historien til denne bygningen som huset verdens eldste republikk – så vel som dens fascinerende regjering og til og med en fengslet Casanova. For å fullføre morgenen din med oppdagelser, gå i fotsporene til mindre heldige venetianere fra tidligere århundre. Gå over Sukkenes bro og inn i de dystre nye fengslene, en sterk, men fascinerende kontrast til de overdådige hallene og galleriene som ligger i palasset rett over den smale kanalen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Markusplassen
Tilbring litt ekstra tid på en av de mange uteserveringene med utsikt over Markuskirken og Dogepalasset.

Alle aktiviteter

187 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Markusplassen

Utforsk alle

Flere reisetips for Markusplassen

Vil du vite mer om aktiviteter i Markusplassen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Markusplassen

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 39 412 vurderinger

Først vil jeg ikke oppfordre deg til å gjøre dette. Vi ble sittende fast på den andre siden av Venezia og var 25 minutter forsinket. Jeg husker ærlig talt ikke navnet hennes. men en kvinne sto ved inngangen og ventet på oss. Jeg hadde fortalt mannen min at vi var for sent ute, men han insisterte på å sjekke. Så snart vi gikk opp hilste hun oss ved navn. Vi var i ærefrykt over at hun ventet på oss. Hun sa at turen hadde startet, men at de ikke hadde gått inn ennå, så hun ventet på oss. Jeg vil si at hun er fantastisk og gjorde kvelden vår. Da vi kom inn i kirken, ble vi turnert av Franchesca, hun er en Midevil-arkeolog. Og du kan fortelle at kunnskapen hennes var forbløffende. Historiene hennes var fantastiske, og jeg stoler på å være nøyaktig. Hun visste bare hva hun snakket om. Hun gjorde denne turen fantastisk. Jeg vil si en hjertelig takk til begge damene for å ha gjort dette til et høydepunkt på turen vår. Alle bør spørre etter henne ved navn fordi turen hennes var fantastisk!!! Tu

Andrea var en utmerket guide som tydelig forklarte historien til Venezia og basilikaen. Å være der om natten og ha tilgang med en guide var langt bedre enn å vente på en lang kø for å komme inn og deretter følge en rute i en kort periode. Jeg anbefaler denne turen uten reservasjon.

Alt gikk kjempebra. Veldig imponerende og vakker kirke. Absolutt verdt å se. Gå definitivt i taket. Det koster ytterligere €7 per person, men vi likte det veldig godt. 2 voksne + 2 barn

nydelige tur til 3 fine øyer, hyggelig guide og god struktur på dagen, ingen forsinkelser

Nyttig og god engelsk lydguide lastet ned via app til telefonen