Legg til datoer

Markuskirken

Venezias mest berømte kirke er også et fascinerende bevis på middelalderens rikdom og makt.

Markuskirken: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

1. Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

Spar tid under ditt besøk til Venezia med en forbi-køen-billett til den populære Markuskirken. Beundre de hundrevis av gylne mosaikker i basilikaen og få alle detaljer om den bysantinske kunsten fra lydguiden din. Last ned lydguiden din til mobilenheten din og gå til Markuskirken for å starte den selvguidede omvisningen din. Gå forbi de lange køene og sett på deg hodetelefonene dine. Utforsk de fem kuplene og en rekke kunstverk. Hør legender og historier i tilknytning til denne kirken, som er nesten 1000 år gammel.  Se den blendende effekten av kirkens 43 000 kvadratmeter med mosaikk. Beundre det fantastiske marmorarbeidet på gulvene. Nyt atmosfæren i bygningen som dominerer Markusplassen. 

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

2. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Fordyp deg i Venezias historie med en 3-timers omvisning av Markuskirken og Dogepalasset, enten på en privat omvisning eller en gruppeomvisning. Oppdag 2 av byens viktigste landemerker, mens du utforsker historien til dens tidligere handelshovedstaden i Middelhavet.  Start med å utforske Markusplassen med guiden din før du går inn i katedralen. Fra terrassen i 1. etasje kan du beundre utsikten til lagunen og se de berømte bronsehestene på nært hold. Hør hvordan de reiste hele veien til Paris og tilbake i Napoleons tid. Markuskirken stenger noen ganger for besøkende på kort varsel. Hvis dette skjer, besøker du i stedet San Zaccaria-kirken eller Correr-museet (avhengig av tilgjengelighet). Få en omvisning i den vakkert utsmykkede kirken fra 1400-tallet og dens oversvømmede krypte, eller lær om kunsten og historien til Venezia. Gå deretter forbi køen og rett inn i Dogepalasset, den tidligere residensen til lederen av Republikken Venezia. Besøk blant annet Rådskammeret og hoffsalene. Høydepunktene inkluderer fresker av Tintoretto, og Scala Dei Giganti.  Kryss den beryktede Sukkenes bro som er en forbindelse til de nye fengslene. Lær om hvordan broen fikk navnet sitt og hvorfor den ble bygget i det 17. århundre, mens du beundrer den fantastiske utsikten over kanalene. På slutten av omvisningen kan du gjerne bli værende og utforske Dogepalasset med tips fra guiden din.

Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

3. Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

Opplev det beste av Venezia på en omvisning med en liten gruppe, som besøker to av byens mest ikoniske landemerker, Markuskirken og Dogepalasset. Hopp over de lange køene med forhåndsbestilte billetter og nyt prakten til disse venetianske skattene i ditt eget tempo. Start omvisningen på Markusplassen. Beundre klokketårnet og marmorløvene før du går inn i basilikaen sammen med guiden din. Beundre de gylne mosaikkene og den overdådige designen, og lær hvordan det er et symbol på venetiansk makt og rikdom. Deretter kan du utforske Dogepalasset, et gotisk mesterverk som en gang var sete for den venetianske regjeringen. Lær om livet til de venetianske dogene og skulptørene fra 1300-tallet som jobbet på palasset.  Nyt fantastisk utsikt over lagunen, mens du spaserer gjennom dette verdensberømte landemerket. Lær om den ekstraordinære historien til Casanova og betydningen av Sukkenes Bro, samt de gamle og nye fengslene. Når omvisningen er ferdig, kan du fortsette utforskningen av venetiansk historie og kultur med den inkluderte inngangen til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana.

Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

4. Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

Bli med på en omvisning til fots av Markusplassen og Dogepalasset, inkludert forbi-køen-adgang til Markuskirken. Møt guiden din på Markusplassen og spasér bort til Dogepalasset, et ekstraordinært palass, som i århundrer var Venezias politiske maktsete. Se de praktfulle rommene dekorert med hundrevis av maleriske mesterverk. Utforsk hvor hertugen og hans råd kontrollerte skjebnen til en 1000 år lang republikk, og beundre detaljene i den middelalderske gulltrappen. Se den berømte Sukkenes Bro. Gå inn i det beryktede venetianske fengselet som huset Giacomo Casanova. Besøk Markuskirken og få en omfattende omvisning i dette byzantiske mersterverket, hvor du kan beundre de vakre gullmosaikkene og marmorgulvet. Se skatten og terrassen til Markuskirken.

Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

5. Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

Kombiner de 2 beste severdighetene i Venezia, på en ekstraordinær omvisning ledet av en lokal guide. Med forhåndsbestilte billetter og forbi-køen-tilgang, kan du gå rett inn i Markuskirken og Dogepalasset for en detaljert omvisning. Velg omvisningen kl. 08:00, for å nyte eksklusiv tidlig inngang til Dogepalasset, eksklusivt for gruppen din 1 time før allmennheten ankommer. Gå først inn i Venezias viktigste kirke – Markuskirken – og få full forståelse for bygningens øst-møter-vest-arkitektur og fantastiske gullmosaikker. I selskap med en lokal guide kan du komme tett på noen av kirkens største skatter, som den 1000 år gamle Quadriga med 4 gullhester. Få den sjeldne muligheten til å beundre vakker utsikt fra balkongen over Markusplassen. Underveis får du høre den fascinerende historien om hvordan de fleste av kirkens verdifulle eiendeler endte opp her, på ikke bare helt ærlige måter. Det andre stoppet på reiseruten din er ikke mindre vakkert. Palazzo Ducale, eller Dogepalasset, var hjemmet til dogen, eller hertugen, av Venezia og hans regjeringssete. Gå forbi den lange køen med dine forhåndsbestilte billetter og gå rett inn for å utforske enorme rådssaler, utrolige publikumsrom og en fantastisk ballsal med større verk av kjente venetianske mestere som Veronese og Tintoretto. Hør den spennende historien til denne bygningen som huset verdens eldste republikk – så vel som dens fascinerende regjering og til og med en fengslet Casanova. For å fullføre morgenen din med oppdagelser, gå i fotsporene til mindre heldige venetianere fra tidligere århundre. Gå over Sukkenes bro og inn i de dystre nye fengslene, en sterk, men fascinerende kontrast til de overdådige hallene og galleriene som ligger i palasset rett over den smale kanalen.

Venezia: St. Markus-basilikaen Hopp over køen guidet tur

6. Venezia: St. Markus-basilikaen Hopp over køen guidet tur

Ta en fascinerende guidet tur gjennom den gylne basilikaen Saint Mark, med sine berømte gylne mosaikker. Hopp over køen og gå inn i den majestetiske kirken med en ekspertguide som vil fortelle historien til dette bysantinske kunstverket og dets betydning. Du vil bli lamslått foran de fem kuplene dekorert av anerkjente kunstnere. Oppdag Saint Mark Treasury, en praktfull samling av relikvier og dyrebare gjenstander samlet gjennom århundrene. Fra terrassene kan du også nyte utsikten over Markusplassen, hjertet av Venezia og quadrigaen til Markus. Deretter kan du bruke mobilappen til å oppdage de 5 distriktene i Venezia med deres beste attraksjoner og torg. Lytt til lydfortellingen om byens høydepunkter, med mer enn 120 severdigheter, inkludert det strålende La Fenice-teatret, Rialto-broen, den jødiske gettoen, Arsenale, den majestetiske Accademia-broen og mye mer.

Venezia: Markus Basilika guidet besøk og tilgang til terrassen

7. Venezia: Markus Basilika guidet besøk og tilgang til terrassen

Se høydepunktene i Markuskirken med en lokal guide, inkludert museet, mosaikkene og mesterverkene. Beundre utsikten over Markusplassen fra basilikaen. Møt guiden din nær den berømte Piazza San Marco og gå rett for å besøke Markuskirken. Så snart du kommer inn i atriet, kan du beundre taket og se en glitrende vidde av gylne mosaikker som vil lede deg til det indre av kirken. Oppdag mesterverk fra fortiden som de berømte gylne kuplene, ikonostasen, ciboriumet, hovedalteret som huser graven til St. Markus evangelisten og andre underverker. Gå deretter opp en bratt, men fascinerende trapp til 1. etasje som huser St. Markus-museet. Her kan du se den fantastiske innsiden av Markuskirken ovenfra. Deretter kommer du til St Mark's Basilica-terrassen hvor du, i skyggen av den berømte 4 bronsehestestatuen (en kopi), opplever en av de vakreste utsiktene over Markusplassen. Besøk til slutt den originale hestestatuen som en gang sto på den øvre delen av kirkefasaden. På slutten av turen kan du bli lenger i St Mark's Basilica Museum for å utforske når det passer deg – inngangsbilletten er inkludert i turen. Alternativt kan du beundre det fantastiske panoramaet over Piazza fra basilikaens terrasse igjen eller gå tilbake til første etasje for å utforske i ditt eget tempo.

Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

8. Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

Nyt det beste av Venezia på en liten gruppe guidet tur og besøk tre av byens mest ikoniske monumenter, Markusbasilikaen, Sukkenes Bro og Dogepalasset. Hopp over de lange køene utenfor med våre hopp over køen-billetter for å spare dyrebar tid. Oppdag det imponerende Dogepalasset med sine fantastiske rom og hundrevis av mesterverk. Her kontrollerte dogen og hans råd skjebnen til en tusen år gammel republikk. Lev det sammen med en guide som viser deg maktens haller, og kaster deg inn i en veldig spesiell historisk kontekst: den europeiske middelalderen og de umiddelbart følgende århundrene. Deretter krysser du den verdensberømte Sukkenes bro og besøker de fuktige og mørke Piombi-fengslene. Navnet kommer fra forslaget om at fanger skulle sukke ved den siste utsikten over vakre Venezia gjennom vinduet før de ble ført ned til cellene sine. Fortsett besøket med hovedsalen og de skinnende gyldne skipene til Markuskirken, lær om historien til kunstverkene som dekorerer kirken, og hvis det er forutsett i besøksalternativet du valgte, kommer du til basilikamuseet. Beundre den fantastiske utsikten over Markusplassen, hjertet av Venezia, fra basilikaens terrasse. Til slutt kan du fortsette å besøke Venezia alene ved å bruke vår audioguide. Mobilappen inkluderer et digitalt kart som guider deg gjennom byen og viser de beste stedene.

Venezia: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt & Walking Tour

9. Venezia: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt & Walking Tour

Bli kjent med Venezia i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din (via en lenke og påloggingsinformasjon mottatt på booking), bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av Venezias viktigste attraksjoner til fots. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Start turen på den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøk Campo San Polo, det nest største torget i Venezia. Fotografer Rialtobroen, den eldste broen på Canal Grande og beundre Chiesa di San Salvatore med en historie som går tilbake til det 7. århundre. Gå ved siden av det travle Piazza San Marco, det største og mest kjente torget i Venezia. Beundre San Marco-basilikaen med sine utsmykkede mosaikker. Beundre Pallazo Ducale-palasset, symbolet på Venezia. Besøk den mirakuløse San Zaccaria-kirken og Chiesa di San Giorgio dei Greci med sitt karakteristiske skjeve tårn, utsmykkede interiør og vegger med forgylte portretter. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Start aktiviteten når du vil og nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta de perfekte bildene, stopp for lunsj eller besøk et museum. Velg å fortsette omvisningen senere eller lagre resten til en annen dag.

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

10. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Se Dogepalasset og Markuskirken, to av de mest ikoniske stedene i Venezia, på en guidet tur. I århundrer ble den mest rolige republikkens skjebne avgjort i de majestetiske salene i Dogepalasset. Gå gjennom de praktfulle hallene og beundre de velbevarte uvurderlige skattene, kunstmesterverkene og freskomaleriene. Besøk fengselet, passerer over den berømte Sukkenes Bro, såkalt fordi fanger ofte sukket mens de så på sin elskede lagune og frihet for siste gang før de nådde cellene deres. Blant de berømte gjestene i Dogepalass-fengslene var Giacomo Casanova, den berømte forføreren og eventyreren som klarte å rømme fra fengselet i 1756. Deretter går du til Markuskirken, en av verdens mest fantastiske kirker. Som navnet antyder, er denne katedralen tett knyttet til Venezias beskytter, St. Mark, og helgenens levninger er faktisk her. Beundre de fantastiske gylne mosaikkene som dekker de høye veggene, og se Pala d'Oro, en altertavle laget av hundrevis av biter av emalje på et gullblad.

Tilgjengelige aktiviteter

140 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Flere reisetips for Markuskirken

Vil du vite mer om aktiviteter i Markuskirken? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Markuskirken

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 28 006 vurderinger

Først vil jeg ikke oppfordre deg til å gjøre dette. Vi ble sittende fast på den andre siden av Venezia og var 25 minutter forsinket. Jeg husker ærlig talt ikke navnet hennes. men en kvinne sto ved inngangen og ventet på oss. Jeg hadde fortalt mannen min at vi var for sent ute, men han insisterte på å sjekke. Så snart vi gikk opp hilste hun oss ved navn. Vi var i ærefrykt over at hun ventet på oss. Hun sa at turen hadde startet, men at de ikke hadde gått inn ennå, så hun ventet på oss. Jeg vil si at hun er fantastisk og gjorde kvelden vår. Da vi kom inn i kirken, ble vi turnert av Franchesca, hun er en Midevil-arkeolog. Og du kan fortelle at kunnskapen hennes var forbløffende. Historiene hennes var fantastiske, og jeg stoler på å være nøyaktig. Hun visste bare hva hun snakket om. Hun gjorde denne turen fantastisk. Jeg vil si en hjertelig takk til begge damene for å ha gjort dette til et høydepunkt på turen vår. Alle bør spørre etter henne ved navn fordi turen hennes var fantastisk!!! Tu

Andrea var en utmerket guide som tydelig forklarte historien til Venezia og basilikaen. Å være der om natten og ha tilgang med en guide var langt bedre enn å vente på en lang kø for å komme inn og deretter følge en rute i en kort periode. Jeg anbefaler denne turen uten reservasjon.

Bestilling enkelt som vanlig. Siden vi bestilte med lydguide, måtte vi dessverre gå til en stand ytterst på Markusplassen for å hente de utskrevne billettene og koden til lydguiden, noe som ville være enklere og mer miljøvennlig digitalt.

Alt gikk kjempebra. Veldig imponerende og vakker kirke. Absolutt verdt å se. Gå definitivt i taket. Det koster ytterligere €7 per person, men vi likte det veldig godt. 2 voksne + 2 barn

Nyttig og god engelsk lydguide lastet ned via app til telefonen