Våre mest anbefalte ting å gjøre i Marken

Fra Amsterdam: Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

1. Fra Amsterdam: Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Nyt det pittoreske nederlandske landskapet på en dagstur med en komfortabel buss. Se de berømte vindmøllene, og lær om nederlandsk tradisjonelt håndverk. Dra nytte av gratis WiFi om bord på bussen mens du reiser. Oppdag den unike landsbyen Zaanse Schans. Spaser rundt på egen hånd og beundre de godt bevarte historiske vindmøllene og husene. Utforsk fiskerlandsbyen Volendam, besøk en ostebutikk som fremdeles lager ost etter en tradisjonell nederlandsk metode, og bli med på en demonstrasjon om Volendam-ost. Nyt lunsj på en tradisjonell fiskerestaurant for egen regning, før du utforsker mer av Volendam. Velg turalternativet med alt inkludert for flere aktiviteter, inkludert en båttur til Marken, besøk til en vindmølle i drift og demonstrasjon av treskoproduksjon.

Amsterdam: Busstur til Zaanse Schans, Edam, Volendam, Marken

2. Amsterdam: Busstur til Zaanse Schans, Edam, Volendam, Marken

Besøk Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken på en guidet busstur fra Amsterdam. Beundre de berømte vindmøllene i Zaanse Schans, delta på en demonstrasjon av treskofremstilling og prøv Edam og Gouda-ost. Avreise fra Amsterdam med luksusbuss på denne spennende turen og dra nord for byen for å se de historiske vindmøllene til Zaanse Schans ved bredden av elven Zaan. Utforsk de tradisjonelle husene fra 1600-tallet og en samling av vakkert bevarte vindmøller fra nasjonens industrielle arv. Fortsett for å besøke Edam, en vakker by kjent over hele verden for sin ost. Nyt en ostesmaking og en spennende treskodemonstrasjon. Før slutten av dagen, gå til Volendam og Marken, forbi mange autentiske poldere, navnet gitt til land gjenvunnet fra havet. Vandre ned trange gater, forbi fargerike hus og besøk havnene fulle av fiskebåter. Du vil ha litt ledig tid til å handle suvenirer og smake på lokale fiskespesialiteter. Tilbake i Amsterdam blir du satt av på møtestedet.

Amsterdam: Amsterdam og region reisebillett for 1-3 dager

3. Amsterdam: Amsterdam og region reisebillett for 1-3 dager

Reis enkelt i Amsterdam og området rundt ved å kjøpe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruke ARTT for ubegrenset reise med tog (2. klasse) mellom en av følgende stasjoner i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam sentralstasjon, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig på alle trikker, busser, nattbusser, metroer og ferger som kjøres av Amsterdam Transport-selskapet GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen inkludert Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drevet av Connexxion). Under Keukenhof-sesongen er denne billetten gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på bussrute 852 som drives av Arriva Fra Schiphol lufthavn til Keukenhof på bussrute 858 som drives av Arriva Fra Hoofddorp stasjon til Keukenhof på bussrute 859 som drives av Arriva Fra Haarlem stasjon til Keukenhof på bussrute 50 som drives av Connexxion

Fra Amsterdam: Dagstur til Zaanse Schans, Edam og Markend

4. Fra Amsterdam: Dagstur til Zaanse Schans, Edam og Markend

Fordyp deg i kulturen i Nederland på en omvisning gjennom juvelene i det nederlandske landskapet. Besøk en osteprodusent, en treskofabrikk, en fiskerlandsby, og se de ikoniske vindmøllene. Start omvisningen på Amsterdams sentralstasjon og dra til dagens første destinasjon, Zaanse Schans i selskap med guiden din. Beundre de typiske nederlandske vindmøllene i byen, og lær om hvordan de fortsatt brukes i dag. Kjør deretter til Waterland-området for å komme frem til andre stopp på turen, Edam. Gå langs noen av byens mest historiske severdigheter som torget, der det berømte ostemarkedet pleide å være. Deretter kan du dra til Volendam for å besøke en lokal osteprodusent, lære om produksjonen av edamer- og gaudaoster, og prøve en ostesmaking. Sett deretter kursen mot treskofabrikken for å oppdage hemmelighetene om den typiske nederlandske skoen. Reis til slutt tilbake i tid til 1600-tallet, mens du går gjennom fiskeres hus i Marken, og utforsk den typiske fiskerlandsbyen.

Fra Amsterdam: Heldagstur til Marken, Volendam og Edam

5. Fra Amsterdam: Heldagstur til Marken, Volendam og Edam

Nyt en vakker heldagstur til Nord-Holland og se sjarmerende landskap med vindmøller, kanaler, pittoreske landsbyer og lokalbefolkning kledd i tradisjonelle klær. Velg alt-i-ett-alternativet for å legge til noen ekstrautstyr til omvisningen, inkludert en demonstrasjon av treskoproduksjon og en båttur. Dra fra Amsterdam stasjon og reis til den lille fiskerbyen Marken, som er kjent for bevaring av tradisjonell nederlandsk kultur. Ta en spasertur gjennom gater som er fulle av fargerike hus. Hvis du har valgt alt-i-ett-alternativet, stopp ved et skomakerstudio for å se hvordan tresko blir laget. Deretter kan du dra til Volendam med buss hvis du har valgt standardalternativet, eller gå om bord på Marken Express hvis du har valgt alt-i-ett-alternativet for en båttur over den vakre IJsselmeer. Ved ankomst til Volendam kan du nyte fritiden til å utforske butikkene eller prøve et tradisjonelt kostyme for å ta et suvenirbilde.  Deretter kan du nyte en smaking på en tradisjonell ostefabrikk i Holland og lære hvordan ost lages før du fortsetter inn i hjertet av Nord-Holland til Edam. Oppdag historien til det tidligere verftet og se Grote Kerk, den største kirken i Nederland, mens du spaserer langs de brosteinsbelagte gatene. Ta deretter siste stopp på omvisningen, friluftsmuseet Zaanse Schans. Beundre den praktfulle samlingen av historiske vindmøller. Hvis du velger alt-i-ett-billetten, kan du gå inn i en av vindmøllene som er i drift for å lære mer om dette nederlandske ikonet for industriell arkitektur. Til slutt kan du beundre de pittoreske husene, trelåvene og de naturskjønne engene i Nord-Holland på veien tilbake til Amsterdam med buss. Hvis du foretrekker en mindre gruppe, liker å ta deg god tid og utforske alt det beste av denne omvisningen, så velg Charm of Holland-omvisningen. Tilgjengelig på fredager. Guiden tar en liten gruppe med til alle inklusjonene i alt-i-ett-omvisningen. Charm of Holland inkluderer også lunsj på en tradisjonell nederlandsk fisketaverne.

Fra Amsterdam: Besøk til Keukenhof og omvisning på den nederlandske landsbygda

6. Fra Amsterdam: Besøk til Keukenhof og omvisning på den nederlandske landsbygda

Besøk den største blomsterhagen i Europa og oppdag tradisjonelle Holland på en guidet tur fra Amsterdam. Nyt skjønnheten og roen i de nederlandske landsbyene Zaanse Schans, Volendam og Marken, og oppdag en verden av farger og dufter på Keukenhof. Denne 10-timers dagsturen tar deg fra Amsterdams livlige sentrum, til det vakre landskapet utenfor byen. Reis fra Amsterdam Central til Zaanse Schans friluftsmuseum for å se og besøke vindmøllene, før du reiser videre til Volendam og Marken for å oppdage disse tradisjonelle fiskerlandsbyene og noen av produktene som lages der. Gå om bord på bussen igjen for å dra sørover til blomsterhagene i Keukenhof. Rekkefølgen på omvisningen kan endres. Legg ut på en busstur og nyt forbi-køen-adgang til den verdensberømte blomsterparken, hvor du finner mer enn 7 millioner tulipaner, hyasinter og påskeliljer i alle farger, former og størrelser. Du får tid på egen hånd til å utforske parken og kjøpe tulipanløker for å ta med hjem. Besøk de vakre landsbyene og vindmøllene i Holland. Se hvordan livet er i de pittoreske landsbyene Zaanse Schans, Volendam og Marken. Se hvordan Zaanse Schans vindmøller fungerer, og gå dessuten inn i en fungerende vindmølle for å ta bilder. Til slutt, utforsker du et autentisk nederlandsk bakeri og et ysteri inkludert ostesmaking. Se en live demonstrasjon hos en tradisjonell treskoprodusent og ta en båttur på IJsselmeer-sjøen.

Volendam: Ekspressbåtcruise til Marken Island

7. Volendam: Ekspressbåtcruise til Marken Island

Få mest mulig ut av tiden i Nederland, og besøk de tradisjonelle havnebyene Volendam og Marken med en enveis- eller returbillett. Gå om bord i båten fra Volendam havn, og start det rolige 30-minutters cruiset til Marken, der det venter massevis av sightseeing og naturskjønn utsikt. Du kan også starte turen fra Marken. Mens du seiler, kan du beundre den fantastiske utsikten over kysten og lære mer om det tidligere Zuiderzee-området fra en innsiktsfull audioguide. Underveis kan du beundre de fargerike rekkene med fiskerhus langs kysten og få en følelse av det lokale livet i landsbyen. Når du ankommer Marken, går du av båten og utforsker øya i ditt eget tempo. På øya kan du bli overrasket over forskjellene mellom Volendam og Marken, til tross for at de ligger så nær hverandre. Når eventyret er over, går du tilbake til båten for å reise tilbake til Volendam. Vi seiler fra kl. 11.00 fra Volendam til siste avgang kl. 17.30 i Marken. Se Marken Express' nettside for de siste avgangstidene.

Amsterdam: Dagsbillett offentlig transport til Waterland-regionen

8. Amsterdam: Dagsbillett offentlig transport til Waterland-regionen

Gå ut på det nederlandske landskapet på en av Hollands vakreste bussruter, tatt av lokale Amsterdammere hver dag. Reis langs en rute gjennom Waterland-regionen mens du oppdager århundregamle diker, spiser pannekaker i bittesmå landsbyer, og går forbi hjemmene til de rike og berømte fra 1600-tallet på denne typiske nederlandske opplevelsen. Start reisen på møtepunktet hvor du vil bytte ut kupongen din. Hopp ombord på den komfortable bussen din, og i løpet av minutter kan du starte turen til en av de mest pittoreske regionene. Se noen av de klassiske postkortbildene av Nederland med landemerker som vindmøller, sjarmerende fasader, sykler og båter som glir gjennom landlige landskap med kuer, tresko, gårder og hjemmelaget ost. Bli kjent med Noord-Holland, også kjent som bakgården til Amsterdam. Denne regionen er fylt med sjarmerende landsbyer og byer som Volendam, Marken, Broek in Waterland, Edam og Monnickendam. Få en følelse av hvordan Nederland kunne ha sett ut i gamle dager, med brosteinsbelagte gater rundt. Unesco-området De Beemster ligger også her, kjent for sin osteproduksjon og autentiske vindmøller. Og den perfekte måten å utforske alt dette på som en lokal, men likevel med stil, er med buss når du kan hoppe på og av når du vil.

Landsbyer og vindmøller Zaanse Schans Small Group Tour

9. Landsbyer og vindmøller Zaanse Schans Small Group Tour

Det første stoppet på turen fra Amsterdam er Zaanse Schans, en gammel industrilandsby der vindmøller ble brukt til en rekke formål. De få vindmøllene som har overlevd er restaurert til sin opprinnelige funksjon. Du vil se en vannmølle, en oljemølle, en malingsmølle og en kryddermølle. Nær Zaanse Schans er området kjent for sine tradisjonelle grønne tømmerhus og varehus. Se den berømte fiskerlandsbyen Volendam, besøk den berømte havnen, ta en spasertur på diket og få et bilde tatt i tradisjonell Volendammer-drakt. Besøk en ostefabrikk, hvor du vil se en demonstrasjon om nederlandsk ost og lære alt du trenger å vite om å lage den. Du kan smake og lukte på de forskjellige ostene som produseres på fabrikken. Bli kjent med de kjente fiskerettene i landsbyen ved å spise lunsj på en av restaurantene ved havnen (ikke inkludert i turprisen). Etterpå vil du nyte en spasertur gjennom Broek, en av de mest sjarmerende landsbyene i Waterland-området. Denne tidligere øya er en av de få landsbyene i Nederland hvor tradisjoner er godt bevart. Besøk treskofabrikken og se hvordan håndverkere raskt forvandler treblokker til tresko, kjent som klompen. Se dette håndverket som bare 28 mennesker i Holland har mestret.

Volendam: Sykkelutleie med foreslått landsbygdsrute

10. Volendam: Sykkelutleie med foreslått landsbygdsrute

Avreise fra den gamle havnen i Volendam på sykkelen for å utforske flere landsbyer. Se en vakker vindmølle, masse enger og et utal av kyr og sauer. Fra Volendam, velg eller bli informert om hvilke landsbyer du ønsker å besøke med sykkelen. Innen en time kan du perfekt besøke Edam, en nesten 800 år gammel by nord for Volendam. Du kan også besøke Monnickendam på én time. Når du går eller cruiser rundt i det gamle sentrum av Monnickendam vil det føles som om du har gått tilbake i tid. Langs gatene vil du se de vakre husene laget av lys bronse murstein. Hvis du har mer tid, fortsett til Marken, en fantastisk by med nydelige broer over de små kanalene og nydelige trefasader. Den lille byen er omgitt av vann. Fra Marken er det mulig å ta båten tilbake til Volendam. Volendam-Marken Express har avgang hvert 30. minutt fra Marken til Volendam, og det er mulig å ta med sykkelen på skipet. Hvorfor bestille kjøretøy med Rent & Event? Sikkerhet kommer først! Før vi sender deg av gårde vil vi sørge for at du har akkurat det riktige kjøretøyet for din komfort, enten det er en sykkel eller elbil. Hvis du føler at du trenger å sykle med hjelm, bare gi oss beskjed, så sørger vi for at du har en. Våre ekspertmedarbeidere vil sørge for at du vet hvordan du arbeider med ditt valgte kjøretøy og lar deg kjøre på det først for å sikre at du er komfortabel med det og vet hvordan det fungerer. Vi har ulike ruter å velge mellom hvor du enkelt kan gå av gårde på egenhånd. Bare skann koden og ruten åpnes i Googlemaps. (Sørg for at kartene dine er satt til sykkel og ikke bil for ruter). Tusenvis av mennesker har gjort dette, og vi har ikke mistet én person ennå. Foretrekker du heller en guidet tur, kan vi ordne det også. (forespørsler om veiledning må gjøres i god tid). Trenger du støtte eller har spørsmål når du er på vei? Frykt ikke, for vi er bare en telefonsamtale unna. Vårt kontor er klar til å svare på alle spørsmål eller tilby støtte med alt du måtte trenge.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Marken

Alle aktiviteter

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Marken

Utforsk alle

Flere reisetips for Marken

Vil du vite mer om aktiviteter i Marken? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marken

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 210 vurderinger

Anbefales!! Vi bestilte turen en dag i forveien. Vi fant enkelt møtepunktet på sentralstasjonen og bussen startet i tide. De tre guidene var super hyggelige og morsomme. Det ble forklart hvor vi skulle, hva vi kunne forvente og resten av reisen kunne vi lære mye om Nederland/Amsterdam og området rundt via hodetelefonene. Super organisert. Dessverre var ikke den annonserte ostesmakingen så stor. Vi gledet oss veldig, men osten var fritt tilgjengelig i små boller, slik at alle kunne rekke inn så ofte de ville. Merk deg, dobbeltdekket var fullt opptatt - så definitivt 70/80 personer. Det var noen få åpenbart lite hygieniske personer og barn som tok en håndfull, så vi valgte frivillig å smake. Vi er veldig glade for at vi gjorde turen. Vi var på så vakre steder som vi ellers ikke ville ha kommet til på vår korte ferie!

En veldig hyggelig tur på mer enn 5 timer i nabolandene til Amsterdam etter min mening mye vakrere og mer karakteristisk. Perfekt organisasjon for hva vår erfaring var. Familie på 2 voksne og 2 barn på 4 og 9 år. Jeg tok det all inclusive og det er verdt det. Turen har engelsk og spansk som offisielt språk, så i de forskjellige demonstrasjonene vil de ikke snakke italiensk, men den veldig hyggelige og hjelpsomme lokale guiden Aleandro snakker italiensk diskret og ga oss alle nødvendige forklaringer og var veldig bra spesielt med barn. I bussen er det en lydguide på italiensk som følger deg i bevegelsene som uansett er maks 30 minutter hver vei.Stra anbefales

Turen var deilig! Vennen min som reiste med meg hørtes lite imponert ut da jeg fortalte ham hva vi gjorde, men etter turen var han ganske komplimentert av opplevelsen. Ostesmakingene var favorittdelen vår, og vi elsket absolutt tiden til å spasere gjennom Marken.