Markedsplassen Rynek Główny

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Markedsplassen Rynek Główny: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Markedsplassen Rynek Główny

Vil du vite mer om aktiviteter i Markedsplassen Rynek Główny? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Markedsplassen Rynek Główny

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 219 vurderinger

Vodka-smaken var mye moro totalt sett. I tillegg til forskjellige typer vodka, serverer den første baren også sideretter og lokal mat som hjelper mye. Du fikk mye interessant informasjon, og du kan også spørre guiden - også om andre emner. Guiden skapte stemning, var veldig vennlig og kjenner veien. Det er også en guide for andre attraksjoner og kan derfor gi informasjon om andre turiststeder og aktiviteter.

Fun way to see the city

Vi bestilte en tur rundt det jødiske kvarter da vi hadde vært på en runde i byen dagen før. Guiden var meget hyggelig og omgjengelig. På denne turen var avstandene lenger mellom hvert stopp, og det var også færre stopp sammenlignet med turen i sentrum, så hvis du synes det å kjøre segway er viktigere enn å lære historie bør du velge denne turen. Segwayen lærer man seg ganske kjapt.

Vi tok med et 3 dagers Krakow-kort, og det gjorde ferien vår så enkel, spesielt når du brukte trikkene. Det unngikk behovet for alltid å ha riktig veksel for de automatiske billettautomatene, noe som reduserte stressnivået vårt betraktelig. Det gir også tilgang til så mange museer/steder av interesse: det er så mye å gjøre i Krakow at du er bortskjemt med valg.

Polsk historie vert å få med seg. Uansett om man liker klassisk musikk eller ikke. Fantastisk imponerende flink pianist.

Veldig bra event med gutta på tur. Måtte vente litt lenge på transporten grunnet kø, men flink/ hyggelig sjåfør.