Legg til datoer

Markedsplassen Rynek Główny

Flere reisetips for Markedsplassen Rynek Główny

Vil du vite mer om aktiviteter i Markedsplassen Rynek Główny? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Markedsplassen Rynek Główny

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 430 vurderinger

Vodka-smaken var mye moro totalt sett. I tillegg til forskjellige typer vodka, serverer den første baren også sideretter og lokal mat som hjelper mye. Du fikk mye interessant informasjon, og du kan også spørre guiden - også om andre emner. Guiden skapte stemning, var veldig vennlig og kjenner veien. Det er også en guide for andre attraksjoner og kan derfor gi informasjon om andre turiststeder og aktiviteter.

Fun way to see the city

Vi bestilte en tur rundt det jødiske kvarter da vi hadde vært på en runde i byen dagen før. Guiden var meget hyggelig og omgjengelig. På denne turen var avstandene lenger mellom hvert stopp, og det var også færre stopp sammenlignet med turen i sentrum, så hvis du synes det å kjøre segway er viktigere enn å lære historie bør du velge denne turen. Segwayen lærer man seg ganske kjapt.

Veldig gøy måte å oppleve byen på.

Fikk god opplæring før vi startet. En stor fordel er at man får sett veldig mye på kort tid siden man forflytter seg relativt raskt i forhold til ved å gå de samme avstandene. Får også en god oversikt over byen. Anbefales!

Vi hadde det veldig moro med Marciej.

Bestilte 2 timer og hadde 5 timer med underholdning. God og rik mat. Massevis av vodka (selvfølgelig for din egen konto) full.

Polsk historie vert å få med seg. Uansett om man liker klassisk musikk eller ikke. Fantastisk imponerende flink pianist.