Legg til datoer

Marina Mall

  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
  • Private omvisninger
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Marina Mall

Vil du vite mer om aktiviteter i Marina Mall? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marina Mall

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 11 019 vurderinger

Vi hadde heldagstur. Vår guide Hassan har veldig god kunnskap og flink å forklare. Moskeen og palasset et must hvis du er i Abu Dhabi. Etihad Towers er også fin opplevelse, men ikke Wow. Det eneste som trekker litt ned er for korttid når vi måtte suse gjennom myntmuseum uten å få ett minutt å se. Dette er før man kommer inn moskeen. Vi hadde så mye tid på slutten fordi vi hele tiden måtte skynte oss. Men alt i alt er turen bra og kan anbefales.

Vi hadde en veldig hyggelig opplevelse med vår guide Kashan!! Han var super vennlig, erfaren og tålmodig !! Vi ventet sammen i nesten en time på testresultatene våre, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Destinasjonene var utrolige, og guiden vår tok mange fantastiske bilder av oss! Han hadde alle fakta og svarte umiddelbart på alle spørsmålene våre. Vi hadde en flott tid og mye moro og ville definitivt gjøre det igjen!

Perfekt tur

Turen var perfekt og ikke noe å klage på. Turguiden Sami og sjåføren Shah var blide, kunnskapsrike og serviceinnstilte fra første stund. Anbefales

Reiseguiden Mohammed Iqbal var utrolig flink, han kom med tilbakemeldinger før du kunne komme til spørsmålet.

Enkel og grei måte å komme seg rundt i byen.Kan virkelig anbefales.