Opplevelser i
Marbella

Solskinn, varmt vann, gyllen sand og et luksuriøst preg venter på Costa del Sols mest kjente høydepunkt.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Marbella

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Marbella?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Marbella er:

Flere reisetips for Marbella

Vil du vite mer om aktiviteter i Marbella? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marbella

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 2 185 vurderinger

En veldig fin besøksdag. Personlig satte jeg veldig pris på det. Vi startet med en fantastisk landsby med Mijas, med en fantastisk utsikt over dalen. På stedet hadde vi 1:30 autonomi til å besøke i vårt eget tempo den veldig veldig hyggelige landsbyen. Så oppdaget vi den franske Saint Trophy, Puerto Banús med luksusen som følger med sektoren ... (biler, båter, butikker ...) Med en autonomi på 02h .... Så fortsatte vi mot Marbella, besøk av det gamle kvartalet veldig veldig pent, med en autonomi på 01:30 .... Guiden ga oss en detaljert plan over steder og sektorer vi ikke bør gå glipp av ved å oppgi telefonnummeret vårt i tilfelle problemer .... Guiden Wendy er en veldig fin, kultivert person, som forklarte oss historien og andre anekdoter av de forskjellige stedene ... Hun sluttet aldri å bekymre seg for komforten vår i løpet av dagen ... Sjåføren Cristóbal en piloto -) Jeg anbefaler dette besøket ...

Møtested veldig enkelt å finne og alt er godt forklart i bestillingsbekreftelsen. Vi likte hele dagen veldig! Guiden vår Maurizio var flerspråklig og snakket på tre språk slik at alle kunne forstå historien til stedene vi besøkte. Han var også veldig høflig, kulturell og kunnskapsrik. Glad for å svare på alle spørsmål & med et smil i ansiktet i hele den lange dagen! Vi har lært så mye om Ronda & Setenil, og du visste ikke hvor dagen har gått! Reisen til Ronda var litt lang, men det er bra, så du kan se det vakre landskapet fra Spania fra bussen. Og Ronda ... bare fantastisk. Når du besøker Malaga, er Ronda også din må stoppe! Vi hadde også booket vinprøving som vi ikke visste om, så det var en hyggelig overraskelse. Tusen takk til Julia Travel!

100% VIL ANBEFALE

Vi hadde josie (eller noe lignende kan ikke synes å huske navnet hennes), og hun var så innbydende og den morsomste turguiden noensinne! Vi var bekymret i begynnelsen, da det var vår første gang i Malaga, men bokstavelig talt vil 100% anbefale denne opplevelsen, da sikkerhet i en ny by var vår største bekymring, men reiselederen fjernet alle bekymringene. Prisen er absolutt verdt det! Bussturen var superkomfortabel og romslig, og reisen gikk så raskt (mest fordi vi sov gjennom den) hvis du kommer til Malaga og leter etter noe å gjøre dette, er det fordi det tar deg til de vakreste stedene på en dag med nok tid til å besøke og utforske hver by.

For en begivenhet, vi (familie med to tenåringer) kommer til å snakke om dette i lang tid! Selv om jeg ikke er en ambisiøs idrettsutøver, mestret jeg turen. Hvis du, som meg, ikke vil hoppe, kan du bare svømme og se de andre gjøre det. Det var en flott opplevelse, kommunikasjonen på forhånd var flott, inkludert bilde av guiden. I vårt tilfelle var det Sergio...supervennlig, vi følte at vi var i gode hender. Sergio tar også bilder innimellom, disse ble sendt til oss på kvelden. Som allerede skrevet, flott tur!

Guiden var fantastisk, snakker engelsk og fransk. Besøkene var interessante. Bussen var veldig komfortabel. Jeg anbefaler helt.