Marbella
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Marbella

Se alle opplevelser i Marbella

Hva folk sier om Marbella

Presis og velorganisert gjennomføring med meget gode guider

Bussen møtte presist ved henting og turen gikk greit begge veier. Guidene var kunnskpsrike og informative som var lette å forstå (engelsk og fransk). Godt gjennomført opplegg i Tanger, kamelriding var gøy for barna, men skuffet over at slangetemmer var utelatt uten nærmere beskjed. Vandringen i gamlebyen var interessant og uten dødtid. Lunsjen var god og "uten ettervirkninger", men dyr drikke. Besøk hos teppehandler naturmedisin er vel "obligatorisk". Pass prosedyren ved overfarten til Marokko var unødvendig kaotisk mellom de ulike turoperatørene, men mye henger på den underbemannede marrokanske passkontrollen, men kunne vært organisert mye bedre mellom turoperatørene.

Heldagstur til Tanger, Marokko med ferge Vurdert av Sverre, 07.07.2017

Behagelig sjåfør, Jesus, og guide, Frank.

Savnet toalett i bussen. Lang tur med opplukking av passasjerer og venting grensepassering. Torremolinos - Gibraltar 4 timer. God guiding av lokalguide på Gibraltar. Obs. Ikke betal med euro i Gibraltar. Tar overkurs. Kort eller pund.

Gibraltar: Dagstur med sightseeing Vurdert av Kjell, 27.04.2019

En veldig tur der vi fikk med oss det neste i Gibralter og litt til

En fin opplevelse - grotten IG tunellen imponerte. God og sikker logistikk . Effektivt og uten stress. Kjekt å gå se Puerto Banus og gamlebyen i Marbella. Det burde vært lagt inn tid til lunsj enten i Gibralter eller i Marbella.

From Málaga: Dagstrip til Gibraltar Vurdert av Ingrid, 30.03.2019

Greit for en dagstur til Marokko når man ønsker en ferdig pakke.

Greit opplegg. Hyggelig og språkmektig guide fra Spania. I Marokko, en guide som vanskelig kunne forstås på en buss med motorstøy og elendig høyttalersystem. Lunsj i Tanger var langt fra bra. Maten var kritikkverdig.

Heldagstur til Tanger, Marokko med ferge Vurdert av Bjørn, 29.03.2018

Anbefales og en opplevelse verdt å ha med seg i livet.

Vi hadde en fantastisk og minnerik tur til toppen v Gibraltar. En billig tur som var verdt hver eneste krone og vel så det. PS! Ikke la deg lure av rintensive selgere i byen, dropp å ta imot gratis små gaver ...

Gibraltar: Dagstur med sightseeing Vurdert av Anna Mary Olaidatter, 13.10.2018