Legg til datoer
Ting å gjøre

Marbella

Solskinn, varmt vann, gyllen sand og et luksuriøst preg venter på Costa del Sols mest kjente høydepunkt.

Flere reisetips for Marbella

Vil du vite mer om aktiviteter i Marbella? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marbella

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 3 396 vurderinger

Turen var veldig informativ, men også utmattende. Reiselederen var flott, men å lytte var veldig utmattende fordi hun ga all informasjonen på tre språk (engelsk, fransk og tysk) - du måtte alltid lytte og se opp for tysk informasjon. Du har sett mye. Programmet (Spansk plass, bytur gjennom det jødiske kvarteret og katedralen) varte til rundt klokken 14. Etter det var det 2 alternativer: enten fritid til 16:00 eller til 14:45 etterfulgt av en båttur. Vi valgte båtturen. Det koster €18 i tillegg. Turen var ikke dårlig - noe informasjon om byen ble gitt under turen. Egentlig skulle vi ha kontaktet Julia Reisen før turen (48 timer før), men vi leste det for sent. Vi ble tatt bort, men det er mulighet for å bli hentet fra hotellet.

Veldig hyggelig besøk til både Setenil de las bodegas og Ronda. Vel verdt besøket, jeg anbefaler det til alle som reiser til Andalucía. Guiden i Ronda var veldig flink til å gi oss et historisk og kulturelt perspektiv. Han snakket veldig bra engelsk. Et problem er at vi var det første stoppet klokken 07.00, og måtte hente folk i 2 timer på Costa del Sol. På vei tilbake var vi sist å bli satt av så tiden vår på veien ble noen timer ekstra pga det.

Mæli med for alla å fara og se på Gíbralta. Öll ferðin var skemmtileg of fræðandi. Lentum á helt frábær bílatjóra sem keyrði okkur um området, fræddi oss um söguna og var mikill húmoristi. Hellarnir voru stórkostlegir og við vorum heppin og sáum apa. Alveg þess virði.

Flott dagstur. God måte å oppdage Ronda og Setenil. Stor gruppe, derfor noen ganger forbundet med ventetider. Veien til Ronda veldig svingete, så ingenting for sensitive mager

Rosi var flott! Veldig kunnskapsrik og imøtekommende. Turen rundt Gibraltar-dagsturen var flott! Min engelsktalende sjåfør og reiseleder lot oss le og godt informert.