Legg til datoer
Opplevelser i

Manarola

Flere reisetips for Manarola

Vil du vite mer om aktiviteter i Manarola? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Manarola

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 470 vurderinger

Dette var en fantastisk tur. Hver bit var gjennomtenkt og forklart. De hadde til og med fantastiske alternativer hvis du ønsket en mer lavmælt eventyrlig dag, dvs. å ta skyttelbussen vs. gå opp trapper. Ado var den beste guiden, super informert og hadde alle de riktige svarene. Hold tritt med gruppen, og du vil ikke angre på denne turen.

Det var mer enn veldig bra, spesielt takket være våre flotte guider, Ado og Chris!! Alt var supert organisert. Måltidet var også opp til mine forventninger for prisen betalt (15 euro). Å se Cinque Terre fra toppen av fjellene eller fra havet er et vidunder i seg selv!! Jeg anbefaler denne aktiviteten!

Det var en flott tur, guidene var fantastiske, fortalte oss ikke bare om cinque terre, men også om andre nærliggende byer og områder. Vi hadde akkurat nok tid i hver by og fikk gode anbefalinger fra guiden vår, Chiara, hva vi skulle spise, drikke, kjøpe eller gjøre.

Takk til Emma og Ado for deres pep og deres gode humør, en veldig fin opplevelse å gjøre, intens og noen ganger litt fysisk men for storslåtte landskap!

Denne aktiviteten er utrolig givende. Marco var en flott reiseleder - super vennlig. Lunsjen er deilig. Turen har den mest fantastiske utsikten.