Vannaktiviteter

Fra Palma de Mallorca: 5-timers katamarancruise

Fra Palma de Mallorca: 5-timers katamarancruise

Fra NOK 563 per person

Cruise langs den spektakulære sørkysten av Mallorca med katamaran med to stopp underveis. Slipp anker i Portals Vells eller Cala Vella for å svømme og snorkle i det turkise vannet mens et deilig grillmåltid blir tilberedt om bord.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Mobilkupong
Vis kupongen din på mobil eller papir
Varighet 5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Direkte bekreftelse
Guide
Spansk, Engelsk

Opplev

Beskrivelse

Klatre ombord på en katamaran og cruise fra Palma de Mallorca til strandferiestedene Portals Vells eller Cala Vella, avhengig av vindforholdene. Beundre cruiseskipene og yachter til de rike og berømte når du forlater Palma havn og seiler langs den spektakulære sørkysten. Ved ankomst til destinasjonen, slipp anker og hopp inn for en svømmetur i det turkise vannet bare noen få meter fra en idyllisk strand. Fyll på brunfargen i middelhavssolen og nyt stemningen i omgivelsene. Bruk de gratis maskene og se etter det lokale marinelivet på et snorkleeventyr før du fortsetter til ditt andre stopp hvor du kan svømme igjen. Under turen tar du 2 stopp, 1 i Cala Vella eller Portals Vells og den andre i en annen vik ved siden av. Klatre tilbake ombord for et buffémåltid med et utvalg av grillkjøtt (kyllingbryst, spyd og pølser), friske salater og kake til dessert. Brus og mineralvann er inkludert under hele turen og også viner fra Mallorca og Sangria under måltidet . Velg mellom en morgenavgang kl. 10.00 eller en ettermiddagsavgang kl. 15.30 og nyt 5 timers fritid. Seil tilbake til Palma de Mallorca på slutten av dagen.

Inkludert
 • Buffémåltid uten alkohol til lunsj
 • Snorkelutstyr (depositum på 10 EUR kreves)
 • Redningsvester for voksne og barn
 • Vann
 • Alkoholfri cocktail
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Havnen i Palma, ved båthavnen foran Auditorium de Palma, Passeig Marítim. Se etter en båt merket "Magic Catamarans" som ligger ved brygga på kaien foran Auditorium (på havnesiden).

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • Velg mellom et 5-timers morgencruise fra 10:00 til 15:00 eller et 5-timers kveldscruise fra 15:30 til 20:30
  • Kun kortbetalinger aksepteres om bord (dessverre godtas ikke American Express)
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,2 /5

  basert på 1284 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,2/5
  • Transport
   4,2/5
  • Verdi for pengene
   4,1/5
  • Sikkerhet
   4,4/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Jeg og kona hadde det fantastisk. Gruppestørrelsen var større enn forventet, noe som opprinnelig vekket bekymring på grunn av at folk kjempet om de beste solbadeposisjonene på forsiden av båten. Heldigvis så den blandede aldersgruppen ut til å respektere alles ønsker og ingen problemer ble hatt. Personalet var vennlig, men det kunne ha vært mer informasjon om noen av severdighetene vi så. Annet enn at maten var utmerket og rikelig med drikke tilgjengelig. Toaletter var også i god service. Alt i alt vil jeg anbefale det

  Les mer

  2. oktober 2019

  Møtested var lett å finne, god og jevn organisering av turen, vi var 84 passasjerer (katamarankapasiteten var 130) - hadde det vært flere mennesker ombord, kunne det føles litt overfylt, mannskapet holdt tett kontroll over skipet og alle passasjerene, det føltes veldig trygt, nok tid til å svømme og spise, alt i alt flott opplevelse verdt hver krone.

  Les mer

  27. september 2019

  Personal excelente. Es una pena que no hayan bebidas con alcohol, buena música y buen ambiente. El equipo de esnorkel por tema covid solo son las gafas, sin el tubo. Podrían hacer un cocktail de bienvenida un poco más decente... mejor apariencia, algo de maquillaje... Solo añadiría dos cosas: un poco de animación y un mejor cocktail. Del resto, por lo que se paga me parece muy razonable la cómida que para mi estuvo rica y luego te dan tarta y fruta.

  Les mer

  13. september 2021

  Oversett
  Organisert av

  Produkt-ID: 112329

  Dato