Mall of the Emirates

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Eventyr
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Mall of the Emirates

Vil du vite mer om aktiviteter i Mall of the Emirates? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mall of the Emirates

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 084 vurderinger

Veldig enkel å bruke (bortsett fra appen, som noen ganger gjør "tantrums") og sparer mye penger ... Bare les detaljene om de forskjellige aktivitetene godt, for hver har et spesifikt sted og måter å brukes på.. Men siden advarer deg om dette! Vi gjorde 3 store aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss og Alfaris-cruise fra Dubai Creek), alle veldig hyggelige ... Bare vær forsiktig, fra hvordan det er skrevet ser det ut til at cruiset inkluderer fontenene under Burj Khalifa , men det var ikke sant ... En separat billett måtte til! Vi var i alle fall heldige fordi ombordstigningsstedet tillot oss å se Dubai Festival Mall, også det med Fountain Show, og det er et veldig fint, men bortgjemt område, hvor du ikke ville gå hvis du hadde en noen dager som vårt tilfelle...

Fungerte som sjarm! Vi gjorde 3 aktiviteter, dessertsafari, wild wadi badeland, ski-dubai. På alle steder gjenkjente vi passene og det var ikke noe problem. Sparte noen gode penger ved å gjøre dette. Mitt råd er å ta en god titt på kostnadene for aktiviteten og spare passet til de dyre aktivitetene som fornøyelsesparker eller utflukter. Mange av attraksjonene som fontenepromenaden er "underpriset" for verdien av 3 aktivitetspasset.

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Veldig entusiastisk personale ved hvert stopp, noe som gjør det til en veldig enkel opplevelse.