Våre mest anbefalte ting å gjøre i Malia

Heraklion: Adgangsbillett til CRETAquarium

1. Heraklion: Adgangsbillett til CRETAquarium

Dra ned i havdypet med en dagsbillett til CRETAquarium. CRETAquarium er en av Europas største akvarier med over 2000 sjødyr og 60 ulike habitater. Fordyp deg i Middelhavets huler og sprekker, hvor rokker og steinlignende skorpionfisk holder til. Beveg deg ut på det åpne havet, hvor imponerende haier sirkler og venter på å bli matet. Kom på nært hold til maneter og stimer av livlige, tropisk klovnefisk gjennom grunne og åpne tanker, som gir deg muligheten til å observere kjente fiskearter fra et nytt perspektiv. Fremfor alt kan du få en ny forståelse for det uendelige mangfoldet av verdens mest mystiske omgivelser. Når du har fått nok av å se på havets beboere, hvorfor ikke ta en dukkert. CRETAquarium ligger rett ved stranden.

Heraklion: Seiltur til øya Dia

2. Heraklion: Seiltur til øya Dia

Spark av deg skoene og bli med om bord på en elegant yacht på en seiltur med oss. Legg ut på et privat cruise eller en gruppetur til Dia Island fra Heraklion, og utforsk denne barske øya med god tid til å svømme, snorkle eller slappe av på de uberørte strendene. Nyt et glass vin eller en forfriskning. Det er mulig å bli hentet på hotellet eller i leiligheten, og deretter kan du slappe av på en times seiltur til øya Dia på en luksusyacht kun for deg og din familie eller venner. Etter å ha kastet anker i den romantiske Saint George-bukten, kan du tilbringe dagen med å oppdage et idyllisk sted med stor historie, som den gamle minoiske havnen under vann, som var et av favorittmålene til oppdagelsesreisende Jacques-Yves Cousteau. Her kan du fiske, bade i det krystallklare vannet, gå en tur blant øyas sedertrær eller bare slappe av i den rolige bukten med utsikt over Heraklion. Det oppmerksomme mannskapet sørger for snorkle- og fiskeutstyr, ubegrenset med forfriskninger og sesongens frukt.

Kreta: Firehjulingsafari inkludert hotelltransport og lunsj

3. Kreta: Firehjulingsafari inkludert hotelltransport og lunsj

Legg ut på en selvkjørende ATV-safari og utforsk det kretiske landskapet på en guidet tur. Også inkludert er hotelltransport fra Malia, Heraklion, Sisi og omegn. Kjør til Milatos, med grotter hugget ut av klippene og en liten strand. Besøk en olivenoljefabrikk, og oppdag ruinene av det minoiske palasset i Malia. Før du starter din firehjuling-opplevelse, får du bli kjent med ATV-kjøretøyet ditt, inkludert leksjoner for nybegynnere av en instruktør. Begynn med å kjøre oppover i terrenget til ditt første stopp, profeten Elias kapell. Her kan du nyte en herlig panoramautsikt over omgivelsene. Kjør ned gjennom dette frodige stedet, og ut mellom vingårder og olivenlunder, for å utforske den kretiske naturen i all sin prakt. Stopp ved en olivenoljefabrikk for å se hvordan lokalbefolkningen produserer olivenolje, etterfulgt av en kort smaksprøve. Fortsett på grusveiene til Milatos, for å utforske en rekke grotter hugget ut av klippene, omgitt av fjell, samt rik flora og fauna. Dette er din sjanse til å samle noen lokale urter og bli ett med naturen. Etter fotturen på stien til Milatos-hulen, tar du turen til Milatos-stranden for å bade. Deretter er det tid for en safaritur ved havet, og gjennom de trange gatene i de sjarmerende fiskerlandsbyene Milatos og Sissi. Deretter kjører vi gjennom imponerende terreng rundt i det pittoreske landskapet, der det arkeologiske området Malia Palace en gang lå. Til slutt kan du slappe av med en lunsj, etter en herlig dag med eventyr på Kreta.

Kreta: Lasithi-platået og Zeus-hulen Off Road Safari-tur

4. Kreta: Lasithi-platået og Zeus-hulen Off Road Safari-tur

Oppdag det tradisjonelle livet på Kreta ved å se de daglige aktivitetene til lokalbefolkningen og besøke stedene der greske myter ble født. Nyt en omvisning i Potamies, Aposelemis-demningen, Empasa, Zeus-hulen og det vakre landskapet på platået. Start med henting fra overnattingsstedet ditt. Besøk en av de mest karakteristiske kretiske landsbyene, Potamies, for en omvisning på en tradisjonell lokal gård. Se prosessen med å melke og lage ost, møt dyrene og smake på ferskosten deres. Deretter går du til Aposelemis-demningen, det største vannforsyningsprosjektet på Kreta. Se landsbyen Sfendili nedsenket i vannet i demningen med sine imponerende gamle hus falme på vannoverflaten. Utforsk de naturlige våtmarkene og se et unikt utvalg av fugler. Fortsett oppover på grusveiene til Empasa-juvet. Nyt utsikten over det fjellrike landskapet og det blomstrende dyrelivet. Prøv deg på å søke etter innfødte urter eller slapp av og nyt panoramautsikten. Ta en tur til Lassithi-platået for å gå inn i Psychro-hulen, den sagnomsuste fødestedet til den greske guden Zevs. Følg gudenes stier og ta deretter en tur rundt platået for å få en følelse av det lokale livet. Til slutt kan du nyte autentisk mat bakt i vedovnen i en av de mest berømte tavernaene i den pittoreske landsbyen Krasi. Beundre torget fylt med fontener og se imponerende platantrær som er opptil 2000 år gamle. Gå tilbake til hotellet ditt fullt av uforglemmelige minner fra Kreta.

Hersonissos: Sunset Catamaran Trip with Finger Food & Drinks

5. Hersonissos: Sunset Catamaran Trip with Finger Food & Drinks

Seiltur passer bedre for nygifte og par, det kan også bli et budsjettalternativ for familieferier. Vi tar på båtturer snorkling og fiskeutstyr, sup, oppblåsbar flamingo og enhjørning, gjestenes populære fotoseanseobjekter. Du vil dykke i krystallklart middelhavsvann. Hvit kretisk vin og småretter: ost, frukt serveres om bord. Produktene kjøpes fra lokale bondemarked. Høydepunktet på cruiset - møte solnedgang ved buktautgangen. Utrolig vakkert og spennende syn.

Kreta: Land Rover Safari med solnedgang, middag og vin

6. Kreta: Land Rover Safari med solnedgang, middag og vin

Utforsk de kretiske fjellene utenfor Heraklion fra setet til en Land Rover under en guidet dagstur. Se en fantastisk solnedgang over Lassithi-platået før du stopper for en lokal grillmiddag med vin. Begynn reisen med hotellhenting og ta deg gjennom de praktfulle fjellene på Kreta. Besøk Aposelemis-dammen og en gammel romersk akvedukt mens guiden din deler interessant innsikt. Deretter stopper du i den pittoreske landsbyen Kastamonitsa, som ligger ved foten av Afendi-fjellene. Nyt sjansen til å smake på lokale produkter som olivenolje og raki , en destillert alkoholholdig drink laget med druer og anis. Tilbake i kjøretøyet, spenn deg opp mens du begir deg nedover grusveier og følger den minoiske stien gjennom fjelloverganger. Få spektakulær utsikt over dyrelivet og utrolig natur, lær om mytologi og historie underveis. Ta en pause for å slappe av over et glass prosecco og frisk fruktsalat mens du beundrer solnedgangen. Pass på å ta mange bilder for å dele det fantastiske bakteppet. Etter å ha bygget opp en appetitt, kan du dra til en lokal taverna for et deilig måltid i kretisk stil som inkluderer forretter og hovedretter samt vegetariske alternativer. Vask ned maten med ubegrenset vin servert til middag. Gå tilbake nedover fjellveiene mens du går mot hotellet ditt, og beundre utsikten over den månebelyste kystlinjen og opplyste byer underveis.

Heraklion: Spinalonga Agios og Elounda båttur og BBQ

7. Heraklion: Spinalonga Agios og Elounda båttur og BBQ

Nyt en spasertur på øya Spinalonga under en heldagsutflukt fra Elounda til øya. Besøk Agios Nikolaos og Elounda og svøm i det krystallklare vannet i Kolokytha, hvor du kan nyte en deilig BBQ-lunsj. Gå fra Heraklion, i en romslig, komfortabel buss og reis til de angitte stedene, langs kysten gjennom St. George Gorge til Elounda, et rolig kystferiested. Gå ombord i båten rundt kl. 10.00, og besøk bukten og stranden i Kolokytha, et bortgjemt fristed som tilbyr et pusterom fra hverdagen. Du kan svømme og spise en deilig BBQ om bord. Ta båten til Spinalonga rundt kl. 12.45, og reis over Mirabello Bay. Lær om Spinalongas komplekse historie som en naturlig barriere for Olous i antikkens gresk tid, et saracensk sjørøvertilfluktssted, et venetiansk festningsverk og en turkisk bosetning. Avreise fra Spinalonga ca. 14:45. Når du drar mot vår siste destinasjon fra Elounda med buss, vil du ha muligheten for en rask olivenoljesmaking, før du ankommer hovedstaden Lassithi, Agios Nikolaos rundt klokken 15.45. Slapp av på en kafé ved siden av den bunnløse innsjøen Voulismeni og nyt turen til de lokale butikkene. Retur til Heraklion etter ekskursjonen, ca. kl. 18.30.

Heraklion: Privat seiltur til Dia Island

8. Heraklion: Privat seiltur til Dia Island

Spark av deg skoene og kom ombord på en halvdags privat seiltur via ditt valg av en Elan 37, Dufour 32 Classic eller Bavaria 45 Cruiser. Cruise til Dia Island fra Heraklion og utforsk denne robuste øya med god tid til å svømme, snorkle eller slappe av på dens uberørte kyster. Nyt ubegrenset med drikke og frukt. Dra fordel av valgfri henting fra hotellet eller leiligheten, og slapp av på et 1-timers seilcruise til Dia Island på en luksusyacht kun for deg og din familie eller venner. Etter å ha sluppet anker i den romantiske Saint George-bukten, kan du bruke dagen på å oppdage et idyllisk sted med stor historie, for eksempel den undervannsgamle minoiske havnen, som var en av favorittdestinasjonene til oppdageren, Jacques-Yves Cousteau. Nyt fiske, svøm i det krystallklare vannet, ta en spasertur blant øyas sedertre, eller bare slapp av i den stille bukten med utsikt over Heraklion. Snorkling og fiskeutstyr tilbys for din komfort og bekvemmelighet av det oppmerksomme mannskapet, sammen med ubegrensede forfriskninger og sesongens frukt. Avreise fra Dia Island og reise tilbake til Heraklion, hvor transport til hotellet eller cruiseskipet ditt tilbys på forespørsel.

Fra Herakleion: Dagstur til Preveli-stranden og Kourtaliotiko

9. Fra Herakleion: Dagstur til Preveli-stranden og Kourtaliotiko

Oppdag en av de mest kjente strendene på sørkysten av Kreta. Reis gjennom den ville Kourtaliotis-juvet hvor du vil stoppe for å se det storslåtte landskapet og kildene til elven Preveli som renner inne i juvet og som resulterer i elven ved Preveli-stranden. Besøk sør på Kreta og stopp ved utsiktspunktet ovenfor hvor du vil kunne nyte en fantastisk utsikt og ta noen fantastiske bilder. Nyt en heldagsutflukt fra Heraklion til Preveli-stranden på en busstur med en lokal guide. Oppdag Sør-Kretas Grand River, Kourtaliotikos-juvet og en koloni av Theophrastus-palmer. Sol deg på sandstranden, svøm i det turkise vannet, se etter dyrelivet eller gå på regionale stier. Begynn turen med en busstur fra nordkysten til Preveli-stranden, hvor du kan svømme i det turkise middelhavsvannet eller spasere langs stranden. Se etter en stein formet som et hjerte, kjent som The Stone of Lovers, og beundre de bratte klippene og tåkete bakketoppene i Kourtaliotikos-juvet i nærheten. Fortsett turen ved å gå langs bredden av Grand River for å oppdage skogen full av Theophrastus-palmer. Gå videre oppover elvestien til en canyon og strand hvor du kan svømme, vandre eller sole deg, før du drar tilbake på stien til bussen og går tilbake til Heraklion. 10:45 Ankomst Preveli – fritid 15:00 Avgang fra Preveli 16:50 Ankomst Heraklion Rute: 210 km Varighet: ca. 7 timer

Kreta: Snorkelbåttur med snacks og transport

10. Kreta: Snorkelbåttur med snacks og transport

Ta inn skjønnheten i Kretahavet på en naturskjønn båttur med ikoniske snorklemuligheter. Avreise fra Malia på en motoryacht og oppdag Stalis, Hersonissos og Saint George Bay. Svøm i krystallklart vann, se på det pulserende livet i havet og nyt velsmakende snacks. Start eventyret ditt med en hotellhenting før du drar til Malia. Sett seil og beundre den fantastiske utsikten over kysten av Egeerhavet. Stopp ved forskjellige strender og bukter underveis for bading, snorkling eller soling. Nyt en sandwich, dessert og fruktsalat hvis du føler deg sulten. Utforsk landsbyene Stalis og Hersonissos, begge kjent for sin livlige atmosfære og natteliv, og nyt solen ved Saint George Bay, omgitt av steinete klipper og frodige grøntområder. Til slutt, ta deg tilbake til Malia for å bli overført til overnattingsstedet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Malia

Alle aktiviteter

90 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Malia

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Malia

Hva er de beste rimelige omvisningene i Malia?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Malia?

Flere reisetips for Malia

Vil du vite mer om aktiviteter i Malia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Malia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 403 vurderinger

Turen var eksepsjonell. Guiden vår hentet oss i nærheten av hotellet og vi kjørte til Richtis-fossen. Turen til fossen var utfordrende nok til å være spennende, men lett nok for alle å gjøre det. Vi hadde god tid til å svømme i fossen og fikk deretter lunsj etterpå. Lunsj var et deilig utvalg av gresk mat, og guiden vår sørget for å snakke med oss om forskjellige typer mat. Etter fossen dro vi for å se Krasi og oliventreet, noe som var fascinerende. Vi dro deretter til en olivenfarm og fikk prøve produktene og bla. Turen var spesielt bra på grunn av guiden vår som sørget for å utdanne oss om kulturen, historien og økologien på Kreta.

Jeg anbefaler virkelig denne turen!!! Har bestilt noen turer, men sønnen min (8 år) og jeg likte denne best! Rolf vår guide var bare fantastisk med sine mange språk og vennlighet! Turen gjennom skogen var spennende og ankommer fossen bare fantastisk! Å spise sammen det hjemmelagde greske kjøkkenet er bare flott! Du får det sjelden som dette som turist! Tusen takk til Rolf og også til den flotte gjengen vi reiste med! Bruk komfortable sko som kan bli skitne! Vannsko anbefales ved fossen på grunn av de mange steinene.

Veldig fint akvarium med artstilpasset holdning. Bassengene var veldig rent, vakkert designet og enorme. Det var også flerspråklig informasjon om dyrene. Absolutt verdt et besøk.

Veldig fint akvarium - det var ikke overfylt, det var nok plass og man kunne beundre de forskjellige dyrene uforstyrret. Bare helt avslappet.

Booking var enkelt. Jeg kan virkelig anbefale appen. Alt fungerte som sagt.