Ting å gjøre Malaysia

Flere reisetips for Malaysia

Vil du vite mer om aktiviteter i Malaysia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Malaysia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 967 vurderinger

Denne aktiviteten har vært perfekt for å tilbringe en hel dag i Taman Negara. Tiden er veldig godt fordelt og brukt. Guiden vår, Amal, har vært veldig vennlig og morsom, veldig kunnskapsrik om området og veldig profesjonell. Sjåføren, Sabran, veldig vennlig. Med tanke på at å komme til Taman Negara fra Kuala Lumpur er en ganske lang reise (3-4 timer) med bil, har Sabran gjort det veldig hyggelig og underholdende for oss, og gitt oss anbefalinger for steder, utflukter og spisesteder. Alt en suksess hvis det du har er begrenset tid til å besøke Malaysia!

En lang og actionfylt dag, men absolutt verdt det! Dagen startet med en fottur til utsiktspunktene (første 1,7 km med trapper oppover, men utsikten er fantastisk) hvoretter vi kunne gå langs flere baldakiner - virkelig kul opplevelse! På ettermiddagen dro vi for å besøke en landsby med urfolk som vi også likte veldig godt. Siste aktivitet var rafting tilbake til bilen - det er lurt å ta med klesskift og flipflops til båten. Anbefaler også å ta med vann og insektspray! Dette var en av de kuleste dagene på vår 2,5 ukers tur, anbefales på det varmeste :)

Det var bare perfekt, jeg har ikke annet ord! Privat besøk av batu-grottene, så matet vi apekatter, besøkte et tempel, lokal middag og til slutt gå på vannet for å se ildfluene. ANJAR-guiden vår var mer enn utrolig å vite hvordan vi skulle være diskré for å la oss besøke sammen. Alltid en liten anekdote og historie å fortelle. Gå dit med lukkede øyne du vil ikke angre på denne dagen!

Vi ble hentet direkte på hotellet. Sjåføren vår Lawrence ga oss mye interessant informasjon om Kuala Lumpur under kjøreturen. Å besøke Batu-grottene var en uforglemmelig opplevelse, som jeg bare kan anbefale. Det påfølgende besøket på Royal Selangor Tinnfabrikk var også veldig interessant. Her kunne vi se hvordan tinngjenstander lages.

En flott dagstur. Oppstigningen i regnskogen belønnes med et flott panorama. Utsikten over dalen er vakker. Båtturen er veldig gøy, spesielt på slutten der alle blir våte, er det best å nyte den siste delen av båtturen i badedrakten.