Opplevelser i
Málaga-provinsen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Málaga-provinsen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Málaga-provinsen?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Málaga-provinsen er:

Flere reisetips for Málaga-provinsen

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga-provinsen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga-provinsen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 24 899 vurderinger

Hadde en veldig fin tur! Bussen kom i tide og reisen dit var behagelig. Du får informasjon under reisen. Alex guiden var flott, han kunne fortelle historien veldig hyggelig. I løpet av turen var du fri til å gå i ditt eget tempo. Hvis du ønsker informasjon, kan du kontakte Alex og han vil fortelle historien med stor lidenskap! Å gå i ditt eget tempo var veldig hyggelig, i tillegg var alle instruksjoner klare som sørget for at turen gikk knirkefritt! Vi anbefaler det absolutt og vi koste oss virkelig i dette vakre området!

Veldig hyggelig tur, jeg er veldig glad for at vi gjorde det. Turen var faktisk veldig lett, og selv folk som var redde for høyder ville takle det. Anbefaler deg å ta din egen snacks da lukten og stedet fra bodene på slutten ikke virket veldig appetittvekkende. 20 minutters ventetid før vi dro (i tide) var unødvendig.

Spennende tur, veldig kunnskapsrik reiseleder. Mye informasjon pakket inn i en mangfoldig og lærerik opplevelse. Anbefaler dette som en dagstur for alle som besøker Sør-Spania.

Kunne ikke ha funnet billigere! Utmerket guide i Cordoba, mye å se på veien med utmerket utsikt.

Good guide. Fantstick tour though a spectaculre nature.