Våre mest anbefalte ting å gjøre i Málaga

Fra Málaga: Guidet vandring på Caminito del Rey m/ transport

1. Fra Málaga: Guidet vandring på Caminito del Rey m/ transport

Vandre på Caminito del Rey, en hengende gangvei omgitt av et vakkert landskap, sammen med en guide. Transport er inkludert fra Málaga. Underveis kan du høre om historien bak konstruksjonen av dette flotte ingeniørverket. Hopp om bord på en buss fra Málaga og reis til Ardales. Guiden gir deg en sikkerhetsorientering, og deretter er det bare å sette på seg hjelmene. Start enveisvandringen på Caminito del Rey ved den nordlige tilgangen og ta deg til den sørlige tilgangen. Gå forbi fjell som ble til for millioner av år siden og vertikale kløfter gravd ut av kraften fra Guadalhorce-elven. Lytt til historier om eventyrere og klatrere. Lytt til historier om kong Alfonso XIII, en av de mektigste mennene i spansk historie. Stien er 7,7 kilometer lang, men det er en enkel vandring sammen med guiden. Etter at vandringen er over, går du tilbake til bussen din og blir kjørt tilbake til Málaga.

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

2. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Málaga: Flamenco-forestilling på Alegría

3. Málaga: Flamenco-forestilling på Alegría

Opplev en autentisk flamenco-forestilling på Flamenco Alegría. Se tradisjonell dans og hør vakker sang og gitarmusikk i Málaga – Costa del Sols hovedstad. Nyt en opptreden av hele rollebesetningen. Se danserne fremføre en kort dans, før sangeren og gitaristen kommer inn på scenen. Deretter kan du høre gitaristen spille en solo og se hver av danserne utføre et solostykke som uttrykker en rekke følelser, inkludert glede, smerte og melankoli. Slapp av med drinker og tradisjonelle tapas mens du ser på forestillingen. Beundre utrolige og spontane opptredener i løpet av denne magiske opplevelsen.

Malaga: Katamaran-seilcruise med svømming og valgfri DJ

4. Malaga: Katamaran-seilcruise med svømming og valgfri DJ

Opplev Malaga-bukten på en original måte ombord på en katamaran. Møt opp ved bryggen i Malaga for å starte seileventyret ditt. Gå ombord på Mundo Marino-katamaranen og nyt gleden av å seile, bli kjent med den sjarmerende byen fra et nytt perspektiv. Nyt en fleksibel rute som er unik og spesiell for hver dag. La deg rive med av vinden og slapp av. Unn deg selv bartjenesten ombord under hele turen. Du kan også nyte et valgfritt svømmestopp under cruiset.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajakktur

5. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajakktur

Nyt en guidet kajakktur til klippene i Nerja-Maro-Cerro Gordo for å se imponerende fjell, bortgjemte viker og vakre strender. Hopp ut i havet for en svømmetur under eventyret ditt, ta minneverdige bilder av opplevelsen din. Kom til stranden for å møte guiden din. Hopp deretter på kajakken din og padle i sjøen. Beundre den spektakulære utsikten over klippene, kjent for vakttårnet bygget på 1500-tallet. Velg mellom en kort kajakkrute og en lang rute med bedre utsikt over klippene. Aktiviteten er på Maro-stranden, rett ved siden av fossen (har faktisk ikke vann fordi vi har lite regn i år), så om bare noen få minutter vil du begynne å nyte denne enestående og unike skjønnheten. Ta med eget snorkelutstyr (hvis du ikke gjør det lar vi deg briller) og stopp underveis for en svømmetur. Få også fantastiske bilder tatt av guiden under turen. Til slutt, gå tilbake til startpunktet på stranden for å fullføre opplevelsen.

Málaga: Inngangsbillett og lydguide for Museo Picasso

6. Málaga: Inngangsbillett og lydguide for Museo Picasso

Picasso-museet i Málaga ble opprettet som svar på kunstnerens ønske om at hans verk skulle bli utstilt i byen der han ble født i 1881. Museet ble realisert takket være innsatsen til kunstnerens datter, svigersønn og barnebarn, som gav bort hoveddelen av kunstsamlingen, og Junta de Andalucía, som arrangerte det ambisiøse prosjektet viet til kunstneren. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som ble erklært som et nasjonalmonument i 1939, og ble åpnet i hjertet av Málaga i 2003. Bygningen er en harmonisk miks av renessanse- og Mudéjar-elementer med rene, moderne linjer. Du finner fønikiske, romerske og arabiske ruiner i byggets underetasje. Denne billetten gir tilgang til den permanente samlingen, som inneholder eksempler på Picassos revolusjonerende innovasjoner. Se malerier, tegninger, skulpturer, keramikk og grafisk arbeid, fra hans første akademiske studier til hans personlige nyklassisistiske perspektiv. Beundre Picassos overlappende kubistiske former, hans eksperimenter i keramikk, hans tolkninger av de gamle mestrene og hans siste malerier fra 1970-tallet. Ta en pause og spis et lite måltid i hagekaféen til Palacio de Buenavista, som er ett av Málagas flotteste. Det perfekte stedet for å avslutte besøket ditt med en aperitiff, en lunsj, et mellommåltid eller en drink.

Malaga: Seiltur med en katamaran med solnedgangsalternativ

7. Malaga: Seiltur med en katamaran med solnedgangsalternativ

Seil ut på havet for et avslappende katamarancruise og nyt utsikten til den fascinerende kysten av Málaga, mens solen sakte forsvinner bak fjellene. Lytt til avslappende musikk, med et glass tradisjonell spansk Cava-vin i hånden. Velg mellom en båttur med eller uten lysshow. Hopp om bord på en romslig katamaran i Málaga og start seileventyret ditt. Beundre solnedgang på Alboranhavet, mens du glir over bølgene. Nyt utsikten til Málagas silhuett mens lysene tennes. Oppgrader opplevelsen din med et glass cava, mens du deler dette øyeblikket med noen du elsker. Legg til et snev av magi til kvelden din med muligheten til å inkludere et romantisk lysshow og musikk, mens du seiler på det rolige Middelhavet. Deretter returnerer du til brygga du la ut fra for å avslutte cruiset. Avganger med levende musikk er tilgjengelig frem til midten av september. De kjøres på onsdager, fredager og søndager til spesialpris.

Fra Malaga: Heldagsbusstur til Ronda og Setenil

8. Fra Malaga: Heldagsbusstur til Ronda og Setenil

Bli hentet fra det sentralt beliggende møtepunktet i Malaga og len deg tilbake og slapp av på den luftkondisjonerte kjøreturen til Setenil de las Bodegas hvor du vil ha ledig tid til å spise lunsj og utforske. Fortsett til byen Ronda, for en guidet tur i det historiske sentrum av Ronda. Stopp ved New Bridge for å nyte Tajo-juvet og dens panoramautsikt, besøk tyrefekterarenaen og tyrefektingsmuseet. Ronda er en av de eldste byene i Spania og den er bygget på to separate klipper som er forbundet med Spanias mest kjente bro, Den nye broen, som ble bygget på 1700-tallet. Reiselederen viser deg rundt i Ronda, og du vil ha litt fritid til å utforske byen på egenhånd. Ta en spasertur i det romantiske sentrum, med sine kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena. Gå tilbake til møtestedet ditt i Malaga på slutten av turen.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

9. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Fra Málaga: Katamarancruise i solnedgang

10. Fra Málaga: Katamarancruise i solnedgang

Opplev den vakre kysten rundt Málaga, med en seilas om bord en luksuriøs katamaran ved solnedgang. Beundre byens majestetiske silhuett fra havet og få med deg noen uforglemmelige minner fra båtturen. Gå om bord på katamaranen og kast loss fra havnen i Málaga. Cruise langs Middelhavet og se Málaga ved solnedgang, mens du lytter til avslappende musikk. Katamaranen har en omfattende bar og uslåelig musikkutstyr, slik at du kan kose deg som aldri før. Båten tilbyr barservice og har toaletter.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Málaga
Nyt solskinnsbyens bohemske kunstscene, skjulte panoramautsikter og autentisk andaluz- tapas.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Málaga

Alle aktiviteter

309 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 20

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Málaga

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Málaga

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Málaga?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Málaga?

De beste dagsturene og utfluktene fra Málaga er:

Gibraltar

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 977 vurderinger

Great trip the guide shirly was superb. She gave good information and spoke verry good english( and german,french,++). After we went in to the startingpointe, you can deside if you want to walk alone at your owne pace, or walk together with the guide. I walked with the guide and would recomend it. She had lots of information and humor. A bit before the end i walked by my self and then had time to grab a hotdog to eat at the stands at the finish.

En enkel og komfortabel måte å komme seg til Caminito del Rey på. Med klare indikasjoner, og kontinuerlig overvåking fra selskapet på foretatt reservasjon. Fornøyd med tjenestene som tilbys, med guiden, Paco bussjåføren, den andre guiden på den lille stien... Absolutt anbefalt

super opplevelse, buss kom punktlig og plukket opp. flott guide som informerte godt både på engelsk og spansk. lett og fin tur. trenger ikke holde følge med gruppen om man vil underveis. rask og effektiv retur.

Spektakulær tur med fantastisk guide. Må oppleves.

Kjempeflott tur med veldig flink guide. Anbefales.