Legg til datoer

Ting å gjøre i
Málaga

Nyt solskinnsbyens bohemske kunstscene, skjulte panoramautsikter og autentisk andaluz- tapas.

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Málaga

Fra Málaga: Caminito del Rey - guidet tur med buss

1. Fra Málaga: Caminito del Rey - guidet tur med buss

Vandre på Caminito del Rey, en hengende gangvei omgitt av et vakkert landskap, sammen med en guide. Transport er inkludert fra Málaga. Underveis kan du høre om historien bak konstruksjonen av dette flotte ingeniørverket. Hopp om bord på en buss fra Málaga og reis til Ardales. Guiden gir deg en sikkerhetsorientering, og deretter er det bare å sette på seg hjelmene. Start enveisvandringen på Caminito del Rey ved den nordlige tilgangen og ta deg til den sørlige tilgangen. Gå forbi fjell som ble til for millioner av år siden og vertikale kløfter gravd ut av kraften fra Guadalhorce-elven. Lytt til historier om eventyrere og klatrere. Lytt til historier om kong Alfonso XIII, en av de mektigste mennene i spansk historie. Stien er 7,7 kilometer lang, men det er en enkel vandring sammen med guiden. Etter at vandringen er over, går du tilbake til bussen din og blir kjørt tilbake til Málaga.

Malaga: Seiltur med katamaran og solnedgang som tilvalg

2. Malaga: Seiltur med katamaran og solnedgang som tilvalg

Seil ut på havet for et avslappende katamarancruise og nyt utsikten til den fascinerende kysten av Málaga, mens solen sakte forsvinner bak fjellene. Lytt til avslappende musikk, med et glass tradisjonell spansk Cava-vin i hånden. Velg mellom en båttur med eller uten lysshow. Hopp om bord på en romslig katamaran i Málaga og start seileventyret ditt. Beundre solnedgang på Alboranhavet, mens du glir over bølgene. Nyt utsikten til Málagas silhuett mens lysene tennes. Oppgrader opplevelsen din med et glass cava, mens du deler dette øyeblikket med noen du elsker. Legg til et snev av magi til kvelden din med muligheten til å inkludere et romantisk lysshow og musikk, mens du seiler på det rolige Middelhavet. Deretter returnerer du til brygga du la ut fra for å avslutte cruiset. Avganger med levende musikk er tilgjengelig frem til midten av september. De kjøres på onsdager, fredager og søndager til spesialpris.

Málaga: Inngangsbillett til Museo Picasso Málaga

3. Málaga: Inngangsbillett til Museo Picasso Málaga

Picasso-museet i Málaga ble opprettet som svar på kunstnerens ønske om at hans verk skulle bli utstilt i byen der han ble født i 1881. Museet ble realisert takket være innsatsen til kunstnerens datter, svigersønn og barnebarn, som gav bort hoveddelen av kunstsamlingen, og Junta de Andalucía, som arrangerte det ambisiøse prosjektet viet til kunstneren. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som ble erklært som et nasjonalmonument i 1939, og ble åpnet i hjertet av Málaga i 2003. Bygningen er en harmonisk miks av renessanse- og Mudéjar-elementer med rene, moderne linjer. Du finner fønikiske, romerske og arabiske ruiner i byggets underetasje. Denne billetten gir tilgang til den permanente samlingen, som inneholder eksempler på Picassos revolusjonerende innovasjoner. Se malerier, tegninger, skulpturer, keramikk og grafisk arbeid, fra hans første akademiske studier til hans personlige nyklassisistiske perspektiv. Beundre Picassos overlappende kubistiske former, hans eksperimenter i keramikk, hans tolkninger av de gamle mestrene og hans siste malerier fra 1970-tallet. Ta en pause og spis et lite måltid i hagekaféen til Palacio de Buenavista, som er ett av Málagas flotteste. Det perfekte stedet for å avslutte besøket ditt med en aperitiff, en lunsj, et mellommåltid eller en drink.

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet tur på Caminito del Rey

4. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet tur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Málaga: Flamenco-forestilling på Alegría

5. Málaga: Flamenco-forestilling på Alegría

Oppdag et autentisk flamencoshow på Flamenco Alegría. Se tradisjonell dans og hør vakker sang og gitarspill fra Málaga, hovedstaden på Costa del Sol. Nyt en forestilling av hele rollebesetningen. Se danserne fremføre en kort scene før sangeren og gitaristen blir med dem på scenen. Deretter kan du høre en solo fra gitaristen og se hver danser gjøre et solostykke som uttrykker en rekke følelser, inkludert glede, smerte og melankoli. Mens du ser på, slapp av med drinker og tradisjonelle tapas. Beundre utrolige og spontane forestillinger under en magisk opplevelse.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

6. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Fra Malaga: Heldagstur med buss til Ronda og Setenil

7. Fra Malaga: Heldagstur med buss til Ronda og Setenil

Bli hentet fra det sentralt beliggende møtepunktet i Malaga og len deg tilbake og slapp av på den luftkondisjonerte kjøreturen til Setenil de las Bodegas hvor du vil ha ledig tid til å spise lunsj og utforske. Fortsett til byen Ronda, for en guidet tur i det historiske sentrum av Ronda. Stopp ved New Bridge for å nyte Tajo-juvet og dens panoramautsikt, besøk tyrefekterarenaen og tyrefektingsmuseet. Ronda er en av de eldste byene i Spania og den er bygget på to separate klipper som er forbundet med Spanias mest kjente bro, Den nye broen, som ble bygget på 1700-tallet. Reiselederen viser deg rundt i Ronda, og du vil ha litt fritid til å utforske byen på egenhånd. Ta en spasertur i det romantiske sentrum, med sine kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena. Gå tilbake til møtestedet ditt i Malaga på slutten av turen.

Málaga: Katamarantur ved solnedgang

8. Málaga: Katamarantur ved solnedgang

Opplev den vakre kysten rundt Málaga, med en seilas om bord en luksuriøs katamaran ved solnedgang. Beundre byens majestetiske silhuett fra havet og få med deg noen uforglemmelige minner fra båtturen. Gå om bord på katamaranen og kast loss fra havnen i Málaga. Cruise langs Middelhavet og se Málaga ved solnedgang, mens du lytter til avslappende musikk. Katamaranen har en omfattende bar og uslåelig musikkutstyr, slik at du kan kose deg som aldri før. Båten tilbyr barservice og har toaletter.

Malaga: Katamarancruise med valgfritt svømmestopp

9. Malaga: Katamarancruise med valgfritt svømmestopp

Nyt panoramautsikten over Malaga fra havet mens du slapper av på en 24 meter lang katamaran. Sol deg i garnene i baugen eller hvil på et av de skyggefulle stedene. Velg mellom 1-timers, 1,5-timers eller 1,5-timers cruise på dagtid. Hvis du velger 1,5-timers cruise på dagtid, vil det være et ekstra stopp for svømming.

Málaga: Omvisning av Alcazaba og det romersk amfiteateret

10. Málaga: Omvisning av Alcazaba og det romersk amfiteateret

Alcazaba i Málaga er en av de vakreste attraksjonene du kan besøke mens du er her i byen. Bli med til dette vakre muslimske palasset ford å utforske festningen, hagene og de dekorerte bakgårdene. Lær om stedets kunst, historie og arkitektur, og se de skjulte legendene og kuriositetene som gjør dette stedet så spesielt. Dessuten får du høre om hvordan de kristne erobret Alcazaba og Málaga, mens du beundrer en av de vakreste utsiktene over byen som kommer til å gjøre deg målløs.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Málaga

Alle aktiviteter

399 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Málaga

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Málaga?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Málaga?

De beste dagsturene og utfluktene fra Málaga er:

Ronda

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 977 vurderinger

Jeg dro alene på eventyret med den hensikt å gå rundt hele Klippen (dessverre er det en liten del som må gjøres med bil, men jeg haiket lett), og det var flott. Gibraltar har mange ting å besøke utover apeområdet (som jeg også dro til før jeg begynte å gå) og resten av turistattraksjonene, for elskere av å gå, er det et unikt sted, hvor du kan se og observere mange ting i svært noen få kilometer. Hvis du vil gjøre det, ikke bekymre deg, det er god tid, jeg hadde luksusen av å ta en liten dukkert i Catalan Bay og gjøre noen andre stopp underveis, og likevel hadde jeg mer enn en time igjen til gå gjennom hovedområdet shopping og kjøpe suvenirer. Jeg måtte fortsatt besøke grottene så jeg kan ikke snakke om dem, men jeg er sikker på at utfluktene vil gå fantastisk. Til slutt, takk Jorge (guiden) og Javier (sjåføren) for deres fantastiske arbeid og for å gjøre turen til Rock veldig hyggelig.

Veldig hyggelig og kunnskapsrik guide Alex. Hjelpsom og tålmodig. Selve turen var veldig interessant. Vi kjøpte flere attraksjoner. Det eneste minuset er at vi ikke tok taubanen og vi var ikke på observasjonsdekket. Resten er perfekt. Jeg anbefaler !!

Godt organisert tur, i en ren, komfortabel buss med en veldig hyggelig guide, Jorge. Fra Benalmadena tar ruten omtrent 1:40. deretter over 5 timer for å utforske Gibraltar. Det er verdt det, definitivt ja

Reisen fra Torremolinos til Gibraltar var problemfri. Mrs. Monica, guiden, er en veldig hyggelig person. Jeg vil gjerne gjenta denne turen :)

Det var veldig hyggelig. Alt... vår guide og gruppe❤️