Opplevelser i

Málaga

Nyt solskinnsbyens bohemske kunstscene, skjulte panoramautsikter og autentisk andaluz- tapas.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De ti beste stedene å besøke i Málaga

En ferie i Málaga gir deg muligheten til å kombinere strandliv og bylivets gode sider. Kos deg på museer, i de mange fine butikkene, de vakre bygningene og nyt spanjolenes avslappede livsstil. Om du ikke vet hvor du skal starte, får du her noen tips om de beste severdighetene og opplevelsene i Málaga du bør få med deg.

 • Katedralen i Málaga

  1. Katedralen i Málaga

  Om du skal oppleve det virkelige Spania må du oppleve den romersk-katolske religionen som landets kultur bygger på. Katedralen i Málaga har fantastiske utskjæringer i stein både på utsiden og innsiden.

 • Alcazaba

  2. Alcazaba

  Et viktig stykke historie! Den arabiske festningen har dessuten fantastisk utsikt over byen og havnen, så dette er det perfekte stedet å prøve panoramafunksjonen på mobiltelefonen din.

 • Picassomuseet

  3. Picassomuseet

  Bygningen kombinerer på en elegant måte historisk og moderne arkitektur, og museets utstilling, i Picassos fødeby, er et vakkert eksempel på den store kunstnerens arbeid.

 • Costa del Sol

  4. Costa del Sol

  Når føttene dine trenger en pause, kan du dra til den berømte solkysten og slappe av. Her finner du flotte sandstrender og nesten alltid godt vær. Om du vil ha en rolig strandtur, er det lurt å komme tidlig på dagen.

 • 5. Castillo de Gibalfaro

  Det er lurt å ta turen til denne festningen tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen, for å unngå å måtte gå motbakkene i stekende sol. Du kan også ta en pause halvveis og nyte deilig sangría. Turen er ikke å anbefale for personer med gangbesvær.

 • 6. Fundación Picasso

  Er du glad i kunst, vil du elske å gå på oppdagelsesferd i dette Picassoarkivet. Her finner du dokumenter, kunstsamlinger og massevis av detaljerte opplysninger om kubismens far.

 • 7. Tivoli World

  I dette tivoliet finner du klassiske forlystelser og masse moro for barna. Med et familiearmbånd får du mest for pengene, da er også prisen på mat og drikke rimligere.

 • 8. Guadalhorces elvemunning

  Et fuglekikkerparadis, men den fabelaktige utsikten gjør at dette også er et fantastisk sted for fotografer. Du kommer deg lett hit med bil eller buss nummer 10 fra Málaga sentrum.

 • 9. Sea Life Aquarium Benalmádena

  Haier, merkelige havdyr og fargerike koraller kan trollbinde de fleste barn i minst en halv dag. Spør de ansatte ved akvariet om de ulike artene, så får du enda mer ut av billetten din som koster 9,95 EUR om du kjøper den på internett.

 • 10. Museo de Málaga

  Både kutur- og historieentusiaster vil elske dette museet som har delt utstillingene sine inn i to kategorier – kunstverk og arkeologi. Museet er stengt på mandager.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor lenge bør man være i Malaga?

  Om du har en uke i Malaga rekker du både å se de store turistattraksjonene og nyte den deilige solen. Men du kan også få mye ut av et besøk om du kun har 2-3 dager.

 • Hvordan kommer man seg til Malaga?

  Flyplassen i Málaga er den fjerde mest travle flyplassen i Spania, så hit kommer du deg lett fra alle de store byene i Europa.

 • Trenger man bil i Malaga?

  Du trenger ikke bil for å utforske selve Málaga, men en leiebil er ganske rimlig og gir deg muligheten til å reise litt mer rundt. Det er mange områder like i nærheten som også har massevis av opplevelser å by på. Pass på at du leier en bil med klimaanlegg om du kommer på sommerstid.

 • Hva bør man kjøpe med meg hjem?

  Dropp de utstoppede eselfigurene og prioriter heller håndverksprodukter som broderi eller porselen.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Like før eller like etter høysesongen. Da er det færre mennesker på stranden, prisene er lavere og du kan fremdeles nyte solen og det deilige været i Malaga.

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 12 076 vurderinger

Utrolig engasjert, kunnskapsrik, formidler av spansk mattradisjoner og kvalitet i produksjon av et utrolig utvalg fra Malaga og regionens utvalg. Videre stor kunnskap om lokal historien. Formidlingen var utrolig flott og hans enorme kunnskap ble delt både saklig på en jovial og sosial være måte. Tapas med lokale retter og vin var utsøkt god og velsmakende på alle spisestedene. Anbefales for alle, vi traff mange hyggelige deltakere og supre mennesker. Supert opplegg

Vi fikk en god opplæring i hvordan vi bruker Segway'en og hvordan vi skal forholde oss som gruppe under turen. Guiden vår var flink og kunnskapsrik Det var en lærerik utflukt selv om jeg har vært i Malaga en gang tidligere. Det er veldig gøy å kjøre med Segway!

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.

Spektakulært er nok riktig ord for denne opplevelsen... fantastisk natur.... var en stor opplevelse hele turen.

Ein svært flott tur som eg hadde lese ein del om på førehand.