Opplevelser i
Málaga

Come for the sun — stay for the boho art scene, hidden panoramic views, and authentic andaluz tapas.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Málaga

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Málaga?

De ti beste stedene å besøke i Málaga

En ferie i Málaga gir deg muligheten til å kombinere strandliv og bylivets gode sider. Kos deg på museer, i de mange fine butikkene, de vakre bygningene og nyt spanjolenes avslappede livsstil. Om du ikke vet hvor du skal starte, får du her noen tips om de beste severdighetene og opplevelsene i Málaga du bør få med deg.

 • Katedralen i Málaga

  1. Katedralen i Málaga

  Om du skal oppleve det virkelige Spania må du oppleve den romersk-katolske religionen som landets kultur bygger på. Katedralen i Málaga har fantastiske utskjæringer i stein både på utsiden og innsiden.

 • Alcazaba

  2. Alcazaba

  Et viktig stykke historie! Den arabiske festningen har dessuten fantastisk utsikt over byen og havnen, så dette er det perfekte stedet å prøve panoramafunksjonen på mobiltelefonen din.

 • Picassomuseet

  3. Picassomuseet

  Bygningen kombinerer på en elegant måte historisk og moderne arkitektur, og museets utstilling, i Picassos fødeby, er et vakkert eksempel på den store kunstnerens arbeid.

 • Costa del Sol

  4. Costa del Sol

  Når føttene dine trenger en pause, kan du dra til den berømte solkysten og slappe av. Her finner du flotte sandstrender og nesten alltid godt vær. Om du vil ha en rolig strandtur, er det lurt å komme tidlig på dagen.

 • 5. Castillo de Gibalfaro

  Det er lurt å ta turen til denne festningen tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen, for å unngå å måtte gå motbakkene i stekende sol. Du kan også ta en pause halvveis og nyte deilig sangría. Turen er ikke å anbefale for personer med gangbesvær.

 • 6. Fundación Picasso

  Er du glad i kunst, vil du elske å gå på oppdagelsesferd i dette Picassoarkivet. Her finner du dokumenter, kunstsamlinger og massevis av detaljerte opplysninger om kubismens far.

 • 7. Tivoli World

  I dette tivoliet finner du klassiske forlystelser og masse moro for barna. Med et familiearmbånd får du mest for pengene, da er også prisen på mat og drikke rimligere.

 • 8. Guadalhorces elvemunning

  Et fuglekikkerparadis, men den fabelaktige utsikten gjør at dette også er et fantastisk sted for fotografer. Du kommer deg lett hit med bil eller buss nummer 10 fra Málaga sentrum.

 • 9. Sea Life Aquarium Benalmádena

  Haier, merkelige havdyr og fargerike koraller kan trollbinde de fleste barn i minst en halv dag. Spør de ansatte ved akvariet om de ulike artene, så får du enda mer ut av billetten din som koster 9,95 EUR om du kjøper den på internett.

 • 10. Museo de Málaga

  Både kutur- og historieentusiaster vil elske dette museet som har delt utstillingene sine inn i to kategorier – kunstverk og arkeologi. Museet er stengt på mandager.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor lenge bør man være i Malaga?

  Om du har en uke i Malaga rekker du både å se de store turistattraksjonene og nyte den deilige solen. Men du kan også få mye ut av et besøk om du kun har 2-3 dager.

 • Hvordan kommer man seg til Malaga?

  Flyplassen i Málaga er den fjerde mest travle flyplassen i Spania, så hit kommer du deg lett fra alle de store byene i Europa.

 • Trenger man bil i Malaga?

  Du trenger ikke bil for å utforske selve Málaga, men en leiebil er ganske rimlig og gir deg muligheten til å reise litt mer rundt. Det er mange områder like i nærheten som også har massevis av opplevelser å by på. Pass på at du leier en bil med klimaanlegg om du kommer på sommerstid.

 • Hva bør man kjøpe med meg hjem?

  Dropp de utstoppede eselfigurene og prioriter heller håndverksprodukter som broderi eller porselen.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Like før eller like etter høysesongen. Da er det færre mennesker på stranden, prisene er lavere og du kan fremdeles nyte solen og det deilige været i Malaga.

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 14 854 vurderinger

Hadde en veldig fin tur! Bussen kom i tide og reisen dit var behagelig. Du får informasjon under reisen. Alex guiden var flott, han kunne fortelle historien veldig hyggelig. I løpet av turen var du fri til å gå i ditt eget tempo. Hvis du ønsker informasjon, kan du kontakte Alex og han vil fortelle historien med stor lidenskap! Å gå i ditt eget tempo var veldig hyggelig, i tillegg var alle instruksjoner klare som sørget for at turen gikk knirkefritt! Vi anbefaler det absolutt og vi koste oss virkelig i dette vakre området!

Anot guiden viste seg å være en veldig lidenskapelig kunsthistoriker hvis kunnskap motsier hans unge år. Engelsken hans er imponerende språklig, og han er en ekstremt personlig kar. Vi - et eldre engelsk ektepar - var så heldig å ha ham helt for oss selv, men han er tydeligvis ganske i stand til å bli glad i å passe større grupper. Prøv å få ham!

Veldig hyggelig tur, jeg er veldig glad for at vi gjorde det. Turen var faktisk veldig lett, og selv folk som var redde for høyder ville takle det. Anbefaler deg å ta din egen snacks da lukten og stedet fra bodene på slutten ikke virket veldig appetittvekkende. 20 minutters ventetid før vi dro (i tide) var unødvendig.

Det var ca 50 minutter om bord. Helt greit for €12. En gang ute på havet til solen gikk ned og tilbake. Det hele med en plastkopp med deilig musserende vin.Mannskapet prøver iherdig å sørge for at alle koppene havner i søpla. For 12€ turer + musserende vin var det flott.

Verdt 65 euro. Guiden vår, Jose eller Timmy, var morsom og engasjerende. Spektakulære steder, glad vi ikke trengte å kjøre for å komme opp dit. En flaske vann og en kake på slutten ville ha blitt satt pris på.