Legg til datoer

Ting å gjøre Málaga

Nyt solskinnsbyens bohemske kunstscene, skjulte panoramautsikter og autentisk andaluz- tapas.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Caminito del Rey og flere fotturer
  • Flamenco, tapas og mer
  • Málaga på hjul
  • Seiling, bading og snorkling
  • Utforsk Andalusia
243 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 16

Ofte stilte spørsmål om Málaga

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Málaga?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Málaga er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Málaga?

De beste dagsturene og utfluktene fra Málaga er:

Gibraltar

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 116 vurderinger

Veldig seriøst reiseselskap, dessverre var været dårlig den dagen jeg bestilte reisen min, og jeg sendte meg en melding kvelden før for å fortelle meg at turen ikke kom til å skje, og det ga meg valget om å planlegge om eller for en fullstendig refusjon. Jeg bestemte meg for å planlegge på nytt, igjen dårlig vær, men denne gangen bestemmer vi oss for å gå og se, hvis caminito var åpen kunne vi ha gjort det i motsetning til de tilbyr en refusjon igjen. Vi var heldige og vi klarte det. Guiden vår var Jose Miguel, han er morsom, veldig morsom og forklaringen hans var veldig bra utført, han forklarte oss historie og morsomme fakta alltid med et smil. Jeg likte det veldig godt, og jeg er glad vi prøvde å dra. Super foreslått og med Jose vil bli mye moro!!!!

Hentes på møtepunktet umiddelbart, reisen var bra og ved ankomst til avleveringsstedet for å gå til inngangen, organisert i grupper og tildelt guider for turen. Tilgang og hjelmer organisert jevnt og uten problemer. Guiden vår forklarte historien til området og turen godt og med humor, og stoppet på praktiske punkter hele veien. På slutten av turen ble vi hentet av bussen og kjørt tilbake til Malaga. Alt i alt var det en godt organisert tur som ikke gikk noen andre steder enn du hadde betalt for å dra. Jeg vil anbefale det på det sterkeste

Tøye ut! Bussjåføren var fast på å ta på seg maske, men knapt noen hadde på seg en gang. Kunne ikke bruke skjerfene og lar oss løpe rundt for å hente et om morgenen... var ikke hyggelig da vi kom tilbake til bussen og prøvde å sende oss videre opp, men jeg visste at det var bussen vår. Guiden Fran var fantastisk, så det er derfor jeg ga 5 stjerner. Kom forberedt og du skal ha det bra.

Selv om det er en del stengt på grunn av regnet nylig, er det verdt å gå den lille stien. Guiden min var Javier, og han var veldig hyggelig og fortalte oss hele historien om hvordan den lille stien ble opprettet, samt anekdoter fra andre besøk. Hvis du er redd for høyder, bør du ikke gjøre det.

super opplevelse, buss kom punktlig og plukket opp. flott guide som informerte godt både på engelsk og spansk. lett og fin tur. trenger ikke holde følge med gruppen om man vil underveis. rask og effektiv retur.