Legg til datoer
Ting å gjøre

Málaga

Nyt solskinnsbyens bohemske kunstscene, skjulte panoramautsikter og autentisk andaluz- tapas.

Flere reisetips for Málaga

Vil du vite mer om aktiviteter i Málaga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Málaga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 19 156 vurderinger

Vi hadde en super hyggelig guide under turen. Han visste mye å fortelle og spøkte også. Innimellom fikk man noen ganger lov til å gå deler i sitt eget tempo og så kom man sammen igjen som en gruppe. Vi måtte bare vente lenge til vi fikk slippe inn, men det kunne ikke guiden gjøre noe med og beklaget også. Vil definitivt anbefale denne turen. Du går rett i omtrent hele turen, så du trenger ikke klatre mye. Ideell hvis du blir raskt andpusten. Vil definitivt anbefale denne turen!

Turens beste aktivitet!! Vi hadde lagret den til vår siste dag i Malaga, og vi gjorde det bra. Turen varte i nesten 2 timer, og teamet overrasket oss ved å vise oss delfiner! Vi kunne ikke bedt om bedre. Alle ansatte på båten var på topp! Takk igjen. Hvis du vil ha en god plass på båten, prøv å komme tidlig, men alle beveger seg rundt for bilder osv. så det er ubrukelig!

Alt gikk kjempebra! Busser kom alltid i tide og var aldri overfylte, så du hadde alltid god plass. Varmen var uutholdelig enkelte steder, men sånn er det når man besøker en by om sommeren. Gjerne igjen :)

Veldig bra, og fin tur. Guiden snakket greit Engelsk og var veldig positiv og flink. Husk gode sko, og drikk godt underveis!

En fantastisk flott tur med en veldig kunnskapsrik og sympatisk guide! Anbefales på det varmeste!