Våre mest anbefalte ting å gjøre i Malacca by

Fra Kuala Lumpur: Historisk dagstur i Melaka med lunsj

1. Fra Kuala Lumpur: Historisk dagstur i Melaka med lunsj

Besøk UNESCO-listede Malacca på en dagstur fra Kuala Lumpur. Se hvor Malaysia begynte ved Malaccastredet. Se på ruinene av St. Paul's Church (stengt hver mandag) og Røde Plass (Christ Church stengt hver mandag), de rosa nederlandske administrative bygningene som nå huser Malacca-museet og regjeringskontorene. Nyt autentisk lokal mat til lunsj. Etterpå kan du se Cheng Hoon Teng-tempelet, hvor 3 hoveddoktriner om kinesisk tro blir tilbedt under samme tak. Ta en spasertur langs Malaccas Jonker Street, som ender ved bredden av Malacca-elven. Lær om det malaysiske sultanatet, Malaccas fremvekst som en viktig handelshavn og den portugisiske og nederlandske innflytelsen fra tidlig på 1500-tallet.

Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

2. Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og andre land. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Oppgrader til dekning i 8 land, inkludert Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Vietnam, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): Internett Malaysia: Celcom/Digi Resten av landene vil være tilgjengelig i kuponginformasjonen i GetYourGuide-appen din etter kjøpet.

Malaysia: eSim Mobile Data Plan

3. Malaysia: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og velg en plan som også fungerer i andre land. Kjøp og installer eSIM hvor som helst og begynn å bruke det umiddelbart, uten fysisk SIM. Velg din favorittdatapakke som passer dine behov, og avgjør om du vil ha dekning i 8 andre land, inkludert Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Thailand, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Skann eSIM QR-koden for å begynne å surfe og få tilgang til appene dine. Når du aktiverer den, vil dekningen din begynne for den valgte tidsperioden. Fyll på og kjøp et ekstra SIM-abonnement hvis du trenger det. Husk å velge transportør i Malaysia, som varierer avhengig av planen. Det er vanligvis Maxis, Celecom eller Digi. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering.

Fra Kuala Lumpur: Privat heldagstur til Malakka

4. Fra Kuala Lumpur: Privat heldagstur til Malakka

En fascinerende blanding av portugisisk, nederlandsk og britisk påvirkning har gjort Malacca til et av de mest populære turistmålene i Malaysia. Turen din starter ved St. Peters kirke og Dutch Square, hvorfra du drar til A Famosa. Dette stedet, en liten port er det som er igjen av en en gang mektig portugisisk festning, er de eldste overlevende europeiske arkitektoniske restene i Asia. Dette stedets rike historiske bakgrunn ga det en UNESCOs verdensarvliste i juli 2008. Deretter kan du nyte en autentisk Malacca lokal lunsj på Peranakan Restaurant. Hold humøret høyt mens du fortsetter for å se andre fascinerende steder rundt Malacca, inkludert Portuguese Square: kjærlig referert til som Mini Lisboa, dette er en attraksjon du ikke bør gå glipp av. Til slutt, nyt shopping på den berømte Jonker Walk-basaren, et marked som selger en rekke interessante håndverk og suvenirer - du vil garantert komme over en skatt eller to!

Fra Kuala Lumpur: Privat transport til Malacca City

5. Fra Kuala Lumpur: Privat transport til Malacca City

Se mer av historien og kulturen til Malaysia ved å besøke Malacca. Bestill en privat transport og ta stresset ut av reisen. Bli hentet på ditt valgte sted i Kuala Lumpur og slapp av mens du blir tatt direkte til hotellet ditt i Malacca. Velg tidspunktet på dagen du og gruppen din ønsker å reise, og velg et kjøretøy som komfortabelt kan romme gruppestørrelsen din. Nyt et komfortabelt, luftkondisjonert kjøretøy med en profesjonell sjåfør. En gang i Malacca City, ta inn arven fra Jonker Street, Christ Church og mer. Velg et tur-retur-alternativ hvis du ønsker å bli tatt tilbake til Kuala Lumpur.

Privat tur: Historisk dagstur til Malacca fra Kuala Lumpur

6. Privat tur: Historisk dagstur til Malacca fra Kuala Lumpur

Etter en hotellhenting kl. 9.00 fra hotellet ditt i Kuala Lumpur City, vil ditt første stopp være St. Francis Xavier-kirken. Denne kirken ble bygget av far Farve, i 1856, til ære for St. Francis Xavier. Det var på en gang den største kirken bygget av MEP (Paris Foreign Missionary) på den malaysiske halvøya. Deretter fortsetter du til Stadthuys, som er den mest besøkte attraksjonen i Malacca. Det er en gammel nederlandsk bygning, som er et stort rådhus som en gang ble brukt til offentlige sammenkomster. Representerer den nederlandske arkitekturen, det er en rød bygning i sentrum av byen som ble bygget i 1650 av det nederlandske folket på landet. Av samme grunn er Stadthuys Melaka også kjent som det berømte Dutch Square. Etter å ha spist lunsj fortsett til Christ Church. Bygget i 1753 til ære for hundreårsdagen for erobringen av Malacca, og er et av de mest anerkjente og fotograferte stedene i byen. Gå over til moskeen Kampung Kling, som ligger i nærheten av den berømte Harmony Street, hvor tilbedelseshus fra ulike religioner harmonisk eksisterer side om side. Bygget i 1748, som mange malakanske moskeer bygget rundt den perioden, viser den sterke javanesiske og orientalske påvirkninger i sin arkitektur. Moskeen ble rekonstruert og renovert i 1872 og 1908 for å erstatte den originale trekonstruksjonen med en laget av betong. I 1999, etter en restaureringsøvelse av Institutt for museum og antikk, ble det erklært et historisk monument. Snacks underveis på ulike gatemat som er påvirket av de mange kulturene som både har gått gjennom Malacca og plantet røtter her. Etter litt mer utforskning, hopp tilbake i det komfortable kjøretøyet for turen tilbake til Kuala Lumpur. Omtrent klokken 17.00 kommer du tilbake til hotellet ditt i Kuala Lumpur City-området hvor turen avsluttes.

Malacca: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

7. Malacca: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Asia, er det bare å velge alternativet for 22 asiatiske land, som dekker:Vietnam, Hong Kong, Macao, Kambodsja, Kina, Taiwan, Malaysia, Australia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Singapore, New Zealand, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Kuwait, Saudi Arabia, Israel, Japan, Sør-Korea Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nettverk: Maxis

8 timers bruk: Dagstur til Malacca

8. 8 timers bruk: Dagstur til Malacca

For denne 8 timers bruken kan du bruke leiebilen eller varebilen for Malacca-turen, bruken inkluderer 2-veis transport og turer i henhold til informasjonen som er gitt. Leiekjøretøyet kommer med sjåfør som også vil hjelpe deg hvis du trengte noen service (kun turrelatert). Bruken gjelder kun innenfor Malacca-destinasjonen. Du kan oppdage turist-hotspot i Malacca som Red/Dutch Square (Stadhyus), Porta De Santiago, Malacca Museum, Jonker Street/Walk, St Paul Xavier Church, Chinatown, Cheng Hoon Tung Temple, Malacca River Cruise (billett ikke inkludert) & mer på. Reiserute: - Kl. 08.00 Henting fra Kuala Lumpur sentrum - 09.30 Fortsett til Malacca [1,5 timers reise] - Gratis og enkel bruk i Malacca - 1600 timer Avgang til Kuala Lumpur sentrum [1,5 timers reise] - 1730 ankom Kuala Lumpur sentrum

Malacca Instagram-tur: De beste stedene (privat og med alt inkludert)

9. Malacca Instagram-tur: De beste stedene (privat og med alt inkludert)

På denne Malacca Instagram-turen vil du ha sjansen til å besøke de mest kjente og mest Instagrammable stedene i Malacca. Start dagen med hotellhenting klokken 8:30. Ta deretter veien til Putra-moskeen og besøk Jonker Street. Pause til lunsj kl. 12.00 og fortsett deretter til Christ Church og St. Paul Church. Deretter kan du besøke Cheng Hoon Teng-tempelet og Malacca Straight-moskeen. Til slutt, start reisen tilbake til hotellet ditt, hvor guiden din vil slippe deg av omtrent klokken 18.

Malacca: Privat tur til Baba og Nyonya Heritage Museum

10. Malacca: Privat tur til Baba og Nyonya Heritage Museum

Besøkssteder:- House of Museums Malacca, 82 Lorong Hang Jebat, Melaka 75200 Malaysia, 30 minutter St. Petri (St. Peterskyrkan), Göran Olsgaten, Malmö Sverige, 30 minutter Røde plass (Dutch Square), Melaka Malaysia, 45 minutter Christ Church, Jalan Kota, Melaka 75000 Malaysia, 20 minutter A Famosa Fort, Jalan Parameswara Bandar Hilir, 2 min gange fra St Paul's Church, Melaka 78000 Malaysia, 45 minutter Cheng Hoon Teng-tempelet, nr. 25, Jalan To_kong, Melaka 75200 Malaysia, 30 minutter Kampung Kling-moskeen, Jalan Tukang Emas, Melaka 75200 Malaysia, 20 minutter Jonker Street, Jalan Hang Jebat, Melaka Malaysia, 20 minutter Sri Pogyatha Vinoyagar Moorthi-tempelet, Jalan Tukang Emas, Melaka 75200 Malaysia,

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Malacca by

Malacca by
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Malacca by

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Malacca by

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Malacca by?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Malacca by på regnværsdager?

Flere reisetips for Malacca by

Vil du vite mer om aktiviteter i Malacca by? Trykk her for full oversikt