Våre mest anbefalte ting å gjøre i Mae Hong Son provinsen

Pai: Jungle Tipsy Tubing

1. Pai: Jungle Tipsy Tubing

Jungle Tubing er tilbake! Forrige sesong var vi de nye barna på blokken, denne sesongen er vi oppgradert for maksimal galskap :D Ja, du hørte riktig - det er tubing, mer enn bare litt beruset, gjennom jungelen i den vakre Pai-dalen i Nord-Thailand. Hold godt fast i tubene, for det kommer til å bli en vill tur. Hva er Hoo-Ha? 🚀 Tre Rowdy Bars: fordi én ikke er gøy! Tre stopp, tre muligheter til å miste verdigheten... 🌊 To timers fløting - det er jo det vi er her for, ikke sant? Driv nedover Pai-elven i to timer med tvilsomme avgjørelser, men det er avslappende, for du blir helt "ett" med jungellandskapet ... helt til du kommer til stoppene våre med fulle barer, mat, DJ-er, MC-er, kroppsmaling, food trucks, volleyball, rutsjebane, bokseringer og til og med en fotballbane! 🤘 En rå opplevelse: Advarsel: Deltakelse er obligatorisk. Minner er valgfritt. Rekordstor utfordring: 🏆 500 rør: Får vi plass til 500 slanger i elva? Sannsynligvis ikke, men la oss finne ut av det sammen! Utfordringen er akseptert! Ok, da gjør vi det! Så... hva nå? 🎟️ Bestill online her 📍 Personlige billetter: Tilgjengelig på de fleste vandrerhjem i Pai og Chiang Mai, samt hos utvalgte reisebyråer, inkludert Back Trax og AYA. Hvis du liker Jungle Tipsy Tubing, gjør deg klar for Tipsy Canyon Day Party hver lørdag i Chiang Mai!!! #TIPSY @tipsycanyon på instagram Utforsk flere Tipsy Thailand-arrangementer: 🌐 www.tipsythailand.com

Pai-høydepunkter Privat én dagstur fra Chiang Mai

2. Pai-høydepunkter Privat én dagstur fra Chiang Mai

På denne private dagsturen fra Chiang Mai til Pai, vil du bli hentet tidlig om morgenen og reise for en 3,5-timers kjøretur opp motorvei 1095 til Pai. Pai er en liten, men sjarmerende by med sin rolige atmosfære omgitt av fjell, jorder og bekker. Veien fra Chiang Mai til Pai vil ta deg noen av de mest frodige grønne fjelllandene du noen gang vil se. Turen inkluderer besøk til byen Pai, det kinesiske Santichon-samfunnet, den historiske broen, Coffee in Love Cafe, det buddhistiske tempelet og fossen. Du kan bestille en drink eller ostekakedessert på balkongen mens du nyter utsikten på Coffee in Love Cafe. Besøk den historiske broen, bygget i 1942 og er en del av ruten fra Chiang Mai til Burma. Neste stopp er Wat Phra That Mae Yen-tempelet som ligger på toppen av en høyde og tilbyr de som klatrer til toppen en anstendig utsikt over Pai.

Chiang Mai: Doi Suthep nasjonalpark fritidsvandring og sykkel

3. Chiang Mai: Doi Suthep nasjonalpark fritidsvandring og sykkel

Legg ut på en times kjøretur til toppen av Doi Suthep nasjonalpark. Vårt første stopp ved Monthatan-fossene gir oss et innblikk i mangfoldet av flora i denne nasjonalparken. Gå gjennom det vakre nord-thailandske høylandet til en glemt Hill Tribe-landsby. Nyt utsiktspunktene mot øst og nord for Mae Ping-dalen, hvor lunsj vil bli inntatt. Etter en god hvile, start turen nedover Suthep nasjonalpark på en jevn vei. Etter et stopp ved Queen Summer Palace og fantastisk utsikt, fortsett til det berømte Wat Suthep. Det praktfulle tempelområdet når 3600 fot i høyden. Fortsett å cruise nedover på komfortable terrengsykler til det gamle Wat Pha Lat.

Chiang Mai: Regnskogguidet terrengsykkeltur

4. Chiang Mai: Regnskogguidet terrengsykkeltur

XC Forest-turen er et flott sted for familier med barn som er nye til terrengsykling. Løypene er både utfordrende og fredelige, noe som gjør at barna kan forbedre ferdighetene sine. Foreldre kan lett følge barna sine og ingen sikkerhetsproblemer takket være lastebilstøtte. Mae Kuang-demningen gir også en fantastisk rasteplass med lunsj og bademuligheter. Denne turen er et eventyr som hele familien kan sette pris på. Når: 9.30–15.30. Hele året regn eller sol Tur: Fra dyp jungel til Mae Ping River Basin, turen kan enkelt endres for å passe alle nivåer av ryttere Sted: Doi Saket... til Mae Ping-elven Sykkeltid: ca: 3-4 timer, 22 km Høydeendring: 300 fot (100m) Kjøreforhold: Landlig land, gårdsvei, enkeltspor Flora: Plantasjer, eukalyptus, furuskog, tropisk jungel Nivåer: Alle ferdigheter, flott for skoleklasser og barnefamilier Personlig egnethet: Ok Instruksjoner: Ja

Chiang Mai: Mae Ping River Cruise E-billett Valgfri Khao Soi

5. Chiang Mai: Mae Ping River Cruise E-billett Valgfri Khao Soi

Mae Ping River Cruise inviterer deg til å legge ut på en rolig og fengslende reise gjennom hjertet av Nord-Thailands naturlige skjønnhet og kulturelle arv. Mens du forsiktig driver langs det rolige vannet i Mae Ping-elven, vil du bli omgitt av fantastiske landskap, fra frodige grøntområder til pittoreske landsbyer, som tilbyr en sjelden følelse av fred og ro. Dette cruiset er en inngangsport til sjelen til Nord-Thailand, og gir glimt inn i den tradisjonelle livsstilen langs elvebredden. Langs ruten vil du møte lokale landsbyer, hver med sine egne unike skikker og sjarm, som fordyper deg i den thailandske kulturens rike billedvev.

Flere reisetips for Mae Hong Son provinsen

Vil du vite mer om aktiviteter i Mae Hong Son provinsen? Trykk her for full oversikt