Opplevelser i
Madrid-samfunnet

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Madrid-samfunnet

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Madrid-samfunnet?

Flere reisetips for Madrid-samfunnet

Vil du vite mer om aktiviteter i Madrid-samfunnet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Madrid-samfunnet

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 33 376 vurderinger

Lite teater, men stort show. Vi bestilte billetten til dette showet hjemmefra, og det var en veldig god idé. Gent Your Guide informerte oss "trinn for trinn" om hva vi skal gjøre frem til teater. Umiddelbar oppføring jevnt. Spennende show, før du starter er det muligheten til å bestille drinker i den lille baren, prisene er gode, en kopp god sangria € 5, en god fersk vin 6 €. Showet varer en time, gode dansere, god organisering.

Utrolig og umulig å gå glipp av. En time som bokstavelig talt fløy foran et ekstraordinært danse-, sang- og musikkshow. Jeg er ikke i tvil om at det avhenger av gruppen som opptrer og dens kvalitet og erfaring, hvis du kommer over en gruppe som vår er det en ekstraordinær opplevelse! Plasseringen er også vakker, gin og tonic er bra.

Litt dyrere enn å kjøpe på offisiell nettside, men du får igjen i form av raskere inngang, roligere omgivelse og ikke minst historier bak de enkelte rommene. Alt i alt er det verdt penga.

Et fantastisk museum. Utstillingene er så omfattende at jeg vil anbefale å lese om utstillingene så en vet hva en vil se.

Et flott besøk i et staselig palass. Fantastiske rom vi fikk besøke. Tenk å leve slik!