Madrid-samfunnet

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hva folk sier om Madrid-samfunnet

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 25 177 vurderinger

Flott sykkeltur med hyggelig og kunnskapsrik guide

Guiden vår Alvaro, tok oss med på sykkeltur gjennom Madrid historie. Flotte byggverk, nydelige parker med tilhørende historie. Han snakket godt engelsk og var veldig serviceinnstilt og hyggelig. Vi var veldig fornøyd med å bli litt kjent i de sentrale områdene og vi fikk i tillegg tips om gode restauranter og hyggelige ting å gjøre.

Vi hadde en flott opplevelse. Alt var bra, men det var litt uklart hvor vi kunne finne bussen for hjemturen. Det ble derfor taxi på oss tilbake til Madrid og en ekstra utgift på 1000,-kr.

Kjempebra opplegg! Vi ble hentet til rett tid veldig fin og stor bil til 5 personer! Hyggelig sjåfør! Vil gjerne bruke tjenesten igjen! Kan anbefales på det sterkeste !

Veldig lærerik og interessant omvisning.

Vi ble møtt av Veronika og etter utdeling av Segway og en kort opplæring var vi klar. Vi ble guidet rundt og Veronika kunne historien til hver eneste bygning og fontene

En fantastisk dyktig og engasjert guide som konsentrerte seg om enkelte representative bilder som hun formidlet i detalj på en lærerik og spennende måte